Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 12:47:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 12:57:41
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste ja so goste, ma npr. če rabiš rdečo za pikapolonico in obarvaš malo Tičino maso, pa rata ROZA. o maj gad! ja pol moraš dat pa zelo veliko rdeče barve, pol se zna pa že pocat in moraš dodat še malo sladkorja v prahu, pa spet ni lepa živordeča. No barve v prahu imajo v vrhniški trgovini na Brčičevi v Črnučah. ( nekaj takega) v Lj. so pa spet precej veliko pakirane. Tako, da si lahko razdelite. Jaz rabim modro in zeleno. Jih maš tudi v zagrebu v trgovini Sve i svašta.Lahko pa prosiš koga iz kulinarike, ki je kupil v vrhniški, če ma viška, ki jih ma dosti preveč, ki je tako pakirano.
< Sporočilo je popravil blaža -- 6.1.2009 12:58:47 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:00:18
|
|
|
|
blaža
|
joj Blaž mi je komaj zaspal. Ga ako matrajo zobki, da je tako bogi. Tako v soboto ne bo žura, pa peljem kar kolegice na pico, pa je rešeno. Moj bo pa za varuško. Se je kar sam ponudil.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:00:28
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste kaj pa si ti delala s temi barvami?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:01:46
|
|
|
|
blaža
|
No sej če rabite tičino naprimer svetlo roza, al pa svetlomodro so tudi v redu tiste v tubici barve, brez panike, ki to se da malo barve. Npr. za zelo intenzivno barvo, pa je boljše, če so v prahu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:03:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste kaj pa si ti delala s temi barvami? Jaz z temi barvam smetano in ostalo dekoracijo, ki jo nardim iz cukra. Masa iz sladkorja: - sladkor v prahu - surov beljak - malo limoninega soka V sladkor v prahu počasi dodaš malo beljaka in malo limoninega soka, da dobiš tako maso kot plastelin, pol jo pa še pobarvaš z barvami iz tubice in oblikuješ. Redčiš samo z limoninim sokom, gostiš, pa z sladkorjem v prahu.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:06:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste kaj pa si ti delala s temi barvami? Eh, nočeš vedeti Medenjake kranclala, pol sp bili pa kičasti A ti ZSjev ne bereš več al si privat skregana z mano
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:07:04
|
|
|
|
blaža
|
vse te torte, kar je rožic, pa rolada z ovčko, pa rožice in listki vrtnic iz torte za 40 roj. dan. Vse je barvano z barvami iz tubic. http://katarinak.moj-album.com/
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:08:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste kaj pa si ti delala s temi barvami? Eh, nočeš vedeti Medenjake kranclala, pol sp bili pa kičasti A ti ZSjev ne bereš več al si privat skregana z mano pozor! obstajajo barve kot jih kupim jaz, pa še barve v tubicah za RISAT PO TORTAh z njimi!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:09:08
|
|
|
|
blaža
|
meni te barve, ko rišeš direkt na torto z njimi niso všeč. jaz raje obarvam smetano in pol z brizgo kej napišem, narišem, okrasim.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:09:57
|
|
|
|
blaža
|
ne bi mi kera zrihtala kak job v slaščičarni, al pa kakšen drugi?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:11:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža meni te barve, ko rišeš direkt na torto z njimi niso všeč. jaz raje obarvam smetano in pol z brizgo kej napišem, narišem, okrasim. ampak a ne vmešaš v smetano teh barv Baje so tudi za to
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:11:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža meni te barve, ko rišeš direkt na torto z njimi niso všeč. jaz raje obarvam smetano in pol z brizgo kej napišem, narišem, okrasim. ampak a ne vmešaš v smetano teh barv Baje so tudi za to maš ene za direkt risat, ene pa so za barvat smetano.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:12:47
|
|
|
|
blaža
|
