Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:12:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Preizkusi in pofotkaj, firrrrrrrrbeeeeeeeeeeec Bom, zvečer, ko bo moj lahko naredu fotko Špelin@, kako kaj pri vas? Je bila noč dobra? Se morava zmenit za dostavo - že komaj čakam, da sprobam to čudo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:14:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi jutro punce hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam. Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo. zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč. bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k, Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn), no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad..... no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok. hvala Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza Prepečenec, prežganka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:14:43
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea ANITKA, PRIŠLI SO! Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu isto sem se jaz počutila, ko je pozvonil poštar :
< Sporočilo je popravil Aurea -- 18.12.2008 11:15:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:14:47
|
|
|
|
Anitka
|
Moram it tečneža spat spakirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:15:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza Zna biti kakšen virus, ja Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko. za tvojega sončka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:17:05
|
|
|
|
špelin@
|
Ohoho, Gregi že 50 minut spi Sicer je vmes malo pokontroliral situacijo, ko sem šuštela z vrečko za kruh, ampak je nazaj mrknil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:17:42
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi jutro punce hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam. Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo. zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč. bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k, Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn), no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad..... no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok. hvala Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza pomojem so jajčka pretežka Kaj lahkega - juhica goveja, prepečenec, veliko kamelic...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:19:18
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza Zna biti kakšen virus, ja Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko. za tvojega sončka. Hm, a res, kamelice niso dobre Okej, dobr, da vem... pol pa komarčka skuhaj mafi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? Če ne bo do sobote bo pa ziher do nedelje do 11h Zakaj do 11h?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza Zna biti kakšen virus, ja Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko. za tvojega sončka. zgleda da sem res baksuz, ko nehajo z enim problemi začnejo z drugim. sem mu dala krispi pa nč noče spravit vase, prepečenc grem pa zdej kupit mogoče ga bo hotu. Kakšen drugi čaj bbi mu pa lahko ponudila???? Hoče mi sam kamilico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odhajam. Nočko pa lepo spite. Enako. P.S. Kdaj boš šla v Dobrovnik? Zdaj ko je Maja bolana ne. Imam občutek, da po novem letu. Drug teden so prazniki in vse žive obiske bo treba opravit, potem je škrat doma in z njim ne grem nikamor, potem pa tašča odide v toplice in bom mogla kuhat še za babico, ki je na pol pokretna in svaka, ki ima 17 let (tipičen moški), ki si še za jest ne zna vzet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem razmišljala kdo je ta costella, ki je vedno tle gor, pa nič ne pisne, sam opreza.... Mogoče bo šla v ilegalo, ker se te je ustrašila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil in jaz tudi čivkam Bolj na glassssssss, ne čujem dobro Tole moram komenitrat, ker je ful dobro napisano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem razmišljala kdo je ta costella, ki je vedno tle gor, pa nič ne pisne, sam opreza.... To sem se tudi jaz že spraševala Pol smo vse istih mislih Saj ni čudno, ko pa vasko novo napademo in jo ožigosamo za burek in palmico kaj pa pito?