|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 11:12:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Preizkusi in pofotkaj, firrrrrrrrbeeeeeeeeeeec user posted image

Bom, zvečer, ko bo moj lahko naredu fotko user posted image  

Špelin@, kako kaj pri vas?
Je bila noč dobra?

Se morava zmenit za dostavo - že komaj čakam, da sprobam to čudouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.12.2008 11:14:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

jutro punce

hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam.

Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi  od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo.
zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč.
bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k,
Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn),
no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad.....

no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša

user posted image user posted image user posted image zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok.

hvala

Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhuuser posted image , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane???????
No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna virozauser posted image

Prepečenec, prežganka.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.12.2008 11:14:43   
Aurea

ANITKA, PRIŠLI SO! user posted image

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

isto sem se jaz počutila, ko je pozvonil poštar user posted image  user posted image  user posted image  :

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aurea -- 18.12.2008 11:15:08 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.12.2008 11:14:47   
Anitka
Moram it tečneža spat spakiratuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.12.2008 11:15:07   
špelin@
Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhuuser posted image , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane???????
No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna virozauser posted image

Zna biti kakšen virus, ja user posted image
Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko.
user posted image user posted image user posted image  za tvojega sončka.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.12.2008 11:17:05   
špelin@
Ohoho, Gregi že 50 minut spi user posted image  Sicer je vmes malo pokontroliral situacijo, ko sem šuštela z vrečko za kruh, ampak je nazaj mrknil user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.12.2008 11:17:42   
Aurea

jutro punce

hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam.

Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi  od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo.
zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč.
bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k,
Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn),
no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad.....

no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša

user posted image user posted image user posted image zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok.

hvala

pomojem so jajčka pretežka user posted image  Kaj lahkega - juhica goveja, prepečenec, veliko kamelic...

Si sapis sis apis.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.12.2008 11:19:18   
Aurea

Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko.

Hm, a res, kamelice niso dobre user posted image  Okej, dobr, da vem...

pol pa komarčka skuhaj mafi.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
18.12.2008 11:20:24   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw, Anitka: -101user posted image user posted image user posted image  Kaj pravite za 9 del, bo do sobote  do 12h padel???

Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11huser posted image

Zakaj do 11h?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
18.12.2008 11:20:24   
mafi

zgleda da sem res baksuz, ko nehajo z enim problemi začnejo z drugim.
sem mu dala krispi pa nč noče spravit vase, prepečenc grem pa zdej kupit mogoče ga bo hotu.
Kakšen drugi čaj bbi mu pa lahko ponudila???? Hoče mi sam kamilicouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.12.2008 11:20:27   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz odhajam. Nočko pa lepo spite.

Enako.

P.S. Kdaj boš šla v Dobrovnik?

Zdaj ko je Maja bolana ne. user posted image  Imam občutek, da po novem letu. user posted image  Drug teden so prazniki in vse žive obiske bo treba opravit, potem je škrat doma in z njim ne grem nikamor, potem pa tašča odide v toplice in bom mogla kuhat še za babico, ki je na pol pokretna in svaka, ki ima 17 let (tipičen moški), ki si še za jest ne zna vzet.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.12.2008 11:20:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

sem razmišljala kdo je ta costella, ki je vedno tle gor, pa nič ne pisne, sam opreza....

Mogoče bo šla v ilegalo, ker se te je ustrašila. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.12.2008 11:20:33   
barbaw

in jaz tudi čivkam

Bolj na glassssssss, ne čujem dobrouser posted image user posted image

Tole moram komenitrat, ker je ful dobro napisano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.12.2008 11:20:36   
barbaw

sem razmišljala kdo je ta costella, ki je vedno tle gor, pa nič ne pisne, sam opreza....

To sem se tudi jaz že spraševalauser posted image

Pol smo vse istih mislihuser posted image  Saj ni čudno, ko pa vasko novo napademo in jo ožigosamo za burek in palmicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa pito? user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.12.2008 11:20:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro user posted image

Noč spet podobna včerajšnji user posted image

Jaz ne vem več kaj je temu mojemu otroku, da se zbudi sredi noči, čisto naspan in naspidiran.

Ona bi se pogovarjala, telovadila, kričala ata ata ata, .... samo spala ne.
Sem ji sedaj že drugo noč zapovrstjo šla AM štimat, in mi je spet spila celo flašo. Pa kaj je sedaj to za en user posted image  sej že od 2 meseca naprej ni več jedla ponoči, sedaj pa kar naenkrat spet user posted image

Poskok v rasti?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.12.2008 11:20:45   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Vidim, da ste si majske čveke vzele kar cel teden kolektivni dopust al kako?

