Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:12:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 spps malo se še lovim, bom se že navadila kaj moram poudarit, ja to je moja 1. nosečnost ene so že od začetka tu,pa še ne plešejo tak kot jaz žvižgam sem že na seznamčku hvala malenkost kaj smo skromni, pol boš pa spet pizdla ko ne bo podatkov
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:13:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 spps malo se še lovim, bom se že navadila kaj moram poudarit, ja to je moja 1. nosečnost ene so že od začetka tu,pa še ne plešejo tak kot jaz žvižgam sem že na seznamčku hvala tulipan, dobrodošla!!! zdaj pa se kar vklopi v debato, ponavadi je strašno zahtevno sledit ja, vidim ja, sam se mi zdi da non-stop nekaj jaz govorim... pa nič pametnega ne povem in raje malo počakam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:14:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 spps malo se še lovim, bom se že navadila kaj moram poudarit, ja to je moja 1. nosečnost ene so že od začetka tu,pa še ne plešejo tak kot jaz žvižgam sem že na seznamčku hvala tulipan, dobrodošla!!! zdaj pa se kar vklopi v debato, ponavadi je strašno zahtevno sledit ja, vidim ja, sam se mi zdi da non-stop nekaj jaz govorim... pa nič pametnega ne povem in raje malo počakam saj nobena nena nič pametnega pove tak da brez skrbi..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:19:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 spps malo se še lovim, bom se že navadila kaj moram poudarit, ja to je moja 1. nosečnost ene so že od začetka tu,pa še ne plešejo tak kot jaz žvižgam sem že na seznamčku hvala malenkost kaj smo skromni, pol boš pa spet pizdla ko ne bo podatkov če pa ne gre drugač,kot pa ,da te pa te mal zabolim,sej počas bo še mogla katera začet urejat seznam,ki je bolj na koncu seznama
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:19:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem. Dobrodošla, Tulipan12! Sedaj pa kar pogumno...poročaj podatke za seznam..., da te lahko spps na seznam vrine.. tasa-lep buši! cita- čestitam za novo zvezdico trezika- ti pa lepo sledi citi....da bomo še tebi čimprej čestitale ta novo zvezdico... Sem dobila iz službe potrjene bruto plače na onem S1 obarzcu..zato grem jutri na CSD...pa da vidm, kaj bom zrihtala... Kokica, si tko fajn napisala, da se samo podpišem pod to, da mi ne bo treba še enkrat istega komentirat aja, dober večer, drugače
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:20:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 spps malo se še lovim, bom se že navadila kaj moram poudarit, ja to je moja 1. nosečnost ene so že od začetka tu,pa še ne plešejo tak kot jaz žvižgam sem že na seznamčku hvala tulipan, dobrodošla!!! zdaj pa se kar vklopi v debato, ponavadi je strašno zahtevno sledit ja, vidim ja, sam se mi zdi da non-stop nekaj jaz govorim... pa nič pametnega ne povem in raje malo počakam saj nobena nena nič pametnega pove tak da brez skrbi.. vsega se navadiš,ponavad imamo itak ene in iste samogovore,tak,da se potem navadiš,da začneš kake bedarije pisat,da se ostale zbudijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:21:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem. Dobrodošla, Tulipan12! Sedaj pa kar pogumno...poročaj podatke za seznam..., da te lahko spps na seznam vrine.. tasa-lep buši! cita- čestitam za novo zvezdico trezika- ti pa lepo sledi citi....da bomo še tebi čimprej čestitale ta novo zvezdico... Sem dobila iz službe potrjene bruto plače na onem S1 obarzcu..zato grem jutri na CSD...pa da vidm, kaj bom zrihtala... Kokica, si tko fajn napisala, da se samo podpišem pod to, da mi ne bo treba še enkrat istega komentirat aja, dober večer, drugače a misliš,da ti bodo druge lenobo podpirale?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:23:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdravo! kaj delate? Meni je taaaaaak tečno moj je prišel sicer domov malo prej. ampak me nič ne animira, ker je preveč utrujen, ker cele dneve dela. midva sma pa včeraj naročila voziček. jeeee verjetno sem zadnja na celem forumu, ampak nič ne de. bolje pozno kot nikoli aja nekaj me še zanima. kakšne velikost cotik boste ve nabavile za začetek? jaz sem v fazi intenzivne nabave stvari, ker nimam še kaj dosti pa je treba še vse nabavit in oprat in zlikat in zložit. joj joj joj
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:25:53
|
|
|
|
Tulipan12
|
