Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:23:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste kaj pa si ti delala s temi barvami? Eh, nočeš vedeti Medenjake kranclala, pol sp bili pa kičasti A ti ZSjev ne bereš več al si privat skregana z mano sej sem ti na vse odgovorila šus babji imam zafilane ZSje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:23:48
|
|
|
|
pina-1
|
o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:24:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža vse te torte, kar je rožic, pa rolada z ovčko, pa rožice in listki vrtnic iz torte za 40 roj. dan. Vse je barvano z barvami iz tubic. http://katarinak.moj-album.com/ vauuuuuuuuuuu, kakšne lepe torte Ja sej jih je še ful, ma jih nimam v comp. No ma ta bo prva s tičino, tako, da smo vse začetnice. blaža res si stručko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:24:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma Caricina noc ze boljsa ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih .... Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 ... Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo... A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri a majo gretje na plin Ne, očitno v SLO premal davkov plačujete pa nima EU javna uprava za kurjavo, vam bo treba mal davke dvignit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:24:35
|
|
|
|
blaža
|
Škoda se ne da naložit. imajo zaščiteno tole slikico.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:25:09
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma Caricina noc ze boljsa ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih .... Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 ... Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo... A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri a majo gretje na plin [/quot na karbit in drva... Barosso zrihtal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:26:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma Caricina noc ze boljsa ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih .... Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 ... Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo... A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri a majo gretje na plin [/quot na karbit in drva... Barosso zrihtal sorry sm v tvoj box vpisal... ker je Solana telefoniral za kurilca...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:26:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala je model, ma je tako tako za pečt, ki kraki se prej spečejo kot sredina in pol moraš še malo zapečt, pa pazit, da ne zažgeš, pa pazit, da ful namastiš pekač, ki če ne jo ne dobiš ven, pa na sredini se napihne. No lahko jo komot tudi izrežeš. si nardiš dobr načrt in režeš biskvit.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:29:39
|
|
|
|
blaža
|
No tista torta za 40 roj dan, ko ima plave vrtnice, je prav torta, da so vrtnice z smetano. Zato tudi niso tako lepe, ki se mi je malo posušila smetana. Z masleno kremo bi ble čudovite. Bom probala okrasit zdej v soboto svojo torto, če mi bosta mjadva pustila, ki Matija in moj, mi jo bosta spekla sama, ko grem jaz na pico. No in to sem se učila delat vrtnice iz You tube! Tiste na torti zvezdica, pa so iz sladkorja, pa na 24 torti tudi( no taje malo čudna, ki je bla med prvimi). Sem delala sama te rožice iz cukra.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:29:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala je model, ma je tako tako za pečt, ki kraki se prej spečejo kot sredina in pol moraš še malo zapečt, pa pazit, da ne zažgeš, pa pazit, da ful namastiš pekač, ki če ne jo ne dobiš ven, pa na sredini se napihne. No lahko jo komot tudi izrežeš. si nardiš dobr načrt in režeš biskvit. ne sej se nje ne bom lotla. Tak ekspert pa spet nisem. Bojo pri nas kar okrogle ali kvadratne.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:29:52
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala pino ze ve kaj je dobr za jest
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:30:14
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž se je že zbudil A je blo 30 min?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:32:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala je model, ma je tako tako za pečt, ki kraki se prej spečejo kot sredina in pol moraš še malo zapečt, pa pazit, da ne zažgeš, pa pazit, da ful namastiš pekač, ki če ne jo ne dobiš ven, pa na sredini se napihne. No lahko jo komot tudi izrežeš. si nardiš dobr načrt in režeš biskvit. ne sej se nje ne bom lotla. Tak ekspert pa spet nisem. Bojo pri nas kar okrogle ali kvadratne. ma izi je. Za obliko torte si samo na karton narišeš kar želiš, pa ga obrežeš, pol pa položiš na torto in zrežeš biskvit. Simpl, ko pasulj s kožarco. tle bi se še moj uštulu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:32:32
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala pino ze ve kaj je dobr za jest ma ne jezi se, ker sem jihneki tudi zate zamrznila . sicer pa lahko prideš. bo tudi zate en krožnik
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:33:59
