Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:34:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeeer !!!! Carica spi ze dobro uro... , Sefla tudi, tukaj ob meni na trosedu... je ful boga in jo je zvil... ... Grlo jo boli in je ful prehlajena... . Danes smo se malo potepali po IKEI in okrog po Bruslju... jutri bo pa verjetno vec lezala in pocivala. Blaza, SE NA MNOGA LETA in vso sreco, zdaj si v 4-TEM DESETLETJU... ... Bolje biti pijan nego star !!!!! Hvala stipe, ma to nisi rabu povdarit. no ma še dobro, da si prišel, ki ni nobenega za mi delat družbo. Boljs da ti ne povem v katerem desetletju sem jaz
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:34:48
|
|
|
|
blaža
|
Stipe si prebral Mujotov dnevnik od včeraj? Poišči si, pa boš videl kako sem se počutla prvo leto v senožečkah.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:35:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeeer !!!! Carica spi ze dobro uro... , Sefla tudi, tukaj ob meni na trosedu... je ful boga in jo je zvil... ... Grlo jo boli in je ful prehlajena... . Danes smo se malo potepali po IKEI in okrog po Bruslju... jutri bo pa verjetno vec lezala in pocivala. Blaza, SE NA MNOGA LETA in vso sreco, zdaj si v 4-TEM DESETLETJU... ... Bolje biti pijan nego star !!!!! Hvala stipe, ma to nisi rabu povdarit. no ma še dobro, da si prišel, ki ni nobenega za mi delat družbo. Boljs da ti ne povem v katerem desetletju sem jaz ma kaj pol, če je pa prehudo pa kej spiješ, pa je.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:36:21
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe si prebral Mujotov dnevnik od včeraj? Poišči si, pa boš videl kako sem se počutla prvo leto v senožečkah. Bral... ... lipa moja..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:36:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža MUJOTOV DNEVNIK- SE IDENTIFICIRAM Z NJIM 12 AVG. usellili smo se u novu kuču u sloveniji. tako sam uzbudjen. ovddje je tako ljepo. planine su prekrasne. jedva čekam, da vidim prekrivene s snjegom. 14. okt. slovenija. to je najlepša zemlja na svijetu. lišče je porprimilo sve one divne žute i narandjaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena- ah kako su graciozni. to su najlepše životinje na svijetu. ovo mora da je raj. Volim sloveniju. 01. nov. Dan sječanja ( Sslovenčki državni praznik) Lov na jelene če početi uskoro. ne mogu da zamislim, da netko može ubiti tako divnu životinju. nadam se , da če uskoro snjieg. Tako je divno. 02. dec. nočas je pao prvi snijeg. Ustao sam i video sve prekriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najlepša razglednica. izašli smo napolje, očistili stepenište i prilazli put, a onda se grudvali( naravno ja pobijedio) , Kad je prošla grtalica( plug po slovenački)Morali smo ponovno, da očistimo kapiju: koja divna zemlja, kako volim Sloveniju..... Nadaljeujem naprej 12 dec. Nočas opet snijeg. opet je prošla grtalica i zatpala kapiju. Ovdje je zaista prekrasno. 19. dec. nočas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovdije je zaista divno, samo sam več malo umoran od lopatanja. evo opet dolazi **** grtalica. 22.dec. ovo bijelo govno opet je padalo cijelu noč. dobio sam žuljeve od lopatanja a i ledja me bole. ovaj majmun sa grtalicom kao, da se krije iz čoška i samo čeka da ja očostim izpred kapije. Šupak: 25 dec. sretan jebeni i usrani božič. još malo usranog snijega. Ako mi ikad pdane u šaku ovaj peder što vozi grtalicu, ubiču ga. mater im **** što ne posipaju više soli po cesto, da se snijeg prije otopi. 27. dec. Nočas opet snijeg. ne izlazim van več tri dana, sem što čistim snijeg, kda prodije grtalica. Ne mogu nigdje iči, auto se zaglavijou brdo snijega ispred kapije a i hladno je . kažu, da če nočas pasti novih 30 cm tih bijelih govana. 