OMG, ta forum zahteva celega človeka samo po sok sem si šla, pa je že skoraj cela stran napisana, hihi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:26:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem. Dobrodošla, Tulipan12! Sedaj pa kar pogumno...poročaj podatke za seznam..., da te lahko spps na seznam vrine.. tasa-lep buši! cita- čestitam za novo zvezdico trezika- ti pa lepo sledi citi....da bomo še tebi čimprej čestitale ta novo zvezdico... Sem dobila iz službe potrjene bruto plače na onem S1 obarzcu..zato grem jutri na CSD...pa da vidm, kaj bom zrihtala... Kokica, si tko fajn napisala, da se samo podpišem pod to, da mi ne bo treba še enkrat istega komentirat aja, dober večer, drugače a misliš,da ti bodo druge lenobo podpirale? Pa daj nehaj spps, kak si tečna... ..pa saj je moj post kopirala...jaz ji pa pustim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:26:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem. Dobrodošla, Tulipan12! Sedaj pa kar pogumno...poročaj podatke za seznam..., da te lahko spps na seznam vrine.. tasa-lep buši! cita- čestitam za novo zvezdico trezika- ti pa lepo sledi citi....da bomo še tebi čimprej čestitale ta novo zvezdico... Sem dobila iz službe potrjene bruto plače na onem S1 obarzcu..zato grem jutri na CSD...pa da vidm, kaj bom zrihtala... Kokica, si tko fajn napisala, da se samo podpišem pod to, da mi ne bo treba še enkrat istega komentirat aja, dober večer, drugače a misliš,da ti bodo druge lenobo podpirale? snađi se
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:27:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem. Dobrodošla, Tulipan12! Sedaj pa kar pogumno...poročaj podatke za seznam..., da te lahko spps na seznam vrine.. tasa-lep buši! cita- čestitam za novo zvezdico trezika- ti pa lepo sledi citi....da bomo še tebi čimprej čestitale ta novo zvezdico... Sem dobila iz službe potrjene bruto plače na onem S1 obarzcu..zato grem jutri na CSD...pa da vidm, kaj bom zrihtala... Kokica, si tko fajn napisala, da se samo podpišem pod to, da mi ne bo treba še enkrat istega komentirat aja, dober večer, drugače a misliš,da ti bodo druge lenobo podpirale? snađi se tak se govori....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:27:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdravo! kaj delate? Meni je taaaaaak tečno moj je prišel sicer domov malo prej. ampak me nič ne animira, ker je preveč utrujen, ker cele dneve dela. midva sma pa včeraj naročila voziček. jeeee verjetno sem zadnja na celem forumu, ampak nič ne de. bolje pozno kot nikoli aja nekaj me še zanima. kakšne velikost cotik boste ve nabavile za začetek? jaz sem v fazi intenzivne nabave stvari, ker nimam še kaj dosti pa je treba še vse nabavit in oprat in zlikat in zložit. joj joj joj nisi še edina brez vozička,jaz sem se tud danes s kolegico zmenla,da ga bom kupla od nje nekaj cotik št56-62 sem dobila sestrične,štartala bom pa bolj od 62 naprej,kupla bom pa kak lep kompletek št. 56 za odhod iz P,ostalo pa večje preden bom pa začela cotke rihtat,si pa moram nabavit kakšno omarco,da jih bom mela kam dat,prej nima smisla...počas bom že
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:27:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če pa ne gre drugač,kot pa ,da te pa te mal zabolim,sej počas bo še mogla katera začet urejat seznam,ki je bolj na koncu seznama kam se te tebi mudi? bi se že rada rešla dela ha? saj še je dali* tu,..samo zdaj je prehlajena in ne more..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:27:36
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj nehaj spps, kak si tečna... ..pa saj je moj post kopirala...jaz ji pa pustim o hvala kokica za prijaznost, spps, zgleduj se
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:28:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Kokica, si tko fajn napisala, da se samo podpišem pod to, da mi ne bo treba še enkrat istega komentirat aja, dober večer, drugače a misliš,da ti bodo druge lenobo podpirale?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:29:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdravo! kaj delate? Meni je taaaaaak tečno moj je prišel sicer domov malo prej. ampak me nič ne animira, ker je preveč utrujen, ker cele dneve dela. midva sma pa včeraj naročila voziček. jeeee verjetno sem zadnja na celem forumu, ampak nič ne de. bolje pozno kot nikoli aja nekaj me še zanima. kakšne velikost cotik boste ve nabavile za začetek? jaz sem v fazi intenzivne nabave stvari, ker nimam še kaj dosti pa je treba še vse nabavit in oprat in zlikat in zložit. joj joj joj jaz sem od žlahte dobila kar nekaj številk 56 in 50..sama pa kupujem od številke 62 dalje...sem pa kupila že tudi št. 80 , ker se mi je ena trenirka s športno majčko v H&M tak dopadla, da sem rekla, da bo to poztno poleti ali jeseni nosil...pa na razprodaji je bilo...moj se mi je samo smejal, ker sem tako veliko kupila....