|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
15.12.2008 20:43:04   
kati kati
čer

javljane po ne vem kolkem času...
uglavnem delamo na polno...lilchy...js sem tud jezna,ker ne morm vse naredit, včiri smo delali cel dan, štemali za nove odtoke in vodo, jutri nadaljujemo in sem rekla da bi js kr sama štemala-če se nebi sosedi čudli(ker je treba zunaj skopat)sej pa ni nobena umetnost...delamo na polno, sam brni mi še v glaviuser posted image user posted image
morm pa pohvalit svojga ker je full priden, pa taščo,ker pridno čuva Maja.

vidim da pridno hodijo,maj je najraje na tle in se plazi...jedec je pa pravi, zaenkrat smo zdravi...pa počasi se prebližuje konec leta pa tudi odpoved-pol se pa bom bolš poćutla..

lep večer

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 301
15.12.2008 20:43:12   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

listek, to bo pa hitro. ampak dobra stran je pa ta, da bo pol še več časa za srečanja! maste pa srečo, da vpisujejo v vrtec celo leto. Pri nas v Mengšu je vpis samo 1.9., pol pa izjmoma, če kakšnega otroka izpišejo. 

ja vem, da bo hitro, ampak kaj čmouser posted image  So pa v tem vrtcu v Kranju odprli še dva oddelka jasli, ker je toliko otrok. Sej načeloma so prišli noter samo januarčki, tako, da bo David najmlajši user posted image  Pa ne vem a je to dobr al slabo user posted image  Smo imeli malo sreče, pa mal so nas naprej porinli user posted image  Ker drugač bi mogla pa iskat privat varstvo. Sej finančno pa ne vem kaj bi bilo boljše vrtec ali privat user posted image  Padva v najvišjo lestvico za plačilo vrtca user posted image

Kako je pa tvoj Luka user posted image user posted image  Full je luškan.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 302
15.12.2008 20:59:26   
mala_pikica
Pozdravljene!

Janey user posted image  nova frizura ti lepo paše. Glede kavice pa sta s srečko vabljeni, meni od srede naprej paše kateri koli dan. Uff janey sem sedaj prebrala, da Jaka joče, upam, da se čimprej pomiri, za piti mu pa raje res ne daj večuser posted image

Blaža ufff kakšni lepi keksi, te bom kar posnemalauser posted image user posted image .

lillchy, joj kašni sladki božiček je Lukauser posted image , je res luškan fantek. Glede razvoja, pa samo lepo delajta vaje, pa boš videla, da bo začel lepo napredovati.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 15.12.2008 21:02:59 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 303
15.12.2008 21:02:26   
lillchy123
naš Luka je čisti sonček. itaq. lep in trmast po mamici in len in brez težav za zaspat zvečer-ja, to ma pa po očiju.user posted image
a se vidmo zdej na kakmu srečanju?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 304
15.12.2008 21:04:55   
lillchy123
punce, kdaj je zdej srečanje- v petek al soboto zvečer? in kje? a je to bowling al kaj, da vem, kako se oblečt- da ne bom pol na kak hot dog v večerni toaleti pršla.user posted image  k frizerju pa v nobenmu primeru ne gremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 305
15.12.2008 21:09:18   
listek1

naš Luka je čisti sonček. itaq. lep in trmast po mamici in len in brez težav za zaspat zvečer-ja, to ma pa po očiju.user posted image

user posted image user posted image
Gorenjke se dobimo v petek zvečer, sej ti tud prideš ane? Da se končno spoznava user posted image  Kokr sem pa uspela čitat pa se obeta srečanje tudi v ponedeljek dopoldne v SN user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 306
15.12.2008 21:09:54   
lillchy123
ktera zbira mečkatorjeve nalepke? če mi zaupa naslov, ji jih pošljem

Neposredna povezava do sporočila: 307
15.12.2008 21:12:31   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

Gorenjke se dobimo v petek zvečer, sej ti tud prideš ane? Da se končno spoznava user posted image  Kokr sem pa uspela čitat pa se obeta srečanje tudi v ponedeljek dopoldne v SN user posted image

ja itaq da pridem. se že ful veselim. pa prov pasalo bo it enkrat spet ven brez deca pa user posted image  sam uro pa naslov mi dajte, kam nej pridem, da naštudiram na netu. mi je Kranj čista neznanka. pa prosim kako tel na ZS, če se vseen uspem zgubit.user posted image
v ponedeljek za SN bom pa tud probala naštudirat. ma ni user posted image , da ne rata.user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 15.12.2008 21:14:21 >

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
15.12.2008 21:13:15   
listek1
Lillchy - zbira jih Bajsa.