Prilepi slikico s katerimi si risala po piškotih pa ti takoj povem kere si imela. čeprav dvomim, da si lahko risala z unimi za mešat smetano, ki je tako lepljivo, da se pol ne more jest. No obstajajo pa tudi taki umetniki.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:13:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Prilepi slikico s katerimi si risala po piškotih pa ti takoj povem kere si imela. čeprav dvomim, da si lahko risala z unimi za mešat smetano, ki je tako lepljivo, da se pol ne more jest. No obstajajo pa tudi taki umetniki. men se zdi, da sem jaz ta umetnica, zato so pa bili kičasti in nič več tako dobri
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:13:31
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mami..kdaj pa pričneš z delom? zdej pa šibam kuhat.. lp kaj boš dobrega skuhala jest mam dons poslastico za naju... špinača in pire moj je itak ne mara, tako da dobi klobaso to je pa zanj najbolj kosilo tako da smo vsi srečni Grem tud jaz kuhat ma ne boš verjela..krompirjev golaž ..to kar ti obvaldaš..je mojmu zadišal..pa še klobaso bo dobil zraven..tipično za dece.. sem mogla mal kabinet pospravit, da sem sploh lahko do rač. prišla saj se kupi nekaj, da predale fiksiraš a ne? ker tamala mi non stop iz predalov ven meče in mam vedno ludnico bo treba neki ukrenit
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:13:58
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ampak Blaža, sej tiste barve iz tamalih tubic so ful goste kaj pa si ti delala s temi barvami? Eh, nočeš vedeti Medenjake kranclala, pol sp bili pa kičasti A ti ZSjev ne bereš več al si privat skregana z mano sej sem ti na vse odgovorila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:14:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Prilepi slikico s katerimi si risala po piškotih pa ti takoj povem kere si imela. čeprav dvomim, da si lahko risala z unimi za mešat smetano, ki je tako lepljivo, da se pol ne more jest. No obstajajo pa tudi taki umetniki. men se zdi, da sem jaz ta umetnica, zato so pa bili kičasti in nič več tako dobri , prilepi slikico, skoraj ne verjamem.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:17:10
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma Caricina noc ze boljsa ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih .... Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 ... Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo... A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:17:22
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža vse te torte, kar je rožic, pa rolada z ovčko, pa rožice in listki vrtnic iz torte za 40 roj. dan. Vse je barvano z barvami iz tubic. http://katarinak.moj-album.com/ vauuuuuuuuuuu, kakšne lepe torte
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:18:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža vse te torte, kar je rožic, pa rolada z ovčko, pa rožice in listki vrtnic iz torte za 40 roj. dan. Vse je barvano z barvami iz tubic. http://katarinak.moj-album.com/ vauuuuuuuuuuu, kakšne lepe torte Ja sej jih je še ful, ma jih nimam v comp. No ma ta bo prva s tičino, tako, da smo vse začetnice.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:19:24
|
|
|
|
blaža
|
Stipe lepo, da si se oglasil. jaz mam ful rada kus kus, ma moja ga ne obožuje, ki ni z mesom, ampak z zelenjavo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:21:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Stipe lepo, da si se oglasil. jaz mam ful rada kus kus, ma moja ga ne obožuje, ki ni z mesom, ampak z zelenjavo. Tole je tko dobr...da se jaz Carici kradem....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:21:54
|
|
|
|
blaža
|
če koga zanima načrt za delat čeveljčke iz tičine, lahko zrihtam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 6.1.2009 13:23:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Daaaaaaaaaaaaaaaaan, iz gnilega kapitalizma Caricina noc ze boljsa ... ob pol dveh potesili zejo... in zaspali.... ob petih 130 aptamila.... spali do 8ih .... Zajtrk... kroznik zitaric... spalaje od 10ih do 12.30 ... Zdaj pa tamani kosilo... kus kus, mesko, bucka in brokoli... Cez pol uregreva na sprehod ker je zunaj soncno... zasnezeno in mrzlo... A ja, Seflo ful zebe v pisarni ker jim EU ne kuri a majo gretje na plin
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?