Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce dejte mi prosim nekaj povedat, moja mala je začela na resno štrajkat z hrano: danes je spila 300ml mleka, in verjetno bo to to. Na noben način je ne moreva pregovoriti, da bi še kaj pojedla, spravila me je do te mere da sem ji kar hrano začela na silo tlačit v usta , skrbi me da mi bo zbolela, ker tako malo je. Saj vem, da jo ne smem silit, ampak mene to spravlja v obup Pa drugače je fuul dobre volje, se igra, kar naprej se smeje, samo jest noče. Še teh 300ml mleka je bilo z tako muko spravljeno v njen želodček, da je polom. Povejte mi a mi mala lahko kej zboli zaradi tega? Če poje malo, od "majhne količine" ne bo zbolela. Lahko pa daj tik na tem , da zboli in takrat ponavadi težko kaj vase spravijo. Edina, ne se sekirat, poskusi ji dat za jest , tisto kar ponavadi najraje poje. Če ne jo enostavno pusti in probaj čim manj o količin i razmišljat, ker bolj ko boš živčna, manj bo mala jedla. Ko si dojila, tud nisi vedela koliko je pojedla, pa je verjetno tudi sem ter tja pojedla zelo malo. 300ml je nekaj ni nič. Mah saj vem, ampak trenutno sem res v k....u, ker ji res vse sorte ponujam pa ne želi čisto nič. Pa še mami je zdaj tukaj in me spet za brez veze sekira , v takih trenutkih kasso pa tudi jaz nisem močna, vam povem jaz sem po enem in prvem tako že vsega tega sranja naveličana, da bi najraje kam ušla in se nikoli ne vrnila. Na trenutke se počutim, da vse kar delam delam zato ker morem, ne pa zato ker si želim. Edina