|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
8.1.2009 20:33:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

če pa ne gre drugač,kot pa ,da te pa te mal zabolim,sej počas bo še mogla katera začet urejat seznam,ki je bolj na koncu seznamauser posted image user posted image

kam se te tebi mudi? user posted image bi se že rada rešla dela ha? user posted image user posted image
saj še je dali* tu,..samo zdaj je prehlajena in ne more..

user posted image user posted image user posted image user posted image  Dali je v sredini,ona bo lahk sam neki časa vodla seznam,ko mene ne bouser posted image user posted image user posted image

saj sem vedla kdaj moram PDP imet. Mam enak dan kot dali* pol se lahk skrijem za njo..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
8.1.2009 20:33:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

zdravo!

kaj delate? Meni je taaaaaak tečno user posted image moj je prišel sicer domov malo prej. ampak me nič ne animira, ker je preveč utrujen, ker cele dneve dela.

midva sma pa včeraj naročila voziček. jeeee user posted image user posted image user posted image verjetno sem zadnja na celem forumu, ampak nič ne de. bolje pozno kot nikoli user posted image

aja nekaj me še zanima. kakšne velikost cotik boste ve nabavile za začetek?

jaz sem v fazi intenzivne nabave stvari, ker nimam še kaj dosti pa je treba še vse nabavit in oprat in zlikat in zložit. joj joj jojuser posted image

nisi še edina brez vozička,jaz sem se tud danes s kolegico zmenla,da ga bom kupla od njeuser posted image user posted image user posted image
nekaj cotik št56-62 sem dobila sestrične,štartala bom pa bolj od 62 naprej,kupla bom pa kak lep kompletek št. 56 za odhod iz P,ostalo pa večje user posted image
preden bom pa začela cotke rihtat,si pa moram nabavit kakšno omarco,da jih bom mela kam dat,prej nima smisla...počas bom že user posted image user posted image

zakaj otročki tko hitr zrasejo? jaz sem dobila že toliko cunjic od vse naokrog, pa vse so št. 56 in 62. Jih imam toliko, da bo naš otrok lahko vsake pol ure v drugih cunjicah, pa še ne bi vseh oblekel, ko bi mu bile že premajhne user posted image  od dveh kolegic cunjice še pridejo, joj, se bomo lahko zmišljevali, kaj obleči. Zdajle pa plenice perem (mislim, stroj jih pere) in prosim lepo, to so MOJE plenice, ja, jaz sem v njih sračkala pred milijon leti user posted image
boš lahko obujala spomine,ko si še mela frišno ritkouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
8.1.2009 20:33:47   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

zdravo!

kaj delate? Meni je taaaaaak tečno user posted image moj je prišel sicer domov malo prej. ampak me nič ne animira, ker je preveč utrujen, ker cele dneve dela.

midva sma pa včeraj naročila voziček. jeeee user posted image user posted image user posted image verjetno sem zadnja na celem forumu, ampak nič ne de. bolje pozno kot nikoli user posted image

aja nekaj me še zanima. kakšne velikost cotik boste ve nabavile za začetek?

jaz sem v fazi intenzivne nabave stvari, ker nimam še kaj dosti pa je treba še vse nabavit in oprat in zlikat in zložit. joj joj jojuser posted image

nisi še edina brez vozička,jaz sem se tud danes s kolegico zmenla,da ga bom kupla od njeuser posted image user posted image user posted image
nekaj cotik št56-62 sem dobila sestrične,štartala bom pa bolj od 62 naprej,kupla bom pa kak lep kompletek št. 56 za odhod iz P,ostalo pa večje user posted image
preden bom pa začela cotke rihtat,si pa moram nabavit kakšno omarco,da jih bom mela kam dat,prej nima smisla...počas bom že user posted image user posted image

zakaj otročki tko hitr zrasejo? jaz sem dobila že toliko cunjic od vse naokrog, pa vse so št. 56 in 62. Jih imam toliko, da bo naš otrok lahko vsake pol ure v drugih cunjicah, pa še ne bi vseh oblekel, ko bi mu bile že premajhne user posted image  od dveh kolegic cunjice še pridejo, joj, se bomo lahko zmišljevali, kaj obleči. Zdajle pa plenice perem (mislim, stroj jih pere) in prosim lepo, to so MOJE plenice, ja, jaz sem v njih sračkala pred milijon leti user posted image

