Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:44:58
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jutri bova malo kruzala z Valom. Je katera pri volji za kakšno kavo? jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ ko bi ve vedele kako sem vam fouš in kako rada bi vas videla dolenjka obljubim, da v ponedeljek vse notr prinesemo, že komaj čakam aha, torej abonma a bomo kej dobrga jedle abonma JA, jedle pa NE
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:47:13
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jutri bova malo kruzala z Valom. Je katera pri volji za kakšno kavo? jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ Lahko, lahko prinoriva ... samo mi boš mogla malo razložiti kako in kam, ker v KR nisem ravno doma. Mam pa še eno vprašanje. Val danes že cel dan nekaj driska... mehko kaka... a ma katera kakšen nasvet na kaj moram paziti poleg tega da mora veliko tekočine popiti. Grisine sem mu tudi že uturila pa bomo videli kako in kaj... korenček, riž thx... mu bom probala kar zdaj za malico mal korenčka naribat, pa zmešat z banano
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:49:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jutri bova malo kruzala z Valom. Je katera pri volji za kakšno kavo? jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ ko bi ve vedele kako sem vam fouš in kako rada bi vas videla dolenjka obljubim, da v ponedeljek vse notr prinesemo, že komaj čakam aha, torej abonma a bomo kej dobrga jedle abonma JA, jedle pa NE DIETA
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:50:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jutri bova malo kruzala z Valom. Je katera pri volji za kakšno kavo? jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ Lahko, lahko prinoriva ... samo mi boš mogla malo razložiti kako in kam, ker v KR nisem ravno doma. Mam pa še eno vprašanje. Val danes že cel dan nekaj driska... mehko kaka... a ma katera kakšen nasvet na kaj moram paziti poleg tega da mora veliko tekočine popiti. Grisine sem mu tudi že uturila pa bomo videli kako in kaj... korenček, riž thx... mu bom probala kar zdaj za malico mal korenčka naribat, pa zmešat z banano Mu daš svežega Jaz še nisem poskusila, ji je pa zadnjič Stipe ga skuhal in ga je kuhanega grickala
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:51:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jutri bova malo kruzala z Valom. Je katera pri volji za kakšno kavo? jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ ko bi ve vedele kako sem vam fouš in kako rada bi vas videla dolenjka obljubim, da v ponedeljek vse notr prinesemo, že komaj čakam aha, torej abonma a bomo kej dobrga jedle abonma JA, jedle pa NE DIETA jaz bi jo mogla imet, pa bolj slabo kaže... mi bo že v službi uspelo... tako kot nekajkrat do sedaj... samo dvakrat me razp*****, me želodec zaboli in by by futr...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:52:10
|
|
|
|
ella79
|
blacky ti verjetno sama najbolj veš, kaj ga zapira. No, če jaz prav pomislim, pojma nimam kaj našo pa super če res prideta jutri verjetno boš šla po avtocesti... izvod KR vzhod greš vn, potem pa samo smer KR. Prideš do krožnega kjer se vidi naravnost desno mercator, ti greš v tem krožnem 'levo' smer Škofja Loka. Potem imaš pa najprej na levi Tuš, mal naprej pa še Qlandijo. Če se dobimo popoldan, se lahko magari v tušu, imajo fajn igralnico, da mal okrog poletajo, potem pa še na kavo. Če pa dopoldan, potem pa Qlandija, k v Tušu je igralnica sam od 15:00 dalje dolenjka se je treba šparat za konc leta, k bo polno dobrot. Bom spekla torto, pa sem se spomnila da imam pekač v obliki snežaka, tako da bo kar snežakec okus bo imel pa po nuleti no, zato se morm šparat dolenjka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:53:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Jutri bova malo kruzala z Valom. Je katera pri volji za kakšno kavo? jaz bi tudi noro rada jutri eno kavo a prideta jutri v KR, jaz pa pridem v ponedeljek v LJ Lahko, lahko prinoriva ... samo mi boš mogla malo razložiti kako in kam, ker v KR nisem ravno doma. Mam pa še eno vprašanje. Val danes že cel dan nekaj driska... mehko kaka... a ma katera kakšen nasvet na kaj moram paziti poleg tega da mora veliko tekočine popiti. Grisine sem mu tudi že uturila pa bomo videli kako in kaj... korenček, riž thx... mu bom probala kar zdaj za malico mal korenčka naribat, pa zmešat z banano Mu daš svežega Jaz še nisem poskusila, ji je pa zadnjič Stipe ga skuhal in ga je kuhanega grickala danes bom probala svežega, ga bom naribala...je pa včeraj kuhanega iz juhe pojedel, celega... sem zjutraj dobila paket v plenici
