|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
16.12.2008 23:24:00   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Jencili bejž na FB te morem neki prašat!

Mesečnica, bi lohk reklda, da mogoče en teden 2 krat, pol pa še enih 10 dni enkrat. Se res ne spomnim čist točno, vem pa da se je pr nama zlo lepo zaklučlo, pa tud Zala ni mela nobenih težav, da bi neki ful pogrešala, v bistvu mam res eno velko srečo za enkrat glede vsega kar se tiče tele mje žabice. Joj komu se lohk za to zahvalim. Ma neki me spet hormoni dajejo, pa kaj mi je.

pejt na gmail

jes sir!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 626
16.12.2008 23:25:48   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mesecnica 2x na dan sva se dojili dobre dva meseca. Poje pa kaj vem kok, pomoje kar nekaj, ker zjutraj je pa kar lačna. Ti kar po občutku delaj, itak se ti bo količina mleka hitro manjšala user posted image Sej če je zdej flašo zagrabila, sploh ni panike. Naši ni problema, če tudi nikol več ne dobi zize. Pa nej ji bo še do dedka mraza user posted image

bajsa jaz bi tudi enga indijančka user posted image

Sej ne da sem jih hotla s sabo prnest, sam jaz res ne vem, bom mogla mal začet tele moje možgančke trenirat, jaz mam tko slab spomin, da je to noro, včasih mi ni blo treba nč pisat, sem si vse zapomnila, dons...mislem, da je ena reklama za take pozablive, kera že, mmmm,...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 627
16.12.2008 23:25:52   
MetiLu
joj Bajsika, to pa ne bo držalo user posted image user posted image user posted image  ampak tenks vseen user posted image  
ne resno, a grem lohk v kavbojkah al bo treba kakšno kiklo gor dat, pa pete user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 628
16.12.2008 23:27:14   
Bajsa

Mesečnica, bi lohk reklda, da mogoče en teden 2 krat, pol pa še enih 10 dni enkrat. Se res ne spomnim čist točno, vem pa da se je pr nama zlo lepo zaklučlo, pa tud Zala ni mela nobenih težav, da bi neki ful pogrešala, v bistvu mam res eno velko srečo za enkrat glede vsega kar se tiče tele mje žabice. Joj komu se lohk za to zahvalim. Ma neki me spet hormoni dajejo, pa kaj mi je.

pejt na gmail

jes sir!

In kje ste vi gospodična? Se je treba v klepet prijavit, a veste?

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 629
16.12.2008 23:28:53   
jencili

pejt na gmail

jes sir!

In kje ste vi gospodična? Se je treba v klepet prijavit, a veste?

user posted image user posted image  - čakam na tvoj odgovor, ker sm ti že pisala

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
16.12.2008 23:31:39   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

joj Bajsika, to pa ne bo držalo user posted image user posted image user posted image  ampak tenks vseen user posted image  
ne resno, a grem lohk v kavbojkah al bo treba kakšno kiklo gor dat, pa pete user posted image

Ne kavbojke ne, kikla ja, to ja user posted image

O mater, se lih zdele režim ko počen zajc, zakaj, nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok men dogaja

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.12.2008 0:04:34   
Janey
lepo ninajte...jaka je že več kot eno uro buden in se premetavauser posted image grem na hitro pod tuš in ninat, kolko pač bo touser posted image user posted image

papa

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.12.2008 0:11:10   
Bajsa
Janey upam, da Jaka zaspi in spi do jutra! Lepo spančkite!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.12.2008 0:39:02   
lillchy123
ja itaq- ko jst kokice glodam, ve čvekate, ko pa na rr pridem, pa nbene nikjer!
v glavnem ste dale gor tolk enih tehničnih podatkov, da sem pozabla, kva sem hotla komentirat in se kar podpišem pod mesečnico.user posted image
mesečnica, tvoja božička Luna mi je bla tolk všeč, da ko mi je dons mami prnesla novo božičkovo kapo, je blo treba še pofotkat

mahamo..
user posted image

enga avtka za Lukca..
user posted image

zdej mam pa dost slik za novoletne čestitke dokler Luku brada ne zraste!user posted image
nočko, lepo pančkajte pa se kmalu vidimo

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.12.2008 7:55:30   
misar
ufff prva?

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 635
17.12.2008 7:59:59   
blaža
UUuU lillchi kako lep božiček, pa jencili, kako sta lepa!