VAUUUUUUUUUUUUUU svetovno....pa so ti jih prišparali?...Kak dobro!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
8.1.2009 20:34:32   
felix7

če pa ne gre drugač,kot pa ,da te pa te mal zabolim,sej počas bo še mogla katera začet urejat seznam,ki je bolj na koncu seznamauser posted image user posted image

kam se te tebi mudi? user posted image bi se že rada rešla dela ha? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Dali je v sredini,ona bo lahk sam neki časa vodla seznam,ko mene ne bouser posted image user posted image user posted image

ma, si bomo že razporedile delo user posted image  če bo treba, lahko tudi jaz kdaj pa kdaj uskočim

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
8.1.2009 20:35:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

jaz bom prala konec januarja, začetek februarja, ker tudi jaz ne mislim iti v P pred marcem..tak mam zmejeno...user posted image
jaz se še pa nisem odločla,kdaj bom šla rodit,al bom kaj prej al speeet čez rok,sem moram odločit,da si pol splaniram vse skupuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
8.1.2009 20:35:47   
tasa_m

sma že dve..

ti si pa že konkretno stara...milijon let.. OMG user posted image praprapraprapra babica user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
8.1.2009 20:35:54   
felix7

VAUUUUUUUUUUUUUU svetovno....pa so ti jih prišparali?...Kak dobro!!!!user posted image user posted image user posted image

noro, a ne? Tosamina kvaliteta, da so do zdej zdržale user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
8.1.2009 20:36:25   
spps

ma, si bomo že razporedile delo user posted image  če bo treba, lahko tudi jaz kdaj pa kdaj uskočim
velja,s skupnimi močmi nam bo že uspelo user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
8.1.2009 20:36:37   
tasa_m

tak se govori ja..

spps že imaš naslednika.. user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
8.1.2009 20:37:09   
spps

sma že dve..

ti si pa že konkretno stara...milijon let.. OMG user posted image praprapraprapra babica user posted image user posted image

felix,pol pa že spadaš med fosile?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
8.1.2009 20:37:23   
felix7

jaz bom prala konec januarja, začetek februarja, ker tudi jaz ne mislim iti v P pred marcem..tak mam zmejeno...user posted image
jaz se še pa nisem odločla,kdaj bom šla rodit,al bom kaj prej al speeet čez rok,sem moram odločit,da si pol splaniram vse skupuser posted image user posted image

ma dej počak tam do 24.3., da ne bo men dolgčas user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
8.1.2009 20:37:33   
KOKICA32
Punce moje, lepo čvekajte še naprej..jaz grem pod tuš in potem pred tv, danes je Tednik..se mi zdi!user posted image

LAHKO NOČ!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
8.1.2009 20:38:13   
Pupa7
jaz se javim da pedenam seznam, samo nevem če ne bom kaj po levi prehitela user posted image user posted image user posted image sam kak dan al pa dva
user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
8.1.2009 20:38:48   
felix7
ma ja, glede na to, kako se vlečem po stopnicah, bi res rekla, da sem kot en fosil user posted image

tasa, če pa kej ne bom znala, bom pa tebe za nasvet vprašala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
8.1.2009 20:39:30   
felix7

Punce moje, lepo čvekajte še naprej..jaz grem pod tuš in potem pred tv, danes je Tednik..se mi zdi!user posted image

LAHKO NOČ!

