Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:21:26
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* če pa se jaz znebim 25 kg vas povabim na kozarec penine to pa ne bo šlo. če greš ti na -25, boš izpuhtela! pa sem vidla tvojo rit, tko da vem!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:27:50
|
|
|
|
nizy
|
lilči- , ja najboljš je vse dobr premisliti , da ba dobiš svoj denar nazaj da potem s sinkom zaživita svoje življene,.... jaz bi tudi mogla 25kg dol spravt , pa nevem če bo šlo , zamuja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:40:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* če pa se jaz znebim 25 kg vas povabim na kozarec penine to pa ne bo šlo. če greš ti na -25, boš izpuhtela! pa sem vidla tvojo rit, tko da vem! no, si me zamenjala , ampak hvala... bom pa lepo suha, pripravljena na novo nosečnost
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 9.1.2009 18:45:47 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:42:04
|
|
|
|
MetiLu
|
Jakec joj, kok sem vesela Mi smo pa pojedli cel protfanj pice, Janez jo je mazal ko zmešan sem naredila tako s tuno, bučkami in čebulo ... njami Zdej grem pa na eno kavico, sem si zadnjič kupila tisto žitno kavo, pa je ful dobra ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:42:31
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy lilči- , ja najboljš je vse dobr premisliti , da ba dobiš svoj denar nazaj da potem s sinkom zaživita svoje življene,.... jaz bi tudi mogla 25kg dol spravt , pa nevem če bo šlo , zamuja to se je meni pred nosečnostjo zgodilo, ker je bila mami zelo bolna in ni mogla nič jesti, sem kuhala in jedla z njo... in nabirala kg... potem pa seveda še v nosečnosti... pa po nosečnosti se nisem ustavila Zdaj moram pa začet pazit na hrano, ker če želimo še enega moram zgubiti mal kg
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:45:18
|
|
|
|
Blacky*
|
še 5 postov do
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:47:03
|
|
|
|
Blacky*
|
Saška je imela majhne prsi, zato je sla k doktorju Novaku po nasvet, kako naj si jih poveča. Svetoval ji je: "Vsako jutro po prhanju podrgnite svoji bradavički in recite: 'Tingeltangel moje broške, jaz bi rada večje joške.'" Saška je nekaj mesecev masirala svoje prsi in zadeva je resnično začela delovati. Zrasle so ji čudovite prsi. Nekega dne pa je prepozno vstala in se je sele na avtobusu spomnila na jutranji obred. Ker ni hotela izgubiti svojih čudovitih prsi, je obred opravila kar sredi avtobusa in rekla: "Tingeltangel moje broške, jaz bi rada večje joške." Fant, ki je sedel v bližini, se ji je nasmehnil in jo vprasal: "Ali morda hodite k doktorju Novaku?" "Kako pa veste?" Fant ji odgovori: "Tika taka moja ur'ca, jaz bi rabu več'ga k...."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:48:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, Lana spi popoldansko rundo šele zdaj , si ne upam zamisli kakšna noč me čaka. Je bila čisto fertig pa sem jo raje dala spat, kot pa da jo mučim, da je pokonci. blacky - še 4
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:50:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pa več ne spi , pol ure je očitno bilo dovolj
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:51:00
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, Lana spi popoldansko rundo šele zdaj , si ne upam zamisli kakšna noč me čaka. Je bila čisto fertig pa sem jo raje dala spat, kot pa da jo mučim, da je pokonci. blacky - še 4 jaz bom pa zdaj počasi začela večerni ritual z valom... mu pa teče iz nosa, vročina mu sicer pada. Zdaj ima 37,4
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:53:19
|
|
|
|
Blacky*
|
kdaj se pa prestavimo na forum otrok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:53:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, Lana spi popoldansko rundo šele zdaj , si ne upam zamisli kakšna noč me čaka. Je bila čisto fertig pa sem jo raje dala spat, kot pa da jo mučim, da je pokonci. blacky - še 4 jaz bom pa zdaj počasi začela večerni ritual z valom... mu pa teče iz nosa, vročina mu sicer pada. Zdaj ima 37,4 za Vala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:53:33
|
|
|
|
Blacky*
|
