Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:59:41
|
|
|
|
larisa
|
no pa sem te zamudila...tolk teste rešujem, da me že kr mal glava boli Sem te hotla (blaža) vprašat, k sem pej testo za torto naredila, pa sem jo že 100krat pa je blo vse ok, dons se mi je pa na sredini ko se je pekla naredil hrib, pol ko sem jo pa ven vzela in dala hladit, pa postonjska jama notr vdrla pa jajc mi je zmanjkal da bi še enkrat nardila. Zakaj se mi je to nardil
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 23:09:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa no pa sem te zamudila...tolk teste rešujem, da me že kr mal glava boli Sem te hotla (blaža) vprašat, k sem pej testo za torto naredila, pa sem jo že 100krat pa je blo vse ok, dons se mi je pa na sredini ko se je pekla naredil hrib, pol ko sem jo pa ven vzela in dala hladit, pa postonjska jama notr vdrla pa jajc mi je zmanjkal da bi še enkrat nardila. Zakaj se mi je to nardil prehotro si ven vzel biskvit, ker na sredini še ni bil pečen. si mislila, da je pečen, ki sse je napihnil, pa verjetno je bil žže lepo obarvan, pa ni bil pečen in je zato dol padel. je treba pečt maloveč časa, pa če preveč zgoraj kuri, daš čez peka papir. Sem se že odjaval, ma na SOS sem se morala nazaj prijavit.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 23:59:18
|
|
|
|
ella79
|
janey in za Jaka lillchy tvoj sin popolnoma nič ne zamuja, zamuja kvečjemu njegov očka je pa tako, ti si z njim in z njim deliš najlepše trenutke, ki ti jih nihče ne more vzeti vem, da si pametna punca in boš naredila tako, da bo za vaju najbolje meti obilo ožitkov ob žitni kavici blacky za dolenjka važno da imaš Taro in Stipeta zravn, da te crkljata prehlad bo pa tudi minil. Aja, pa da ste doma na toplem mlavla nič nisem ustvarjala, mi še barve falijo sem se luštn načvekala, je bila prijateljica pri meni, dala vmes Zojo spat, pa potem sva mal nazdravili, k še leto nisva... tako da grem sam še spat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:11:33
|
|
|
|
blaža
|
jutro! spali kar v redu pijem .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:46:31
|
|
|
|
mala_pikica
|
Jutro blaža! jaz tudi pijem, Lana gleda risanko, Luka pa zraven mene v vozičku sedi. Ati pa je šel na smučanje, tako, da bomo danes bolj sami.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:47:29
|
|
|
|
mala_pikica
|
Aja Blaža, kako si včeraj praznovala, ste se imele dobro s kolegicami?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:49:08
|
|
|
|
mala_pikica
|
Kaj zdaj, ko pa imam jaz malo časa, da bi klepetala, pa ni nobene
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:49:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Aja Blaža, kako si včeraj praznovala, ste se imele dobro s kolegicami? komaj danes gremo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:50:02
|
|
|
|
blaža
|
Jaz pa otročka smo vstali, tatkota pustimo še malček spat, pol pa gremo v Kp.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:51:59
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Aja Blaža, kako si včeraj praznovala, ste se imele dobro s kolegicami? komaj danes gremo. Ojoj potem pa sem jaz nekaj pomešala , še boljše, še te danes čaka čagica. Se pa moram pohvaliti, da sem si včeraj kupila veliki 30cm model za torte, model srček ali medvedek pa nisem našla. A mogoče ti več kje jih prodajajo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 7:53:27
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Jaz pa otročka smo vstali, tatkota pustimo še malček spat, pol pa gremo v Kp. O se boste danes imeli fino, jaz bi bila tudi zdaj rajše na morju doma. Je taki mraz pri nas - 14 stopinj.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 10.1.2009 7:54:30 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 8:02:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Aja Blaža, kako si včeraj praznovala, ste se imele dobro s kolegicami? komaj danes gremo. Ojoj potem pa sem jaz nekaj pomešala , še boljše, še te danes čaka čagica. Se pa moram pohvaliti, da sem si včeraj kupila veliki 30cm model za torte, model srček ali medvedek pa nisem našla. A mogoče ti več kje jih prodajajo? bom pogledala, če kje najdem čez, pa ti sporočijm. zdej pa grem. pa pa.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 8:06:28
