|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
18.12.2008 10:44:29   
buccka
Jurto!
No moji načrti pa so šli po gobe. Da gremo mal v šoping, pa popoldne predavnaj(za to mi ni tko hudo), vglavnem sem vsa zamašena in mam težko glavo, pa grlo,... beda. Sem že skuhala za Lin rižka in dala v termus in sem jo mojmu pustila in sedaj grem mal počivat.
Sej lahk da bom jutri že boljša, sam danes nisem za nič.
Še dobro da se nismo zmenle sesil za it, ker bi vse odpovedala.

Vidim, da se že štimate za jutrajšnjo zabavo. Vam prav mal zavidam.

Estrella včeraj sem vas sam prebrala, ma sem bila že fertik tko da se nisem nič oglasla. Ma glavno, da vas spremljam, a ne?

Vreme pa je čudovito, skoz sam notr ždim, ni čudno da sem zbolela.

Gem v postlo, ker če ne bo prišu moj gor kričat, da se sam zgovarjam.

Čestitke vse za sedmico.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
18.12.2008 10:44:54   
sesil
dobro jutro

jaz sem spala do 9h. juhuhu. seveda je bla od 4h naprej pri nama, zato taka ura. sem pogruntala če je pri nama, bolje spi.user posted image mama pa ne.

IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

sesil nisem glih dojela kdo si je zamislil LCD tv za božička? Ma to je res predrago darilo, jaz bi rekla da božičku recesija nagaja.

moj user posted image si je omislil lcd in si ga sam sebi nameraval kupit za božička. do sedaj smo imeli eno majhno tv, jaz ki sem bolj pri ta slepih še teleteksta nisem vidla brat.user posted image načeloma nisem proti novi tv, ma sem mislila še malo počakat. in ker cele dneve dela, ni mogel niti na banko. sem  morala jaz. lih porodniško sem dobila, pa je šlauser posted image . na gotovino je bilo še dodatnih 3% popusta.
tako, zdaj imamo pa lcd tvuser posted image

špelin, moj glavobol je čez noč minil. danes je ok. hvala bogu, ker to je blo neznosno. tvoja migrena je minila?

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
18.12.2008 10:45:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Vidim, da ste si majske čveke vzele kar cel teden kolektivni dopust al kako?

Al morate celo stanovanje zglancat  nulo, da vas bodo možički v soboto spustili od doma user posted image  

Jaz sem kar lepo tukaj, ravnokar mali spi drugo rundo - prva je trajala 10 minut, zdaj pa že 20 minut "vleče" user posted image
Sem vsa švoh in zbita, ni šans, da bi bila sposobna zdajle sesalec naokrog vlačit user posted image  Še kopalnice ne morem očistit, ker me ob vonju čistil še bolj napade migrena.
Namesto tega se zabavam z izdelavo podnapisov za eno risanko za veliko piko user posted image  Odkar sem pogruntala, da lahko sama naredim podnapise, sem vsa srečna, ker mi ne bo treba več tistih skropucal od prevodov, ki jih snamem z neta, prenašat user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
18.12.2008 10:47:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image ,čajček,kakav so kuhani.Izvolite!user posted image
Spali super, celo do 6.30user posted image Seveda z vmesnim hranjenjem.Ne vem,kdaj bo nehal jesti ponoči.Pa čez dan veliko poje,pa je ponoči še vedno lačenuser posted image
Za nameček je pa prišla še user posted image  na obisk.user posted image
Jaz grem pa danes na zajtrk v vrtec.Potem se greva pa s Tilnom spet potepat.Ta teden pa res nimava obstanka domauser posted image

Jutro!

user posted image user posted image user posted image za spanje.

