mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, vem, da MORAM!!!!!!! Rešuje me misel na soboto!!!!!!!!!!! Draga moja, mene tudi, pa si napram tebi res prioščim počitnice. Samo nekaj moraš imeti v mislih, to je le en večer, ti pa pri svojih treh sončkih rabiš redno relaksacijo in zato se boš morala z mistrom G mal pogovorit okoli tega, da najdeta skupno rešitev. Jaz sem se z mojim in imam tako vsaj šanso, da normalno diham, ko je le mogoče. Špelin@ , bodi malo egoista in daj nekaj nase! A veš, kaj je največja ovira pri vsem tem? Ker moj dedec dela cele dneve in potem zvečer pride domov in vse skupaj izpade, kot da je le on ves zgaran, jaz pa sem itak na porodniški... Saj vem, da je fajn utrujen, ampak jaz sem tudi Imam občutek, da se sploh ne zaveda, kako je Gregi težaven Pa poštimat ob njemu še vse ostalo Punci sta bili po prvih 3-4 res zaje.ba.nih mesecih milina napram temu našemu princu Špelin@ tudi pri nas je situacija podobna - ati cele dneve v službi, jaz cele dneva sama s precej zahtevnim Galom in rezultat je, da sva posledično seveda oba zelo utrujena, poleg tega meni ta utrujenost še kg zbija . Pa potem sem sama za kuhanje, likanje... Živimo pa s tastom za katerega tudi kuham, likam.... Te popolnoma razumem in občudujem, saj imaš ti pri vsem tem celo 3 otroke. Tudi jaz bi kak dan najraje nekam daleč odšla za nekaj ur in odklopila vse skupaj. no se pridružim, moj tud cele dneve gura na šihtu, mark je tatija vidu nazadne v petek ....pol si pa cel dan z froci tko, da še mene začne trgat... ampak zgleda da to za tipe sploh nič ne pomeni si pač mislijo sej jim je fajn na porodniški mi bogi pa guramo, ampak same veste da ni tko. evo jaz zgleda nekak funkcijoniram tud če ga ni cel dan se pač tolažim s tem kolkrat mora še Filip jesti da gre spat , če je pa moj dragi dopoldanska izmena pol pa komi čakam da pride,da mu mal podturim tamalga in se kar preveč začnem zanašat nanga (ma sej bo on naredi..), pa mi naenkrat rata kar vse težko.. no al pa ratam še bolj sitna in se spravim nanga
|