in...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:53:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* kdaj se pa prestavimo na forum otrok mi naslednji petek
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:53:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* in...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 18:54:38
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, Lana spi popoldansko rundo šele zdaj , si ne upam zamisli kakšna noč me čaka. Je bila čisto fertig pa sem jo raje dala spat, kot pa da jo mučim, da je pokonci. blacky - še 4 jaz bom pa zdaj počasi začela večerni ritual z valom... mu pa teče iz nosa, vročina mu sicer pada. Zdaj ima 37,4 za Vala hvala in uspelo mi je
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:07:58
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy jaz bi tudi mogla 25kg dol spravt , pa nevem če bo šlo , zamuja nizy, a bi ti nam rada kaj povedala?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:09:04
|
|
|
|
lillchy123
|
blacky, čeprou jst trenutno sploh nobenih zvezdic ne vidm
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:10:39
|
|
|
|
lillchy123
|
jst bom tud počas začela mulčka rihtat, pol grem pa v kino. grem madagaskarja gledat in taveeeeelkooo vrečo kokic pojest
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:16:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* kdaj se pa prestavimo na forum otrok mi naslednji petek cool , mi bomo pa še malo počakali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:17:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jst bom tud počas začela mulčka rihtat, pol grem pa v kino. grem madagaskarja gledat in taveeeeelkooo vrečo kokic pojest uuuu, uživaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:23:18
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Lilči, a sta se vidva razšla? sem kar malo žalostna k take zgodbe slišim, ker mi se mamo tud ful lepo ... uradno ne. morm it najprej do odvetnika, ker me je strah, da če zdaj kar grem, ne bom nikoli več dinarčkov nazaj dobila. sem vse vložila v hišo, pa še en orenk kredit vzela. lilči to je pa kar presenetljivo Pa tako sta bila zavzeta za hišo, pa s puncami se lepo razumeš.... Zdaj pa tole Pa ni šans, da bi se med vama tole obrnilo??? Saj vem, on bi se mogle spremenit, a ne ,ap mu očitn one seže do tja . Še dobro, da imaš tako zlatega fantka Moj PC je pa čist prazen . Vse linke, ki sem jih imela shranjene, so šli pa-pa, polno programov še fali, vse je čisto drugače (nov eksplorer, s katerim se že vsaj eno uro ubadam )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:30:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Lilči, a sta se vidva razšla? sem kar malo žalostna k take zgodbe slišim, ker mi se mamo tud ful lepo ... uradno ne. morm it najprej do odvetnika, ker me je strah, da če zdaj kar grem, ne bom nikoli več dinarčkov nazaj dobila. sem vse vložila v hišo, pa še en orenk kredit vzela. lilči to je pa kar presenetljivo Pa tako sta bila zavzeta za hišo, pa s puncami se lepo razumeš.... Zdaj pa tole Pa ni šans, da bi se med vama tole obrnilo??? Saj vem, on bi se mogle spremenit, a ne ,ap mu očitn one seže do tja . Še dobro, da imaš tako zlatega fantka Moj PC je pa čist prazen . Vse linke, ki sem jih imela shranjene, so šli pa-pa, polno programov še fali, vse je čisto drugače (nov eksplorer, s katerim se že vsaj eno uro ubadam ) to je pa čista groza... ko je meni odletel računalnik in sem dobila drugega sem bila čist zmešana... predno se navadiš kar traja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 19:35:13
|
|
|
|
Blacky*
|
Jaz grem malo pospravit, nato se pa možku posvetiti. Val že spi in upam, da bo to trajalo . Lep večer vam želim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 20:18:31
|
|
|
|
jencili
|
čer, da se vam še jst malo javim...mismo super. Taj je priden 300/h, spimo lepo, jemo vedno bolje spet in na veliko čeblamo. Trenutno je na sporedu mama, tata, ajde, dej, baba in ne ne Hodi še ne, se pa skoz spušča in stoji samostojno kr neki časa že. Tud zvečer se je kr lepo navadu hodit spat, tko da je ob 20h v postli, flaša in spanje Lillchy tebi pa . Res je žalostno, da se vama zdej dogajajo take stvari. Upam, da bi vseeno to lepo poštimala in rešila nastalo situacijo .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?