nočkooooooooooooooo

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
8.1.2009 20:41:28   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

jaz se javim da pedenam seznam, samo nevem če ne bom kaj po levi prehitela user posted image user posted image user posted image sam kak dan al pa dva

evo, super, sva že dve kandidatki, da si porazdeliva delo user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
8.1.2009 20:43:09   
tasa_m

kokica le glej da ti nebo za cel mesec najemnine vnaprej plačal pol pa prehitro stanovanje zapustil.. user posted image

spps ti pa te zdaj daj točno na rok..da neboš ne prej pa ne kasneje. Ti se tud probaj tak zmenit..kokica se je že.. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
8.1.2009 20:43:13   
mama_milchy
pa to ni res; še malo klepetamo in bomo v 4.delu user posted image

no, da vidim kaj moram pokomentirat; upam, da nisem kaj spregledala user posted image

pocka, jutri opravi dobro in lepo pridno počivaj pa prosim, nič prehitevanj ampak lepo po vrsti marca v P gremo, ok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala čebelica; jaz imam nekaj cunjic št.50 ( od Žigca) pa 56 in seveda pol naprej; bom pa nabavila nekaj novih ampak mogoče par 56 ostalo pa 62, sej rokavček zavihaš pa je OK;

Tulipan, dobrodošla med marčevke user posted image  pa vesel klepet z nami; no, še dobro da si skočla samo po sok, ker če bi šla vmes še na večerjo, bi imela cel roman za brat user posted image

NoBady, mene tudi peče zgagauser posted image , meni pomaga mleko ponoči, čez dan pa donat

Piruri, srečanje 17/18 OK, sej se bomo še dogovorile; jaz če ne bom imela varstva, bom Žigo s sabo vzela, no upam, da do takrat ozdravim seveda;

cita; puding, meni je tudi čokoladni dober al pa kakšen jagodni, fanta sta rekla da bosta od vanilije pa jima bom ustregla;

tasa_m, kaj si že štartala s tvojo sladico; ti jo kr prinesi pa bomo imele party sladic čez vikend user posted image

Najaa, sej fizioška gre pri nas tudi v potokih, danes sem mu vzela še od  chiccota tisto črpalkico za šmrklje,da jih ja vse poberem ven, je reku da se mu ne da več šihat iz noska, ker smo lumpi mi user posted image . Kaj pa če ji kakšno bronho mazilo namažeš, da ji ublaži kašelj?

Aja, pa punce hvala za user posted image user posted image user posted image  zame in za Žigca;

Jooj, bi blo treba cunje dat prat in mal pospravit ma ne morem prav nič; moj je šel v nočno, Žigec gleda Traktorja Toma, jaz pa na računalniku visim; sej popoldan pa sem pridno počivala;

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
8.1.2009 20:44:46   
tasa_m

Pupa prvo se javiš pol pa že razmišljaš da bi preitela user posted image user posted image .. Nič, nič prehitevanja. PERSIDI naj bo ker je pač mela 2, me pa na vrsto čakat.. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
8.1.2009 20:45:32   
spps

ti maš men rodit za rojstni dan,brez pardonauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
8.1.2009 20:46:43   
tasa_m

ma ja, glede na to, kako se vlečem po stopnicah, bi res rekla, da sem kot en fosil user posted image

tasa, če pa kej ne bom znala, bom pa tebe za nasvet vprašala user posted image

ja ampak sam do 18 maš čas..user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
8.1.2009 20:48:33   
MalaČebelica
ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu.

zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
8.1.2009 20:48:46   
Pupa7

ti maš men rodit za rojstni dan,brez pardonauser posted image user posted image

te pa vredi, dobiš za darilo dretje user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
8.1.2009 20:49:27   
MalaČebelica
pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
8.1.2009 20:51:15   
spps

Pupa prvo se javiš pol pa že razmišljaš da bi preitela user posted image user posted image .. Nič, nič prehitevanja. PERSIDI naj bo ker je pač mela 2, me pa na vrsto čakat.. user posted image

Pupo naj bo čez rok,ker nas je že strašila s popadki-kazen mora bit user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......