|
|
|
|
Blacky*
|
dobro jutro, smo spali celo noč Še vedno ga daje prehlad, kašlja, iz nosa teče... a bo bolje. Mu grem vročino zmerit.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 8:07:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Aja Blaža, kako si včeraj praznovala, ste se imele dobro s kolegicami? komaj danes gremo. Ojoj potem pa sem jaz nekaj pomešala , še boljše, še te danes čaka čagica. Se pa moram pohvaliti, da sem si včeraj kupila veliki 30cm model za torte, model srček ali medvedek pa nisem našla. A mogoče ti več kje jih prodajajo? bom pogledala, če kje najdem čez, pa ti sporočijm. zdej pa grem. pa pa. Blaža uživaj danes max
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 8:09:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey in za Jaka lillchy tvoj sin popolnoma nič ne zamuja, zamuja kvečjemu njegov očka je pa tako, ti si z njim in z njim deliš najlepše trenutke, ki ti jih nihče ne more vzeti vem, da si pametna punca in boš naredila tako, da bo za vaju najbolje meti obilo ožitkov ob žitni kavici blacky za dolenjka važno da imaš Taro in Stipeta zravn, da te crkljata prehlad bo pa tudi minil. Aja, pa da ste doma na toplem mlavla nič nisem ustvarjala, mi še barve falijo sem se luštn načvekala, je bila prijateljica pri meni, dala vmes Zojo spat, pa potem sva mal nazdravili, k še leto nisva... tako da grem sam še spat nočko ella... samo , zaenkrat Prav paše čvekat s prijateljicam. Jaz si obvezno 1 x na mesec vzamem čas za redno mesečno srečanje, z mojo naj prijateljico pa tako in tako po telefonu čvekava, zdaj ko pa imam se pa večkrat dobiva, ker ima ona že 2.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 8:34:38
|
|
|
|
buči
|
Jutro, vas nisem uspela čez teden prebrat. Sem malo žalostna za vas pa malo vesele za druge. Kaj vse se vam dogaja ... Ma, tako je pač življenje. Saj veste: novim zmagam naproti! Zdaj prihajajo rojstni dnevi daniš otročkov, bo takoj lepše! Grem zmrzovat, mi imamo tako ledinco v bajti, pa še klime ne moremo zalaufat, ker je zunaj premrzlo. Se beremo zvečer.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 9:25:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutrooooooooooooo !!!! Ma ste zgodnje.... Blaza a ti sploh kdaj spis... trikrat lahko noc sinoci.... prva si zjutraj... Sefla je se bolana in obljubim, da se v kratkem javi... Ella, a si se kej naspala... sinoci si bila pozna Se vid, da je sinoci bil petek .... ...za... m...k....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 9:49:28
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka čim prej se pozdravi stipe sej jaz sem vedno tako pozna za spat... bi se pa čist naspala, ker je spala skoraj do devetih, sam je vmes ponoč neki žurala, tako da... spet je krasen sonček, izkoristite ga lepo soboto
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 9:56:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka čim prej se pozdravi stipe sej jaz sem vedno tako pozna za spat... bi se pa čist naspala, ker je spala skoraj do devetih, sam je vmes ponoč neki žurala, tako da... spet je krasen sonček, izkoristite ga lepo soboto V Bruslju je tudi soncno... , je pa ful mrzlo... ponoci je bilo -15 . Mi ne bomo prevec zunaj zaradi Sefle... gremo pa v zato v nakupovalni center Woluwe... to je podobno nasemu BTCju ali SN... ... pa se sladki vroci vafli so tam zelo dobri . Yes
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 10:20:52