Mi smo spali pa do devetih, seveda z večimi vmesnimi zbujanji in dvakratnim dojenjem.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
18.12.2008 10:48:54   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Namesto tega se zabavam z izdelavo podnapisov za eno risanko za veliko piko user posted image  Odkar sem pogruntala, da lahko sama naredim podnapise, sem vsa srečna, ker mi ne bo treba več tistih skropucal od prevodov, ki jih snamem z neta, prenašat user posted image

kakšno metodo pa imaš?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
18.12.2008 10:49:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Se javljam malo. Mi smo se sicer ful zbujali ponoči, ker je Maja prehlajena, ampak smo zato zjutraj potegnili. Sem škrata peljala že ob 7-ih v vrtec, ker so imeli slavnostni zajtrk pred prihodom DM in sem lahko doma skočila nazaj v posteljo, ker sta Maja in ati še spala. Se je potem Maja zbudila 8:45 kot nova. Me je sicer skrbelo kdaj bo imela prvo rundo spanja in moram povedat, da je ni zamaknila. Je šla ob njeni uri spat.user posted image

Zdaj bom pa šla malo za nazaj brat, ker sem firbčna. user posted image

A potem je pri vas v vrtcu danes Dedek Mraz? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buccka
No moji načrti pa so šli po gobe. Da gremo mal v šoping, pa popoldne predavnaj(za to mi ni tko hudo), vglavnem sem vsa zamašena in mam težko glavo, pa grlo,... beda. Sem že skuhala za Lin rižka in dala v termus in sem jo mojmu pustila in sedaj grem mal počivat.
Sej lahk da bom jutri že boljša, sam danes nisem za nič.

Pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image

sesil, user posted image  za nov TV. Super, da te glava več ne boli user posted image  Moja migrena je v zadnjih vzdihljajih, še nekaj ur preguram in bom kot nova.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
18.12.2008 10:50:40   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

NO sm spacala neki komentarjev skupi, pa mam že alarmuser posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no 20.45 je zaspal, pa je že prvi alrm, je šel ata s čajem umirit jok..
mene k dojenju vleče samo to, ker kljub AM se še vedno zbuja na 3 ure, no vsaj prejšnjo noč se je...

jana sej ti nočem upanja porušit, ampak js sm ugotovila, da pri našem ni dojenje tisto zaradi česar se zbuja ponoči in tud alernova tega ni rešila user posted image . Sem se sprijaznila, da mam otroka, ki se pač zbuja,ampak ker mam možnost to rešujem z dojenjem user posted image . Poznam pa kr nekaj mamic, ki se jim otroci zbujajo večkrat na noč pa ne dojijo in je prav pizuser posted image .

Anitka kot je Estrella napisala, v DM-u od Alnature je celo najcenejše pa men tud najbolj dobro riževo mleko. V mečkatorju je pa liter 2,50user posted image .

Punce glede soje, pa res pazte pri količinah, ker je res fuuul alergena!!!!

Tudi jaz ugotavljam, da to nočno zbujanje ni pogojeno za lakoto. Ima takšen bioritem zgleda. Še sreča, da kljub bujenju na povprečno tri ure ne vstajava kaj dosti pred deveto uro.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
18.12.2008 10:52:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kakšno metodo pa imaš?

Zaenkrat čisto kmečko: vzamem že narejene podnapise (za eno risanko sem vzela kar romunske user posted image ), da imam čase (timing je najpomembnejši user posted image ) gor in jih odprem, potem pa samo zbrišem preveden tekst in vpišem svoj prevod.
Bom pa snela z neta program za izdelavo podnapisov, ampak moram preverit, kateri je ok, ker jih je eno malo morje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
18.12.2008 10:52:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Mi še spimouser posted image , je pa res, da se je okoli 4 ure zbudila, nekaj zagodla in zaspala nazaj. Seam si kar oddahnila. Verjetno jo bom po novem letu preselila v svojo sobo, na drug konc štuka, da se bom vsaj normalno obračala lahko in kašljala.

Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicahuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
18.12.2008 10:52:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

FILIP in MAFI

VSE NAJ NAJ OB

VAJINI 7.MESEČNICI

Estrella in Alja

Pod to čudovito čestitko se podpiševa še midva z Galomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
18.12.2008 10:53:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Mi pa ne vem kdaj bomo Gala selili, ker ima sobico pol štuka višje. Seveda dokler se bo zbujal ni šans, da se seli, ker ne bom mesečarila po stopnicahuser posted image user posted image

Saj imaš še čas. Midva sva veliko piko izselila šele pri cca. enem letu, ker prej še nismo imeli izdelane otroške sobe.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
18.12.2008 10:54:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Jutro user posted image

Noč spet podobna včerajšnji user posted image

Jaz ne vem več kaj je temu mojemu otroku, da se zbudi sredi noči, čisto naspan in naspidiran.

