|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 11:22:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhuuser posted image , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane???????
No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna virozauser posted image

Zna biti kakšen virus, ja user posted image
Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko.
user posted image user posted image user posted image  za tvojega sončka.

zgleda da sem res baksuz, ko nehajo z enim problemi začnejo z drugim.
sem mu dala krispi pa nč noče spravit vase, prepečenc grem pa zdej kupit mogoče ga bo hotu.
Kakšen drugi čaj bbi mu pa lahko ponudila???? Hoče mi sam kamilicouser posted image

A imaš kakšen bebi čaj ali pa kaj takega?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
18.12.2008 11:23:34   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Se morava zmenit za dostavo - že komaj čakam, da sprobam to čudouser posted image

Anitka, pridi jutri na čvek user posted image ... a se niso punce nekej menile za Domžale user posted image  

Verjetno bo najbolj simpl, če dam jaz mojemu, pa bo nesel v LJ jutri.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
18.12.2008 11:23:42   
tilči

Kakšen drugi čaj bbi mu pa lahko ponudila???? Hoče mi sam kamilicouser posted image

Metin čaj pomirja želodec,ali pa janež+kumina

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
18.12.2008 11:24:02   
sesil

jutro punce

hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam.

Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi  od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo.
zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč.
bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k,
Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn),
no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad.....

no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša

user posted image user posted image user posted image zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok.

hvala

Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhuuser posted image , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane???????
No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna virozauser posted image

prepečenec, ćisto juhouser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
18.12.2008 11:24:33   
barbaw
Jaz sem hotela mojo malo piko peljat k zdravniku, ker pokašljuje in jo takrat očitno boli, ker javka zraven. Zdaj pa tako dolgo spi, da bo P prej nehala delat preden bova prišli do tja. Bom mogla jutri tja. user posted image  Da ne omenjam vremena. Pri nas dežuje, vsake kvatre sneži vmes. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
18.12.2008 11:26:28   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz sem hotela mojo malo piko peljat k zdravniku, ker pokašljuje in jo takrat očitno boli, ker javka zraven. Zdaj pa tako dolgo spi, da bo P prej nehala delat preden bova prišli do tja. Bom mogla jutri tja. user posted image  Da ne omenjam vremena. Pri nas dežuje, vsake kvatre sneži vmes. user posted image

bogicauser posted image user posted image , a se mi user posted image smilijo ko so kej bovni pa ne znajo povedat

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
18.12.2008 11:26:55   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar.

Samo, da ne boš potem kaj žalostna ko ti bo pri 3-eh hodila v posteljo spat. Sicer je pa to meni ena lepa stvar, ko se pride otrok sredi noči pocrkljat. Bolj je problem, če hoče tako zaspat.

Sesil, se podpišem, pri nas imamo isti štos user posted image  
pa saj meni je tudi fletno takšno crkljanje... Pa tudi spimo tako lahko kar dolgo, npr. danes smo do 10h.

Barbaw, sem včeraj spet hotela jo na dudo navaditi, pa je skorej živčnega fasala user posted image  No, flaško pa zaenkrat vsaj malo cuzne, a kakšnega velikega napredka ni. Ima raje po žlički vodo ali iz lončka.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
18.12.2008 11:27:26   
Aurea
Joj nobena omara ni več varna pred njo... vse bi ven potegnila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
18.12.2008 11:29:21   
mafi
letim v trgovino še po en čaj in prepečenec, hvala še enkrat, se oglasim da reportiram kakšno je stanje.
no lahko vam pa povem da tud pri nas pada.user posted image en a misl sploh nehat

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
18.12.2008 11:30:25   
Aurea
pri nas pa samo dež user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
18.12.2008 11:33:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar.

Samo, da ne boš potem kaj žalostna ko ti bo pri 3-eh hodila v posteljo spat. Sicer je pa to meni ena lepa stvar, ko se pride otrok sredi noči pocrkljat. Bolj je problem, če hoče tako zaspat.

