|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
15.12.2008 19:26:45   
Blacky*
evo, naš je zaspal... sem ga skopala zdaj je pa omagal user posted image

jaz se počasi odpravljam, grem v savno user posted image user posted image user posted image user posted image

če ne bom preveč uničena se javim ko pridem

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.12.2008 19:33:12   
blaža
U Blacky , a imaš savno doma?

Blaž tudi že spi.user posted image  Danes sem pa ful zmatrana, pa še herpes mi je ratal.user posted image , pauser posted image  mi še vedno packa. Bo treba menjat Kt, mi se zdi, pa bo pol boljše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 277
15.12.2008 19:33:35   
lillchy123
ooo,blacky, pol pa le uživaj. mi jo mamo že doma, pa čakam deca, da jo zrihta. po moje bo enkrat leta 2060. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 278
15.12.2008 19:37:42   
blaža
u lillchi  jaz bi jo tudi melauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 279
15.12.2008 19:42:12   
pina-1
čer.

mi smo doma. dedeka mraa smo preživeli. ANa ga je sicer malo čudno gledala, jokala pa niuser posted image user posted image user posted image

sem se pa pozabla pohvalit: NAŠA ANA JE DANES NARDILA SOVJE PRVE SAMOSTOJNE KORAKEuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 280
15.12.2008 19:44:16   
blaža
Ana braaaavoooo!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 281
15.12.2008 19:46:01   
blaža
Pina kaj bi ti že z piškoti, kaj ti ni ok, če jih nabašeš na pladenj. Pa kupiš unega iz alu folje in daš papirnat novoleten servetek  gor, pol pa zložiš pecivo. da bi vedla za kej drugega, pa se ne morem spomnit. Lahko pa iz testa spleteš kakšno košarco, ma to mi je bolj velikonočnouser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 282
15.12.2008 19:48:11   
Neni13
dober večer,

mi smo dobro, zdravi. Hodimo vedno več, danes se je napotil iz dnevne sobe v kuhinjo in se sredi hodnjika ustavi, pobere igračo, se obrne in gre nazaj v dnevno sobo. Brez da bi se vsedu ali naslonu na vse štiri. :)
in ta obrat je danes cel dan treniral...
Kar se tiče hoje, mi smo tisto fazo, držanje za rokice in hoja izpustili, ker je že tako bil prehitr, in ga nismo fursirali.. tako, da tudi brez tega čist lepo shodijo..
pa še moj križ ne trpi..
je po starem, vse od kraja... :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 283
15.12.2008 19:55:44   
blaža
Neni 13 tudi vam čestitam. Zadnjič sem falila in sem čestitala inji2, pa ne vem zdej al je sploh od februarčkov, pa se mogoče malo manj javlja, ki jaz nisem tako zelo dolgo tle.

Bravo vajina dva sta pa pol prva shodila. blaž se pa spusti in sam za par sekund stoji. Se mi zdi , da vsak dan malo več.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 284
15.12.2008 19:58:49   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ooo,blacky, pol pa le uživaj. mi jo mamo že doma, pa čakam deca, da jo zrihta. po moje bo enkrat leta 2060. user posted image

.... nimamo savne doma... grem kar lepo ven... že skoraj 8 let hodimo v savno s frendi, vsak ponedeljek... jaz v nosečnosti seveda nisem, pa zdaj imam tudi manj časa... težko uspem prilest tja

So pa moje sanje savna v hiši... mogoče enkrat...

Lillchy user posted image user posted image da bo pred letom 2060

Neposredna povezava do sporočila: 285
15.12.2008 19:59:30   
Neni13
Hvala, ja sej vidim, da že delajo prve korake tudi drugi. user posted image user posted image
Edino nekaj pa ne razumem, ko mi vsak reče,da mi želi mnogo kondicije!?
Sej po vseh 4 je tud zelo zelo hitr.. v bistvu ne vidim razlike, samo v tem, da če pade je bolj nevarno od stoje kot pa če je na vseh štirih..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 286
15.12.2008 20:00:25   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

u lillchi  jaz bi jo tudi melauser posted image

pa kaj mi pomaga, če je zložena v škatle?user posted image

pina, bravo za Ano!user posted image

a smo mi edini, ki se še ne plazimo, ne vsedamo, hoja- kaj sploh je to? mah sej vem, da enkrat bo, sam včasih sem pa čist zafrustrirana, ko skoz delamo vaje, pa se kar nič ne premakne?user posted image

bo res treba večkrat srečanja uvest, da bo naš user posted image  vidu, kako to gre

