|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
17.12.2008 9:11:19   
blaža
jutro šefla, tale nespresso, pa dobro zgleda.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
17.12.2008 9:13:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

jutro šefla, tale nespresso, pa dobro zgleda.user posted image

pa dober je tut user posted image  Poleg malo več kot 10 vrst arom imaš še arome z okusi mandarine, vanilije, ingverja, ..... mmmmmmmmm

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 652
17.12.2008 9:16:59   
jencili
jutro,

za nami je super nočuser posted image .
Taj se je sicer kr precej kašljal, samo budnic nismo meli pa nič do 6.15, s tem, da je šel spat ob 19.30user posted image , pol sva se pa lepo podojila (na obeh stranehuser posted image user posted image user posted image ) in šla spat še do 8.10user posted image .
Še boljše bi blo, če jst ne bi so 1h knjige bralauser posted image .
Je šel pa ati zjutri na šiht ob 6.30, ob 7.30 je bil pa že doma, ker mu je spet noro slabo ratalouser posted image . Ne vem kdaj se bo tole stanje umirilo pri nasuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
17.12.2008 9:17:59   
dolenjka
Jencili, jaz sem tut včeraj šla ob 00.30 v posteljo koza, drugače bi se iber naspala, ampak valda, Murphy je mogu bit na šihtu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 654
17.12.2008 9:21:35   
blaža
dolenjka kolko pa stane ta napravca za kafe ( v e prosim)?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
17.12.2008 9:24:27   
dolenjka

dolenjka kolko pa stane ta napravca za kafe ( v e prosim)?

Mi2 sva vzela avtomatsko, ker je v tem gušt, da kavica sama neha tečt, ne da zraven stojiš in gum stiskaš user posted image  in je polna cena 179 EUR (ne glede na model), če pa ročnega vzameš je pa 139 EUR, pa zdaj dajo 50 EUR popusta, in to naju je tudi premamilo user posted image  tko da sva plačala 129 EUR, pa še nekaj kavice sva zraven dobila user posted image
Sam da vi vidite kolk smetance je na kavici user posted image  mmmmm user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 656
17.12.2008 9:25:15   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jencili, jaz sem tut včeraj šla ob 00.30 v posteljo koza, drugače bi se iber naspala, ampak valda, Murphy je mogu bit na šihtu user posted image

ja sej, kdor zna, znauser posted image user posted image
sej dons zvečer bo čist drugač, ti povemuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
17.12.2008 9:27:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ja, bom šla že 23.30 spat in oba bo že 00.30 budna user posted image  Ne ne, ne daj se floki user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.12.2008 9:29:14   
blaža
dolenjka zdej pa sploh ne boš mogla zgodaj spat, ko boš mela v krvi tolk kofeina od nove mašince, da bo joj!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.12.2008 9:30:40   
blaža
Kaj pride pol še klera v soboto okoli enajste v Sn. Pol bi vas lahko vidla!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 660
17.12.2008 9:30:49   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Ja, bom šla že 23.30 spat in oba bo že 00.30 budna user posted image  Ne ne, ne daj se floki user posted image

user posted image
sej pro meni bi blo vse lepo in prov, če ne bi zmer tok časa še pol knjige brala - tm je pa urca in pol hit mim, s tem da v postlo grem paob 00.00user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 661
17.12.2008 9:32:06   
blaža
Vi ste nore. Da grem jaz tako pozno spat, mi se zjutraj zmeša, pa učke bi mela na nitkah.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 662
17.12.2008 9:34:40   
dolenjka

Vi ste nore. Da grem jaz tako pozno spat, mi se zjutraj zmeša, pa učke bi mela na nitkah.user posted image

ti se kar z nami druži, boš hitro ulavfana še v to user posted image

Aja, Stipe je rekel, da mogoče pridemo na kafe v soboto  a ne? Ker itak bo treba po fasngo, pa bova šla kar v leclerca, ker imava več kot 80 EUR na kartici, ki jih je treba zapravit user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 663
17.12.2008 9:34:41   
ella79
itata kdaj bi ti kavo v KR user posted image sicer sem imela v planu jutri v KR, ampak mogoče bi pa namesto da danes pečem piškote.... user posted image user posted image user posted image

misar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za odlično noč. Pa od zdej naprej sam še take (to Lani govorim) user posted image

janey in februarka user posted image user posted image

dolenjka jaz bi eno kavo izpod tegale nespresota user posted image user posted image super user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taj

mi spali standard do 8:00, pa še mal poležali pol ure, zdej se pa tok glasno pogovarja, tako da verjetno jo še Jaka v MB sliši user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 664
17.12.2008 9:38:02   
blaža
ej , ne pozabi na kugle!user posted image

