|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 16:47:42   
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan čvekice!
Joj, danes pa nisn naredla še nič koristnega... najprej sn po kosilu (ki ga je tašča skuhalauser posted image ) pr matejevi babici tri ure sedela...sploh mi ni blo za vstat pa it domov...pol ko mi je le uspelo prit domov sn dobla js obisk...user posted image  zdaj pa sn že tu za rač....pa bi šla najraje ležatuser posted image  ampak moram najprej preverit kaj se tu gor dogaja...user posted image

tasa ful maš lubani trebuščekuser posted image  mojega pa so že strije pokvarleuser posted image user posted image user posted image  ga bom sicer vseeno slikala oz. ga bo dragi, s tem da bom mela majico čez...kr teh strij pa ne bom dajala na ogleduser posted image

Mojega bušija so pa strije napadla že v prvi nosečnosti tako da se slikam kr va majčki strije so predrage da bi jih kr tko kazala ni šansuser posted image user posted image user posted image če pa jih katera pa želi sem pa tulk prijazna da jih pošljem brez poštnineuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
8.1.2009 16:52:04   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dobila novo zvezdico kk sem pridnauser posted image user posted image user posted image sej se vidi...

čestitam za novo user posted image

to pa je skoraj treba nazdravit..
s čim vam lahko postrežem gospodična..??

Hvala Hvala...

kaj bi pila hmmm se bom še odločla mogoče bi joj kaj si sploh zmišljujem če sem na dieti ja vodo haloooouser posted image user posted image user posted image sej jaz pa tebi postrežem sej če tebe ne bi bilo tle gor jih še ne bi bilo 1000 si ti tudi pomagala mi...

čestitke draga čveka tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
8.1.2009 17:06:08   
trezika

DanDan čvekice!
Joj, danes pa nisn naredla še nič koristnega... najprej sn po kosilu (ki ga je tašča skuhalauser posted image ) pr matejevi babici tri ure sedela...sploh mi ni blo za vstat pa it domov...pol ko mi je le uspelo prit domov sn dobla js obisk...user posted image  zdaj pa sn že tu za rač....pa bi šla najraje ležatuser posted image  ampak moram najprej preverit kaj se tu gor dogaja...user posted image

tasa ful maš lubani trebuščekuser posted image  mojega pa so že strije pokvarleuser posted image user posted image user posted image  ga bom sicer vseeno slikala oz. ga bo dragi, s tem da bom mela majico čez...kr teh strij pa ne bom dajala na ogleduser posted image

Mojega bušija so pa strije napadla že v prvi nosečnosti tako da se slikam kr va majčki strije so predrage da bi jih kr tko kazala ni šansuser posted image user posted image user posted image če pa jih katera pa želi sem pa tulk prijazna da jih pošljem brez poštnineuser posted image user posted image user posted image

brez skrbi, da jih tut js z največjim veseljem odstopim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
8.1.2009 17:27:18   
trezika
ja kam ste zdaj vse pobegnile??? user posted image  pol pa grem še jaz... user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
8.1.2009 17:31:29   
Pupa7
jaz sem tu, sem malo skyplna z mami user posted image da sm na tekočem, kaj se dogaja v Ljubljani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
8.1.2009 17:33:28   
Jaz sem tudi tu ampak samo opazujem malo zaradi previdnostiuser posted image user posted image user posted image

Pupa ti pa seveda lepo to da si na tekočem sej veš ženske da nismo na tekočem je kr hudičuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
8.1.2009 17:45:00   
Pupa7

Jaz sem tudi tu ampak samo opazujem malo zaradi previdnostiuser posted image user posted image user posted image

Pupa ti pa seveda lepo to da si na tekočem sej veš ženske da nismo na tekočem je kr hudičuser posted image user posted image user posted image

ma prov že pogrešam domovinico, ni kej... pa šele julija grem spet malo nazaj ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
8.1.2009 18:04:29   
Pupa7
na sej sm vedla, da bom spet mela samogovore, to se ne grem več...

user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
8.1.2009 18:25:29   
tasa_m
js se že tut pridno bližam tej okrogli številkiuser posted image user posted image  še malo...

trezika ti tud piši,riši pa spet piši,..sam da bo čimprej okrogla cifra..

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
8.1.2009 18:25:55   
Tulipan12
Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
8.1.2009 18:27:05   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

na sej sm vedla, da bom spet mela samogovore, to se ne grem več...

user posted image

pa dajva dvogovore... user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
8.1.2009 18:28:16   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem.

pozdravljena. Zdaj pa veselo na klepet z nami.. user posted image
za tabelco povej samo še ostale podatke..
hmm,sem že malo pozabla kaj vse.. user posted image user posted image
bodo ti punce povedale..

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
8.1.2009 18:31:41   
tasa_m
cita pol pa izvoli vodo..
samo hitro pipo vgasni da nebo voda prek tekla..saj veš da je draga pa kriza je.. user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
8.1.2009 18:32:51   
Tulipan12
Ja, sej meni se tut ne sanja, katere vse podatke moram napisat... bom kar osnovne, ostalo pa sproti..
1. noseča, 34 let, iz MB, DPD 28.3., spol-presenečenjeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
8.1.2009 18:32:59   
KOKICA32

Dobrodošla, Tulipan12! user posted image Sedaj pa kar pogumno...poročaj podatke za seznam..., da te lahko spps na seznam vrine..
tasa-
lep buši!user posted image
cita- čestitam za novo zvezdico
trezika- ti pa lepo sledi citi....da bomo še tebi čimprej čestitale ta novo zvezdico...