Sesil, se podpišem, pri nas imamo isti štos user posted image  
pa saj meni je tudi fletno takšno crkljanje... Pa tudi spimo tako lahko kar dolgo, npr. danes smo do 10h.

Barbaw, sem včeraj spet hotela jo na dudo navaditi, pa je skorej živčnega fasala user posted image  No, flaško pa zaenkrat vsaj malo cuzne, a kakšnega velikega napredka ni. Ima raje po žlički vodo ali iz lončka.

Če zavrača dudo in flašo boš težko kaj naredila. Zdaj so že tako veliki, da jim težko nekaj uturiš, če sami nočejo.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
18.12.2008 11:47:05   
tana7
naty, anitka, hvala!!!!user posted image

upam, da nisem katere spregledala

se še kasneje kaj javim

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
18.12.2008 11:47:14   
barbaw
kukuc

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
18.12.2008 11:48:59   
barbaw
user posted image     user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
18.12.2008 11:50:25   
špelin@
Tako, Gregi je po 50-minutnem spancu z užitkom pojedel konkretno skledico zmiksanega sadja, potem pa z mano še malo žemljice s sirovim namazom user posted image

A si tudi ti pri hiši ta "tehnični" tip ali se moraš znajt, ker tvoj dela cele dneve?

Zadnje čase bolj ta drugo...

Na firmi pa je bila babica Mraz. user posted image

Kako je pa to izgledalo? user posted image

A si kdaj gledala na podnapisi.net? Niso vedno tako slabi.

Večino jih najdem tam, ja. Ampak eni so tako zanič, da me vse začne srbet, ko jih berem user posted image

barbaw, user posted image user posted image user posted image  za Majo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
18.12.2008 11:52:53   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw, Anitka: -101user posted image user posted image user posted image  Kaj pravite za 9 del, bo do sobote  do 12h padel???

user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11huser posted image

Zakaj do 11h?

Da ne bo vedno ta dvanajsta urauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
18.12.2008 11:54:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Tako, Gregi je po 50-minutnem spancu z užitkom pojedel konkretno skledico zmiksanega sadja, potem pa z mano še malo žemljice s sirovim namazom user posted image

A si tudi ti pri hiši ta "tehnični" tip ali se moraš znajt, ker tvoj dela cele dneve?

Zadnje čase bolj ta drugo...

Na firmi pa je bila babica Mraz. user posted image

Kako je pa to izgledalo? user posted image

A si kdaj gledala na podnapisi.net? Niso vedno tako slabi.

Večino jih najdem tam, ja. Ampak eni so tako zanič, da me vse začne srbet, ko jih berem user posted image

barbaw, user posted image user posted image user posted image  za Majo.

user posted image user posted image user posted image  za Gregija.

Bila je prvo predstava o dveh punčkah, ki nista vedeli kaj bi napisali DM. Ena je hotela baletne copatke, druga pa milijon stvari. Potem pa je prišla mamica in rekla, da ni dovolj, da samo napišeta pismo. Mora biti tudi pridni in bla bla. Vmes sem šla lulat user posted image  in ko se prišla nazaj je bila babica Mraz že tam. Je pa bila malo bolj močna in velika ženska, oblečena v belo zlato "obleko", tako dolgo varianto, ki jo je vlekla za seboj in imela kučmo na glavi. Bom prilimala kako slikico, da boste videle.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
18.12.2008 11:55:23   
Anitka

Jaz odhajam. Nočko pa lepo spite.

Enako.

P.S. Kdaj boš šla v Dobrovnik?

Zdaj ko je Maja bolana ne. user posted image  Imam občutek, da po novem letu. user posted image  Drug teden so prazniki in vse žive obiske bo treba opravit, potem je škrat doma in z njim ne grem nikamor, potem pa tašča odide v toplice in bom mogla kuhat še za babico, ki je na pol pokretna in svaka, ki ima 17 let (tipičen moški), ki si še za jest ne zna vzet.

Lepo se pozdravite pa če ne prej pa se vidimo v novem letuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
18.12.2008 11:56:56   
Anitka

Jutro!

