|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
2.1.2009 10:59:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Jaz sem se čist podrta zbudila, ker se je očitno Tara od Zoje včeraj na brzinco naučila, da naj se ob 2h zbudi in potem se je še ob pol 6h user posted image  user posted image  Tole mormo hit popravit user posted image
Drugače pa sva tudi mi2 čist prežrta in bo danes samo goveja juhica, ki je že skoraj na šorgetu, potem pa če bo še kdo lačen, kaj iz hladilnika, drugače nam lahko poči user posted image  user posted image  user posted image  Pa še pospravit ga je treba do nedeljskega odhoda user posted image  user posted image

Blaža, upam, da bo Blaž ok user posted image

Hvala!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
2.1.2009 12:07:41   
Februarka08
Dan.

No, naša se je pa odločila, da se zjutraj vstaja že pred 7-mouser posted image user posted image ko se je zbudila je bla še čist nočuser posted image groza, jaz sem vsa zalimana... upam da ji ne pride v kriuser posted image user posted image me zanima kako bi blo, če bi ji mlek poturilauser posted image samo ker mi tega nismo nikol prakticiral, ne verjamem da bi blo kej učinkauser posted image
Smo pa ravno od njene botrce prišli, po kosilu gremo pa k njeni kolegiciuser posted image (6 mes. stariuser posted image ) in bo dan spet hitro minil... jutri mamo pa tud za dopoldne že plane, popoldne pa mogoče še obiski pridejouser posted image v nedeljo smo mel pa tud že mal naštudiran kaj in kako, samo nas bo pomoje tole ledeno vreme malo zafrknilouser posted image jest bi se šla zeloooooooooooooooooooooooooo rada drsat na Jezerskouser posted image samo je vse ledeno že pri nas, si ne predstavljam kakšno je šele tam goruser posted image lansko leto sva izpustila drsanje, oba ga pa obožujevauser posted image jest ga res ful ful pogrešam.....

Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image
Blaža, mi imamo aspirator na baterije in smo tud še kar zadovoljniuser posted image fajn je treba fiziološko notr našpricat da se vse zmehča in včasih tolk ven potegne, da se vse zabašeuser posted image user posted image
Aja, pa hvala za pohvaleuser posted image

Zdaj grem pa mal pred tv, princesa spančka že ene 20 minuser posted image potem pa pojemo in šibnemouser posted image sem dobila včer od mami kosilo (sarme) samo za bejbiko morm neki skuhatuser posted image bom že kaj....

Lep dan!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
2.1.2009 12:32:58   
Blacky*
dan,

nekaj sem prebrala za nazaj, a bolj malo... spet sem zbolela... prehlajena za znoret... iz nosa mi teče, vročino imam...

Val in ati sta se šla sankat z bratovo družinico, jaz pa imam nalogo da počivam in se spravim malo k sebi.

Včeraj, ko sem bila pa še malo bolje smo se pa mi s sankami po LJ malo sprhajali. Bilo je super.

Če bom bolje se kasneje kaj javim.

pa pa

PS: joj dolenjka, kok je hitro minilo... škoda da se nismo kaj več videli... no pa drugič, ko pridete na dopust user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
2.1.2009 14:22:29   
blaža
sem vas hotla še nekaj vprašat. kaj je kateri od vaših otročkov imel vročino samo zaradi zob in drugače ni imel viroze ali kaj drugega?

Naš Matija ni imel nikoli vročine zaradi zob, in me ful zanima, če ima Blaž samo zaradi zob vročino, al je kaj staknil.

kakšni so bli znaki, če so imeli samo zaradi zob Vročino? kako visoko so pa imeli?

Sej vem, da bom vidla kako bo jutri, pa kako bo še danes zvečer , pa ponoči, ma vseeno me zanima, da kaj jeuser posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
2.1.2009 14:24:37   
pina-1
blaža, naša mia je mela za vsak zob 40 vročine. Kako je zfledalo? je mela ene dva dni vročino in drugo ji ni nič falilo. Ko so zobi zbili ven, je bla kot nova

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
2.1.2009 14:31:35   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

blaža, naša mia je mela za vsak zob 40 vročine. Kako je zfledalo? je mela ene dva dni vročino in drugo ji ni nič falilo. Ko so zobi zbili ven, je bla kot nova

je imela kej sluzi? Blažu malo teče sluz iz noska, ma ni zeleno je bolj prozorno.

