|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
15.12.2008 21:53:12   
ella79
februarka sej sploh ni panike, ne gremo ob štirih še domov. Ti me zvrcen pa bo. Zakaj se potem nekaj časa ne bomo vidl user posted image

lillchy okrog 10:00 na znani lokaciji user posted image res je fleten tale vaš sinko user posted image vidim, da blazino tudi že imate user posted image men se zdi ful babi podoben user posted image

stipe user posted image user posted image user posted image super ste tole našli še uživajte pa bo user posted image kje maš šefico? verjetno razpakirava, k ti si pa pakiral user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.12.2008 21:54:21   
ella79
listek prou user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice so že na 88. strani user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.12.2008 21:59:10   
Stipe air force
Evo mene šeflo, se mi ne da pod moj nik prijavljat user posted image  Lahko rečem, da sva bila oba pridna z razpakiranjem in sva že skoraj fertik, ostalo pa ju3, ko je nov dan user posted image  Pa še pojedla sva makarončke vmes, pa carico pančkat dala, pa teta lastnica je bila tu, da smo par stvari dorekli in podpisali pogodbo.... Kar uspešen dan je bil, ni kaj user posted image  user posted image  user posted image

Imam pa v službi kar pestro, ampak se ne bom pritoževala, ker bo vsaj petek prej user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.12.2008 22:00:52   
lillchy123
stipe, ko bosta s Carico raziskovala in šetkala, dej vzem foto s sabo, pa mal posliki, da ups, sory, si bomo lažje predstavlali, kje ste.

ella, glih dons smo z mami moje slike gledale in ugotovile, da je Luka izrezan jaz. user posted image  za v ponedeljek morm pa jst sam prevert, ker če se ne motim, mava takrat še zadnjič dohtarja letos. vsaj upam, da zadnjič.
a nutela torta bo v soboto al v ponedeljek? user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.12.2008 22:02:15   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

stipe, ko bosta s Carico raziskovala in šetkala, dej vzem foto s sabo, pa mal posliki, da ups, sory, si bomo lažje predstavlali, kje ste.

ella, glih dons smo z mami moje slike gledale in ugotovile, da je Luka izrezan jaz. user posted image  za v ponedeljek morm pa jst sam prevert, ker če se ne motim, mava takrat še zadnjič dohtarja letos. vsaj upam, da zadnjič.

bo poslikal, bom naročila user posted image

sej se je šel mal ofrišat, jaz pa za njim, pa verjetno kar kmalu v posteljo,ker je bil za oba naporen dan, ju3 pa novim zmagam naproti user posted image

Lillchy, nutelina torta bo v ponedeljek user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.12.2008 22:06:47   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

sej se je šel mal ofrišat, jaz pa za njim, pa verjetno kar kmalu v posteljo,ker je bil za oba naporen dan, ju3 pa novim zmagam naproti user posted image

user posted image user posted image user posted image a ti pečeš user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka želim vam prijetno bivanje v novem domeku user posted image
petek bo pa čist hitr user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.12.2008 22:08:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image user posted image user posted image a ti pečeš user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka želim vam prijetno bivanje v novem domeku user posted image
petek bo pa čist hitr user posted image

ne , aja, sem pozabila da bodo piškoti in ne torta user posted image  user posted image  Lillchy, a vseeno prideš user posted image  user posted image

Hvala za lepe želje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.12.2008 22:12:38   
ella79
dolenjka ma kje jaz upam moje piškote prinest, k boš ti imela prave belgijske praline user posted image to je pa čist prehuda konkurenca user posted image user posted image user posted image
punce dolgoooo in predvsem mirno noč vam želim
nočko user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.12.2008 22:13:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka ma kje jaz upam moje piškote prinest, k boš ti imela prave belgijske praline user posted image to je pa čist prehuda konkurenca user posted image user posted image user posted image
punce dolgoooo in predvsem mirno noč vam želim
nočko user posted image

praline in piškoti niso ista "branža" user posted image  kar speči piškotke user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.12.2008 22:16:24   
lillchy123
ej punce, zdej ste ,me pa čist razočarane. Majčice nas šišajo kot za stavo in ko bi me mogle ful čvekat, greste vse spat?
nč, pol grem pa še jst mal pred tv, ene kokice zmazat, pa pridem še mal nazaj

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.12.2008 22:19:12   
dolenjka

ej punce, zdej ste ,me pa čist razočarane. Majčice nas šišajo kot za stavo in ko bi me mogle ful čvekat, greste vse spat?

