Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 23:33:32
|
|
|
|
Janey
|
sn prišparaj kaki keks
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 19.12.2008 23:55:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey sn prišparaj kaki keks so tako dobri, da boš morala hitra bit Operacija keksi končana , se je splačalo potrudit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 0:00:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
zdaj pa zasluženo odhajam tudi jaz v posteljo nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 7:08:03
|
|
|
|
buči
|
jutro.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 7:09:23
|
|
|
|
buči
|
Nič se mi ne da, nos imam zabasan ... grem po kavo ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 7:46:00
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, buči še malo pa boš frej... upam, da se pozdraviš. Punce, mi tudi danes pridemo na eno kavo. Okoli 11 bomo v SN, torej 1. nadstropje, kot ponavadi. Strani od včeraj moram še prebrati ker mi še ni uspelo. Bom kasneje. Zdaj šibam Vala previt, nahranit... nato na trg, pa v SN... AKCIJA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 7:48:37
|
|
|
|
blaža
|
Jutro Blacky, pa vsem ostalim. spali smo spet katastrofalno. Bo teba potrpet. zgleda, da so res zobki. No juha se kuha, kompot tudi, še v trgovino skočim, pol, ko se moj zbudi pa štartava proti LJ. Upam, da se s kero vidimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 8:25:23
|
|
|
|
Janey
|
mi bomo malo pozni smo se zdaj komaj zbudili upam da boste še tam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 8:50:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi smo vam pa soncek prinesli ... se vidimo v SN
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 8:55:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica je uzivala v poletu... , se vidi, da je oci Air Force ... Zdej jemo in potem direkt v SN...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 9:02:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Jaz sem ravno prejle oči odprla, sem se delala mrtvo moj je itak vstal že zdavnaj in šel klobase delat, tako da sem vedla da bom jest tud kmal ustala... no, pa me je pustila spat do ene 8h Bilo je super fino fajn, nisem mislila da bo tako, zato sem šla pa tudi kar domov, in ne še k gorenjkam sej zjutraj sem dobila en masten sms v ta namen zdaj mi je pa žal... ampak bla sem res že zmatrana mal, pa sodelavko sem mogla dam pelat... ne zamerit zdaj itak se vidmo vsak teden eh, slabo vest mam smotke Grem dat mali zajtrk, včer sem ji kupla tud čokolino, gor piše po 8-ih mesecih no, sam ji ga pomoje še nam mela jajc dat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 9:48:10
|
|
|
|
listek1
|
jutro mi smo že vsi trije pokonc, čeprav je mami kar pozno prišla. Je mali tok vriskal v svoji sobici, da nisem mogla več ajat Februarka - res ti je lahko žal, da te ni bilo, smo se mele fullllllllllllllll ffffffffffaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjnnnnnnnnnnnn. Je blo smeha polna skleda. SN - bravo za piškote. skratka bejbe, uživajte dones v SN
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 9:53:11
|
|
|
|
itata
|
jutro, mal mi je žal, da nisem šla včeri, sam sem bla zmatrana pa še s temle novim primerom za sodišče se hecam. sem brala 3 ure pa sem se komi čez vse papirje prebila. pol moram pa še napisat zadevo k mi bo ene 10 ur vzel pa nimam pojma kje bom staknila 10 ur... jakob je pa danes spal odločno. se je zbudl samo 2x - ob 2h in ob 6h. sicer se je vsakič pol ure premetaval, ampak ok... naj bo. vmes pa ni blo nobenih težav. sploh me ni nić zbudil!!! sej to je sam premor par dni, da si naberem moči, da bo pol spet kolovratil greva počas v SN! se vidimo!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 9:53:40
|
|
|
|
ella79
|
jutro februarka lahko maš slabo vest jaz sem pa prišla pa službeni k gorenjkam, pa smo se prav fajn nasmejale jaz sem čist iz forme, se vidi da ponoči dobro spimo joj, kje je še današnja nora noč... pa še jutri ob desetih zjutraj ima zoja dedka mraza pri meni v službi... pa v ponedeljek abonma... se mi že meša... pa še piškote bo baje treba spečt
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 9:54:44
|
|
|
|
ella79
|
ooo listek, a je pri vas tudi že akcija madona jaz mam tako glavo, k bi spila 10 tekil pa eno škatlo zravn skadila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 10:13:14
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 ooo listek, a je pri vas tudi že akcija madona jaz mam tako glavo, k bi spila 10 tekil pa eno škatlo zravn skadila , jest sem ok, ampak tole s škatlo, mam pa tud jest tak okus Sam blo je pa fantastično, jest sem se res tok nasmejala, da ni res. ja je akcija ja Bo počas že prva runda spanja.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 10:42:12
|
|
|
|
Blacky*
|
