Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 23:24:00
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Jencili bejž na FB te morem neki prašat! Mesečnica, bi lohk reklda, da mogoče en teden 2 krat, pol pa še enih 10 dni enkrat. Se res ne spomnim čist točno, vem pa da se je pr nama zlo lepo zaklučlo, pa tud Zala ni mela nobenih težav, da bi neki ful pogrešala, v bistvu mam res eno velko srečo za enkrat glede vsega kar se tiče tele mje žabice. Joj komu se lohk za to zahvalim. Ma neki me spet hormoni dajejo, pa kaj mi je. pejt na gmail jes sir!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 23:25:48
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mesecnica 2x na dan sva se dojili dobre dva meseca. Poje pa kaj vem kok, pomoje kar nekaj, ker zjutraj je pa kar lačna. Ti kar po občutku delaj, itak se ti bo količina mleka hitro manjšala Sej če je zdej flašo zagrabila, sploh ni panike. Naši ni problema, če tudi nikol več ne dobi zize. Pa nej ji bo še do dedka mraza bajsa jaz bi tudi enga indijančka Sej ne da sem jih hotla s sabo prnest, sam jaz res ne vem, bom mogla mal začet tele moje možgančke trenirat, jaz mam tko slab spomin, da je to noro, včasih mi ni blo treba nč pisat, sem si vse zapomnila, dons...mislem, da je ena reklama za take pozablive, kera že, mmmm,...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 23:25:52
|
|
|
|
MetiLu
|
joj Bajsika, to pa ne bo držalo ampak tenks vseen ne resno, a grem lohk v kavbojkah al bo treba kakšno kiklo gor dat, pa pete
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 23:27:14
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Jencili bejž na FB te morem neki prašat! Mesečnica, bi lohk reklda, da mogoče en teden 2 krat, pol pa še enih 10 dni enkrat. Se res ne spomnim čist točno, vem pa da se je pr nama zlo lepo zaklučlo, pa tud Zala ni mela nobenih težav, da bi neki ful pogrešala, v bistvu mam res eno velko srečo za enkrat glede vsega kar se tiče tele mje žabice. Joj komu se lohk za to zahvalim. Ma neki me spet hormoni dajejo, pa kaj mi je. pejt na gmail jes sir! In kje ste vi gospodična? Se je treba v klepet prijavit, a veste?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 23:28:53
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Jencili bejž na FB te morem neki prašat! Mesečnica, bi lohk reklda, da mogoče en teden 2 krat, pol pa še enih 10 dni enkrat. Se res ne spomnim čist točno, vem pa da se je pr nama zlo lepo zaklučlo, pa tud Zala ni mela nobenih težav, da bi neki ful pogrešala, v bistvu mam res eno velko srečo za enkrat glede vsega kar se tiče tele mje žabice. Joj komu se lohk za to zahvalim. Ma neki me spet hormoni dajejo, pa kaj mi je. pejt na gmail jes sir! In kje ste vi gospodična? Se je treba v klepet prijavit, a veste? - čakam na tvoj odgovor, ker sm ti že pisala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 23:31:39
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu joj Bajsika, to pa ne bo držalo ampak tenks vseen ne resno, a grem lohk v kavbojkah al bo treba kakšno kiklo gor dat, pa pete Ne kavbojke ne, kikla ja, to ja O mater, se lih zdele režim ko počen zajc, zakaj, nimam pojma Kok men dogaja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 0:04:34
|
|
|
|
Janey
|
lepo ninajte...jaka je že več kot eno uro buden in se premetava grem na hitro pod tuš in ninat, kolko pač bo to papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 0:11:10
|
|
|
|
Bajsa
|
Janey upam, da Jaka zaspi in spi do jutra! Lepo spančkite!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 0:39:02
|
|
|
|
lillchy123
|
ja itaq- ko jst kokice glodam, ve čvekate, ko pa na rr pridem, pa nbene nikjer! v glavnem ste dale gor tolk enih tehničnih podatkov, da sem pozabla, kva sem hotla komentirat in se kar podpišem pod mesečnico. mesečnica, tvoja božička Luna mi je bla tolk všeč, da ko mi je dons mami prnesla novo božičkovo kapo, je blo treba še pofotkat mahamo.. enga avtka za Lukca.. zdej mam pa dost slik za novoletne čestitke dokler Luku brada ne zraste! nočko, lepo pančkajte pa se kmalu vidimo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 7:55:30
|
|
|
|
misar
|
ufff prva?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 7:59:59
|
|
|
|
