Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:19:32
|
|
|
|
NoBady
|
aha...tulipan je ta nova DOBRODOŠLA!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:21:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz sem okej..malo si pospravljam predale...pa seznam za nakup opreme sem ven potegnila in sedaj čekiram kaj že imam in kaj še rabim...Pa ti? Razen tega, da PC tepeš? jaz pa sem se glih navečerjala..zdaj pa malo spet po RR strašim.. Saj bi tud jaz šla predale pospravljat ampak pol moram premaknit perilo,ki se mi suši..to pa mi ni. Tak da bom danes še prelenarla.. (koda kdaj nena)..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:22:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady aha...tulipan je ta nova DOBRODOŠLA!! NoBady ti ga pa vsekaš...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:24:04
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: NoBady aha...tulipan je ta nova DOBRODOŠLA!! NoBady ti ga pa vsekaš... ne, ma to je nosečniška pozabljivost al demenca al kok se reče...mi je opravičeno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:27:57
|
|
|
|
Tulipan12
|
Evo me nazaj, sem morala v knjižnico skočit, da bo noč krajša Še nekaj mojih podatkov za razpredelnico: vse skupaj sem pridobila 10 kg, obseg si moram zmerit, tudi slikico bom naknadno prilepila, naslednji pregled imam 21.1. - in sicer je izreden, ker se mi je maternični vrat skrčil in se moram prit pokazat čez 14 dni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:29:11
|
|
|
|
pocka
|
ojla punce, evo mene nazaj s pregleda, da poročam, za nazaj bom brala zjutraj,ker sem spet v zaostanku, zdaj moram it ležat....no, v glavnem, danes,ko sva čakala na pregled,mi je ful otrdeval trebuh in pogledam malo na uro in evo, na vsakih 20 minut , ko sem prišla na vrsto, sem G omenila, naredili so mi CTG (tudi zaradi injekcije za pljučka,ki je sledila) in mi je zaznalo manjše popadke. Za danes me je poslala domov, jutri grem nazaj po drugo dozo injekcije (ki med drugim peče kot ) in je rekla,da bodo videli ali bom lahko sploh šla domov ali ne. Zdaj pa moram ležat, ležat in še enkrat ležat. Še podatki za seznamček - naslednji pregled 14.1., + 14 kg , obseg bušija pa bom zmerila mogoče jutri. No naslednji teden bom imela tudi UZ, me prav zanima koliko je naš velik, pa težek... to je to od mene, bom zjutraj prebrala vse, pa še kaj napisala...nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:30:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m PERSIDA mi je pisala... in sicer je javila da se še ni naspala in spočila,ker jih je toliko,ki ponoči sprobavajo svoje glasilke,.. je pa bila dopoldan pri njenih bavcih in je zaenkrat vse ok!! v glavnem, da je vse ok seveda še dalje držimo pesti za njena dva korenjaka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:30:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aha, pa še to - rodila bom v MB, ja. Joj, upam, da bo tista, ki dela seznam našla vse moje podatke, če ne bom se pač malo ponavljala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:31:10
|
|
|
|
Lolita23
|
Pocka da se bo uredilo ti in boš doma pričakala marec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:31:41
|
|
|
|
trezika
|
tulipan dobrodošlica še z moje strani
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:31:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo me nazaj, sem morala v knjižnico skočit, da bo noč krajša Še nekaj mojih podatkov za razpredelnico: vse skupaj sem pridobila 10 kg, obseg si moram zmerit, tudi slikico bom naknadno prilepila, naslednji pregled imam 21.1. - in sicer je izreden, ker se mi je maternični vrat skrčil in se moram prit pokazat čez 14 dni. a ti tudi ne spiš ponoči??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:37:28
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ne, tudi jaz ne spim... že prej sem bila bolj nočna ptica, zadnji mesec se prebujam vsaki 2 uri, kaj pa bo zdaj ko moram bit doma in ne bom utrujena od ničesar, pa si sploh ne upam predstavljat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:43:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ojla punce, evo mene nazaj s pregleda, da poročam, za nazaj bom brala zjutraj,ker sem spet v zaostanku, zdaj moram it ležat....no, v glavnem, danes,ko sva čakala na pregled,mi je ful otrdeval trebuh in pogledam malo na uro in evo, na vsakih 20 minut , ko sem prišla na vrsto, sem G omenila, naredili so mi CTG (tudi zaradi injekcije za pljučka,ki je sledila) in mi je zaznalo manjše popadke. Za danes me je poslala domov, jutri grem nazaj po drugo dozo injekcije (ki med drugim peče kot ) in je rekla,da bodo videli ali bom lahko sploh šla domov ali ne. Zdaj pa moram ležat, ležat in še enkrat ležat. Še podatki za seznamček - naslednji pregled 14.1., + 14 kg , obseg bušija pa bom zmerila mogoče jutri. No naslednji teden bom imela tudi UZ, me prav zanima koliko je naš velik, pa težek... to je to od mene, bom zjutraj prebrala vse, pa še kaj napisala...nočko pocka da nam ne ostaneš noter.. Ti samo počivaj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no pa še jaz dam moj buši, ko je glih polnih 30 tednov.. jeee, še samo 10, če pa bo sila pa lahko tud 9 da bo mela spps kaj za delat.. ko bo seznam delala.. Lepo,da skrbiš zame,da imam kaj