Jutro!user posted image

No mi smo spali malo boljše kot včeraj.user posted image

jaz in moj dragi sva se menla, da bi vsoboto tudi raje zjutraj prišla v Lj in mogoče bo zavila prvo do supernove. kaj mi lahko kera na grobo pove kje je? Vsaj približno, sej bova če ne že našla. sem vidla , da mogoče pride ta m Mlavla in Janey.

sem vidla da boste nekatere tam. Kaj mi lahko kera za Zs, da kakšno tel. št., da jio pokličem, ko bom tam? če ne pa lahko jaz dam keri svojo. Mogoče se pa najdemo kar tako. vas prepoznam po bubcih. Jaz bom pa sam z mojim, da bova šla v miru po trgovinah.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.12.2008 8:01:09   
misar
no ene ste sicer ga čagale še mal po polnočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer pa še eno super duper dobro jutro

smo spet imel sam eno budnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ob 1h je papcala in spala do 6:30, še mal na joško in spala do 7:30...ko jaz nisem več mogla v postelji ležat user posted image user posted image user posted image
sicer pa še zmer mislim, da je to sam naključje, še prejšnji teden se je eno noč zbudila 5x user posted image

danes grem pa v LJ, se dobiva z mami, greva mal po trgovincah pošnofat...komi čakam, bo kar mal boljše vzdušjeuser posted image ...čist vsako leto greva v predbožičnem času mal v LJ. ponavadi sva šli najprej v BTC pol pa v staro LJ na kuhančka user posted image user posted image user posted image ...če dons ne bo letelo dol, narediva isto, z razliko, da zdaj bomo 3 generacije user posted image user posted image user posted image pa ena še ne sme kuhančkauser posted image user posted image

zdaj vas grem pa mal prebrat, pa pol še mal pokomentiram

< Sporočilo je popravil misar -- 17.12.2008 8:05:25 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.12.2008 8:01:19   
blaža
mesecnica, ti si bla pa spet kot ponavadi, včeraj ful pridna in si vse lepo pokomentirala.user posted image  Pridna si res!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.12.2008 8:02:36   
blaža
U misar, spi še enga kuhančka zame. jaz ga pa že par let ne pijem, oz točno9 let, ki je blo takrat preveč in ga ne smem še zdaj niti povohat.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.12.2008 8:13:17   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica
Misar - user posted image  za najboljšo noč doslej. Še veliko takih vam želim.

Ella79 - ampak tvoj bratranec ima pa full dobro poštimano varstvo user posted image . Pa še ugodno. Eno ? Ker sem prebrala, da sedaj dojiš enkrat na dan... Ali ti takrat še dosti poje? Koliko časa si npr dojila 2x na dan? Ker jaz sem sedaj na 2x na dan in bom šla tudi kmalu na 1x. Pa nimam čisto občutka koliko časa moram potem še, preden čisto neham.user posted image

Itata - mene tudi zanima to glede mleka. Ker jaz tudi sedaj počasi zaključujem. user posted image

hvala...iz tvojih ust v lanina ušesa user posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce a že zaključujete z dojenjem...mi smo pa totalni odvisnež od joške. dojiva se ponoči, pa pred spanjem zvečer, pa vsaj še enkrat čez dan. se pravi vsaj 3-4x na dan user posted image ...hmmm mogoče sem čudna ampak jaz ne bom zaključila z dojenjem dokler bo naši bejbi pasalo. pa sem vedno prej mislila, da bom dojila max do 1. leta.

zdaj smo pa tečni, pa še usral smo se...grem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.12.2008 8:20:32   
listek1
jutro user posted image

Pri nas je sicer poklical malo pred polnočjo, potem je zajokal še ob 3h, zdaj pa še vedno spi in upam, da mi rata v miru kavo spit user posted image  je pa že tretjo noč zapored, ko ne je več flaške. Upam, da nam je ratal, da smo s tem zaključili user posted image user posted image user posted image

Jest pa čakam mami, da pride, da jaz šibam v LJ na kontrolo.

