blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Uf, kok klepetate se vid da je Dolenjka na šihtu pa Blaža ima seminar o pečenju tort Midva sva nazaj, ima Janez nove zimske čevlje/gležnarje in copatke, oboje ciciban mami pa prazno denarnico razprodaje maj es ... coptki so bli redna cena, čevlji pa celo 20% znižani pol sva še v mullerju neki dnarja pustila, za fasngo je pa zmanjkalo in € in energije Zdele lepo pančka, pol kosilo, pol pa mogoče še v tuš letiva, al bova pa kar na atija počakala Ella, ne ne spiva več v dnevni, ker ni obrodilo željenih sadov za zajtrk pa naš ne pije mleka, ker že znano ne pije iz flaše ... tko da ponavadi je čokolino, jogurte (sadne in navadne), skute, večinoma povsod zmešam mešanico žit od alnature, da dobi še kaj bolj hranilnega zraven .... ponavadi po tem še kruh pa kakšen sir, ker sicer midva ne moreva zajtrka v miru pojest Misar, jaz mu v gres nič ne dajem, sem pa včeraj improvizirala, ker sem preredkega skuhala in sem sam malo čokolinota dala notr, pa je blo ful dobr Februarka, jaz mu dam tud mlečni riž z vanilijo včasih, namesto jogurta, pa mu je tud ful dober Bamby, zanimiv recept Blaža iz česa boš pa račke naredila? Nič bat, ne bom kopirala ker ne znam takih lepih tort delat, pri nas so samo dobre Janez pa še lepo pančka, upam, da bo še vsaj pol urce, da bo potem lahko do večera pokonc, je tko fajn, ker pol sam hitro zaspi Ma te račke so une gumjaste. Jih majo v muillerju. ma lahko majo vsi februarčki tako torto, sej ni moja ideja, sem jo dol z neta pobrala.