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 287
15.12.2008 20:00:35   
Blacky*
no zdaj pa grem user posted image user posted image user posted image user posted image pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše škratke ki že delajo prve korake

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 288
15.12.2008 20:02:17   
blaža
Ja jaz bi montirano savno, kot tiuser posted image .
glede plazenja pa se ne sekiraj. Moj ta starejši se tudi ni plazil in ni tako hitro shodil, ma ni pa nike bo že. če pridno delata vaje, bo že, sej pri 10m je še zelo zgodaj.

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 289
15.12.2008 20:04:58   
blaža
Zdej vas pa pustim, ki sem zmatrana, pa se javim kaj jutri. ve pa veselo klepetajete!user posted image Nočko!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 290
15.12.2008 20:05:19   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

.... nimamo savne doma... grem kar lepo ven... že skoraj 8 let hodimo v savno s frendi, vsak ponedeljek... jaz v nosečnosti seveda nisem, pa zdaj imam tudi manj časa... težko uspem prilest tja

So pa moje sanje savna v hiši... mogoče enkrat...

Lillchy user posted image user posted image da bo pred letom 2060

me sej če je ne bo letos 8to zimo user posted image ) postavu, pol bo drugo jesen on otroka rihtu, jst pa savno sestavljala. al pa še par let počakam, pa mi bo Luka pomagu user posted image

ma men take stvari tooooolk pritisk dvignejo in sem jezna ko user posted image , zakaj nisem dec, pa bi bla dost močnaa pa bi lohk sama

mam že otroka skopanga (pri mami to dela ona in ker tolk uživa, ji pustim-jst pa na rr visimuser posted image ), zdej ga grem pa dat spat. to pa še vseen delam jst, ker mi je tolkuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
15.12.2008 20:10:14   
lillchy123
evo, že spi.user posted image  no, učk še ni zapru, pa mogoče bo še kaj zajoku. ma zdele po bolnici mal ritm podrt.

Neposredna povezava do sporočila: 292
15.12.2008 20:11:55   
lillchy123
sem šla pogledat- pančka user posted image  bi ga kar pojedlauser posted image

sej počas bomo pa na svoj ritm prišli.

Neposredna povezava do sporočila: 293
15.12.2008 20:13:07   
Februarka08
Čer.

Larisa spi že 20 min, upam da ne bo čez 10 min že akcijeuser posted image sem jo pa danes takoj po kopanju dala spat, ponavadi se še mal poigramo ali kaj podobnega, danes ne, pa tud preveč je bla zaspana za kaj akcijeuser posted image tako da sem že mojga ustrigla, zdej je šel pod tuš, jaz grem pa mal sosede pogledat.user posted image

Kdaj ste zdaj jutri zmenjene? Se lahko pridružimuser posted image ? In kje?

Blacky, uživaj v savniuser posted image
Ana, čestitke še tebi za prve korakeuser posted image user posted image user posted image
Larisa stoji ene par sekund pri miru, potem se pa nečesa oprime ali pa sede na rituser posted image bolje preventivauser posted image danes ni bil njen dan... bogica moja, skoz je bla na tleh in buške nabirala... to se še ni zgodilo... upam da bo jutri z desno nogo vstalauser posted image

Grem zdaj, lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 294
15.12.2008 20:19:42   
ella79
blacky razvajej se 500 na uro user posted image

pina user posted image user posted image user posted image user posted image za anine prve korake user posted image kok gre hitro čas, eno leto nazaj smo govorile o tem kako brcajo in nam (no vsaj meni) ne pustijo spat

blaža inja sam špionira user posted image

neni user posted image user posted image user posted image da že samostojno šiba

februarka jaz sem za Tuš, da bodo user posted image lahko mal migal. midve prideva mal po tretji.