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro sam na hitro. mal sem vas prebrala že zjutraj ampak sem čist vse pozabila. moja noč je bla super, prespana v enem kosu , ampak tko dobr sem spala sam jaz, moj je imel budnice non stop in sta ga s tamalo žurala nič to bi blo na kratko vse, zdaj pa grem kaj naredit, da se popoldne lahko kam odpravimo...lep pozdravček in krasen vikend vsem, še posebej tebi blaža danes.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 10:27:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Ja, jaz sem še kar bolna, nos zabasan u 0, grlo praska . Zunaj je pa res ekstremno mrzlo, sploh ni bila taka napoved. Trenutno je - 10, tako da mi danes verjetno ne bomo šli vem, tudi carica ne, ker to je pa tu mač Je pa carica zadnja 2 dni res ješča. Včeraj je za kosilo pojedla zvrhan globok krožnik ajdove kaše, s papriko, bučkami, brokolijem in sirčkom Sem spet jaz kuhala in bila brez mere, pol sem pa kar vse v krožnik stresla in rekla kar bo pač bo Popoldan sem ji v Ikei dala Hippov jogurt in je celega pojedla za šalo - 190 g POtem pa zvečer še kruh in sirni namaz in flašo čez 1 uro Noč je bila standardna, zdaj je pa za maloco pojedla 1 banano,1 jabolko, sok pol mandarine in 1 piškot To ima ziher po mami Stipe je šel pridno v lekarno po "dobrote" zame, potem pa nekaj pojeva in mal pokidava. Tara pa že pančka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 10:55:46
|
|
|
|
Blacky*
|
dolenjka, upam, da se hitro pocajtaš Mi smo tudi danes kar doma. Bi mogli na sankanje, ma prijateljček od Vala rojstni dan, pa bomo raje doma. Vročina se giblje okoli 37, bolj pod kot nad, a ne mislim reskirati. Grem malo pokidat po fletu, ker je mir... jap spimo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 11:19:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro, dan. Nisem na tekočem, se tudi trudila ne bom, da bi vse prebrala, ker bi mogla dopust vzet Včer smo se mele super ura je itak tekla in tekla in je bla prehit preveč ura noč super - jo je dal oči spat ob 20-ih in je spala do 8-ih tako da sem se tudi jaz malo naspala Zdaj sva pa tudi že nardile en sprehod, je pojedla zdele malco (sicer samo 1/4 jogurta ) in zdej še grisin malo gloda. Smo pa končno dobil zjutraj pri zajtrku paket - poganjalček in se je tako smejala ko sva ga odpirala da je blo kej upam da ga bo uporabljala... bom prilepila kakšno slikico Lepo soboto vam želim, moja bo bolj v cunjah, zdele bo 2. stroj opran, 1. se je pomoje že posušu in samo zamenjam v sušilca, pa spet novega prat, pa še enga potem ah, tele cune
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 11:34:18
|
|
|
|
itata
|
dan, evo sem mal počekirala za nazaj lilči vse se počas zrihta naša noč spet katastrofa. mali je ćist prehlajen. za crknit pa je treba pucat nos pa kašlja pa spet se je pol zbudu in bil pokonc od 4h do skor 6h. pol ga dam spat sem si mislila no fajn zdej bo pa zih spal vsaj do 8h... klinc ob 6:30 je bil že auf. ga je moj dol nesel kao na zajtrk jaz sem pa še mal potegnila, ma sem taka koma, da grem zdejle zraven, ker je že dol padu. sej verjetno se je zbudu in bluzil ob 4h, ker je šel že ob 19h spat - pa je to do takrat že 9 ur pa je mal "pavze od spanja vzel"... fentala se bom en dan res. še dobr da je danes sobota taka koma k sem. do 4h se je itak že 3x zbudu prej. sva dala na malo bolj toplo kle gor - rata ponoč kar mraz pa ni razlike v zbujanju. sam je še luna pa prehlad pa že tko ne spi dobr - to vse skupi je pa enako, da noben ne spi! bo že. baje. mogoče čez eno leto. tko jaz računam bedno mi je k nič ven ne moreva... pa ni navajen tega mraza zdej. pa kr neki. mah... ajdi pa tak sonček
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 10.1.2009 11:36:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro, dan. Nisem na tekočem, se tudi trudila ne bom, da bi vse prebrala, ker bi mogla dopust vzet Včer smo se mele super ura je itak tekla in tekla in je bla prehit preveč ura noč super - jo je dal oči spat ob 20-ih in je spala do 8-ih tako da sem se tudi jaz malo naspala Zdaj sva pa tudi že nardile en sprehod, je pojedla zdele malco (sicer samo 1/4 jogurta ) in zdej še grisin malo gloda. Smo pa končno dobil zjutraj pri zajtrku paket - poganjalček in se je tako smejala ko sva ga odpirala da je blo kej upam da ga bo uporabljala... bom prilepila kakšno slikico Lepo soboto vam želim, moja bo bolj v cunjah, zdele bo 2. stroj opran, 1. se je pomoje že posušu in samo zamenjam v sušilca, pa spet novega prat, pa še enga potem ah, tele cune A s' navadla na new frizura ?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?