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
2.1.2009 14:32:58   
blaža
40 vročineuser posted image  joj to je pa katastrofa. No Blaž ima okoli 38, pa vseeno mislim, da je od zob. drugače pa ne kašlja in nima drugih znakov razen noska. ma oz noska mu je pri izraščanju zobkov že teklo, samo ni imel vročine. drugače pa ni bil še prehlajen, pa da bi imel zelene šmrklje.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.1.2009 14:47:59   
vrtnica76
Dan! Najprej vam voščim srečno in predvsem zdravo novo leto.Tudi pri nas smo prehlajeni.Janezu teče iz noska-ene tri dni je bilo prozorno,danes je pa zeleno in se vse vlečeuser posted image .Preden mu z aspiratorjem spucam mu ful fiziološke našopam v nos.Da ne govorim kakšne borbe imamouser posted image .Sam se mu kar hitro spet nabere v nosku.Najbol revček je ponoč,ker ga pa nočem ravno sred noči s tem morit.Morm pa probat vzglavje mal viši dat,da bo lažje dihal.Sta pa tudi zgornji dvojkici na pohodu.Še vedno imamo le štiri zobke zunajuser posted image .Morjo zobki kr mal pohitet,ker bomo čez dobra dva tedna ze prvo svečko pihaliuser posted image .Verjetno bo prej shodil,kot pa kakšen zob dobiluser posted image .Nekaj korakov že čisto samostojno narediuser posted image in se mu prav fino zdi.Ko pa ni več tako siguren,pa hitro na vse štiri in veselo cilju na protiuser posted image
Drugače je pa novoletno praznovanje minilo v domačem krogu z veliko požrtijo in tankanjem cvičkauser posted image .Smo še vedno mal mačkasti.Janez je vstop v novo leto prespal-zaspal je ob pol desetih in pokanje ga ni zbudilouser posted image .Res je bil neverjeten.Že dolg ni tako fajn spaluser posted image .Je blo pa danes spet po starem-švoh spanec.Smo mu pa že mal prej en mini ognjemet pripravili.Mal se je bal,ampak mu je blo vseeno zanimivo.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
2.1.2009 14:49:14   
Februarka08
Larisa že 3 ure spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ko je treba kam it, bo ona vedno podirala rekordeuser posted image

Blaža, žal ti ne znam svetovatiuser posted image

Mam pa ?: če imajo vaši user posted image tist poučni telfon od Fisher Price-a... ali tudi vaš zvoni in poje bolj potihouser posted image ni nobenga gumba za glasnost, pa me zanima če je kaj pokvarjen ker bolj potiho pojeuser posted image hvalauser posted image

Upam da se kmal zbudi, če ne bo mela kosilo čist prevretouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
2.1.2009 14:49:42   
vrtnica76
Aja,vsem bolančkanimuser posted image in se čimprej pozdravite!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
2.1.2009 14:51:24   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Larisa že 3 ure spiuser posted image user posted image user posted image user posted image ko je treba kam it, bo ona vedno podirala rekordeuser posted image

kolk mi je to znanouser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
2.1.2009 15:30:17   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

kolk mi je to znanouser posted image

Blagor vam, naš pa 15 minut

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

Neposredna povezava do sporočila: 3112
2.1.2009 16:19:38   
mary_lou
Bamby mam eno prošnjo zate...bi lahko se pozanimala pri svoji sestri kje kupuje tičino maso za torte? Tle v lj majo v pekarni vrhnika sam jo je 7 kg...sicer je rok uporabe 9 mescov sam se vseeno ne vem če jo bom tok porabla. pa kok se je rabi za približno za eno torto? Pri nas se zdej z januarjem začenja sezona rojstnih dnevov predvsem pa rabim za Taijev r.d ker sm si zamislila eno hudo veliko tortico v tridimenzionalni obliki kao piščanček ki leze iz jajčka... na kulinariki sm vidla njene tortice....prava mojstrica, no v bistvu nisem vedla da je ona dokler nisem vidla na eni sliki Tima user posted image sam forum na kulinariki je neki čudn al pa ne dela zadnje dni ker mi sploh ne objavi posta

