Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:17:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Po porodniski bom na dopustu (lanskem in letosnjem)... skupaj vec kot 3 mesece in pol... potem Sefllin dopust... tko da bomo do moje penzije v glavnem skupaj..... ... in to je 1.oktober in nikoli vec ne bom redno v sluzbi.... ... Mogoć bom pa se kej poćel v Bruslju... mogoć... Ma kaj tako mlad greš v penzijo? No to je pa fajn. take tatkote rabijo naši otročki, da majo cajt za njih, pa za ženke tudi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:17:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža u kolko je že ura. bom šla počasi še jaz. Nočko. Upma, da bo jutri lepo vreme, da gremo en điretin po kopru. bok, in uzivaj v rojstnem dnevu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:18:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža u kolko je že ura. bom šla počasi še jaz. Nočko. Upma, da bo jutri lepo vreme, da gremo en điretin po kopru. bok, in uzivaj v rojstnem dnevu Hvala bom, si tipkamo drugič. nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:24:46
|
|
|
|
larisa
|
Tile testi so me čist zasvojili Blaža a si še tuki Mam eno ? za tvojo profi žilico
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:25:44
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. no, sej ko jaz par strani nazaj preberem, da sem vsaj približno na tekočem, pa že vsi kidnete. blaža, čestitke za okrogli RD! pa kakšne štale stvojo bivšo službo...kar ne morem verjet. lilči, škoda da vama ne znesejo odnosi, pa glih ste si hiško zrihtali.. sam če ne gre, pač ne gre. bo tako boljše. če pa se spomnim na kakšnega fejst, pa sporočim. stipe, priden, da šeflo nadomeščaš pri čvekanju. ...pri nas ima pa moj dan za metek. jaz pa za rr.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:26:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža srečka ti se pa ne hecaš. A si se prov prijavla? no sej je ful fajn stran, za kak recept. Sem mogla še povečerjat, zdaj pa še kos torte IQ testi pa za jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:30:03
|
|
|
|
blaža
|
evo me.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:30:51
|
|
|
|
blaža
|
Sem se že odjavla, se preobleklav pižamo, pa se spomnem, da si nisem v postelji vžgala grelno blazin. no zdej še malo poklepetam, da se segreje.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:31:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Tile testi so me čist zasvojili Blaža a si še tuki Mam eno ? za tvojo profi žilico kaj pa maš?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:32:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. no, sej ko jaz par strani nazaj preberem, da sem vsaj približno na tekočem, pa že vsi kidnete. blaža, čestitke za okrogli RD! pa kakšne štale stvojo bivšo službo...kar ne morem verjet. lilči, škoda da vama ne znesejo odnosi, pa glih ste si hiško zrihtali.. sam če ne gre, pač ne gre. bo tako boljše. če pa se spomnim na kakšnega fejst, pa sporočim. stipe, priden, da šeflo nadomeščaš pri čvekanju. ...pri nas ima pa moj dan za metek. jaz pa za rr. hvala. Ja takih služb je pa veliko, sej tako pač slovenija dopušča, da nekateri delajo z delavci.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:33:34
|
|
|
|
blaža
|
ja kje pa ste zdej? joja joja.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:39:45
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Tile testi so me čist zasvojili Blaža a si še tuki Mam eno ? za tvojo profi žilico mene so tud čist zasvojili oz. oba naju z možekom..zdej sva se spravla na uni test s črkami...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:40:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ja kje pa ste zdej? joja joja. evo mene...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:41:45
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Po porodniski bom na dopustu (lanskem in letosnjem)... skupaj vec kot 3 mesece in pol... potem Sefllin dopust... tko da bomo do moje penzije v glavnem skupaj..... ... in to je 1.oktober in nikoli vec ne bom redno v sluzbi.... ... Mogoć bom pa se kej poćel v Bruslju... mogoć... to je pa fajn slišat..kako pa to,da že penzija..upam,da nisem preveč firbčna..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:42:46