blaža
|
UUuU lillchi kako lep božiček, pa jencili, kako sta lepa! Jutro! No mi smo spali malo boljše kot včeraj. jaz in moj dragi sva se menla, da bi vsoboto tudi raje zjutraj prišla v Lj in mogoče bo zavila prvo do supernove. kaj mi lahko kera na grobo pove kje je? Vsaj približno, sej bova če ne že našla. sem vidla , da mogoče pride ta m Mlavla in Janey. sem vidla da boste nekatere tam. Kaj mi lahko kera za Zs, da kakšno tel. št., da jio pokličem, ko bom tam? če ne pa lahko jaz dam keri svojo. Mogoče se pa najdemo kar tako. vas prepoznam po bubcih. Jaz bom pa sam z mojim, da bova šla v miru po trgovinah.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:01:09
|
|
|
|
misar
|
no ene ste sicer ga čagale še mal po polnoči sicer pa še eno super duper dobro jutro smo spet imel sam eno budnico ob 1h je papcala in spala do 6:30, še mal na joško in spala do 7:30...ko jaz nisem več mogla v postelji ležat sicer pa še zmer mislim, da je to sam naključje, še prejšnji teden se je eno noč zbudila 5x danes grem pa v LJ, se dobiva z mami, greva mal po trgovincah pošnofat...komi čakam, bo kar mal boljše vzdušje ...čist vsako leto greva v predbožičnem času mal v LJ. ponavadi sva šli najprej v BTC pol pa v staro LJ na kuhančka ...če dons ne bo letelo dol, narediva isto, z razliko, da zdaj bomo 3 generacije pa ena še ne sme kuhančka zdaj vas grem pa mal prebrat, pa pol še mal pokomentiram
< Sporočilo je popravil misar -- 17.12.2008 8:05:25 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:01:19
|
|
|
|
blaža
|
mesecnica, ti si bla pa spet kot ponavadi, včeraj ful pridna in si vse lepo pokomentirala. Pridna si res!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:02:36
|
|
|
|
blaža
|
U misar, spi še enga kuhančka zame. jaz ga pa že par let ne pijem, oz točno9 let, ki je blo takrat preveč in ga ne smem še zdaj niti povohat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:13:17
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Misar - za najboljšo noč doslej. Še veliko takih vam želim. Ella79 - ampak tvoj bratranec ima pa full dobro poštimano varstvo . Pa še ugodno. Eno ? Ker sem prebrala, da sedaj dojiš enkrat na dan... Ali ti takrat še dosti poje? Koliko časa si npr dojila 2x na dan? Ker jaz sem sedaj na 2x na dan in bom šla tudi kmalu na 1x. Pa nimam čisto občutka koliko časa moram potem še, preden čisto neham. Itata - mene tudi zanima to glede mleka. Ker jaz tudi sedaj počasi zaključujem. hvala...iz tvojih ust v lanina ušesa joj punce a že zaključujete z dojenjem...mi smo pa totalni odvisnež od joške. dojiva se ponoči, pa pred spanjem zvečer, pa vsaj še enkrat čez dan. se pravi vsaj 3-4x na dan ...hmmm mogoče sem čudna ampak jaz ne bom zaključila z dojenjem dokler bo naši bejbi pasalo. pa sem vedno prej mislila, da bom dojila max do 1. leta. zdaj smo pa tečni, pa še usral smo se...grem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:20:32
|
|
|
|
listek1
|
jutro Pri nas je sicer poklical malo pred polnočjo, potem je zajokal še ob 3h, zdaj pa še vedno spi in upam, da mi rata v miru kavo spit je pa že tretjo noč zapored, ko ne je več flaške. Upam, da nam je ratal, da smo s tem zaključili Jest pa čakam mami, da pride, da jaz šibam v LJ na kontrolo. Lillchy - kok mate luškanga božička misar - super, da ste tako dobro spali. Zakaj pa ti nis mogla več ležat? Men se to nikol ne zgodi a sem rekla, da še spi, japajade zdej se že neki pogovarja šibam, pa se še pol kej javim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:25:27
|
|
|
|
itata
|
dan, no danes se je sicer 3x zbudu, ampak ni blo panike. zdej potegne flašo ponoč. sicer ne čaj, ampak AM... ampak ok. važn, da bolš spi... včeri je šel spat šele ob 21:30, mal nenavadno, ampak se je lepo igral, tko da je blo tko pač. sam ga to ni zmotil, da ne bi vstal že ob 6:40... tak je naš bolj zgoden ni kej. danes sem doma. bova šla mal okol, lahk kakšna kava pade, če boste kej v KR... skratka na izi. ob 17h greva pa k eni prijateljici na prednovoletno kosilo/večerjo. bomo itak sam 4 babe tko da gre mali kar lepo z mano
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:26:21
|
|
|
|
itata
|
tok mate vse lepe slikice in voščilnice. kje ste te voščilnice naročale z vašimi slikicami??