Ona bi se pogovarjala, telovadila, kričala ata ata ata, .... samo spala ne.
Sem ji sedaj že drugo noč zapovrstjo šla AM štimat, in mi je spet spila celo flašo. Pa kaj je sedaj to za en user posted image  sej že od 2 meseca naprej ni več jedla ponoči, sedaj pa kar naenkrat spet user posted image

SS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo to obdobje kmalu za vami.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
18.12.2008 10:54:44   
sesil
Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
18.12.2008 10:55:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jutro punce

hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam.

Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi  od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo.
zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč.
bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k,
Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn),
no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad.....

no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša

user posted image user posted image user posted image zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
18.12.2008 10:57:57   
Aurea
ANITKA, PRIŠLI SO! user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
18.12.2008 10:59:56   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

si že sprovala? kako se obnese?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
18.12.2008 11:00:22   
špelin@

Preizkusi in pofotkaj, firrrrrrrrbeeeeeeeeeeec user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
18.12.2008 11:00:31   
Anitka

Dobro jutro

Danes bi temu res lahko rekli dobro jutro, če odštejemo mojo migreno, ki je za 70% bolje, ni pa še čisto ok. Ampak po izkušnjah vem, da bo danes tekom dneva ponehala user posted image  
No, zakaj torej dobro? Ker je Gregi celo kar lepo spal user posted image  Spat sem ga dala ob 22h in je po presledkih težil vse do 23:30, ko je začel noro vreščat in se je drl pol ure user posted image  Pomagalo ni nič. Ampak potem je zaspal in spal do 2h, ko je rabil le malo soka in dudko, da je potegnil kar do 4:15 user posted image  Potem smo po stari navadi do jutra intervalno tečnarili user posted image  

Apetita včeraj ni ravno imel, jaz pa ne energije, da bi ga silila s hrano, zato je pojedel le slabih 500g. Razredčen sok je pil brez problema.

Upam, da je glavobol že minil oz. da bo v čim krajšem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image . In pa seveda user posted image user posted image user posted image za malo boljšo Gregijevo noč. Naj bo vsaka noč vsaj za malenkost boljša.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
18.12.2008 11:02:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

pri nas nič novega, kljub flaši se zbujamo in ponoč nisem dovolj močna da mu grem flašo štimat, pa ga dam kr na zizouser posted image

Seaj pijem kapučino, potem pa pride kolegica da mi nardi pedikuro in depilacijo, ker sem kot đungla.

Jana upam, da počasi bo napredek tudi pri vas. Mi pa flaše še ne sprejemamouser posted image . Našobi ustnice in pika.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
18.12.2008 11:06:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Dobro jutro

kakšen temačen dan user posted image upam, da ne bo cel dan deževalo in bova šli lahko normalno ven

včeraj smo se potepali, pa je Brina pojedla samo en kozarček Hippa (190, breskev, jabolko, riž), ostalo je bila na dojenju - no, načeli smo še kozarček krompir/bučke, ki pa je bil obupen, vsaj meni - sem povohala in mi je šlo na bruhanjeuser posted image tudi Brina se je zmrdovala, pa ji raje več nisem ponujala, ker se mi je zdelo res obupno - ko sem doma naredila krompir in bučke, je bilo prav slastno, tole od hippa pa prav za bruhat

brina torej kar solidno papa GH
3x na dan ji damo, sadno kašico (samo sadje), zelenjavno (s krompirjem, rižem), pa potem še riževa mlečna kašica proti večeru.
In se čez dan skoraj več ne doji
sedaj imam pa probleme z joškami
kako ste to rešile ostale, ki še dojite oz. ste v času, ko ste šle na 3 obroke, še dojileuser posted image user posted image
Brina se doji recimo še pred spanjem okoli 19.30, pa potem enkrat med 1.30-3.00, pa med 5.00-6.00, zadnje dni se je dojila potem še okoli 9.00
to je kar pogosto, a ne - če potem do večera več ali manj nič ne poje na joški
kako to poštimat? a se bodo joške navadle, da pol dneva parkrat papca, pol dneva pa nič? ker včeraj sem imela do 20.00  tako polne, da so bile že čisto marogaste, ogromne, kot da so mi neke melone gor nalimaliuser posted image