sej jaz sem pa itak pi***n dim user posted image  user posted image  pol pa pejt user posted image  trboveljsko- mengeški user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
15.12.2008 22:20:51   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sej jaz sem pa itak pi***n dim user posted image  user posted image  pol pa pejt user posted image  trboveljsko- mengeški user posted image

zate pa tko nkol ne vem, a si tle al te ni?!si skoz odsotna!!!  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 15.12.2008 22:21:26 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.12.2008 22:21:55   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

A so pol presladki dolenjka?!user posted image  Ma niso, lej kok so lepi!user posted image

Ej Blaža, kapo dol, noro lepi piškotki, za tele vetrce bi pa jest marsikaj naredila, sem čist nora nanje user posted image  a mi zaupaš recept, ker kadarkoli sem jih jaz delala, mi jih ni uspelo posušit, so zmeraj eni zmazki ratal, pa beljak je ven steku user posted image

čer! user posted image

vas grem zdej prebrat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.12.2008 22:22:22   
mesecnica
Mala_pikica - hvala ti za odgovor glede probiotikov. Katere že vidva uporabljata? user posted image
Misar - user posted image  za smučanje in za boljše spanje. Te čisto zastopim, da nisi hotela še naslednji dan iti, če ti princeska ni hotela veliko jesti. Pa upam, da vam čimprej zobki ven pridejo, ker vidim, da se zaradi tega zbuja.
Janey - user posted image  za tvojega dragega in za vajin romantičen večer. Pa user posted image  za boljše spanje in za skupni zajtrk. Pa res neverjetno, da vama avtomehanik edino tistega dela ni zamenjal. Smola. Uhhh...full luštne slikce iz sankanja user posted image . Pa držim pesti, da bi to stanovanje bilo v redu. Javi kako bo na ogledu. Aha - nova barva...user posted image user posted image user posted image . Uhhh...vidim, da Jakca spet nekaj matra. user posted image
Februarka08 - naša tdi zaspi samo, če je nekdo zraven. Nikoli čisto sama. Čeprav vidim, da pri vas ni problem zaspati. Jaz bi vseeno poskusila jo ven vzeti, ko se zbudi in jo malo stisnit, da bi zaspala nazaj. Ali bi ji probala pa flašo naštimat, če je slučajno lačna ali pa žejna user posted image . Pa lepo, da ti dragi prevzame kdaj Lariso, da jo uspava. Ali jo pa kupček matra. user posted image  Ne vem no... Glede flaške - naša tudi trenutno pije vodo iz flaške. Čeprav zna tudi iz stekleničke s kljunčkom. Samo čisto preveč poleče in ji preveč pride v usta, potem je pa vsa mokra.user posted image  Jaz se ne sekiram zaradi tega. Itak pa tudi mleko pisje po flaši. Pa user posted image user posted image  za Lariso zaradi padca. Nimaš kaj... Samo, da ni kaj hujšega. Pa user posted image  Larisa, da se ti danes ni zbudila.
Itata - zate pa user posted image . Upam, da se vama z dragim uredijo medsebojni odnosi oz. razumevanje. In user posted image  Jakob, da ponoči ne rabi več zize. Pa uživaj na predstavi.
Mlavla - user posted image  za narejeni seminar. Pa saj veš, da so vse čveke vedno dobrodošle na kavicah povsod.user posted image  Glede zobkov - jaz imam tisto krtačko, ki se natakne na prst. Pa umivava se pred ogledalom in mi pusti, da ji šarim po ustih user posted image .
Jencili - vaju z dragim je pa res fajn zdelala ta bolezen. user posted image  Pa držim pesti, da se Taj ne naleze.
Elma - A Elma je pa že tako pridna navijačica? Bravo.user posted image
Buči - full lepe slikce user posted image . Naša je tudi prava uničevalka, kot tvoj Tilen. Dve knjigici sta že skoraj v prafaktorjih - šlatnice stgane stran in vmes kar trga in z usti in z rokami user posted image . Pa imamo lepenke knjigice in to plastificirane. Glede porodniške - pa nisem ziher. Samo, če malo logično razmislim smo vv službi dobili plačane tudi samo delovne dni. Tako,d a mislim, da je tukaj isto. user posted image
Blaža - user posted image  za piškote. So tako lepi, da bi jih človek kar preko ekrana zagrabil. Pa super, da ste danes malo dlje spali. Priden Blaž. Pa user posted image  za stanje. Drugače je pa prvi shodil od Mary_lou - Tai.
SN in Listek1 - user posted image  za super nedeljo.
Bajsa in Lillchy123 - za vaju pa user posted image user posted image user posted image . Poskusita se pogovorit glede vaju. Ker ločitev je pomojem najslabša rešitev, sploh za user posted image . Jaz bi prej probala vse drugo, na koncu šele ločitev. Resnično upam, da se nekako zmenita in da bo user posted image  sprevidel, da ni vse v redu. Moški res ne vedo, kaj me mislimo, zato jim je treba povedati in jih nato vseskozi spominjati. Držim pesti za vse vas user posted image user posted image user posted image .
Amaya - user posted image  za nove zobe in za ostale veščine, ki jih sedaj že obvladate.
Lillchy123 - pa full lepa slikca božička user posted image . Pa user posted image  za Lukca. Priden da ti tako lepo papca. Pa ne se sekirat, če se ti Luka še ne plazi. eni se sploh ne. Vsi pa na koncu shodijo. Tako, da le glavo gor user posted image . Uaauuu...punčka je pa res lepa. user posted image  za mami. Pa meni se zdi, da nalepke zbira Bajsa.user posted image  Pa full lepe slikce si naložila. Angelček je tvoj srček user posted image .
Stipe air force - tebi pa res uspeva carico porihtat. user posted image  Veliko spi, veliko papca,... odlično user posted image . Pa user posted image user posted image user posted image  za vselitev v novi flat.
MetiLu - user posted image  za uspelo fešto. Pa super za spanje.
Dolenjka - o hudo, da taxi ne rabi avtosedeža. Kar ne morem verjeti. Kaj pa če vaju bi prijatelji peljali? Aha - vidim, da ni možno. No upam, da se nekako dogovorite. Saj bo... user posted image   Kako je pa kaj večerja uspela? Pa tudi tebi čestitke za vselitev user posted image .
Suzi* - user posted image  zate, ker ti Žana nikakor ne more zaspati brez zize. user posted image  
Anariya - user posted image  Lana za zobke in šibanje s hojico. Ti se pa le večkrat javi, da vidimo, kaj je kaj novega pri vas.
Putina - upam, da se vam tastarejša hčerka čimprej pozdravi user posted image .
Blacky* - user posted image  za Vala, da čimprej neha driskat. Pa uživaj v savni. Lepo, da ste se s prijatelji tako lepo dogovorili.
Pina-1 - user posted image user posted image user posted image  za prve korake.
Neni13 - user posted image  za hojo. Vi pa res že fajn obvladate to. Bravo user posted image .
Listek1 - super, da ti je v vrtcu všeč. Ampak to bo pa res hitro. Vrtec mislim...user posted image
Bamby - user posted image  za žur. Lepo, da sta se z user posted image  malo sprostila.
Kati kati - user posted image  da tako napredujete z deli. Pa priden je tvoj Maj.