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Noč spet podobna včerajšnji Jaz ne vem več kaj je temu mojemu otroku, da se zbudi sredi noči, čisto naspan in naspidiran. Ona bi se pogovarjala, telovadila, kričala ata ata ata, .... samo spala ne. Sem ji sedaj že drugo noč zapovrstjo šla AM štimat, in mi je spet spila celo flašo. Pa kaj je sedaj to za en sej že od 2 meseca naprej ni več jedla ponoči, sedaj pa kar naenkrat spet Poskok v rasti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da ste si majske čveke vzele kar cel teden kolektivni dopust al kako? Al morate celo stanovanje zglancat nulo, da vas bodo možički v soboto spustili od doma Jaz sem kar lepo tukaj, ravnokar mali spi drugo rundo - prva je trajala 10 minut, zdaj pa že 20 minut "vleče" Sem vsa švoh in zbita, ni šans, da bi bila sposobna zdajle sesalec naokrog vlačit Še kopalnice ne morem očistit, ker me ob vonju čistil še bolj napade migrena. Namesto tega se zabavam z izdelavo podnapisov za eno risanko za veliko piko Odkar sem pogruntala, da lahko sama naredim podnapise, sem vsa srečna, ker mi ne bo treba več tistih skropucal od prevodov, ki jih snamem z neta, prenašat A si tudi ti pri hiši ta "tehnični" tip ali se moraš znajt, ker tvoj dela cele dneve?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Se javljam malo. Mi smo se sicer ful zbujali ponoči, ker je Maja prehlajena, ampak smo zato zjutraj potegnili. Sem škrata peljala že ob 7-ih v vrtec, ker so imeli slavnostni zajtrk pred prihodom DM in sem lahko doma skočila nazaj v posteljo, ker sta Maja in ati še spala. Se je potem Maja zbudila 8:45 kot nova. Me je sicer skrbelo kdaj bo imela prvo rundo spanja in moram povedat, da je ni zamaknila. Je šla ob njeni uri spat. Zdaj bom pa šla malo za nazaj brat, ker sem firbčna. A potem je pri vas v vrtcu danes Dedek Mraz? Ja. Včeraj je bilo palčkovanje in so otroci kazali DM pot, da bo našel do njih, danes pa jih je obiskal. Na firmi pa je bila babica Mraz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Namesto tega se zabavam z izdelavo podnapisov za eno risanko za veliko piko Odkar sem pogruntala, da lahko sama naredim podnapise, sem vsa srečna, ker mi ne bo treba več tistih skropucal od prevodov, ki jih snamem z neta, prenašat kakšno metodo pa imaš? Zaenkrat čisto kmečko: vzamem že narejene podnapise (za eno risanko sem vzela kar romunske ), da imam čase (timing je najpomembnejši ) gor in jih odprem, potem pa samo zbrišem preveden tekst in vpišem svoj prevod. Bom pa snela z neta program za izdelavo podnapisov, ampak moram preverit, kateri je ok, ker jih je eno malo morje... A si kdaj gledala na podnapisi.net? Niso vedno tako slabi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:20:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi še spimo , je pa res, da se je okoli 4 ure zbudila, nekaj zagodla in zaspala nazaj. Seam si kar oddahnila. Verjetno jo bom po novem letu preselila v svojo sobo, na drug konc štuka, da se bom vsaj normalno obračala lahko in kašljala. Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicah Nikioli pa ne veš, če se bo zbujal v svoji sobici.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:21:00
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, Gregi že 50 minut spi Sicer je vmes malo pokontroliral situacijo, ko sem šuštela z vrečko za kruh, ampak je nazaj mrknil Bravo za Gregija!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:21:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar. Samo, da ne boš potem kaj žalostna ko ti bo pri 3-eh hodila v posteljo spat. Sicer je pa to meni ena lepa stvar, ko se pride otrok sredi noči pocrkljat. Bolj je problem, če hoče tako zaspat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:21:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, Gregi že 50 minut spi Sicer je vmes malo pokontroliral situacijo, ko sem šuštela z vrečko za kruh, ampak je nazaj mrknil Gregi to delaj mamici!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:21:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza Zna biti kakšen virus, ja Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko. za tvojega sončka. Hm, a res, kamelice niso dobre Okej, dobr, da vem... pol pa komarčka skuhaj mafi. a tega pa mam od filipa, hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:21:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhu , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane??????? No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna viroza Zna biti kakšen virus, ja Po kamilicah bo še bolj bruhal, ker zdražijo že tako "vznemirjeno" želodčno sluznico. Jajčka so pa tudi težko prebavljiva, raje mu skuhaj prežganko. za tvojega sončka. Hm, a res, kamelice niso dobre Okej, dobr, da vem... pol pa komarčka skuhaj mafi. Kamilice ful dražijo. Boljše je navaden kos kruha, pa juhice kot so napisale ostale. Nič mastnega in težkega, kar bi obremenilo želodec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 11:22:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, Gregi že 50 minut spi Sicer je vmes malo pokontroliral situacijo, ko sem šuštela z vrečko za kruh, ampak je nazaj mrknil bravo za gregija
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?