mislim, da je problem v tem, ker smo zelo hitro prišli na 3 obroke, nismo šli najprej 1, potem 2, potem 3 - ker se ji je naenkrat odprlo, mi pa malo neučakaniuser posted image - sedaj se mi zdi pa malo škoda, da gremo nazaj na 1 GH, pa potem spet nazaj, tokrat postopoma na 3 GH

čeprav ta problem, da pol dneva (ta temen del dnevauser posted image )  parkrat papa, bi še vedno ostal....user posted image

Lepo, da Brina napreduje z GHuser posted image user posted image user posted image .
Polnost jošk pa tudi jaz zelo dobro občutim zadnje dneve. Čez dan se tudi midva namreč dojiva le še enkrat in potem zvečer je že cel hudič in pa ponoči, ker midva sva pri enem obroku vedno praznila le eno stranuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
18.12.2008 11:09:38   
Anitka

Anitka, naša ko je spala v svoji posteljici, se je zbujala, vendat tudi na joški takoj zaspala. zdej smo korak dlje, se zbudi, zaspi na joški, pol ko bi pa morala nazaj v svojo pšosteljico pa jok. tako je pristala pri nas. prej je vstajala še pred 7h, sedaj pa je tudi 9h, kot danes. vsaj ena pozitivna stvar.

Zato imam jaz Gala tudi tam po peti, šesti uri kar pri sebi, da lahko potegneva do devetihuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
18.12.2008 11:09:42   
Aurea

si že sprovala? kako se obnese?

hoj Sesil user posted image

ja, sem jo imela že ene 15 min notri, super je, eins-zwei je naštiman in fajn komot, se mi zdi boljši od slinga z obroči.  Res dober nakup izgleda zaenkrat user posted image

Je pa tako, da bo tamala še ene parkrat morala notri, da se bo čisto privadila, isto je bilo pri slingu. Zdajle je bilo v redu, če sva hodili po stanovanju, ko sem se pa vsedla, pa ni bila zadovoljna user posted image  Itak, če je tako razposajena kot sedajle, je raje na tleh user posted image  

Si sapis sis apis.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
18.12.2008 11:10:14   
Anitka

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
18.12.2008 11:10:56   
Aurea

Preizkusi in pofotkaj, firrrrrrrrbeeeeeeeeeeec user posted image

Bom, zvečer, ko bo moj lahko naredu fotko user posted image  

Špelin@, kako kaj pri vas?
Je bila noč dobra?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
18.12.2008 11:11:47   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jutro punce

hvala na čestitkah, saj vam bi poslala saj kakšen košček vizualne tortice sam k jst to še ne obvladam.

Pri nas je stanje tako da mali slavljenec še spi  od včeri, no parkrat se je zbudil pa sem mu podturila dudo.
zdej grem spit pa en orenk kofi ker hodim ko kakšen zombi, namreč zajebancijo sem imela z Markom celo noč.
bruhanje 4-krat, lulanje, kakanje.... tko da danes sploh ni šel v vrtec. zdej zgleda pa čist o.k,
Včeri smo bili na obisku in je vase nametu vse živo kot da doma nimamo čist nč za jest (mi je blo že kar nerodn),
no mogoče je pa zato kozlal ker je vse zmiksal od čipičipsa piškotev, čokolad.....

no zdej mormr pa do filipa, da se poštimava se že oglaša

user posted image user posted image user posted image zA Filipa, ki je pridno pančal in upam, da je Marko že ok.

hvala

Marku nič bolj zdej je za zajtr spet vse pobruhuuser posted image , skuhala sem mu dva jajčka. dejte mi povedat kaj mu zdej lahko sploh dam glede hrane???????
No spil je ene dva čajčka od kamilic pa je to šlo tud vse ven, zdaj že sumim da je mogoče kakšna virozauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?