Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 22:11:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella, a tičino ti na dom pošljejo? sem mislila, da sta kej govorili zdej med prazniki? jaz bi vas rada vidla, preden gremo vse delat. no jaz grem med zdanjimi, tako da mam cajt blaža, drugi teden prideva z ančko kaj mimo pa se zapeljemo do postojne. Može? kaj pa če se do LJ zapeljete maso pošljejo na dom ja dolenjka ja točno tebe sem mislila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 22:14:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella, a tičino ti na dom pošljejo? sem mislila, da sta kej govorili zdej med prazniki? jaz bi vas rada vidla, preden gremo vse delat. no jaz grem med zdanjimi, tako da mam cajt blaža, drugi teden prideva z ančko kaj mimo pa se zapeljemo do postojne. Može? kaj pa če se do LJ zapeljete maso pošljejo na dom ja dolenjka ja točno tebe sem mislila obljubim, da pripeljem blažo, ko šefla zorganizira meeting
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 5.1.2009 22:15:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ella, a tičino ti na dom pošljejo? sem mislila, da sta kej govorili zdej med prazniki? jaz bi vas rada vidla, preden gremo vse delat. no jaz grem med zdanjimi, tako da mam cajt blaža, drugi teden prideva z ančko kaj mimo pa se zapeljemo do postojne. Može? kaj pa če se do LJ zapeljete maso pošljejo na dom ja dolenjka ja točno tebe sem mislila Ok, lahko se dobimo v Bruslju kadarkoli do 25.1. ali pa v LJ ali pa KR 21., 22., 23. , 25., 26.2.2009
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 1:40:42
|
|
|
|
nizy
|
prva dobro jutro ,...mi smo imeli cel hallooo ob pol enih , je bilo treba Adni AB dat se je tolk drla , da je še ostale zbudila , ... zdaj pa jaz ne morem spati in sem šla brtai za nazaj ,... madona 10 strani o tičino masi ,...no pa vam ša jez en link napopam http://www.mojvideo.com/video-kako-je-nastala-abrahamova-torta/4015f802d6ee65710f16 pa kar do konca si ga oglejte
< Sporočilo je popravil nizy -- 6.1.2009 1:46:19 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 2:07:24
|
|
|
|
nizy
|
no , zdaj pa grem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 7:00:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 evo tičina masa naročena in plačana zdej pa sam še počakamo.... pina morš organizatorko vprašat kdaj kak miting pade jaz mam načeloma do 25.1. čas, ker sem na dopustuuuu ella super si . A ti dam dinarčke ob prevzemu, ali ti kar nakažem ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 7:09:03
|
|
|
|
Blacky*
|
ups, to bi moralo biti prvo Dobro jutro , mi2 sva aktivna že od 6:00. Je kot ura... danes ga pa ne dam spat pred vrtcem, naj ga kar tam zabavajo in ob 11:30 probajo uspavat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 7:09:30
|
|
|
|
Blacky*
|
in... PRVA
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 8:28:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Larisa že razbija z igračami, jaz pa mlečni riž za naju kuham mljaski, komaj čakam, ker ga nisem jedla že ......... uf...... samo zase se mi ga itak ni dalo nikol kuhat, zdej sva pa 2 Spali smo še kar, presneti pes jo je zbudu sred noči, tako da sem se še na psa mogla dret ponoč da naj da mir, pa zjutraj se je zbudila mal pred 6-to in ko se premetava se obvezno more v ograjo postelje zaletet in potem dretje najbolj da vsako dilco posebej v peno zavijem Evo, je že pri meni, nič ne bo greva kuhat...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 8:47:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Jutro! Našga pa noro zobi matrajo spimo spet katastrofalno, zdele pa še fruštka ne poje do konca, ko ga zmeraj ... še mal pa bo slinček pomalcal ... Midva greva v BTC, greva za Janeza copate in kakšno pižamo kupit, pa še v mulerja bova šla, pa v Tuš ... uh, kok enga letanja, upam, da nama bo uspelo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:10:16
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Jaz poročila o noči ne bom napisala, ker je to zdaj v Stipetovi domeni Je pa carica spala do 8.15 in Stipe tudi Jaz sem jo samo še 6x polupčkala pol pa odbrzela, ker sem spet pol ure na šiht zamudila Pri nas je jasno brez oblačka, mrzlo pa ko , samo bosta šla moja dva lupčka lahko vsaj malo po kisik, magari za pol urice Je verjetno po tem ledu kar težka z vozičkom
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:36:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Larisa že razbija z igračami, jaz pa mlečni riž za naju kuham mljaski, komaj čakam, ker ga nisem jedla že ......... uf...... samo zase se mi ga itak ni dalo nikol kuhat, zdej sva pa 2 Spali smo še kar, presneti pes jo je zbudu sred noči, tako da sem se še na psa mogla dret ponoč da naj da mir, pa zjutraj se je zbudila mal pred 6-to in ko se premetava se obvezno more v ograjo postelje zaletet in potem dretje najbolj da vsako dilco posebej v peno zavijem Evo, je že pri meni, nič ne bo greva kuhat... jaz sem pri nas vse stranice dodatno zaščitila z dekcami in zaenkrat deluje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:41:01