pol bi se pa lahko vidli v soboto. Samo jaz še zdej ne vem kje je točno Sn, pa ni nobene dobre dušice, da bi mi povedala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 665
17.12.2008 9:38:44   
blaža
u do osme ure, je spala Zoja. user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 666
17.12.2008 9:41:44   
Februarka08

februarka, meni tudi še vedno ful izpadajo lasje. ko sem imela poleti ločealno dijeto je blo boljše, zdej mi pa spet ful odpadajo. po moje bi morala jemat kakšne vitamine. bom popila še tiste , ki sem jih imela v nosečnosti, ki mi jih je še nekaj ostalo.

saj jaz pa že skor 2 mesca jem ene tablete pa ni nič boljuser posted image user posted image vsaj men se zdi da ni... kao 3 mesce je ta kura s temi tabletami... ampak jaz grem raje prej dat mal kri pregledat... bolje preventiva... čeprav sem zajc in me je strah zdravnikovuser posted image kljub temu da delam z njimiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 667
17.12.2008 9:42:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

itata kdaj bi ti kavo v KR user posted image sicer sem imela v planu jutri v KR, ampak mogoče bi pa namesto da danes pečem piškote.... user posted image user posted image user posted image

misar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za odlično noč. Pa od zdej naprej sam še take (to Lani govorim) user posted image

janey in februarka user posted image user posted image

dolenjka jaz bi eno kavo izpod tegale nespresota user posted image user posted image super user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taj

mi spali standard do 8:00, pa še mal poležali pol ure, zdej se pa tok glasno pogovarja, tako da verjetno jo še Jaka v MB sliši user posted image user posted image user posted image

Ella, ti kar ulet na kafe, ti ga bo Stipe skuhal user posted image  Ejo, naša je bla tudi danes takoj ko jo e preoblekel iz pižame glasna ko mama, pa sploh je nisi mogu ustavit user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče se je z Zojo pogovarjala in ona z njo in ne Jakcem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa kar se mene tiče, ti kar pejt v KR, sam glej da bodo domači piškoti v ponedeljek v SN na mizi user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 668
17.12.2008 9:44:50   
ella79
dolenjka sam res se je verjetno kar z Taro pogovarjala, k tok naglas govori user posted image user posted image no, mogoče je bil tudi Jaka na vezi vmes, bo Janey povedala.

kaj zdej bo večina že v soboto prišla v SN? Kaj pa ponedeljekuser posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 669
17.12.2008 9:45:22   
blaža
kako se že napiše: A smrdim al kaj? da mi noben ne pomaga kje je Sn v LJ?!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
17.12.2008 9:48:12   
blaža
Februarka, ja je kar dobro, da se kdi vsaketoliko pregleda, za vsak slučaj.

Jaz imam drugače ful goste lase, pa sem si tri mesece po porodu dala razredčit 50% las in pol so mi 4m, po porodu še enkrat toliko izpadli, da me je kmalu kap zadela. Sem mislila, da bom brez lasuser posted image . Zdej so se sicer že zgostili na normalno gostoto, ma sše niso dolgi in mi prav smešno štrlijo pri prečkiuser posted image . no samo, da rastejo, ma mi vseeno še ful odpadajo.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 671
17.12.2008 9:48:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka sam res se je verjetno kar z Taro pogovarjala, k tok naglas govori user posted image user posted image no, mogoče je bil tudi Jaka na vezi vmes, bo Janey povedala.

kaj zdej bo večina že v soboto prišla v SN? Kaj pa ponedeljekuser posted image

jaz v ponedeljek ziher pridem, za soboto pa še ne vem

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 672
17.12.2008 9:49:43   
blaža
No Blaž zdej že spi prvo rundo, jaz bom pa še malo pospravla.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 673
17.12.2008 9:50:21   
dolenjka
Blaža, ko se po avtostradi pripelješ s primorske greš v smer NM in potem ven na izvozu Rudnik, nakupovalno središče, Ig.... na križišču nato zaviješ desno in greš po prednostni cesti naravnost do kroznega, kjer se bo pred tebooj razbohotila opevana Supernova user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
17.12.2008 9:50:23   
lillchy123
blaža, greš izviz ind.cona Rudnik ( to je na južni obvoznici med počivališčem in izvozem Škofljica) vidiš že s ceste velike stavbe in zank od Mcdonaldsa, . Pol maš table , SN je pa točno nasprot Leclerca. Greš not, v lift, 1.nad, in ko stopiš z lifta vidš en kup vozičkov, user posted image  in mamic. to smo mi!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?