Neposredna povezava do sporočila: 309
15.12.2008 21:16:24   
listek1
user posted image

ja itaq da pridem. se že ful veselim. pa prov pasalo bo it enkrat spet ven brez deca. user posted image  sam naslov mi dajte, kam nej pridem, da naštudiram na netu. mi je Kranj čista neznanka. pa prosim kako tel na ZS, če se vseen uspem zgubit.user posted image

tud jest morem še zvedet kje in kdaj se dobimo. Mislim, da ne gremo bowlat ker je vse zasedeno, neki so omenjale Gorjanca al Gorenca, tko, da bosta mogli Jencili in Bajsa povedat kako in kaj? Lahko pa ti jest pošljem mojo tel., ampak jest in navigacija nisva najboljši frendici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 310
15.12.2008 21:20:47   
lillchy123

user posted image

ja itaq da pridem. se že ful veselim. pa prov pasalo bo it enkrat spet ven brez deca. user posted image  sam naslov mi dajte, kam nej pridem, da naštudiram na netu. mi je Kranj čista neznanka. pa prosim kako tel na ZS, če se vseen uspem zgubit.user posted image

tud jest morem še zvedet kje in kdaj se dobimo. Mislim, da ne gremo bowlat ker je vse zasedeno, neki so omenjale Gorjanca al Gorenca, tko, da bosta mogli Jencili in Bajsa povedat kako in kaj? Lahko pa ti jest pošljem mojo tel., ampak jest in navigacija nisva najboljši frendici user posted image

pol pa rajš ne, ker mam jst že tko probleme leva pa desna. da ne bom na konc na morju pristala user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 311
15.12.2008 21:31:56   
listek1

user posted image

pol pa rajš ne, ker mam jst že tko probleme leva pa desna. da ne bom na konc na morju pristala user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , če boš sam na morju bo še ok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 312
15.12.2008 21:34:26   
ella79
listek dobimo se potem tudi v ponedeljek dopoldan v super novi user posted image no, midve z dolenjko zagotovo prideva user posted image user posted image kako tvoje zdravje?

jencili kako ste vi??

bamby majčice so nas krepko prehitele user posted image bodo kmalu 9. del odprle user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 313
15.12.2008 21:41:30   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

listek dobimo se potem tudi v ponedeljek dopoldan v super novi user posted image no, midve z dolenjko zagotovo prideva user posted image user posted image kako tvoje zdravje?

jencili kako ste vi??

bamby majčice so nas krepko prehitele user posted image bodo kmalu 9. del odprle user posted image

no, mogoče uletiva tudi midva. v sredo imam kontrolo, sem bila čez vikend že mal boljš, dons me je pa spet zvil. Kje pa se jutr dobite tuš al quladia?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 314
15.12.2008 21:42:00   
Stipe air force
Mi smo se pa končno vselili v stanovanje user posted image  user posted image  user posted image . Carica spi in nekaj lepega sanja, najbrž hiško in hrib ter vse februarske otročičke... user posted image  user posted image  user posted image .

Čestitam vsem novohodečim angelčkom user posted image  user posted image  user posted image .

Pina, a si ti mogoče omenjala svinjarije... Moram intenzivno nagovarjat Šeflo, da si privošči malo holesterola... ta bruseljski luft jo je čist shiral... user posted image  user posted image  user posted image ... Pinota pa hrbtenica matra ker stalno uporablja "enolične gibe" , kaj bo šele takrat ko bo v mojih letih user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 315
15.12.2008 21:43:02   
nizy
čeruser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 316
15.12.2008 21:45:16   
nizy
v Lj. bi pa jaz tudi prišla user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 317
15.12.2008 21:45:50   
ella79
listek sva potem z blacky rekli kar Tuš user posted image
ej, za katero folijo za kuhinjo sta se potem odločila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 318
15.12.2008 21:46:07   
Februarka08
Jeeeeeeeeeeeeej, Larisa spi že skor 2 ure, zbudila se je samo 1x, sem jo pobožala in je spala daljeuser posted image user posted image user posted image to se že dolg ni zgodiluser posted image kako je blo spet fino met en tih večer, pa čeprav sam pred tv-jemuser posted image jest sem že zdej kot prerojenauser posted image upam da bo noč tud solidna.

Zdaj grem pa še v stroj naštimat par skled, potem pa šlafen...
Aja, še za jutri... ne vem točno kdaj bomo tam, moj naju bo verjetno samo odložil in šel po svoje, ampak to bo sigurno blizu 16.ure kot pa okrog 15huser posted image ker ona takrat šele kosilo je, potem pa še oblečt itd......user posted image no, bomo videli. Rada bi se pa mal dol usedla in kofe spila, ker vas spet ne bom dolgo videla potemuser posted image

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 319
15.12.2008 21:46:57   
lillchy123

jencili kako ste vi??

pa midva tud prideva, če nama bosta uro zaupale?

sem bla pridna, pa dala par slikic v albumuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 320
15.12.2008 21:47:24   
ella79
stipe user posted image user posted image user posted image super da ste prijetno namesteni user posted image a to bo zdej dolgoročno?

nizy user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
15.12.2008 21:47:26   
nizy
Ana user posted image  user posted image user posted image user posted image za prve korake 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 322
15.12.2008 21:50:02   
lillchy123
stipe, user posted image  čestitam, da ste končno na "svojem" Carica je pa že tokrat dokazala da je res carica, da ma zdej dipl.imuniteto vsaj do oš!

februarka, user posted image , naj bo še naprej tako

Neposredna povezava do sporočila: 323
15.12.2008 21:50:34   
Stipe air force
Ja, to bo dolgoročno... Flat je špica, svetel in topel, Šefla ima direktno povezavo do službe, midva s Carico pa neskončne možnosti sprehajanja... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 324
15.12.2008 21:52:44   
listek1

listek sva potem z blacky rekli kar Tuš user posted image
ej, za katero folijo za kuhinjo sta se potem odločila user posted image

ja odločila sva se za kokos in jutri že pridejo zmontirat. Bom poslikala in dala slikce v album, aprou?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......