Sem dobila iz službe potrjene bruto plače na onem S1 obarzcu..zato grem jutri na CSD...pa da vidm, kaj bom zrihtala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4190
8.1.2009 18:34:34   
tasa_m

Ja, sej meni se tut ne sanja, katere vse podatke moram napisat... bom kar osnovne, ostalo pa sproti..

kdaj imaš naslednji pregeld še in obseg bušija če veš?
Rodila pa boš verjetno itak v Mb.? user posted image

vedno več je štajerk med marčevkami..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4191
8.1.2009 18:40:36   
KOKICA32

očitno te spps ne bo vrinla, ampak boš glede na datum PDP bolj pri koncu seznama user posted image še:
kje boš rodila, naslednji pregled, koliko kg si do sedaj pridobila, obseg bušija, pa seveda slikica bušija s pripisom tednov nosečnosti!

Neposredna povezava do sporočila: 4192
8.1.2009 18:46:27   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

očitno te spps ne bo vrinla, ampak boš glede na datum PDP bolj pri koncu seznama user posted image še:
kje boš rodila, naslednji pregled, koliko kg si do sedaj pridobila, obseg bušija, pa seveda slikica bušija s pripisom tednov nosečnosti!

KOKICA32 hvala lepa,jaz sem itak nekaj mogla pozabit.. pol imam izgovor da sem spet na RR user posted image user posted image

kako si kaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
8.1.2009 18:52:03   
Tejči H
Ojla souser posted image .

Včeraj sem opravila pregled. Pa spet nisem dobila slikce.user posted image  Upam, da bom na naslednjem pregledu (v 32 tednu) k imam še zadnji ultrazvok, da jo bom dobila. 
Je pa samo srček poslušala in pravi da je uredu. 
Sm že dobila potrdilo o predvidenem datumu poroda, da začnem urejat na socialni.
Kdaj pa socialna da paketek za navorojenčka, pred porodom ali po porodu?

Zdj imam pregled 4.2, zredila sem se še za 2,5 kg, se pravi vsega skup 7,5 kg.

Lepo se imejte,

Lp, Tejči

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
8.1.2009 18:54:53   
tasa_m
user posted image

ja ne..nič ni narobe z mojim računalnikom,čeprav sem ga malo strosla..samo nobena ne piše nič med marčevke..

kje pa je spps ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
8.1.2009 18:56:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Ojla souser posted image .

Včeraj sem opravila pregled. Pa spet nisem dobila slikce.user posted image  Upam, da bom na naslednjem pregledu (v 32 tednu) k imam še zadnji ultrazvok, da jo bom dobila. 
Je pa samo srček poslušala in pravi da je uredu. 
Sm že dobila potrdilo o predvidenem datumu poroda, da začnem urejat na socialni.
Kdaj pa socialna da paketek za navorojenčka, pred porodom ali po porodu?

Zdj imam pregled 4.2, zredila sem se še za 2,5 kg, se pravi vsega skup 7,5 kg.

Lepo se imejte,

Lp, Tejči

Tejči H. to si urediš ko greš na socialno ostalo urejat in če se ne motim dobiš denar nakazan pred porodom...

in čestitam za pregled,sam da je vse ok.. user posted image

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
8.1.2009 19:01:06   
tasa_m
PERSIDA mi je pisala... user posted image in sicer je
javila da se še ni naspala in spočila,ker jih je toliko,ki ponoči sprobavajo svoje glasilke,..user posted image
je pa bila dopoldan pri njenih bavcih in je zaenkrat vse ok!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
8.1.2009 19:16:21   
Lolita23
Tulipan dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

cita čestitke za zvezdicouser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
8.1.2009 19:18:06   
NoBady
Dober večer...user posted image Kako ste kaj? a še katero kej zgaga matra? jst zdele že več ko 1 teden spim samo še sede, kokr se uležem mi vse gor butne...no ubistvu bi lahko rekla da sploh ne spim ampak dremam... tko do ene 4 zjutri je tko, pol se pa lahko uležem in malo zaspim do ene 9... pol se pa spet začne...user posted image nisem vedla da je lahko to tko hudo....pijem donat, pijem vodo, vzela sem že tut rupurut, pa ni nč nucal... zgleda da tamalem tko lasi rastejo al kaj... sej se nočm velik pritoževat, sm že rekla da bom vse potrpela, samo da bo vse uredu... (sam mal paše jamrat pa se smilit samemu seb)user posted image

...sm brala za nazaj, pa sm že čist pozabla ka sm hotal kiri napisat...uuupsuser posted image

ammm...
ona ta nova..ka je že- lunica mogoče? --dobrodošlauser posted image

pa spet velik user posted image za tomaževa plučka...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
8.1.2009 19:18:52   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

KOKICA32 hvala lepa,jaz sem itak nekaj mogla pozabit.. pol imam izgovor da sem spet na RR user posted image user posted image

kako si kaj?

Jaz sem okej..malo si pospravljam predale...pa seznam za nakup opreme sem ven potegnila in  sedaj čekiram kaj že imam in kaj še rabim...Pa ti? Razen tega, da PC tepeš?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......