Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 20:30:25
|
|
|
|
blaža
|
evo še mene. imam tako dolge nohte, da komaj tipkam. no se bom že privadla, samo ne vem kako bom jutri ritko brisala, pa ne svojo, moja je pa kar rit.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 20:32:57
|
|
|
|
blaža
|
Ne razumem kje majo babe tolko časa za si rihtata nohte. Moja sestra ima ima vedno tako dolge, pa še v jaslih dela ma kje ma cajt limat vse te rožice. No ma lepi pa so. vsaj da bom jutri lepa.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 20:35:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Lilči, a sta se vidva razšla? sem kar malo žalostna k take zgodbe slišim, ker mi se mamo tud ful lepo ... uradno ne. morm it najprej do odvetnika, ker me je strah, da če zdaj kar grem, ne bom nikoli več dinarčkov nazaj dobila. sem vse vložila v hišo, pa še en orenk kredit vzela. joj lilči... , a res ni možnosti da bi šlo kaj na bolje Ja in pojdi do odvetnika, ker s temi stvarmi se ni za hecat. Če rabiš karkoli, mogoče tudi samo nekoga da te posluša, nič oklevat... pošlji zs,. ne verjamem. sem našla na compu njegovo pismo bivši, ko ji obljublja iste stvari kot jih meni. pa se ni vrnila. njega pa tud ni izučilo. žal mava očitno povsem različne vrednote. sam ne morem verjet, kako nisem prej vedla. saj sva pol leta živela skupaj. spremenil se je šele takrat, ko sva se preselila k njemu. ampak vse je za neki dobr. res. k prej sem mela 7 let sžzame idealnega tipa, k se nisva enkrat skregala. mel je eno samo napako. po 7h letih je prijavu, da ne želi otrok. mah ja. jaz mam kar sem vedno želela. ja res je. maš ta malega sončka. tvoj bivši, pa boljše, da je bivši , če ne amra otrok.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 20:36:38
|
|
|
|
blaža
|
no dokler vas ni grem rešit še kak IQ test. sva se z mojim zasvojila. no on je šel zdej na pijačko, pa mi je pustu zavihek, da še jaz rešim.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 20:41:56
|
|
|
|
larisa
|
Čer Lilči, kaj to jaz berem Sicer je hudo, ampak za moje pojme je bolje da otrok odrašča ob ločenih starših, kot pa ob starših, kjer ne vidi ljubezni in vsega kar paše k partnerstvu. Žal mi je za vaju z Lukcem, ker si zaslužita le najboljše. IZVIRNO SPOROČILO: blaža no dokler vas ni grem rešit še kak IQ test. sva se z mojim zasvojila. no on je šel zdej na pijačko, pa mi je pustu zavihek, da še jaz rešim. Dej pripopaj link, meni so tud take zadeve kul!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 20:46:20
|
|
|
|
blaža
|
http://freeweb.siol.net/pero22/iq_testi.htm evo to je to. ful zabavno.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:03:49
|
|
|
|
blaža
|
kaj zdej? A bo kdo kej povedal? Sem rešla en test in moj je šol v kukuruz. spet me bo drocal, da je pametnejši od mene.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:06:44
|
|
|
|
blaža
|
na kul slo so me tako presenetli. So mi odprli stran za voščit roj. dan in se jih je nabralo za tri strani. So me prav preenetli. No moja sestrica je pa pozabla.oz mi bo jutri, lahko bi pa vseeno poklicala.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:09:20
|
|
|
|
blaža
|
ma dejte no kej povedat, jutri zvečer me pa ne bo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:09:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://freeweb.siol.net/pero22/iq_testi.htm evo to je to. ful zabavno. ful dobro bom mojega povabila na dvoboj , pa da vidimo no, če se ne bom potem jaz v kot skrila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:10:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža na kul slo so me tako presenetli. So mi odprli stran za voščit roj. dan in se jih je nabralo za tri strani. So me prav preenetli. No moja sestrica je pa pozabla.oz mi bo jutri, lahko bi pa vseeno poklicala. katera je ta stran, da ti še mi tam voščimo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:10:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://freeweb.siol.net/pero22/iq_testi.htm evo to je to. ful zabavno. ful dobro bom mojega povabila na dvoboj , pa da vidimo no, če se ne bom potem jaz v kot skrila o končno si se le javla. A ni dobro?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:11:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža na kul slo so me tako presenetli. So mi odprli stran za voščit roj. dan in se jih je nabralo za tri strani. So me prav preenetli. No moja sestrica je pa pozabla.oz mi bo jutri, lahko bi pa vseeno poklicala. katera je ta stran, da ti še mi tam voščimo Kulnarična slovenija je to. Na prvi strani med top 20. Katarina K m a sej ste mi že vse voščle, to je važno. Sem ti samo povedala, da lahko pokukaš.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:17:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://freeweb.siol.net/pero22/iq_testi.htm evo to je to. ful zabavno. ful dobro bom mojega povabila na dvoboj , pa da vidimo no, če se ne bom potem jaz v kot skrila o končno si se le javla. A ni dobro? ja fuuul je dobro Zdaj imam čas, ker ati Lano spravlja spat. Danes je fuuul pozna, ker je imela popoldanski spanec tako pozno. Pa flaško AM sem ji naštimala, .... Sta me že poklicala, da ga ne mara. Kaj ji naj pa zdaj dajem, ko se ne doji, AM ne pije (že drugič), KM pa bi rada še malo počakala. A še morajo mleko pit, če imajo druge mlečne obroke???