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 295
15.12.2008 20:26:38   
lillchy123
tole vam morm pokazat. ena stara punčka, kteri so noge zgubil. pa jo je moja mami mal opedenala, ji nove noge nardila, pa komplet garderobo sešila. men je čist nora. punčka, pa mami tud mal.user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.12.2008 20:28:26   
listek1
čer,

mi tud že spančkamo. Smo imeli pa danes prvi razgovor v vrtcu za naše malčke. Sem spoznala tudi našo vzgojiteljico in je zelo lušna na prvi vtis. Smo imeli še posamezne razgovore, da smo povedali nekaj več o naših malčkih in 5.1.09 začneva z uvajanjem. Me prou zanima kako bo.

user posted image  vsem malim februarčkom, ki so že naredili prve korake. Mi smo še deleč od tega. Se je pa začel ob opori postavljat na nogice in je tok vesel ko mu rata.

Ella - mogoče tudi midva prideva, bom videla kako se bom počutila. Kok časa boste pa tam?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.12.2008 20:35:10   
lillchy123
listek, to bo pa hitro. ampak dobra stran je pa ta, da bo pol še več časa za srečanja! maste pa srečo, da vpisujejo v vrtec celo leto. Pri nas v Mengšu je vpis samo 1.9., pol pa izjmoma, če kakšnega otroka izpišejo. 

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.12.2008 20:36:42   
bamby
Čer!

Nisem imela časa se nič javlat. Upam, da zaradi mene niso majčice napredovale in so nekaj srani naprej od nas user posted image .
V soboto je Anaja prvič prespala pri noni in ne doma. Sta jamrala oba, da nista skoraj nič spala, ker je celo noč vriskala user posted image . Po moje je bila lačna, ker ji je samo 1 dcl mleka zvečer spila user posted image . Itak več ni mogla, če ji je po 17h celo banano pofutrala, ob 19h jo je dala pa že spat in prej mleko pit user posted image user posted image .
Jah midva sva šla pa ta novo žlahtnico zapit, zato sva otroke dala v varstvo, da sva bila midva na off in moram priznat da je res po dolgem času pasalo bit mal obrezskrben, pa zjutraj brez misli nato, da se bojo otroci zgodaj zbudili, dolgo poležat.
Je bila mama tolk pridna, da nama je tudi kosilo skuhala user posted image . Da ne govorim, kakšne nasmeške je imela Anaja, ko je naju zagledala user posted image . Pravi cuker je bila. Je pa rekla mama, da naju je popoldan kar malo pogrešala in je jokala.

Danes pa smo spet po starem. Spala je samo doopoldan pol urce, ko sem šla  vrtec po Tima, po kosilu pa mula ni nič zaspala. Zaspala je šele zvečer po 19h, ko sem ji dala mleko za spit. Ga tudi ni do konca spila, ker so jo prej palčki k sebi vzeli user posted image .

pina, user posted image user posted image user posted image  za Anine prve korake!

janey, nova frizura ti zelo pristaja, sploh barva ti je pisana na kožo user posted image ! Slike iz uživanja na snegu so pa cool!

blaža, zelo si pridna in vidim da imaš polno navdiha za peko! Zelo lepo izgleda tvoje božično pecivo user posted image user posted image !

lilči, kako lepo je slišat, da je z Lukcem vse OK user posted image . Za razmere doma, boš pa očitno mogla malo po mizi udarit, da se bo kaj spremenilo, ali pa res odkrit pogovor, kot ga je predlagala pina. v nedogled tudi ne morete tako živeti, čeprav vem, da vam kljub temu ni sile.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 299
15.12.2008 20:42:01   
Janey
jaka kriči že eno uro...pojedel je 240, pa še 90 in še kriči in zdaj sma mu naredla še 90 in spet je...jaz ne vem....samo to ga pomiri, pa sej ne more bit več laćen. evo zdaj je spet pojedel 90 in spet kriči...već mu ne upam dat, ker že to je tolko preveč da bo pomoje tak bruhal...ker ponavadi niti 240 je pojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......