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:53:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Mi smo pa zdele en konkreten padec pridelali, veliko joka in malo krvi si je prebila zgoraj mal dlesen pri zobku in je kri tekla ne morva bit skoz za njo... Zdele ji bom dala malico - kar še 1x kosilo, ker ga je prej bolj malo... upam da bo šlo in da ne bolijo zobki
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:53:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky ti verjetno sama najbolj veš, kaj ga zapira. No, če jaz prav pomislim, pojma nimam kaj našo pa super če res prideta jutri verjetno boš šla po avtocesti... izvod KR vzhod greš vn, potem pa samo smer KR. Prideš do krožnega kjer se vidi naravnost desno mercator, ti greš v tem krožnem 'levo' smer Škofja Loka. Potem imaš pa najprej na levi Tuš, mal naprej pa še Qlandijo. Če se dobimo popoldan, se lahko magari v tušu, imajo fajn igralnico, da mal okrog poletajo, potem pa še na kavo. Če pa dopoldan, potem pa Qlandija, k v Tušu je igralnica sam od 15:00 dalje dolenjka se je treba šparat za konc leta, k bo polno dobrot. Bom spekla torto, pa sem se spomnila da imam pekač v obliki snežaka, tako da bo kar snežakec okus bo imel pa po nuleti no, zato se morm šparat dolenjka aha, torto boš v LJ na srečanje prinesla
< Sporočilo je popravil dolenjka -- 15.12.2008 16:54:53 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:54:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky ti verjetno sama najbolj veš, kaj ga zapira. No, če jaz prav pomislim, pojma nimam kaj našo pa super če res prideta jutri verjetno boš šla po avtocesti... izvod KR vzhod greš vn, potem pa samo smer KR. Prideš do krožnega kjer se vidi naravnost desno mercator, ti greš v tem krožnem 'levo' smer Škofja Loka. Potem imaš pa najprej na levi Tuš, mal naprej pa še Qlandijo. Če se dobimo popoldan, se lahko magari v tušu, imajo fajn igralnico, da mal okrog poletajo, potem pa še na kavo. Če pa dopoldan, potem pa Qlandija, k v Tušu je igralnica sam od 15:00 dalje dolenjka se je treba šparat za konc leta, k bo polno dobrot. Bom spekla torto, pa sem se spomnila da imam pekač v obliki snežaka, tako da bo kar snežakec okus bo imel pa po nuleti no, zato se morm šparat dolenjka aha, pa travarce tut še nisi cele popila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:55:04
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky ti verjetno sama najbolj veš, kaj ga zapira. No, če jaz prav pomislim, pojma nimam kaj našo pa super če res prideta jutri verjetno boš šla po avtocesti... izvod KR vzhod greš vn, potem pa samo smer KR. Prideš do krožnega kjer se vidi naravnost desno mercator, ti greš v tem krožnem 'levo' smer Škofja Loka. Potem imaš pa najprej na levi Tuš, mal naprej pa še Qlandijo. Če se dobimo popoldan, se lahko magari v tušu, imajo fajn igralnico, da mal okrog poletajo, potem pa še na kavo. Če pa dopoldan, potem pa Qlandija, k v Tušu je igralnica sam od 15:00 dalje dolenjka se je treba šparat za konc leta, k bo polno dobrot. Bom spekla torto, pa sem se spomnila da imam pekač v obliki snežaka, tako da bo kar snežakec okus bo imel pa po nuleti no, zato se morm šparat dolenjka Kdaj pa bi tebi ustrezalo? Mi2 sva home alone po dolgem času in bova to izkoristila max .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 16:56:10
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky ti verjetno sama najbolj veš, kaj ga zapira. No, če jaz prav pomislim, pojma nimam kaj našo pa super če res prideta jutri verjetno boš šla po avtocesti... izvod KR vzhod greš vn, potem pa samo smer KR. Prideš do krožnega kjer se vidi naravnost desno mercator, ti greš v tem krožnem 'levo' smer Škofja Loka. Potem imaš pa najprej na levi Tuš, mal naprej pa še Qlandijo. Če se dobimo popoldan, se lahko magari v tušu, imajo fajn igralnico, da mal okrog poletajo, potem pa še na kavo. Če pa dopoldan, potem pa Qlandija, k v Tušu je igralnica sam od 15:00 dalje dolenjka se je treba šparat za konc leta, k bo polno dobrot. Bom spekla torto, pa sem se spomnila da imam pekač v obliki snežaka, tako da bo kar snežakec okus bo imel pa po nuleti no, zato se morm šparat dolenjka aha, pa travarce tut še nisi cele popila ej dolenjka... ta nuleta mora biti pa hudo redilna stvar.... a ne mene nekaj tipka e zafrkava, tako se vam opravičujem če kje e manjka....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:00:06
