|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
9.1.2009 17:02:03   
lillchy123
ja, pa samski mora bit! user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
9.1.2009 17:15:10   
MetiLu
Lilči, a sta se vidva razšla? user posted image  sem kar malo žalostna k take zgodbe slišim, ker mi se mamo tud ful lepo ...

Sem zdele slike gledala od mojga škratka, ko je bil star 1 mesec, pa letošnje slike z morja, sem čist nostalgična ratala user posted image  joj, kok je blo lepo leto, jaz bi kar čas nazaj zavrtela user posted image  Mater, me že mal grab, da bi še enga mela user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4502
9.1.2009 17:20:55   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Lilči, a sta se vidva razšla? user posted image  sem kar malo žalostna k take zgodbe slišim, ker mi se mamo tud ful lepo ...

uradno ne. morm it najprej do odvetnika, ker me je strah, da če zdaj kar grem, ne bom nikoli več dinarčkov nazaj dobila. sem vse vložila v hišo, pa še en orenk kredit vzela.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
9.1.2009 17:28:33   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

uffff... cel dan vas že berem, pa sem komi na čisto pršla. si zaslužim medaljo.user posted image
pa da vas skregam. ste me čist v depo spravle, k se mate tolk fajn s svojimi user posted image . jaz sem tud celo življenje verjela, da bomo ena velika srečna family.. no, pa ni glih tko. mam pa enkratnega sinka, tko da mi ni žal.
če pa ktera ve za kazga ki ma rad otroke (tud tiste, ki niso njegovi), pa psa, pa se ne krega... pošljite na zs. user posted image
dolenjka, zdej sem že nehala jamrat.user posted image

ja no, če ktera še ne ve, sem do konc maja doma in če rabte kakšno pomoč, računam sam 100 eur/h!user posted image
pa še to: mueller v btc je trentno brez plenic. niso dobili robe, pa mi niso vedli povedat, kdaj bo.me je poslala na rudnik, sam se mi ni dalo.

blaža, ena moja prjatlca tud skoz sanja, da bi svojo slaščičarno odprla. škoda ker sta čist na različnih koncih sveta doma. Vse najboljše in naj se ti uresničijo najglobje želje.

joj lilchi tako mi je žal zate. Sinka maš pa res krasnega, če se spomnem koga, ki je fajn, ti javimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4504
9.1.2009 17:28:55   
ella79
februarka naša je dva dni zdej taka, kar vse hoče imet, pa nič ni dobro. Pa nič kaj noče jest, pa potem ji skoz neki k ustam nosim, pa noče... zdej je odspala uro petnajst in je kot nova user posted image grem mal pokidat, k sem zdele kavč peglala, pa še obisk dobimo

lillchy v KR mullerju jih je tudi pred novim letom zmanjkalo, ko sem bila pa včeraj imajo pa vse št. user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
9.1.2009 17:30:01   
blaža

uradno ne. morm it najprej do odvetnika, ker me je strah, da če zdaj kar grem, ne bom nikoli več dinarčkov nazaj dobila. sem vse vložila v hišo, pa še en orenk kredit vzela.

počasi vse preštudiraj! Maš prav, da pojdi prej do odvetnika, boš pa pol z vso paro štartala na svojem. ti držim pesti, da najdeš rešitev, če rabiš kak nasvet al pa bi ti lahko kako pomagali se nam pa kar javi.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4506
9.1.2009 17:36:44   
Blacky*

joj lilči... user posted image user posted image user posted image user posted image , a res ni možnosti da bi šlo kaj na boljeuser posted image

Ja in pojdi do odvetnika, ker s temi stvarmi se ni za hecat.

Če rabiš karkoli, mogoče tudi samo nekoga da te posluša, nič oklevat... pošlji zs,.

Neposredna povezava do sporočila: 4507
9.1.2009 17:39:10   
MetiLu
Janez pa še kar spi user posted image  sej ko bi pa opoldan rabila da bi takole dremukcal, se pa 2x vmes zbudi user posted image  

Jaz mam že vse za pico pripravljeno, sam še v pečico jo ruknem, pa dec mora domov pridt s šihta...

Lilči, tud jaz bom na preži user posted image  želim ti, da boš v svojo in Lukčevo korist najbolje izpeljala tole situacijo, pa da dobiš svoje nazaj user posted image  ma res mi je hudo, da se ti takole dogaja user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.1.2009 17:40:01   
MetiLu
Vedno pozabim vprašat: a naši mulčki že lahko jejo tuno iz konzerve a la rio mare?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.1.2009 17:43:15   
Blacky*

Vedno pozabim vprašat: a naši mulčki že lahko jejo tuno iz konzerve a la rio mare?

oo, si me spomnila na tuno... jaz bom kar probala, na začetku čisto malo. Postrv, file je že jedel... P mi je rekla naj začnem s sladkovodnimi, nato pa morskimi... izogibam naj se pa školjk

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.1.2009 17:48:06   
Janey
daaaan