28.dec prognoza je loša. Palo je pola metara. Ako ovako nastavi neče se otopiti do ljeta. grtalica se zaglavila i taj šupak došao je kod mene , da traži lopatu. Rekao sam mu, da sam več slomio šest lopata čisteči ta govna sa vrata- što jih je on nabio i zamalo , da sam mu je slomio o glavu. 04 jan. naizad izašao iz kuče. otišao sam do prodavaonice, da kpim nešto hrane, i kad sam se vračao kuči udario kolima jelena. 3000 doalara štete, na kolima. te jebene životinje treba pobiti. svugdje jih ima. što jih lovci ne pobiju više jeseni. 03. maj odvezao sam kola do mehaničara. nevjerovatno koliko su zardijala od jebene soli što je svuda posipaju. 10 maj Selim se u Dalmaciju. ne mogu zamisliti kako netko normalan može živjeti u toj jebenoj sloveniji- senožečama. pa ne se zdej ko ti glih biznis rihtam, v Dalmacijo preselit evo to je to. za tiste, ko še niste prebrali.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:37:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe si prebral Mujotov dnevnik od včeraj? Poišči si, pa boš videl kako sem se počutla prvo leto v senožečkah. Bral... ... lipa moja.. ma pol si pa vse na tekočem. kaj pa šefla dela?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:38:51
|
|
|
|
blaža
|
srečka ti se pa ne hecaš. A si se prov prijavla? no sej je ful fajn stran, za kak recept.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:40:02
|
|
|
|
jencili
|
sej res....hvala Stipe Blaža, želim ti vse naj naj, da bi se ti v tem letu izpolnila vsaj ena od velikih želja, ki jih imaš, pa da bi nam vseeno mogoče kako tortico spekla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:41:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe si prebral Mujotov dnevnik od včeraj? Poišči si, pa boš videl kako sem se počutla prvo leto v senožečkah. Bral... ... lipa moja.. ma pol si pa vse na tekočem. kaj pa šefla dela? Spi... zraven mene... na trosedu, jo je zvil ... Cez kako uro se bo zbudila in bo tipkovnica njena... , do takrat bo pa tuki Stipe ... yeeeee !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:43:13
|
|
|
|
blaža
|
No moram dat poročilo za tičino. dopoldne sem naredila dekoracijo za mojo jutrišnjo torto, da bosta mojadva pol samo pripopala. tičina se lepo barva z barvami v tubicah, le zelooo intenzivne barve se ne da nardit na a način, bi ble potrebne res tiste v prahu. Ma svetlo modra je superca. zelo lepo se da delat s tičino dekoracije. vrtnice in kale sem nardila, pa zelene listke. No sem pozabla prejšnji teden pri mami fotoaparat, tako, da grem jutri zjutraj malo v Kp, pa ga bom vzela in pofotkala. najprej je ratala tičina fulll mehka, pa se je pol lepo strdila in je super!!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:44:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe si prebral Mujotov dnevnik od včeraj? Poišči si, pa boš videl kako sem se počutla prvo leto v senožečkah. Bral... ... lipa moja.. ma pol si pa vse na tekočem. kaj pa šefla dela? Spi... zraven mene... na trosedu, jo je zvil ... Cez kako uro se bo zbudila in bo tipkovnica njena... , do takrat bo pa tuki Stipe ... yeeeee !!!! Pa nam ti do takrat delaj družbo. si videl link za IQ teste ? dobra zadeva. jaz pa moj samo še to rešujeva.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:45:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No moram dat poročilo za tičino. dopoldne sem naredila dekoracijo za mojo jutrišnjo torto, da bosta mojadva pol samo pripopala. tičina se lepo barva z barvami v tubicah, le zelooo intenzivne barve se ne da nardit na a način, bi ble potrebne res tiste v prahu. Ma svetlo modra je superca. zelo lepo se da delat s tičino dekoracije. vrtnice in kale sem nardila, pa zelene listke. No sem pozabla prejšnji teden pri mami fotoaparat, tako, da grem jutri zjutraj malo v Kp, pa ga bom vzela in pofotkala. najprej je ratala tičina fulll mehka, pa se je pol lepo strdila in je super!! Ma skoda da smo tko dalec.... ostija , upam da dobimo porocilo o kvaliteti torte in to iz prve roke...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:48:24