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:22:20
|
|
|
|
jencili
|
hihi evo, moj rezultat je Visoko inteligenten
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:24:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili hihi evo, moj rezultat je Visoko inteligenten čestitam katerega si rešila? da se prepričam o svoji povprečnosti
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:25:06
|
|
|
|
mlavla
|
čer... lilči..mi je kar hudo brat take zgodbe...upam,da se bo vse dobro izšlo..vsaj za vaju z Lukcem.. Janey...bravo za jakca..pa čim več takšnih nočk vam želim..pa glede stanovanja tud držim pesti... SN..bravo za takšnega očka (no sej naš je tud takšen)..da poskrbi za našo madam..glede mleka pa ti neznam kaj pametnega svetovat...mi smo tud nekaj časa rabli,da ga je sprejela..sem pa najprej začela svoje mleko dajat po flaški..kasneje pa Am..in je šlo..upam,da tud vam čimpreje uspe...mi smo pa zdaj začeli že akr z uvajanjem KM..pa je zaenkrat tud vse ok
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:25:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://freeweb.siol.net/pero22/iq_testi.htm evo to je to. ful zabavno. ful dobro bom mojega povabila na dvoboj , pa da vidimo no, če se ne bom potem jaz v kot skrila o končno si se le javla. A ni dobro? ja fuuul je dobro Zdaj imam čas, ker ati Lano spravlja spat. Danes je fuuul pozna, ker je imela popoldanski spanec tako pozno. Pa flaško AM sem ji naštimala, .... Sta me že poklicala, da ga ne mara. Kaj ji naj pa zdaj dajem, ko se ne doji, AM ne pije (že drugič), KM pa bi rada še malo počakala. A še morajo mleko pit, če imajo druge mlečne obroke??? pa ji dš še kej noter al samo mleko? probaj dat še kej noter drugič, da spremeni okus. Mogoče sedem žit, al gres, al rižolinoa, al keksolino,...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:25:54
|
|
|
|
mlavla
|
pa še eno ? Tiste ki že dajete KM..katerega..in pa koliko ga popijejo vaši ?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:28:51
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili hihi evo, moj rezultat je Visoko inteligenten čestitam katerega si rešila? da se prepričam o svoji povprečnosti hm...mislim, da je pisalo splošni...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:29:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa še eno ? Tiste ki že dajete KM..katerega..in pa koliko ga popijejo vaši ? mi dajemo domače Km in popije ga od 5-6ih 2 dcl, pa ob osmi uri sedem žit z 2 dcl, pa zvečer 3 dcl z sedmimi žlicami rižolinota. čajnimi) skupaj melka spije na dan 700 ml pa še en popoldanski obrok je ponavadi mlečen je pa jogurt. V mes pa kosilo zelenjava pa včasih meso in pa še obrok sadja vsak dan.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:30:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili hihi evo, moj rezultat je Visoko inteligenten čestitam katerega si rešila? da se prepričam o svoji povprečnosti hm...mislim, da je pisalo splošni... a sem vam vrgla kost a? Zdej mi pa ne boste hotle tle delat družbo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:31:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeer !!!! Carica spi ze dobro uro... , Sefla tudi, tukaj ob meni na trosedu... je ful boga in jo je zvil... ... Grlo jo boli in je ful prehlajena... . Danes smo se malo potepali po IKEI in okrog po Bruslju... jutri bo pa verjetno vec lezala in pocivala. Blaza, SE NA MNOGA LETA in vso sreco, zdaj si v 4-TEM DESETLETJU... ... Bolje biti pijan nego star !!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:33:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ceeeeeeeeeeer !!!! Carica spi ze dobro uro... , Sefla tudi, tukaj ob meni na trosedu... je ful boga in jo je zvil... ... Grlo jo boli in je ful prehlajena... . Danes smo se malo potepali po IKEI in okrog po Bruslju... jutri bo pa verjetno vec lezala in pocivala. Blaza, SE NA MNOGA LETA in vso sreco, zdaj si v 4-TEM DESETLETJU... ... Bolje biti pijan nego star !!!!! Hvala stipe, ma to nisi rabu povdarit. no ma še dobro, da si prišel, ki ni nobenega za mi delat družbo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 9.1.2009 21:34:00
|
|
|
|
blaža
|
ja bolje biti pija nego star, ma jutri ne bom pila, ki pol mjavkam v nedeljo, imam pa še goste.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?