jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Daaaan! Punce fuuuuulll hvala za čudovit večer! Res se že zlo zlo zlo dolg nisem tko nasmejala, mi je tko pasal, da sem dons kljub temu, da sm povožena( ja una varianta liter tekile, 2 škatli čikov mi paše lih na kožo), sem v bistvu ko nova. Tole mormo nujno ponovit, čimprej! Hvala vam! Jaz sem spala sicer do 10.30, madam je mela pa ob 8 budnico, kt da bi vedla, da jo more oči popedenat . Sta baje ob 9 jedla, pa ni glih neki hotla ful jest, ja se bo mogla že navadet, k bo mami žurat hodila, bo oči zutri zajtrk dal. No pol je še pr men mal kosmičev in mleka, prejle je pa 200 ml mleka dobila in mižule. me prov zanima kok časa bo spala. Me kr mal mika, da bi šla še jaz mal. Si pa tud jaz zdele kuham juhico. No da naute mislne, da sem bla čist na glavo včeri, sam tok sproščena pa res že dolg nism bla. No za nazaj nisem brala, kerjebz, mi bo spet vzel 2 uri, pol sem pa spet z novim odzadi. Vse ki vas ni blo (Lillchy, Februarka, Itata), vam je lohk žal! Ja Februarka, sej vem, da je blo na službeni dobr, sam tok dobr kokr je pr gorenjskih februarčicah ni NIKJER! No zdej pa grem na juhco in spat! Lep dan! hihi, a z mano greš spat no, še dobr, da midve veva za kaj gre, ostale si pa naj kar po svoje razlagajo, ne?