počet,ko pridem na RR-maš pa že lepega bušija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita aja tebi se ne zdi ... men pa manjkajo še samo trije posti pa jih bo 1000 juhuuuuu kaka čveka sem postala ja kaj čakaš??? gremo piši,riši kar koli hočeš..sam da bo tisoč.. škoda da ne dobimo za vsak post 1€..bi zdaj mela lepo plačo... dobila novo zvezdico kk sem pridna sej se vidi... čestitke za novo zvezdico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika DanDan čvekice! Joj, danes pa nisn naredla še nič koristnega... najprej sn po kosilu (ki ga je tašča skuhala ) pr matejevi babici tri ure sedela...sploh mi ni blo za vstat pa it domov...pol ko mi je le uspelo prit domov sn dobla js obisk... zdaj pa sn že tu za rač....pa bi šla najraje ležat ampak moram najprej preverit kaj se tu gor dogaja... tasa ful maš lubani trebušček mojega pa so že strije pokvarle ga bom sicer vseeno slikala oz. ga bo dragi, s tem da bom mela majico čez...kr teh strij pa ne bom dajala na ogled trezika,nič se sekirat zarad strij,pri men so stare prišle do izraza,pa se ne sekiram
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: cita Jaz sem tudi tu ampak samo opazujem malo zaradi previdnosti Pupa ti pa seveda lepo to da si na tekočem sej veš ženske da nismo na tekočem je kr hudič ma prov že pogrešam domovinico, ni kej... pa šele julija grem spet malo nazaj ... saj ti bo hitro minilo do julija,ker boš polno zaposlena
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pozdravljene! Sem še ena, ki pričakujem marca. Vas kar redno prebiram, samo do zdaj ni bilo časa, da se včlanim, ker pa sem od danes naprej na bolniški, pa se vam pridružujem. Dobrodošla med nami vsaka je dobrodošla boš pa morala bit pridna in večkrat kaj napisat,da te bolje spoznamo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ja, sej meni se tut ne sanja, katere vse podatke moram napisat... bom kar osnovne, ostalo pa sproti.. 1. noseča, 34 let, iz MB, DPD 28.3., spol-presenečenje očitno te spps ne bo vrinla, ampak boš glede na datum PDP bolj pri koncu seznama še: kje boš rodila, naslednji pregled, koliko kg si do sedaj pridobila, obseg bušija, pa seveda slikica bušija s pripisom tednov nosečnosti! kak dobro,da imam vas,da ni treba men nonstop lajnat enoinisto
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja ne..nič ni narobe z mojim računalnikom,čeprav sem ga malo strosla..samo nobena ne piše nič med marčevke.. kje pa je spps ? Jel me netko tražio?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer... Kako ste kaj? a še katero kej zgaga matra? jst zdele že več ko 1 teden spim samo še sede, kokr se uležem mi vse gor butne...no ubistvu bi lahko rekla da sploh ne spim ampak dremam... tko do ene 4 zjutri je tko, pol se pa lahko uležem in malo zaspim do ene 9... pol se pa spet začne... nisem vedla da je lahko to tko hudo....pijem donat, pijem vodo, vzela sem že tut rupurut, pa ni nč nucal... zgleda da tamalem tko lasi rastejo al kaj... sej se nočm velik pritoževat, sm že rekla da bom vse potrpela, samo da bo vse uredu... (sam mal paše jamrat pa se smilit samemu seb) ...sm brala za nazaj, pa sm že čist pozabla ka sm hotal kiri napisat...uuups ammm... ona ta nova..ka je že- lunica mogoče? --dobrodošla pa spet velik za tomaževa plučka... še dva meseca pa bodo težave z zgago preteklost mal še zdrži
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:44:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka ojla punce, evo mene nazaj s pregleda, da poročam, za nazaj bom brala zjutraj,ker sem spet v zaostanku, zdaj moram it ležat....no, v glavnem, danes,ko sva čakala na pregled,mi je ful otrdeval trebuh in pogledam malo na uro in evo, na vsakih 20 minut , ko sem prišla na vrsto, sem G omenila, naredili so mi CTG (tudi zaradi injekcije za pljučka,ki je sledila) in mi je zaznalo manjše popadke. Za danes me je poslala domov, jutri grem nazaj po drugo dozo injekcije (ki med drugim peče kot ) in je rekla,da bodo videli ali bom lahko sploh šla domov ali ne. Zdaj pa moram ležat, ležat in še enkrat ležat. Še podatki za seznamček - naslednji pregled 14.1., + 14 kg , obseg bušija pa bom zmerila mogoče jutri. No naslednji teden bom imela tudi UZ, me prav zanima koliko je naš velik, pa težek... to je to od mene, bom zjutraj prebrala vse, pa še kaj napisala...nočko pocka lepo se držat navodil in počivat,vemo,da z mislimi boš skoz z nami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:45:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aha, pa še to - rodila bom v MB, ja. Joj, upam, da bo tista, ki dela seznam našla vse moje podatke, če ne bom se pač malo ponavljala. v prihodnje mi lahk sam bolj močno obarvaš ppodatke,drugače bom pa že sprot tečnarla a to je tvoja prva nosečnost?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:45:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ne, tudi jaz ne spim... že prej sem bila bolj nočna ptica, zadnji mesec se prebujam vsaki 2 uri, kaj pa bo zdaj ko moram bit doma in ne bom utrujena od ničesar, pa si sploh ne upam predstavljat mogoče pa boš zdaj lahko spala, ko boš doma.. in se boš umirila in vse to..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 19:45:57
|
|
|
|
spps
|
menda nisem katere izpustila
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......