Lillchy - kok mate luškanga božička user posted image
misar - super, da ste tako dobro spali. Zakaj pa ti nis mogla več ležat? Men se to nikol ne zgodi user posted image

a sem rekla, da še spi, japajade user posted image  zdej se že neki pogovarja

šibam, pa se še pol kej javim

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.12.2008 8:25:27   
itata
dan,
no danes se je sicer 3x zbudu, ampak ni blo panike. zdej potegne flašo ponoč. sicer ne čaj, ampak AM... ampak ok. važn, da bolš spi...
včeri je šel spat šele ob 21:30, mal nenavadno, ampak se je lepo igral, tko da je blo tko pač. sam ga to ni zmotil, da ne bi vstal že ob 6:40... tak je naš bolj zgoden ni kej.
danes sem doma. bova šla mal okol, lahk kakšna kava pade, če boste kej v KR... skratka na izi. ob 17h greva pa k eni prijateljici na prednovoletno kosilo/večerjo. bomo itak sam 4 babe tko da gre mali kar lepo z manouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.12.2008 8:26:21   
itata
tok mate vse lepe slikice in voščilnice.
kje ste te voščilnice naročale z vašimi slikicami??

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.12.2008 8:51:16   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

misar - super, da ste tako dobro spali. Zakaj pa ti nis mogla več ležat? Men se to nikol ne zgodi user posted image

jaz sem ful jutranji tip...ko se naspim moram vstat, ne morem niti sekunde več ležatuser posted image user posted image ... pa še skor eno leto bujenje od 3-8x na noč, se ti zdi, da če morašš enkrat vstat, da si na tomboli zadel...sem bla že ob 3h naspana in bi lahko kar vstala. sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje 4 ure v kosu spal no razen včeraj, ko je tud bla sam ena budnicauser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.12.2008 8:55:09   
blaža
o misar, jaz bi pa lahko še dve uri lenarila v postelji, pa ne moremuser posted image . Jaz sem velik zaspanc, sej ko sem bla noseča sem se tega zavedala in sem proti koncu kar zgodaj hodila spat. Moja dva otročka, pa se nista vrgla po meni.user posted image . na žalostuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.12.2008 8:56:35   
Februarka08
Jutro.

Pri nas tud kar super noč, 1x je zajokala, zgleda se ji je neki sanjalo, ker ko sem tja prišla je spala dalje... sicer na drugi strani posteljeuser posted image
Glede slabe volje... ena beseda... moški... ampak ne bom podrobnosti, ker sem itak slabe volje, potem bom pa samo še bolj... itak spet nisem mogla zaspat, premlevala sem vse čudne stvari, smrkala v postli, dec itak spi, boli ga patakuser posted image ajde dobro...  pa še moje zdravje me mal skrbi... grem drug teden k dr. ker mi še zmer nenormalno izpadajo lasje, naj mi pregledajo ščitnico pa danes sem ˝odkrila˝ eno bunkico na prstu na nogi... ta prst me že juhuhu ful dolgo boli pa itak nisem bla nič pozorna... dons ponoč sem se zadela vanj in sem zvezde vidlauser posted image pol pa zjutraj pošlatam in je kar ena bunkica trda notuser posted image user posted image ne vem kako in kaj, bomo videli...

Grem kafe narest, mogoče bom kej bolj... lep dan!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 646
17.12.2008 8:58:44   
blaža
februarka, meni tudi še vedno ful izpadajo lasje. ko sem imela poleti ločealno dijeto je blo boljše, zdej mi pa spet ful odpadajo. po moje bi morala jemat kakšne vitamine. bom popila še tiste , ki sem jih imela v nosečnosti, ki mi jih je še nekaj ostalo.

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 647
17.12.2008 8:59:09   
Janey
jutro

mi nismo NIČ spali, jaka se je celo noč premetavaluser posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 648
17.12.2008 9:02:11   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

jutro

mi nismo NIČ spali, jaka se je celo noč premetavaluser posted image user posted image

kaj  pa vaša mucka...ki naj bi pomagala user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 649
17.12.2008 9:08:59   
dolenjka
Dan user posted image

Naša noč tudi super, prva budnica 1.30, druga 5.30, to se ni zgodilo že skoraj cel mesec oz od kar smo šli od doma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Misar user posted image  user posted image  user posted image  nič ne misli tako, očitno je Lana začela spati user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas nič novega, oz. bo Stipe poročal, ker njemu se zdaj več zgodi kot meni user posted image  Edino kar lahko napišem je to, da sva si včeraj za božička privoščila kavni avtomat Nespreso - ena fajn in fensi zadevšna user posted image  evo link:

https://secure.nespresso.com/precom/sima/fiche__Krups_XN2106_Soft_Red__K_ESS_C100RS_2_uk_en.html

in Stipe mi je že skuhal kavico danes, mnjamiiiiiiii user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?