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:51:16
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 misar - super, da ste tako dobro spali. Zakaj pa ti nis mogla več ležat? Men se to nikol ne zgodi jaz sem ful jutranji tip...ko se naspim moram vstat, ne morem niti sekunde več ležat ... pa še skor eno leto bujenje od 3-8x na noč, se ti zdi, da če morašš enkrat vstat, da si na tomboli zadel...sem bla že ob 3h naspana in bi lahko kar vstala. sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje 4 ure v kosu spal no razen včeraj, ko je tud bla sam ena budnica
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:55:09
|
|
|
|
blaža
|
o misar, jaz bi pa lahko še dve uri lenarila v postelji, pa ne morem . Jaz sem velik zaspanc, sej ko sem bla noseča sem se tega zavedala in sem proti koncu kar zgodaj hodila spat. Moja dva otročka, pa se nista vrgla po meni. . na žalost
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:56:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Pri nas tud kar super noč, 1x je zajokala, zgleda se ji je neki sanjalo, ker ko sem tja prišla je spala dalje... sicer na drugi strani postelje Glede slabe volje... ena beseda... moški... ampak ne bom podrobnosti, ker sem itak slabe volje, potem bom pa samo še bolj... itak spet nisem mogla zaspat, premlevala sem vse čudne stvari, smrkala v postli, dec itak spi, boli ga patak ajde dobro... pa še moje zdravje me mal skrbi... grem drug teden k dr. ker mi še zmer nenormalno izpadajo lasje, naj mi pregledajo ščitnico pa danes sem ˝odkrila˝ eno bunkico na prstu na nogi... ta prst me že juhuhu ful dolgo boli pa itak nisem bla nič pozorna... dons ponoč sem se zadela vanj in sem zvezde vidla pol pa zjutraj pošlatam in je kar ena bunkica trda not ne vem kako in kaj, bomo videli... Grem kafe narest, mogoče bom kej bolj... lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:58:44
|
|
|
|
blaža
|
februarka, meni tudi še vedno ful izpadajo lasje. ko sem imela poleti ločealno dijeto je blo boljše, zdej mi pa spet ful odpadajo. po moje bi morala jemat kakšne vitamine. bom popila še tiste , ki sem jih imela v nosečnosti, ki mi jih je še nekaj ostalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 8:59:09
|
|
|
|
Janey
|
jutro mi nismo NIČ spali, jaka se je celo noč premetaval
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:02:11
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey jutro mi nismo NIČ spali, jaka se je celo noč premetaval kaj pa vaša mucka...ki naj bi pomagala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 17.12.2008 9:08:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Naša noč tudi super, prva budnica 1.30, druga 5.30, to se ni zgodilo že skoraj cel mesec oz od kar smo šli od doma Misar nič ne misli tako, očitno je Lana začela spati Pri nas nič novega, oz. bo Stipe poročal, ker njemu se zdaj več zgodi kot meni Edino kar lahko napišem je to, da sva si včeraj za božička privoščila kavni avtomat Nespreso - ena fajn in fensi zadevšna evo link: https://secure.nespresso.com/precom/sima/fiche__Krups_XN2106_Soft_Red__K_ESS_C100RS_2_uk_en.html in Stipe mi je že skuhal kavico danes, mnjamiiiiiiii
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?