Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:13:18
|
|
|
|
Suzi*
|
SN, a imaš Drobno pecivo, 74 strani???
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 19.12.2008 21:14:54 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:24:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* SN, a imaš Drobno pecivo, 74 strani??? jap Kaj je danes Lano pičilo Zaspala 1 kot top s prve, do zdaj sem pa jo že 5x nazaj uspavala, pa se je že 6 prebudila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:28:49
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Tamal spi, jaz pa spet kavč peglam ne vem, se mi zdi da sem ga dons kar fajn poravnala Jutri midva prideva, bova najbrž malo prej, če bova mela še kaj volje za šoping... nujno moram še v mullerja, pa po fasngo ... Eno kontracepcijsko vprašanje: ali katera tukaj gor uporablja za zaščito 3-mesečno cepljenje ali pa kontracepcijski obliž? Kakšne izkušnje? Neki moram narest, da se nam ne bo kej prehitro prijel kondomi nama pa niso lih ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:29:40
|
|
|
|
MetiLu
|
Srečka nosečka, dej meni plis pošlji receptke
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:31:05
|
|
|
|
Suzi*
|
SN...dons je lunin krajec....če mogoče Lano meče.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:33:45
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz pa trenutno nimam nobene volje za šoping. ne vem kdo bo vsa darila nabavil.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:34:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Srečka nosečka, dej meni plis pošlji receptke daj mi mail na ZS pa pošljem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:34:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* SN...dons je lunin krajec....če mogoče Lano meče. ma ziher je nekaj saj ne spi, da ne boste mislile
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 21:35:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
suzi - jaz tudi še nimam daril , ne vem, kdaj jih bom nabavila Moj božiček bo letos verjetno malo pozen
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:05:11
|
|
|
|
blaža
|
jaz vas pozdravljam, ki grem že spat. ni preveč živahno tlele, se vidi, da je vikend rezerviran malo tudi za naše Sej tako je tudi prav. Si tipkamo kaj jutri . lepo mirno nočko vsem, pa bebijem tudi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:21:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
nočko blaža Lana pa je končno zaspala , upam, da je zaključila s tem današnjim večernim nastopom
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:23:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
meti - za to zaščito - cepljenje sem se tudi jaz zanimala, pa mi odsvetovala , ne vem zakaj že. Bi pa si morala to zaščito sama nabavljat (ni brezplačna) v Avstriji, oni bi pa me cepili. Za obliže pa žal ne vem
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 19.12.2008 22:26:46 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:23:15
|
|
|
|
mlavla
|
čer..vidim,da se je blaža že poslovila.. blaža...ja jst bom okrog 11h v SN..se slišiva
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:24:42
|
|
|
|
mlavla
|
men je pa že skor roka odpadla...sem napisala 40 voščilnic...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:27:03
|
|
|
|
mesecnica
|
Blacky* - jaz nerem RR šele zvečer, ko gre mala spat. Saj zato pa so moji posti vedno tako pozni . Vrtnica76 - Janez za spanje. Itata - za koncert. Misar - uživajte na smučanju. Blaža - za Blaža in za zobke. Pa zate tudi, da ti gavobol popusti. Pa za dedka mraza. Dolenjka - za super noč. Februarka08 - naša za zajtrk dobi flašo mleka, za večero pa razne kašice. Kolikor vem se beljak uvede po enem letu. Pa uživaj na fešti . Suzi* - a vi ste bili pa komaj zdaj tretjič cepljeni? Pa za smreko in za mini RD . V razvojni bo pa vse v redu, boš videla. Bolje, da vas pogledajo in boš potem pomirjena. Pri nas ni bilo še nikoli sistematskega (saj to sem ti že govorila). Vedno samo mere in k P. Pa za nove mere. Meni se zdi, da je velika, tebi ne? Jencili - za noč brez dojenja. za Taja. HB, da ti vsaj pije veliko. Bajsa - za super noč. Blagor ti, ker ti Zala tako lepo celo noč spi, pa tako dooolgooo. Larisa - zate in za Nejca. MetiLu - zate pa , ker bosta za praznike z Janezom sama. Kaj pa če bi kam šla - k tvoji mami? SN - za rekordno spanje. Sem se pa nasmejala tvoji prigodi s testom. Putina - za dolgo popoldansko spanje. Pa zate, ker si veliko sama. Saj bo tega decembra kmalu konec. Maj78 - uživaj na nočni smuki, pa za novo frizuro. Bamby - za kosilo pri tvojih. Buči - držim pesti, da se vam stanje umiri . Naša je pa danes tudi bolj malo spala čez dan. Ne vem, če res kaj ta luna vpliva. Bomo videli kako bo ponoči. Smo pa danes 2x vozičkali . Na srečo je ta dež nehal. Jutri gremo pa v Kolosej na dedka mraza. Me prav zanima kako bo Luna reagirala. Si sploh ne predstavljam. Se mi zdi, da ne bomo dolgo zdržali .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:30:12
|
|
|
|
mlavla
|
mesečnica..mislim,da si me ti spraševala za "stiropor"?...to so mišljeni riževi vafji..taki okrogli..a veš kaj mislim?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:34:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - mi smo bili 2x na dedku mrazu, pa ji je bilo zanimovo samo to, kako so vsi slikali
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:36:10
|
|
|
|
mlavla
|
sn..a so piškoti uspeli?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:49:47
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vse? no za gorenjke vem...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:54:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla sn..a so piškoti uspeli? sem ravno prvo rundo dala v pečico Testa pa je toliko, da bom do 5-ih zjutraj glih gotova Zdaj jih pa samo še zasmodim, pa sem kompletna.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 22:57:20
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla sn..a so piškoti uspeli? sem ravno prvo rundo dala v pečico Testa pa je toliko, da bom do 5-ih zjutraj glih gotova Zdaj jih pa samo še zasmodim, pa sem kompletna. jst pa mislim,da ti bo zelo dobro uspelo... sem že mislila,da imam samogovore..zdej mi je pa jasno,da delaš piškote..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 23:00:31
|
|
|
|
mlavla
|
nič jst se tud odpravljam pančkat.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 23:04:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla sn..a so piškoti uspeli? sem ravno prvo rundo dala v pečico Testa pa je toliko, da bom do 5-ih zjutraj glih gotova Zdaj jih pa samo še zasmodim, pa sem kompletna. jst pa mislim,da ti bo zelo dobro uspelo... sem že mislila,da imam samogovore..zdej mi je pa jasno,da delaš piškote.. ja, če gledaš, da se že cel dan z njimi ukvarjam, bi res morali uspet
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 23:05:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla nič jst se tud odpravljam pančkat.. nočko nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 23:33:17
|
|
|
|
Janey
|
obisk je ravno šel, lubek je pa tut že doma. jaka je imel že 100000 budnic upam da bo jutri kera prišla. mlavla in blaža mi bomo tut ob 11 tam na kavi. se vidimo. lahko noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?