Mi smo ravno iz tržnice. Odložili smo stvari, Val nekaj poje, mami prepiđe kaj še rabi za kekse - peko in via SN. Upam, da ste že tam... papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 11:06:38
|
|
|
|
Februarka08
|
A zdej se bomo šle kera se je mela bolj fajn sej sem prejle bajsi vse lepo razložila... eh, babe......... Mal mi je edino škoda ker nisem mela fotiča sabo in zdaj čakam na fotke sodelavk... upam da čimprej pridejo k sebi in jih naložijo Uživajte v SN Škoda ker ne morva ven... tamala neki hrope in sva ble raje notri...sva šle mal dol pogledat kako se base delajo tud to je zanimivo, če samo zraven stojiš Grem ji malco dat.... spet bova same cel dan
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 11:49:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Moj otrok je nor na mandarine tud počakat ne more da odstranim tiste bele nitke... no, vsaj nekaj vitaminov dobi Smo imeli včeraj en mini srečelov in sem dobila darilo (no, bolj Larisa ) mobitel medvedek Pu evo, pa ima še Larisa svoj mobitel... pravo darilo sem dobila kugel sem se pa tud nametala... smo meli rezervirano samo 1 uro steze, potem smo pa dobili še 1 uro so zgleda eni odpovedali... tako da smo se nametali, malo mimo, malo notri eni so se ga tud ornk nažagali že tam in je en mislu it domov kar z čevlji za bowling če jih pa revež ni znal dol dat pa svojih nazaj gor no, sam potem smo pa tud ful že zamujali z večerjo in se je vse zavleklo bi blo bolj samo 1 uro bowlinga, pa da potem v miru poješ, spiješ..... ajoj, pa še dedku mrazu (sodelavcu) smo mogli na kolenih sedet da nam je darila prnesu smo se narežali kot nori Zdej morm pa madam prašat, če misli kaj spat it veste kaj je zdaj odkrila... gre v kopalnico in vleče wc papir lumpa
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 12:13:04
|
|
|
|
jencili
|
dan, kako smo se mele učer ne rabim pisat vidim, ker je blo že vse povedano. No, samo eno besedico bi - SMEH!!! Februarka, da ne bom edina, k ti ni povedala - res ti je lahko žal, ker te ni blo, pa kr mej mal slabe vesti Je pa Taj res moj zlati (Bajsa, to me spomni na...moj zlati sine ). Kadar gre mami kej ven, vstanemo zjutri šele ob 10h in tud dons ni bla izjema (no, še 5 min čez) . Sta mela pa z atijem budnico glih ko sm domov prišla, tko da smo se malo pocartali, pol je pa spet spal do jutra
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 12:18:04
|
|
|
|
jencili
|
punce, jst morm dons v Kr. Če bi kera kako kavico...veste, kje me najdete
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 12:28:38
|
|
|
|
ella79
|
februarka to ste imel pa potem res pesto. Pa fajn darilo za Lariso si dobila jencili super, da ste se vsi naspali mi smo se mal manj, ampak ni panike, energije dovolj Zoja spančka, jaz pa sej veste kaj sem delala potem pa kosilo, jo peljeva v varstvo, midva naprej, zjutraj jo pa sam spotoma v avto pobaševa in gremo na dedka mraza no, potem pa sam še dol padem ne vem kaj bi kuhala? po taki noči najbolj kaka juhca paše
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 12:33:58
|
|
|
|
jencili
|
no, tud Taj je že zaspal . Po moje ve, da bo mami tud mal zalegla, k rabi počitek. Ne bom sploh več nč rekla, da me kej boli, ker bi to že zgledal tko, k da sem totalen hipohonder. Ampak res...jst ne vem kaj je to, komi sem vstala iz postle in tud igrat se ne morem s Tajem lepo . No ja, do večera bo že bolš
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 12:36:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa je sama zaspala ampak kašla še nikol ni, revčka eh, skoz je kaj... Zdaj morm pa dol pomagat....... pa že tako sem vsa na glavo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 20.12.2008 13:28:54
|
|
|
|
Bajsa
|
Daaaan! Punce fuuuuulll hvala za čudovit večer! Res se že zlo zlo zlo dolg nisem tko nasmejala, mi je tko pasal, da sem dons kljub temu, da sm povožena( ja una varianta liter tekile, 2 škatli čikov mi paše lih na kožo), sem v bistvu ko nova. Tole mormo nujno ponovit, čimprej! Hvala vam! Jaz sem spala sicer do 10.30, madam je mela pa ob 8 budnico, kt da bi vedla, da jo more oči popedenat . Sta baje ob 9 jedla, pa ni glih neki hotla ful jest, ja se bo mogla že navadet, k bo mami žurat hodila, bo oči zutri zajtrk dal. No pol je še pr men mal kosmičev in mleka, prejle je pa 200 ml mleka dobila in mižule. me prov zanima kok časa bo spala. Me kr mal mika, da bi šla še jaz mal. Si pa tud jaz zdele kuham juhico. No da naute mislne, da sem bla čist na glavo včeri, sam tok sproščena pa res že dolg nism bla. No za nazaj nisem brala, kerjebz, mi bo spet vzel 2 uri, pol sem pa spet z novim odzadi. Vse ki vas ni blo (Lillchy, Februarka, Itata), vam je lohk žal! Ja Februarka, sej vem, da je blo na službeni dobr, sam tok dobr kokr je pr gorenjskih februarčicah ni NIKJER! No zdej pa grem na juhco in spat! Lep dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?