No tako...
Ej ... jaz sploh več ne utegnem pridet na net user posted image .
Takole vsake dva dni uletim, pa imam full za prebrat. HB, da niste kot majčice, ker ne bi mogla nič prebrat. Bi bilo čist prehudo. tako pa še nekako gre.
Kaj je pri nas novega?
IMAM PODALJŠANO PORODNIŠKO JEEEEEEJ. user posted image user posted image user posted image
Tako, da grem delat tam enkrat po prvomajskih praznikih. user posted image
Vsaj nekaj dobrega glede na vse naše p*******.

Danes je naša spala popoldne 3 urce. Nikoli še ni tako dolgo. Sem bila čist šokirana. Res se je po eni urci zbudila, in sem jo ven vzela in smo se skupaj vlagli na taveliko posteljo in zaspali nazaj še za dve urci user posted image .
Drugače je full lepo sprejela AM. Tako, da sva že kar oklestili dojenja in sicer se dojiva samo še 2x na dan.

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 339
15.12.2008 22:23:35   
lillchy123
so, sej še mal, pa bojo vse ta stare hude čveke na plano prlezle user posted image user posted image
pol bomo pa še dons 9. del odprli!!user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.12.2008 22:24:47   
mesecnica
Evo - jaz sem tudi tukaj user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 341
15.12.2008 22:27:58   
mesecnica
No zdaj pa ni nikjer nobene user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.12.2008 22:28:28   
lillchy123
ooo, mesečnica, pridna kot vedno! user posted image  Kje si bla, ko jaz nisem mela neta? Če bi sam tbvoje poste prbrala, bi vse vedla! user posted image  Super za porodniško!user posted image user posted image Kdaj pa si oddala papirje oz. kok časa so rabili za odgovor? Jst še nimam.user posted image  ampak bi mi skor mogli podaljšat. No, pol mi le ne bo tolk dolgčas, k se bom lahko s tabo na kavi dobivala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 343
15.12.2008 22:30:24   
mesecnica