|
|
|
|
blaža
|
Zglea, da bo naprej spal, se je zbudil z jokom, pa sem mu dala še malo čaja in spi naprej. bomo vidli kako bo. Ubošček je.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:34:36
|
|
|
|
ella79
|
blaža dej povej, če ni skrivnost, kašno boš delala iz tičine mase - motiv mislim
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:34:44
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma Caricina noc ze boljsa ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih .... Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 ... Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo... A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri a majo gretje na plin [/quot na karbit in drva... Barosso zrihtal ja seveda, zdaj ko Putin grozi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:35:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala pino ze ve kaj je dobr za jest ma ne jezi se, ker sem jihneki tudi zate zamrznila . sicer pa lahko prideš. bo tudi zate en krožnik Supeeer... a je tud kej refoska ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:35:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala je model, ma je tako tako za pečt, ki kraki se prej spečejo kot sredina in pol moraš še malo zapečt, pa pazit, da ne zažgeš, pa pazit, da ful namastiš pekač, ki če ne jo ne dobiš ven, pa na sredini se napihne. No lahko jo komot tudi izrežeš. si nardiš dobr načrt in režeš biskvit. ne sej se nje ne bom lotla. Tak ekspert pa spet nisem. Bojo pri nas kar okrogle ali kvadratne. okrogle je težje nardit kot kvadratne, ki se rado zgodi, da se na sredini ne speče in pol,... makakade.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:36:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža dej povej, če ni skrivnost, kašno boš delala iz tičine mase - motiv mislim Sej sem jo pripopala, tisto z račkami za Blaža.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:37:49
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma Caricina noc ze boljsa ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih .... Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 ... Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo... A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri a majo gretje na plin [/quot na karbit in drva... Barosso zrihtal sorry sm v tvoj box vpisal... ker je Solana telefoniral za kurilca... saj jaz sem pa potem v tvoj box pisala Sem se nalezla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:40:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala pino ze ve kaj je dobr za jest ma ne jezi se, ker sem jihneki tudi zate zamrznila . sicer pa lahko prideš. bo tudi zate en krožnik Supeeer... a je tud kej refoska ? tega pa itak nikoli ne zmanjka.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:41:13
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 http://www.ramstrgovina.com/rams/izdelek.php?izdelek=56 Za tole maso je rekla moja sestra, da je zelo mehka. Da se da torto lep ooblečt, ni pa dobra za izdelovanje kakšnih rožic in kaj podobnega. Zaradi tega bolj pohvali vrhniško. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blaža po katerem receptu delaš biskvit za torto zdej te bom en mesec morila s tem Od moje sestrične-slaščičarke je tale recept, ki je čist preprost, pa dober: 10 jajc rumenjake stepaš posebej z 5 žlicami sladkorja (stepaš 15 minut) beljake stepaš, narediš seng, vtepeš 5 žlic sladkorja Oboje narahlo s kuhalnico zmešaš in dodaš 10 žlic moke, ki jo tudi narahlo s kuhalnico vmešaš. Peci 30 min. pri 180° (te mase je za pekač premera 26 ali celo 28. če imate manjšega, delajte z manj jajc in prilagodite sestavine) mami28, tebe pa res ni bilo že dolgo slišat. Kdaj greš pa ti v službo??? Naša noč ena slabših . Od 3h naprej je začelo Tima zvijat in slabet, da sem skoraj do jutra pri njemu bedela. Očitno je fasal virus od mene. Je celo dopoldne bolj švoh in ga slabi, pa prejle ga je celo v hlače prepucalo...... . Ah, saj bo bolje! Anaja je že pojedla kosilo in zdaj spančka .
< Sporočilo je popravil bamby -- 6.1.2009 13:44:44 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:42:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Kaj pravite na tole tortico za Blažev 1. roj dan? zbiram idej, kaj bi mu naredila. evo ta je ta. samo smetana gre gor lih preden postrežem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:43:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o stipe dan. mi smo se tudi ravnokar zbudili. ZDej pa malo ordinira po dnevni. Bo pa danes jedla polento in sirček. To ji je full všeč in je hitro narejeno. Jaz bom pa pašto s tuno, Pino pa fižolovo mineštro s kožarco noter. Blaža, jaz sem tvoje slikice že pogledala. Me je firbec matral kera si na klinariki . A tista torta zvezdica, je iz takega modela ali si jo ven rezala pino ze ve kaj je dobr za jest ma ne jezi se, ker sem jihneki tudi zate zamrznila . sicer pa lahko prideš. bo tudi zate en krožnik Supeeer... a je tud kej refoska ? tega pa itak nikoli ne zmanjka. pa se svinjerije se susijo... maaat bo festa !!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?