|
|
|
|
mlavla
|
blaža a si ti isto tično nabavila kot ella? ella pa itak najbž že cel dan ustvarja..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:42:49
|
|
|
|
blaža
|
a tam ste. ja sej sem si sama kriva, da vas pol tle ni, ko sem vam dala link za IQ teste.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:43:36
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža a si ti isto tično nabavila kot ella? ella pa itak najbž že cel dan ustvarja.. ne moja je iz vrhniške, sem kupla preko druge roke na Kuinariki in zadnjič, ko sem bla v Lj, sem jo šla iskat.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:44:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: larisa Tile testi so me čist zasvojili Blaža a si še tuki Mam eno ? za tvojo profi žilico mene so tud čist zasvojili oz. oba naju z možekom..zdej sva se spravla na uni test s črkami...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:45:05
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..veš kaj me še zanima..ko si omenjala slikarstvo oz. slikarske razstave, tečaje itd... predvidevam, da zadevo obvladaš... pa me zanima a si kaj risla po stenah...npr.po otroških sobicah... Mene zdej to čaka..pa me zanima če maš kake predloge, slikce, linke..itd...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:46:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža a si ti isto tično nabavila kot ella? ella pa itak najbž že cel dan ustvarja.. ne moja je iz vrhniške, sem kupla preko druge roke na Kuinariki in zadnjič, ko sem bla v Lj, sem jo šla iskat. aha jst upam, da bo naša tud ok..vsaj ella je prej omenla,da se da oblikovat..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:47:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..veš kaj me še zanima..ko si omenjala slikarstvo oz. slikarske razstave, tečaje itd... predvidevam, da zadevo obvladaš... pa me zanima a si kaj risla po stenah...npr.po otroških sobicah... Mene zdej to čaka..pa me zanima če maš kake predloge, slikce, linke..itd... Itak da sem. Mam pa še par strani za dekoracije ( naslove) pa me spomni, da ti pošljem .Zdej mi je pozno za ti iskat. sem pa že risala po stenah. ti bom ob priliki prilimala slikice, kakšno je prišlo. Spomni me.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:51:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža a si ti isto tično nabavila kot ella? ella pa itak najbž že cel dan ustvarja.. ne moja je iz vrhniške, sem kupla preko druge roke na Kuinariki in zadnjič, ko sem bla v Lj, sem jo šla iskat. ja sej bo, zakaj naj ne bi bla. aha jst upam, da bo naša tud ok..vsaj ella je prej omenla,da se da oblikovat..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:52:38
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..veš kaj me še zanima..ko si omenjala slikarstvo oz. slikarske razstave, tečaje itd... predvidevam, da zadevo obvladaš... pa me zanima a si kaj risla po stenah...npr.po otroških sobicah... Mene zdej to čaka..pa me zanima če maš kake predloge, slikce, linke..itd... Itak da sem. Mam pa še par strani za dekoracije ( naslove) pa me spomni, da ti pošljem .Zdej mi je pozno za ti iskat. sem pa že risala po stenah. ti bom ob priliki prilimala slikice, kakšno je prišlo. Spomni me. ok te spomnim..zdej grem pa jst tud ajat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:54:30
|
|
|
|
blaža
|
http://www.tapete.si/ poglej si tole. Ful dobro mi je. sej ti bom še kej jutri pokazala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:54:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..veš kaj me še zanima..ko si omenjala slikarstvo oz. slikarske razstave, tečaje itd... predvidevam, da zadevo obvladaš... pa me zanima a si kaj risla po stenah...npr.po otroških sobicah... Mene zdej to čaka..pa me zanima če maš kake predloge, slikce, linke..itd... Itak da sem. Mam pa še par strani za dekoracije ( naslove) pa me spomni, da ti pošljem .Zdej mi je pozno za ti iskat. sem pa že risala po stenah. ti bom ob priliki prilimala slikice, kakšno je prišlo. Spomni me. ok te spomnim..zdej grem pa jst tud ajat nočko nočko. jaz tudi grem.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?