|
|
|
|
ella79
|
blacky, pri nas v službi se pa skoz neki papca vedno na zalogi piškoti, bonboni, čokolada, sadje... pomoje ne bodo šle kile nič dol, razn če bom potem cel popoldan za Zojo letala mogoče bi skoraj raje popoldan, da naša normalno odspi, potem pa akcija. Kdaj Val spi pa še če plavalke pridejo ob petih, da se skupaj dobimo februarka mi tudi kako buško pridelamo na vsake tok časa, sam očitno brez tega ne gre dolenjka ne vem če sva se midve prav zastople
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:02:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ne vem če sva se midve prav zastople no, jaz bom do zadnjega upala da sva se
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:04:21
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ne vem če sva se midve prav zastople no, jaz bom do zadnjega upala da sva se ma nimam časa še za ponedeljek pečt, k sem na porodniški aja, pa v petek zabava, v soboto pomoje še hujša, v nedeljo bomo cel dan počival.... zdej v sredo imam edino čas spečt
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:06:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ne vem če sva se midve prav zastople no, jaz bom do zadnjega upala da sva se ma nimam časa še za ponedeljek pečt, k sem na porodniški aja, pa v petek zabava, v soboto pomoje še hujša, v nedeljo bomo cel dan počival.... zdej v sredo imam edino čas spečt pol pa kar v sredo kake fajn piškote speči, ki bodo do ponedeljka lahko počakali, bom tudi zadovoljna
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:21:25
|
|
|
|
lillchy123
|
ooo, ella, vidm da bomo v po tortico jedli... pridna!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:22:02
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ne vem če sva se midve prav zastople no, jaz bom do zadnjega upala da sva se ma nimam časa še za ponedeljek pečt, k sem na porodniški aja, pa v petek zabava, v soboto pomoje še hujša, v nedeljo bomo cel dan počival.... zdej v sredo imam edino čas spečt pol pa kar v sredo kake fajn piškote speči, ki bodo do ponedeljka lahko počakali, bom tudi zadovoljna
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:22:33
|
|
|
|
lillchy123
|
ups, sem vidla, da takrat nimaš časa pečt. nič hudega, jo pa v soboto prines. nas bo manj, pa bo vsaka več dobila
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:22:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 ooo, ella, vidm da bomo v po tortico jedli... pridna! to je dolenjka rekla
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:28:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky, pri nas v službi se pa skoz neki papca vedno na zalogi piškoti, bonboni, čokolada, sadje... pomoje ne bodo šle kile nič dol, razn če bom potem cel popoldan za Zojo letala mogoče bi skoraj raje popoldan, da naša normalno odspi, potem pa akcija. Kdaj Val spi pa še če plavalke pridejo ob petih, da se skupaj dobimo februarka mi tudi kako buško pridelamo na vsake tok časa, sam očitno brez tega ne gre dolenjka ne vem če sva se midve prav zastople Lahko prideva popoldan. Bom dopoldan mesto obletala, mogoče še z Maj78 skočim na kavo... ker je ravno iz mesta . Val spi enkrat dopoldan med 10 in 11 uro. Koliko časa je pa čisto odvisno. Lahko 30 min, 1 uro ali pa 2 (no to bolj poredko ) Smo na vezi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:49:00
|
|
|
|
ella79
|
blacky ok, smo na vezi. A mal čez tri bi bilo tebi OK
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 17:54:52
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky ok, smo na vezi. A mal čez tri bi bilo tebi OK mislim da... ti javim ko bova štartala od doma... rabiva pa cca 25 min do KR...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 18:17:20
|
|
|
|
itata
|
čer, vidim, da vsem kar dogaja s temilimi zabavami no midva greva danes na predstavo v špas teater: "kdo je pa vam to delu?" komedija. pa da vidmo. lepo se imejte!! pa pa
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 15.12.2008 18:57:20
|
|
|
|
buči
|
Čer, evo mene s tadolgega šihta. tele dežurne so kar nekaj: 5 ur ... Ma, raje sem v razredu, mi hitreje mine.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......