ooo, mesečnica, pridna kot vedno! user posted image  Kje si bla, ko jaz nisem mela neta? Če bi sam tbvoje poste prbrala, bi vse vedla! user posted image  Super za porodniško!user posted image user posted image Kdaj pa si oddala papirje oz. kok časa so rabili za odgovor? Jst še nimam.user posted image  ampak bi mi skor mogli podaljšat. No, pol mi le ne bo tolk dolgčas, k se bom lahko s tabo na kavi dobivala! user posted image

Jaz sem papirje oddala pred dvemi tedni. Komisija ima čas 15 dni, da odgovori. Sicer še ni minilo 15 dni, ampak sem šla vseeno vprašat na CSD, ker ga imam skoraj pred vrati. In so mi rekli, da je odobreno.
Za kavico se bomo pa res lahko kdaj zmenile user posted image .
Pa ti boš sigurno dobila. Ne skrbi. Evo user posted image zate.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 344
15.12.2008 22:30:56   
dolenjka
Mesečnica user posted image  user posted image  user posted image  ti si res modelka in tako lepo pokomentiraš, da imam vsakič znova slabo vest user posted image  In super za podaljšanje porodniške, če si jo pa kdo zasluži, si jo pa ziher ti user posted image  user posted image  user posted image  Pa user posted image  user posted image  user posted image  za Luno, da je zagrabila AM in da ti manj dojiš, da se končno malo "k sebi" spraviš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 345
15.12.2008 22:32:20   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mesečnica user posted image  user posted image  user posted image  ti si res modelka in tako lepo pokomentiraš, da imam vsakič znova slabo vest user posted image  In super za podaljšanje porodniške, če si jo pa kdo zasluži, si jo pa ziher ti user posted image  user posted image  user posted image  Pa user posted image  user posted image  user posted image  za Luno, da je zagrabila AM in da ti manj dojiš, da se končno malo "k sebi" spraviš user posted image

Hvala user posted image .
Podaljšanje sem si res noro želela, glede na vse tegobe, ki jih imamo. Čepra vem, da to ni tako hudo in da obstajajo še 100x hujše stvari.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.12.2008 22:34:22   
mesecnica
Lillchy123 - kdaj si pa ti oddala vlogo?
Dolenjka - slikce pa še kar ni od carice user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 347
15.12.2008 22:37:09   
mesecnica
Evo naše božičke:

user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 348
15.12.2008 22:37:30   
jencili
čer,

sm vas šla naprej brat v upanju, da itak ni veliko strani, če malo zavrtim film za zadnja dva dneva, po 3 straneh se se pa vseeno odločila, da raje pogledam kok jih je še do konca za prebrat - 9user posted image  - sej ste nore. Ko vas pa čakam, pa nikjer nobeneuser posted image

Skratka, midva z dragim se bolje počutiva, Taj je začel pa ful kašlat, tko da smo klicali v dežurno in so rekli, da ga mormo pripeljat pokazat. Smo bli prej tam in HB ni nič hujšega. Ful kašla in večji problem je to, da se duši zraven in hrope...ampak to je zato, ker se ne more izkašljati, tko da je vse ok. Vročino ima minimalno, tko da se bomo v parih dneh upam da, končno le pocajtali vsi skupaj.user posted image

Lillchy, za petek smo zmenjene ob 21h v Gorjancu (gostilna, na poti v Preddvor), kasneje pa gremo v Planet tuš v Kranju. Kje točno, ti bomo povedale, ko boš tam. Bo do tja šlo?
Kdaj bi pa ti prišla cca?

Današnja noč bo pa kriza in najbolš bi blo, da se kr poberem spat počasi. Taj se skoz zbuja in davi, k se ne more skašljatuser posted image

U pi***, še perilo me čaka za obesituser posted image
Sm bla pa dons ful pridna in kr dost pospravila, oprala in speglalauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.12.2008 22:38:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Lillchy123 - kdaj si pa ti oddala vlogo?
Dolenjka - slikce pa še kar ni od carice user posted image .

nisem mogla prenest user posted image  Če boš šla kaj v trgovino, je Tarica v reviji Supermami na slikah malih božičkov, drugale pa ti skenirano verzijo lahko pošljem na mail, samo pošlji mi ga na ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?