|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
6.1.2009 12:47:20   
dolenjka
Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
6.1.2009 12:57:41   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ja so goste, ma npr. če rabiš rdečo za pikapolonico  in obarvaš malo Tičino maso, pa rata ROZA. o maj gad!

ja pol moraš dat pa zelo veliko rdeče barve, pol se zna pa že pocat in moraš dodat še malo sladkorja v prahu, pa spet ni lepa živordeča.user posted image

No barve v prahu imajo v vrhniški trgovini na Brčičevi v Črnučah. ( nekaj takega) v Lj. so pa spet precej veliko pakirane.user posted image  Tako, da si lahko razdelite. Jaz rabim modro in zeleno.user posted image

Jih maš tudi v zagrebu v trgovini Sve i svašta.Lahko pa prosiš koga iz kulinarike, ki je kupil v vrhniški, če ma viška, ki jih ma dosti preveč, ki je tako pakirano.user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 6.1.2009 12:58:47 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
6.1.2009 13:00:18   
blaža
joj Blaž mi je komaj zaspal. Ga ako matrajo zobki, da je tako bogi.user posted image

Tako v soboto ne bo žura, pa peljem kar kolegice na pico, pa je rešeno. Moj bo pa za varuško.user posted image  Se je kar sam ponudil.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
6.1.2009 13:00:28   
ella79

kaj pa si ti delala s temi barvami?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
6.1.2009 13:01:46   
blaža
No sej če rabite tičino naprimer svetlo roza, al pa svetlomodro so tudi v redu tiste v tubici barve, brez panike, ki to se da malo barve. Npr. za zelo intenzivno barvo, pa je boljše, če so v prahu.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
6.1.2009 13:03:58   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Jaz  z temi barvam smetano in ostalo dekoracijo, ki jo nardim iz cukra.

Masa iz sladkorja:

- sladkor v prahu
- surov beljak
- malo limoninega soka

V sladkor v prahu počasi dodaš malo beljaka in malo limoninega soka, da dobiš tako maso kot plastelin, pol jo pa še pobarvaš z barvami iz tubice in oblikuješ. Redčiš samo z limoninim sokom, gostiš, pa z sladkorjem v prahu.

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
6.1.2009 13:06:40   
dolenjka

Eh, nočeš vedeti user posted image  Medenjake kranclala, pol sp bili pa kičasti user posted image  user posted image  user posted image

A ti ZSjev ne bereš več al si privat skregana z mano user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
6.1.2009 13:07:04   
blaža
vse te torte, kar je rožic, pa rolada z ovčko, pa rožice in listki vrtnic iz torte za 40 roj. dan. Vse je barvano z barvami iz tubic.

http://katarinak.moj-album.com/

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
6.1.2009 13:08:19   
blaža

Eh, nočeš vedeti user posted image  Medenjake kranclala, pol sp bili pa kičasti user posted image  user posted image  user posted image

A ti ZSjev ne bereš več al si privat skregana z mano user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pozor! obstajajo barve kot jih kupim jaz, pa še barve v tubicah za RISAT PO TORTAh z njimi!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
6.1.2009 13:09:08   
blaža
meni te barve, ko rišeš direkt na torto z njimi niso všeč. jaz raje obarvam smetano in pol z brizgo kej napišem, narišem, okrasim.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.1.2009 13:09:57   
blaža
ne bi mi kera zrihtala kak job v slaščičarni, al pa kakšen drugi?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
6.1.2009 13:11:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

meni te barve, ko rišeš direkt na torto z njimi niso všeč. jaz raje obarvam smetano in pol z brizgo kej napišem, narišem, okrasim.

ampak a ne vmešaš v smetano teh barv user posted image  Baje so tudi za to user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
6.1.2009 13:11:46   
blaža

ampak a ne vmešaš v smetano teh barv user posted image  Baje so tudi za to user posted image

maš ene za direkt risat, ene pa so za barvat smetano.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.1.2009 13:12:47   
blaža
Prilepi slikico s katerimi si risala po piškotih pa ti takoj povem kere si imela. čeprav dvomim, da si lahko risala z unimi za mešat smetano, ki je tako lepljivo, da se pol ne more jest. No obstajajo pa tudi taki umetniki.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.1.2009 13:13:31   
dolenjka

Prilepi slikico s katerimi si risala po piškotih pa ti takoj povem kere si imela. čeprav dvomim, da si lahko risala z unimi za mešat smetano, ki je tako lepljivo, da se pol ne more jest. No obstajajo pa tudi taki umetniki.user posted image

men se zdi, da sem jaz ta umetnica, zato so pa bili kičasti in nič več tako dobri user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.1.2009 13:13:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

mami..kdaj pa pričneš z delom?

zdej pa šibam kuhat..

lp

kaj boš dobrega skuhalauser posted image jest mam dons poslastico za naju... špinača in pireuser posted image moj je itak ne mara, tako da dobi klobasouser posted image to je pa zanj najbolj kosilouser posted image tako da smo vsi srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem tud jaz kuhat

ma ne boš verjela..krompirjev golažuser posted image ..to kar ti obvaldaš..je mojmu zadišal..pa še klobaso bo dobil zraven..tipično za dece..user posted image

user posted image user posted image user posted image

sem mogla mal kabinet pospravit, da sem sploh lahko do rač. prišlauser posted image saj se kupi nekaj, da predale fiksiraš a ne? ker tamala mi non stop iz predalov ven meče in mam vedno ludnicouser posted image bo treba neki ukrenituser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.1.2009 13:13:58   
ella79

sej sem ti na vse odgovorila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.1.2009 13:14:04   
blaža

men se zdi, da sem jaz ta umetnica, zato so pa bili kičasti in nič več tako dobri user posted image

user posted image user posted image user posted image , prilepi slikico, skoraj ne verjamem.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
6.1.2009 13:17:10   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma user posted image  user posted image  user posted image

Caricina noc ze boljsa user posted image ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... user posted image  ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih user posted image ....

Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 user posted image ...

Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... user posted image  user posted image  user posted image

Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo...user posted image

A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.1.2009 13:17:22   
Februarka08

vse te torte, kar je rožic, pa rolada z ovčko, pa rožice in listki vrtnic iz torte za 40 roj. dan. Vse je barvano z barvami iz tubic.

vauuuuuuuuuuu, kakšne lepe torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.1.2009 13:18:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

vauuuuuuuuuuu, kakšne lepe torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej jih je še ful, ma jih nimam v comp.user posted image  No ma ta bo prva s tičino, tako, da smo vse začetnice. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.1.2009 13:19:24   
blaža
Stipe  lepo, da si se oglasil. jaz mam ful rada kus kus, ma moja ga ne obožuje, ki ni z mesom, ampak z zelenjavo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.1.2009 13:21:19   
Stipe air force

Stipe  lepo, da si se oglasil. jaz mam ful rada kus kus, ma moja ga ne obožuje, ki ni z mesom, ampak z zelenjavo.user posted image

Tole je tko dobr...da se jaz Carici kradem.... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.1.2009 13:21:54   
blaža
če koga zanima načrt za delat čeveljčke iz tičine, lahko zrihtamuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.1.2009 13:23:34   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma user posted image  user posted image  user posted image

Caricina noc ze boljsa user posted image ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... user posted image  ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih user posted image ....

Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 user posted image ...

Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... user posted image  user posted image  user posted image

Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo...user posted image

A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri user posted image  user posted image  user posted image

a majo gretje na plin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?