buči
|
Čer! Kakšen beden dan. Zmojim sva bila nataknjena do skoraj zvečer, sem se mu opravičila, pa mi je tako spustil (saj opravičeno), da sem se zjokala, pol ag aje pa ves pekla, pa me je še 3x klical ... tema, takole se še nisva ... Zjutraj sem 3 ure pospravljala stanovanje, pol smo hiteli k teti na kosilo, po 1,5 ure smo šli domov, ker je bil Aljaž ful čuden. Za brez veze smo naredil 200 km, še najedla se nisva, edino Tilen se je cel čas basal. pol sva malo pop******, sva se sparkirala pred enim lokalom in spila kavo pred avtom, ker sta oba spala. Zgleda, da ima Aljaž neko krizo. Ves je užaljen, ker ni dobil konck, ker si je zaželel itak da samo toi. Eno samo darilo, pa ga presneti stari Božiček ni slišal ... Zdaj pa ne more čakat, da bo sreda, pa si je nekako zamislil, da če bo bolan, mu ne bo treba v vrtec, kar pomeni, da če je doma, bodo prej prazniki, torej prej darila. Revež ... Jedel je le zjutraj čokolonio, pa zdajle oz. ob pol sednih eno palačiko. Ne vem, upam, da bo ok, ker je imel malo višjo temperaturo, kot ponavadi, ampak ne čez 37C. IZVIRNO SPOROČILO: blaža Sem ga revčka ornk poredila Daj mi recept, ker jaz mojega ne morem! Lepo, da ste se imele včeraj lepo, da ste se druge in drugi imeli danes lepo, jaz sem mislila na vas, bi vas kaj videla ... Nujno moram enga spit, najbrž si bom bandidosa odprla, samo da gre še Aljaž spat. moj je pa na večerji s kolegi. Jaz pa še na kavo ne morem z vami ali pa s kakšno kolegico ... Sem kar jezna, ker se nikakor ne moremo uskladiti. Bo bolje - upam, da vsaj po novem letu ... Ah, sem pa bila malo bolješ volje, ker sem dobila še malo regresa. Za 2 meseca. Prav fajn, ker itak da tega nisem pričakovala. Si bom lahko kupila darilo ...