Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dobro jutro kakšen temačen dan upam, da ne bo cel dan deževalo in bova šli lahko normalno ven včeraj smo se potepali, pa je Brina pojedla samo en kozarček Hippa (190, breskev, jabolko, riž), ostalo je bila na dojenju - no, načeli smo še kozarček krompir/bučke, ki pa je bil obupen, vsaj meni - sem povohala in mi je šlo na bruhanje tudi Brina se je zmrdovala, pa ji raje več nisem ponujala, ker se mi je zdelo res obupno - ko sem doma naredila krompir in bučke, je bilo prav slastno, tole od hippa pa prav za bruhat brina torej kar solidno papa GH 3x na dan ji damo, sadno kašico (samo sadje), zelenjavno (s krompirjem, rižem), pa potem še riževa mlečna kašica proti večeru. In se čez dan skoraj več ne doji sedaj imam pa probleme z joškami kako ste to rešile ostale, ki še dojite oz. ste v času, ko ste šle na 3 obroke, še dojile Brina se doji recimo še pred spanjem okoli 19.30, pa potem enkrat med 1.30-3.00, pa med 5.00-6.00, zadnje dni se je dojila potem še okoli 9.00 to je kar pogosto, a ne - če potem do večera več ali manj nič ne poje na joški kako to poštimat? a se bodo joške navadle, da pol dneva parkrat papca, pol dneva pa nič? ker včeraj sem imela do 20.00 tako polne, da so bile že čisto marogaste, ogromne, kot da so mi neke melone gor nalimali mislim, da je problem v tem, ker smo zelo hitro prišli na 3 obroke, nismo šli najprej 1, potem 2, potem 3 - ker se ji je naenkrat odprlo, mi pa malo neučakani - sedaj se mi zdi pa malo škoda, da gremo nazaj na 1 GH, pa potem spet nazaj, tokrat postopoma na 3 GH čeprav ta problem, da pol dneva (ta temen del dneva ) parkrat papa, bi še vedno ostal.... Lepo, da Brina napreduje z GH . Polnost jošk pa tudi jaz zelo dobro občutim zadnje dneve. Čez dan se tudi midva namreč dojiva le še enkrat in potem zvečer je že cel hudič in pa ponoči, ker midva sva pri enem obroku vedno praznila le eno stran