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža No moram dat poročilo za tičino. dopoldne sem naredila dekoracijo za mojo jutrišnjo torto, da bosta mojadva pol samo pripopala. tičina se lepo barva z barvami v tubicah, le zelooo intenzivne barve se ne da nardit na a način, bi ble potrebne res tiste v prahu. Ma svetlo modra je superca. zelo lepo se da delat s tičino dekoracije. vrtnice in kale sem nardila, pa zelene listke. No sem pozabla prejšnji teden pri mami fotoaparat, tako, da grem jutri zjutraj malo v Kp, pa ga bom vzela in pofotkala. najprej je ratala tičina fulll mehka, pa se je pol lepo strdila in je super!! Ma skoda da smo tko dalec.... ostija , upam da dobimo porocilo o kvaliteti torte in to iz prve roke... ja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:50:22
|
|
|
|
blaža
|
stipe en hitri kurs za hitro tipkanje ti rabi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:52:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe en hitri kurs za hitro tipkanje ti rabi. Imava novi laptop in me tipkovnica se j...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:52:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe en hitri kurs za hitro tipkanje ti rabi. Imava novi laptop in me tipkovnica se j... ok ti oprostim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:53:38
|
|
|
|
blaža
|
ma res kje so te babe danes? aja PETEK DAN ZA METEK!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:55:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma res kje so te babe danes? aja PETEK DAN ZA METEK! A moze i tane u ostale dane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:55:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma res kje so te babe danes? aja PETEK DAN ZA METEK! A moze i tane u ostale dane
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:59:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma res kje so te babe danes? aja PETEK DAN ZA METEK! A moze i tane u ostale dane Tane Bizantinsko pomeni metak... u ostale dane je pa rima... ... kapisi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:59:57
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma res kje so te babe danes? aja PETEK DAN ZA METEK! A moze i tane u ostale dane Tane Bizantinsko pomeni metak... u ostale dane je pa rima... ... kapisi kapisco.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:02:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma res kje so te babe danes? aja PETEK DAN ZA METEK! A moze i tane u ostale dane Tane Bizantinsko pomeni metak... u ostale dane je pa rima... ... kapisi kapisco. Zglada, da samo za naja nocoj... ne velja petak za metak , vse ostale se drzijo pravil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:09:42
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma res kje so te babe danes? aja PETEK DAN ZA METEK! A moze i tane u ostale dane Tane Bizantinsko pomeni metak... u ostale dane je pa rima... ... kapisi kapisco. Zglada, da samo za naja nocoj... ne velja petak za metak , vse ostale se drzijo pravil ja škoda, ki ni nobene. kaj boš pa ti počel, ko končaš porodniško? kaj greš delat? A maš v bruslju službo?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:15:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
Po porodniski bom na dopustu (lanskem in letosnjem)... skupaj vec kot 3 mesece in pol... potem Sefllin dopust... tko da bomo do moje penzije v glavnem skupaj..... ... in to je 1.oktober in nikoli vec ne bom redno v sluzbi.... ... Mogoć bom pa se kej poćel v Bruslju... mogoć...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 22:15:35
|
|
|
|
blaža
|
u kolko je že ura. bom šla počasi še jaz. Nočko. Upma, da bo jutri lepo vreme, da gremo en điretin po kopru.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?