Mi še spimouser posted image , je pa res, da se je okoli 4 ure zbudila, nekaj zagodla in zaspala nazaj. Seam si kar oddahnila. Verjetno jo bom po novem letu preselila v svojo sobo, na drug konc štuka, da se bom vsaj normalno obračala lahko in kašljala.

Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicahuser posted image user posted image

Nikioli pa ne veš, če se bo zbujal v svoji sobici.

To maš pa tudi prav. Saj sem že razmišljala, da bi probali pa se mi ne da te težke posteljice vlačiti sem ter tjauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
18.12.2008 11:57:50   
špelin@
Bila je prvo predstava o dveh punčkah, ki nista vedeli kaj bi napisali DM. Ena je hotela baletne copatke, druga pa milijon stvari. Potem pa je prišla mamica in rekla, da ni dovolj, da samo napišeta pismo. Mora biti tudi pridni in bla bla. Vmes sem šla lulat user posted image  in ko se prišla nazaj je bila babica Mraz že tam. Je pa bila malo bolj močna in velika ženska, oblečena v belo zlato "obleko", tako dolgo varianto, ki jo je vlekla za seboj in imela kučmo na glavi. Bom prilimala kako slikico, da boste videle.

Ej, ne smeš hodit lulat, ko je najbolj napeto user posted image  Pokaži fotko, me res zanima user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
18.12.2008 12:00:08   
Estrella*
Naty: glede stiskanja ponoči se pa krepko motiš. Starejši ko je raj se stiskauser posted image Andraž samo, da je prilika izkoristi in se prišlepa ponoč in se stiska. Mami ni navdušerna, ker ne moram spat, saj ga je po celi postelji dovoljuser posted image

tana: tako kot so ti napisale že ostale, hipp sadje je zakon, zelenjava pa raj 5km stran. Tud jaz pripravljam doma, razen ena izjema je in sicer HIPP špageti bolognese, to pa sta oba rada jedla.

ss: pri nas je bilo tako, da ko je Ansraž ful malo jedel, je ful zrastel, ko pa je jedel veliko, je dobival na teži. In tako so se men javala obdobja. Mogoče Manca dela podobno.

buccka: ja taki ćas je, da se nas vse primeuser posted image  Počivaj, pa boš kmalu kot novauser posted image

mafi: za filipauser posted image , za Marka, pa da ne meša več svega i svaštauser posted image O sem prebrala nadaljevanje. Daj mu kaj lahkega za jest. Mogoče kakšen riž na vodi ali mleku, prepečenec, nesladkan čaj, kako banano, juhico.

špelin@: user posted image  počasi se daleč pride, sem prav vesela za vaju, da si zagledala lućko na koncu tunelauser posted image 50 minutuser posted image napredek!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
18.12.2008 12:00:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Se morava zmenit za dostavo - že komaj čakam, da sprobam to čudouser posted image

Anitka, pridi jutri na čvek user posted image ... a se niso punce nekej menile za Domžale user posted image  

Verjetno bo najbolj simpl, če dam jaz mojemu, pa bo nesel v LJ jutri.

O ko bi le lahko, mi je malo predaleč.user posted image user posted image A tvoj dela v LJ? Se bova dogovorili preko ZS.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
18.12.2008 12:00:42   
barbaw

barbaw, Anitka: -101user posted image user posted image user posted image  Kaj pravite za 9 del, bo do sobote  do 12h padel???

user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11huser posted image

Zakaj do 11h?

Da ne bo vedno ta dvanajsta urauser posted image user posted image

Če ne bo do sobote padla, bo težka, da bo do nedelje do 11h. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
18.12.2008 12:01:35   
špelin@
Anitka, eno resno vprašanje: kdaj boš imela čas med 30.12.08 in 4.1.09?? V bistvu pridemo 30.12. popoldne in odhajamo 4.1. po kosilu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
18.12.2008 12:02:04   
Anitka

Pri nas je vreme tudi katastrofalno - dež in vsake kvatre sneg.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?