MI SMO DANES SPALI CELO NOČ, PRVO ODKAR SE JE JAKA RODILuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaka je spal od 21h do 6h, jedel in do 9h, user posted image user posted image user posted image user posted image

da bi mu le to ostalouser posted image user posted image

pa mislim, da sem našla stanovanje za nas....za vikend ga bomo šli gledat. problem je edino v varščini, ker hočejo kar velik znesek, ampak, če bo to to, bomo že nekak se s starši zmenli, da bodo posodili in malo pomagali.upam da je to to, ker mam ze dost tega iskanja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
9.1.2009 17:48:40   
Janey

jaz sem brala v paparici al kje, da lahko po 8 mesecu jejo tuno s konzerve

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
9.1.2009 17:52:06   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

daaaan

MI SMO DANES SPALI CELO NOČ, PRVO ODKAR SE JE JAKA RODILuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaka je spal od 21h do 6h, jedel in do 9h, user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mislim, da sem našla stanovanje za nas....za vikend ga bomo šli gledat. problem je edino v varščini, ker hočejo kar velik znesek, ampak, če bo to to, bomo že nekak se s starši zmenli, da bodo posodili in malo pomagali.upam da je to to, ker mam ze dost tega iskanja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaka,

pa držim pesti za flat user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
9.1.2009 17:54:13   
Janey
moram se pohvalit, da sem po novem letu začela spet zdravo jesti, kot po porodu in pred nosečnostjo in sem že shujšala 3kguser posted image user posted image zdaj pa tako naprej in bo...upam da vse kot je bilo, ker si tako želim na svoje kg.(mam ene 25kg več user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
9.1.2009 17:57:20   
blaža

mah jaz jim ne bi dajala, ki so konzervansi. itak bo pol še veliko tega. Raje kako kupljeno ribo v ribarnici.

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
9.1.2009 17:58:25   
blaža

moram se pohvalit, da sem po novem letu začela spet zdravo jesti, kot po porodu in pred nosečnostjo in sem že shujšala 3kguser posted image user posted image zdaj pa tako naprej in bo...upam da vse kot je bilo, ker si tako želim na svoje kg.(mam ene 25kg več user posted image user posted image user posted image user posted image )

ma kakšnih 25 kg več?!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
9.1.2009 17:58:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

daaaan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaka,

pa držim pesti za flat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
9.1.2009 18:00:43   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

še več user posted image user posted image kaj pa ti veš, še nisi videla moje ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
9.1.2009 18:01:36   
mary_lou
Bravooooo Janey...oz. bravooo jaka, kdaj bo kej pršov v lj da bosta z Tai-jem burke špilala? Zdej zna Tai oponašAt pingvina ves kok se nareziš zravn. bom ga posnela <deswagsddfdafdafydbfdafdafdafztezte zu67 h7675 to pa Tai sporoča Jakcu

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
9.1.2009 18:05:35   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

še več user posted image user posted image kaj pa ti veš, še nisi videla moje ritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo... kar tako naprej... jaz pa začnem zdaj, mi ta teden ni uspelo, a sem zmanjšala nezdrave stvari user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
9.1.2009 18:06:59   
Blacky*
če pa se jaz znebim 25 kg vas povabim na kozarec penine user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
9.1.2009 18:08:53   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

joj lilči... user posted image user posted image user posted image user posted image , a res ni možnosti da bi šlo kaj na boljeuser posted image

Ja in pojdi do odvetnika, ker s temi stvarmi se ni za hecat.

Če rabiš karkoli, mogoče tudi samo nekoga da te posluša, nič oklevat... pošlji zs,.

ne verjamem. sem našla na compu njegovo pismo bivši, ko ji obljublja iste stvari kot jih meni. pa se ni vrnila. njega pa tud ni izučilo. žal mava očitno povsem različne vrednote. sam ne morem verjet, kako nisem prej vedla. saj sva pol leta živela skupaj. spremenil se je šele takrat, ko sva se preselila k njemu. ampak vse je za neki dobr.
res. k prej sem mela 7 let sžzame idealnega tipa, k se nisva enkrat skregala. mel je eno samo napako. po 7h letih je prijavu, da ne želi otrok.user posted image
mah ja. jaz mam kar sem vedno želela.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
9.1.2009 18:12:30   
Februarka08
Lilchy user posted image user posted image user posted image nisem vedela da je pri vama že tkouser posted image sem kar mal user posted image ratala... želim vama, da se vseeno kaj poštima med vama, če pa že ne, pa ostanita v dobrih odnosih že zarad Lukcauser posted image

Zdej morm pa letet........
papa

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
9.1.2009 18:16:29   
lillchy123
sej jst sem drugač čist kul.user posted image  sem se že sprijaznila. lohk bi blo slabš, ane? user posted image
sam vsake tolk sem mal user posted image , k vem, kaj vse moj sin zamuja.

izica,  dons nas pa skoz bereš, a nam še kaj poveš?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
9.1.2009 18:17:41   
lillchy123
februarka, ti pa uživaj dons. sej ne vem, kaj mate, sam sem vidla, da si se ornk zrihtala, tko da bo res fešta!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?