Al morate celo stanovanje zglancat  nulo, da vas bodo možički v soboto spustili od doma user posted image  

Jaz sem kar lepo tukaj, ravnokar mali spi drugo rundo - prva je trajala 10 minut, zdaj pa že 20 minut "vleče" user posted image
Sem vsa švoh in zbita, ni šans, da bi bila sposobna zdajle sesalec naokrog vlačit user posted image  Še kopalnice ne morem očistit, ker me ob vonju čistil še bolj napade migrena.
Namesto tega se zabavam z izdelavo podnapisov za eno risanko za veliko piko user posted image  Odkar sem pogruntala, da lahko sama naredim podnapise, sem vsa srečna, ker mi ne bo treba več tistih skropucal od prevodov, ki jih snamem z neta, prenašat user posted image

A si tudi ti pri hiši ta "tehnični" tip ali se moraš znajt, ker tvoj dela cele dneve?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.12.2008 11:20:48   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Se javljam malo. Mi smo se sicer ful zbujali ponoči, ker je Maja prehlajena, ampak smo zato zjutraj potegnili. Sem škrata peljala že ob 7-ih v vrtec, ker so imeli slavnostni zajtrk pred prihodom DM in sem lahko doma skočila nazaj v posteljo, ker sta Maja in ati še spala. Se je potem Maja zbudila 8:45 kot nova. Me je sicer skrbelo kdaj bo imela prvo rundo spanja in moram povedat, da je ni zamaknila. Je šla ob njeni uri spat.user posted image

Zdaj bom pa šla malo za nazaj brat, ker sem firbčna. user posted image

A potem je pri vas v vrtcu danes Dedek Mraz? user posted image

Ja. Včeraj je bilo palčkovanje in so otroci kazali DM pot, da bo našel do njih, danes pa jih je obiskal. Na firmi pa je bila babica Mraz. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.12.2008 11:20:52   
barbaw

Namesto tega se zabavam z izdelavo podnapisov za eno risanko za veliko piko user posted image  Odkar sem pogruntala, da lahko sama naredim podnapise, sem vsa srečna, ker mi ne bo treba več tistih skropucal od prevodov, ki jih snamem z neta, prenašat user posted image

kakšno metodo pa imaš?

Zaenkrat čisto kmečko: vzamem že narejene podnapise (za eno risanko sem vzela kar romunske user posted image ), da imam čase (timing je najpomembnejši user posted image ) gor in jih odprem, potem pa samo zbrišem preveden tekst in vpišem svoj prevod.
Bom pa snela z neta program za izdelavo podnapisov, ampak moram preverit, kateri je ok, ker jih je eno malo morje...

A si kdaj gledala na podnapisi.net? Niso vedno tako slabi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.12.2008 11:20:57   
barbaw

Jutro!

Mi še spimouser posted image , je pa res, da se je okoli 4 ure zbudila, nekaj zagodla in zaspala nazaj. Seam si kar oddahnila. Verjetno jo bom po novem letu preselila v svojo sobo, na drug konc štuka, da se bom vsaj normalno obračala lahko in kašljala.

Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicahuser posted image user posted image

Nikioli pa ne veš, če se bo zbujal v svoji sobici.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
18.12.2008 11:21:00   
Aurea

Ohoho, Gregi že 50 minut spi user posted image  Sicer je vmes malo pokontroliral situacijo, ko sem šuštela z vrečko za kruh, ampak je nazaj mrknil user posted image

user posted image Bravo za Gregija!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
18.12.2008 11:21:03   
barbaw

Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar.

Samo, da ne boš potem kaj žalostna ko ti bo pri 3-eh hodila v posteljo spat. Sicer je pa to meni ena lepa stvar, ko se pride otrok sredi noči pocrkljat. Bolj je problem, če hoče tako zaspat.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
18.12.2008 11:21:05   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image  Gregi to delaj mamici!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.12.2008 11:21:05   
mafi

a tega pa mam od filipa, hvala

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.12.2008 11:21:58   
barbaw

Kamilice ful dražijo. Boljše je navaden kos kruha, pa juhice kot so napisale ostale. Nič mastnega in težkega, kar bi obremenilo želodec.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
18.12.2008 11:22:06   
mafi

bravo za gregijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?