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
2.1.2009 16:20:45   
itata
februarka: naš ima isto ta telefon pa je tud potiho pa bolj en klinc ga zanimauser posted image  pojoča knjigica ga recimo veeeelik bolj pa un lonček k poje. najbolš so pa žogeuser posted image  vseh sort in barvuser posted image  jih ima ene 6, od fuzbalske do košarkaške...

sem bila prej pop čist fuč, sva šla z mulčkom skupi spat za 2 ure, vmes je moj kosilo skuhal, zdej pa on mal dremauser posted image
zvečer smo pa zmenjeni v mestu, mali bo v varstvu doma, midva pa mal ven, pol bo itak služba. punce jaz v sredo (7.1.) že štartam, ker ne bom koristila dopusta, ker ga rabim za na sodišče... user posted image  beda.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
2.1.2009 16:44:23   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Bamby mam eno prošnjo zate...bi lahko se pozanimala pri svoji sestri kje kupuje tičino maso za torte? Tle v lj majo v pekarni vrhnika sam jo je 7 kg...sicer je rok uporabe 9 mescov sam se vseeno ne vem če jo bom tok porabla. pa kok se je rabi za približno za eno torto? Pri nas se zdej z januarjem začenja sezona rojstnih dnevov predvsem pa rabim za Taijev r.d ker sm si zamislila eno hudo veliko tortico v tridimenzionalni obliki kao piščanček ki leze iz jajčka... na kulinariki sm vidla njene tortice....prava mojstrica, no v bistvu nisem vedla da je ona dokler nisem vidla na eni sliki Tima user posted image sam forum na kulinariki je neki čudn al pa ne dela zadnje dni ker mi sploh ne objavi posta

na Ptuju jo prodajajo po 1 kg, ma jaz sem tičino kupila preko ene z kul. slo in mi je prodala 3 kg. samo tam vprašaj in ženske ki kupijo v vrhniški po 7 kg, ti jo pol prodajo, ki jim je preveč . pa še cena v vrhniški je 9 e na kg, če kupiš pa od katere je ceneje. jaz sem dala 5 e za kilo.

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
2.1.2009 16:45:59   
blaža

Aja,vsem bolančkanimuser posted image in se čimprej pozdravite!

hvala! kako si? Dolgo te nismo slišale. Kje si bla kej za praznike?user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3116
2.1.2009 16:47:45   
blaža

Dan! Najprej vam voščim srečno in predvsem zdravo novo leto.Tudi pri nas smo prehlajeni.Janezu teče iz noska-ene tri dni je bilo prozorno,danes je pa zeleno in se vse vlečeuser posted image .Preden mu z aspiratorjem spucam mu ful fiziološke našopam v nos.Da ne govorim kakšne borbe imamouser posted image .Sam se mu kar hitro spet nabere v nosku.Najbol revček je ponoč,ker ga pa nočem ravno sred noči s tem morit.Morm pa probat vzglavje mal viši dat,da bo lažje dihal.Sta pa tudi zgornji dvojkici na pohodu.Še vedno imamo le štiri zobke zunajuser posted image .Morjo zobki kr mal pohitet,ker bomo čez dobra dva tedna ze prvo svečko pihaliuser posted image .Verjetno bo prej shodil,kot pa kakšen zob dobiluser posted image .Nekaj korakov že čisto samostojno narediuser posted image in se mu prav fino zdi.Ko pa ni več tako siguren,pa hitro na vse štiri in veselo cilju na protiuser posted image
Drugače je pa novoletno praznovanje minilo v domačem krogu z veliko požrtijo in tankanjem cvičkauser posted image .Smo še vedno mal mačkasti.Janez je vstop v novo leto prespal-zaspal je ob pol desetih in pokanje ga ni zbudilouser posted image .Res je bil neverjeten.Že dolg ni tako fajn spaluser posted image .Je blo pa danes spet po starem-švoh spanec.Smo mu pa že mal prej en mini ognjemet pripravili.Mal se je bal,ampak mu je blo vseeno zanimivo.

Bravo za prve korake!!!!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3117
2.1.2009 16:50:14   
blaža
mary_ lou sem pogledala na kulinariki in maš prav forum odprt med top 20 prav z imenom tičina, pa tam vprašaj. se ti pol kera javi. če nisi prijavljena , mi piši na zs, pa ti bom pomagala.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
2.1.2009 17:02:45   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

mary_ lou sem pogledala na kulinariki in maš prav forum odprt med top 20 prav z imenom tičina, pa tam vprašaj. se ti pol kera javi. če nisi prijavljena , mi piši na zs, pa ti bom pomagala.