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:29:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem. Dobrodošla, Tulipan12! Sedaj pa kar pogumno...poročaj podatke za seznam..., da te lahko spps na seznam vrine.. tasa-lep buši! cita- čestitam za novo zvezdico trezika- ti pa lepo sledi citi....da bomo še tebi čimprej čestitale ta novo zvezdico... Sem dobila iz službe potrjene bruto plače na onem S1 obarzcu..zato grem jutri na CSD...pa da vidm, kaj bom zrihtala... Kokica, si tko fajn napisala, da se samo podpišem pod to, da mi ne bo treba še enkrat istega komentirat aja, dober večer, drugače a misliš,da ti bodo druge lenobo podpirale? Pa daj nehaj spps, kak si tečna... ..pa saj je moj post kopirala...jaz ji pa pustim a danes se me boste pa vse po vrsti lotle
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:30:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj nehaj spps, kak si tečna... ..pa saj je moj post kopirala...jaz ji pa pustim o hvala kokica za prijaznost, spps, zgleduj se
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:30:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdravo! kaj delate? Meni je taaaaaak tečno moj je prišel sicer domov malo prej. ampak me nič ne animira, ker je preveč utrujen, ker cele dneve dela. midva sma pa včeraj naročila voziček. jeeee verjetno sem zadnja na celem forumu, ampak nič ne de. bolje pozno kot nikoli aja nekaj me še zanima. kakšne velikost cotik boste ve nabavile za začetek? jaz sem v fazi intenzivne nabave stvari, ker nimam še kaj dosti pa je treba še vse nabavit in oprat in zlikat in zložit. joj joj joj a sta ga nabavla? kakega pa če ni skrivnost??? jaz imam od 56 dalje.. jaz tud nimam še nič oprano.. men se še ne mudi. Grem komaj marca v P. še mam februar pred sabo..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:30:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps če pa ne gre drugač,kot pa ,da te pa te mal zabolim,sej počas bo še mogla katera začet urejat seznam,ki je bolj na koncu seznama kam se te tebi mudi? bi se že rada rešla dela ha? saj še je dali* tu,..samo zdaj je prehlajena in ne more.. Dali je v sredini,ona bo lahk sam neki časa vodla seznam,ko mene ne bo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:31:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa daj nehaj spps, kak si tečna... ..pa saj je moj post kopirala...jaz ji pa pustim o hvala kokica za prijaznost, spps, zgleduj se to vam je zdaj blo treba, da vam jezik kaže?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:31:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 OMG, ta forum zahteva celega človeka samo po sok sem si šla, pa je že skoraj cela stran napisana, hihi sej se navadiš,sam prestrašit se ne in takoj zbežat od zdaj naprej si pa sok h compu prinesi preden začneš pisat in brat RR
< Sporočilo je popravil spps -- 8.1.2009 20:32:19 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:32:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica zdravo! kaj delate? Meni je taaaaaak tečno moj je prišel sicer domov malo prej. ampak me nič ne animira, ker je preveč utrujen, ker cele dneve dela. midva sma pa včeraj naročila voziček. jeeee verjetno sem zadnja na celem forumu, ampak nič ne de. bolje pozno kot nikoli aja nekaj me še zanima. kakšne velikost cotik boste ve nabavile za začetek? jaz sem v fazi intenzivne nabave stvari, ker nimam še kaj dosti pa je treba še vse nabavit in oprat in zlikat in zložit. joj joj joj nisi še edina brez vozička,jaz sem se tud danes s kolegico zmenla,da ga bom kupla od nje nekaj cotik št56-62 sem dobila sestrične,štartala bom pa bolj od 62 naprej,kupla bom pa kak lep kompletek št. 56 za odhod iz P,ostalo pa večje preden bom pa začela cotke rihtat,si pa moram nabavit kakšno omarco,da jih bom mela kam dat,prej nima smisla...počas bom že zakaj otročki tko hitr zrasejo? jaz sem dobila že toliko cunjic od vse naokrog, pa vse so št. 56 in 62. Jih imam toliko, da bo naš otrok lahko vsake pol ure v drugih cunjicah, pa še ne bi vseh oblekel, ko bi mu bile že premajhne od dveh kolegic cunjice še pridejo, joj, se bomo lahko zmišljevali, kaj obleči. Zdajle pa plenice perem (mislim, stroj jih pere) in prosim lepo, to so MOJE plenice, ja, jaz sem v njih sračkala pred milijon leti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:32:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
jaz bom prala konec januarja, začetek februarja, ker tudi jaz ne mislim iti v P pred marcem..tak mam zmejeno...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......