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Larisa že razbija z igračami, jaz pa mlečni riž za naju kuham mljaski, komaj čakam, ker ga nisem jedla že ......... uf...... samo zase se mi ga itak ni dalo nikol kuhat, zdej sva pa 2 Spali smo še kar, presneti pes jo je zbudu sred noči, tako da sem se še na psa mogla dret ponoč da naj da mir, pa zjutraj se je zbudila mal pred 6-to in ko se premetava se obvezno more v ograjo postelje zaletet in potem dretje najbolj da vsako dilco posebej v peno zavijem Evo, je že pri meni, nič ne bo greva kuhat... jaz sem pri nas vse stranice dodatno zaščitila z dekcami in zaenkrat deluje... če bo šlo tko naprej, bom res tud jest mogla Bajsaaaaaaaaaaaaa kje si
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:41:51
|
|
|
|
Blacky*
|
no, moja sta odšla v vrtec, danes bo ati uvajal... jaz malo pospravim in grem za knjige
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:42:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Larisa že razbija z igračami, jaz pa mlečni riž za naju kuham mljaski, komaj čakam, ker ga nisem jedla že ......... uf...... samo zase se mi ga itak ni dalo nikol kuhat, zdej sva pa 2 Spali smo še kar, presneti pes jo je zbudu sred noči, tako da sem se še na psa mogla dret ponoč da naj da mir, pa zjutraj se je zbudila mal pred 6-to in ko se premetava se obvezno more v ograjo postelje zaletet in potem dretje najbolj da vsako dilco posebej v peno zavijem Evo, je že pri meni, nič ne bo greva kuhat... jaz sem pri nas vse stranice dodatno zaščitila z dekcami in zaenkrat deluje... če bo šlo tko naprej, bom res tud jest mogla Bajsaaaaaaaaaaaaa kje si pa lilči že nekaj časa ni blo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:42:58
|
|
|
|
ella79
|
jutro blacky boš dala dinarčke, ko se vidimo meti a vidva še spita v dnevni mi pa spali do devetih ok, ob šestih za 10 min šlafo... zdej pa zajtrkuje kruhek + sirček eno?? kaj naj ji še tam takole za zajtrke, če že prej spije flašo mleka sadje je premalo, k to ga dobi ob dvanajstih pred spanjem. Mora bit hruh, sam ne vem več kaj naj ji dam zravn
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:44:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro blacky boš dala dinarčke, ko se vidimo velja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:49:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mi pa spali do devetih ok, ob šestih za 10 min šlafo... zdej pa zajtrkuje kruhek + sirček eno?? kaj naj ji še tam takole za zajtrke, če že prej spije flašo mleka sadje je premalo, k to ga dobi ob dvanajstih pred spanjem. Mora bit hruh, sam ne vem več kaj naj ji dam zravn nam kruh sploh ne gre za zajtrk... že vse mesece kaše zajtrkujemo... je že men slabo... jutri mu bom mlečni riž skuhala, me je februarka okužla Če prej popije flašo mu dam polovično porcijo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:49:54
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro blacky boš dala dinarčke, ko se vidimo velja se magari potem drug teden dobimo. Lahko pridem do soseda na celovški. A ima katera kako barvo za pirhe viška, ker zdej se je ne da nikjer dobit?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:52:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro blacky boš dala dinarčke, ko se vidimo velja se magari potem drug teden dobimo. Lahko pridem do soseda na celovški. A ima katera kako barvo za pirhe viška, ker zdej se je ne da nikjer dobit? super, se dobiva tam, za detajle pa se še dogovoriva Barve za pirhe nimam... bom barvala kar z barvami, jedilnimi seveda .... moram še mal v trgovinah pogledat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 9:56:38
|
|
|
|
ella79
|
blacky imaš kako lila viška al pa roza, zeleno, modro,rumeno so me pa ravno klicali, da jutri zjutraj že prejmem maso res prijazni in hitri
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 10:01:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Midve počakava še par minutk, potem pa šibneva ven za kakšne pol urce saj vem da je zih mraz, ampak da vsaj mal pljuča razširiva pa da stanovanje celo prelufta med tem... Larisa glih ribiča Pepeta gleda jest se grem pa oblečt...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 10:04:25
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Spali smo do osme prvič tako dolgo. No zdej mi neki sitnari, se javim kasneje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?