Vidla blaža tenks...baje v škofji loki goljat to je že bolj sprejemljivo ker na ptuj ne bom hodila samo po maso...a ti kej delaš z tičino?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
2.1.2009 17:13:51   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

februarka: naš ima isto ta telefon pa je tud potiho pa bolj en klinc ga zanimauser posted image  pojoča knjigica ga recimo veeeelik bolj pa un lonček k poje. najbolš so pa žogeuser posted image  vseh sort in barvuser posted image  jih ima ene 6, od fuzbalske do košarkaške...

sem bila prej pop čist fuč, sva šla z mulčkom skupi spat za 2 ure, vmes je moj kosilo skuhal, zdej pa on mal dremauser posted image
zvečer smo pa zmenjeni v mestu, mali bo v varstvu doma, midva pa mal ven, pol bo itak služba. punce jaz v sredo (7.1.) že štartam, ker ne bom koristila dopusta, ker ga rabim za na sodišče... user posted image  beda.

Jaz pa štartam uradno z jutrijšnjim dnem user posted image ... torej bi morala v ponedeljek delat, a sem vzela vseh 14 dni dopusta. 10 pa so mi vzeli, ker jih po zakonu lahko. Res pa da do sedaj ni bila taka praksa, a vseeno... tudi 14 dni je kar nekaj. Val gre v ponedeljek v vrtec. Smo dogovorjeni ob 10.00... me prav zanima kako bo, ker po novem vstanemo ob pol šestih in ob 8 gremo spat za kako uro, uro in pol

Jaz sem še vedno čist adijo... iz nosa mi teče... razmišljam da bi kar baby vac uporabila user posted image user posted image user posted image , pa vročino mam tudi.

Drugač sem pa tudi jaz govejo juho skuhala, ker ste mi lušte nardile.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
2.1.2009 17:16:01   
Blacky*

Bravo za prve korake!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za prve korake. Naš sicer nekaj časa stoji na mestu in gleda kako knjigico, nato se mu pa noge zašibijo in puf na tla in po štirih naprej... akcija

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
2.1.2009 17:47:40   
vrtnica76
Smo že doma!Smo šli do stare mame novo leto voščit in tam pokasirali prvo buško letosuser posted image .Se je boga mama tooolk sekiralauser posted image .Nam pa to ni nič kaj takega,ker se Janez itak skos neki buškauser posted image .
Mi smo bili za praznike malo doma,se malo potepali in tudi drsaliuser posted image -Janez še ne na drsalkah,ampak kar v škorenjčkihuser posted image in je ful užival.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
2.1.2009 17:54:15   
vrtnica76
Janez gre pa v ponedeljek prvič za malo dal časa v varstvo.Me res zanima kako bo.Zdej se je tetke že kar navadil in takoj,ko prideva k njej zašiba v stanovanje.Še bundice mu ne utegnem slečtuser posted image .Jaz grem na stilsko preobrazbo k frizerju in bo mal dolg trajaluser posted image .Ja kmal bo služba in se bo treba zrihtatuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3123
2.1.2009 18:29:56   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Vidla blaža tenks...baje v škofji loki goljat to je že bolj sprejemljivo ker na ptuj ne bom hodila samo po maso...a ti kej delaš z tičino?

jaz sem si jo pred dvema tednoma nabavla 3 kg, in jo bom rabla za dve torti v februarju. Ta starejši ima 6 let konec februarja, Blaž pa ima 1. leto na začetku februarja. Plastelin obvladam, tako, da mislim, da ne bo problema.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
2.1.2009 18:31:25   
blaža

Janez gre pa v ponedeljek prvič za malo dal časa v varstvo.Me res zanima kako bo.Zdej se je tetke že kar navadil in takoj,ko prideva k njej zašiba v stanovanje.Še bundice mu ne utegnem slečtuser posted image .Jaz grem na stilsko preobrazbo k frizerju in bo mal dolg trajaluser posted image .Ja kmal bo služba in se bo treba zrihtatuser posted image .

prilimaj slikce, kako je ratala preobrazba.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?