Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:52:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? ja, če gre za dnevno akcijo (ko so vsak dan trije novi izdelki), potem lahko naročiš samo preko spleta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:52:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? sasmo spletna akcija.. vsaj tak je men rekla ko sem enkrat šla v BC za nekaj vpr.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:54:03
|
|
|
|
Pupa7
|
felix nauč se slikce popat, ker jaz to ne bom lah podatke vpisujem pa je
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:55:03
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? ja, če gre za dnevno akcijo (ko so vsak dan trije novi izdelki), potem lahko naročiš samo preko spleta sem šla na BC pogledat, če je v dnevni akciji ta tvoja posteljica, pa vidim, da je to klubski izdelek. Tega pa lahko dobiš po akcijski ceni tudi v trgovinah.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:55:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? ja, če gre za dnevno akcijo (ko so vsak dan trije novi izdelki), potem lahko naročiš samo preko spleta ni dnevna akcija. je pa na prvi strani. ampak v rubriki klub izdelki...
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:56:00
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? sasmo spletna akcija.. vsaj tak je men rekla ko sem enkrat šla v BC za nekaj vpr. aha. pa saj mogoče je še bolj praktično preko spleta naročit pa dobiš vse domov... kaj vem
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:57:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
Malačebelica; če je spletna akcija, pol velja za naročila prek spleta; tako smo mi hotli enkrat kupit nekaj za Žigca in sva šla v BC pa je rekla, da smo preko neta se to da dobit znižano; Pupa, nič prehitevanja; pa ti imaš še DA korak za nardit, je tako? Me se bomo lepo v vrsto postavle in šle v P; Persidi pa je oproščeno, ker ima dvasončka tkao kot je že tasa_m rekla; oj, a imate kakšne želje glede hrane?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:57:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? ja, če gre za dnevno akcijo (ko so vsak dan trije novi izdelki), potem lahko naročiš samo preko spleta sem šla na BC pogledat, če je v dnevni akciji ta tvoja posteljica, pa vidim, da je to klubski izdelek. Tega pa lahko dobiš po akcijski ceni tudi v trgovinah. he he. tasa pravi ravno obratno. hm... ma jutri grem itak v mesto pa lahko še v BC to vprašam, ker sem itak namenjena tja. saj če ni dnevna akcija, pol bo verjetno nekaj časa v akciji pa lahko tudi čez kaki dan naročim....
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:57:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:57:45
|
|
|
|
Pupa7
|
če bomo šle tko naprej, bomo kmal odprle 5 del madonca
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:58:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felix nauč se slikce popat, ker jaz to ne bom lah podatke vpisujem pa je saj še maš nekaj časa da se naučiš..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:58:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Malačebelica; če je spletna akcija, pol velja za naročila prek spleta; tako smo mi hotli enkrat kupit nekaj za Žigca in sva šla v BC pa je rekla, da smo preko neta se to da dobit znižano; Pupa, nič prehitevanja; pa ti imaš še DA korak za nardit, je tako? Me se bomo lepo v vrsto postavle in šle v P; Persidi pa je oproščeno, ker ima dvasončka tkao kot je že tasa_m rekla; oj, a imate kakšne želje glede hrane? kak to misliš? ali ponujaš kaj
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:59:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Malačebelica; če je spletna akcija, pol velja za naročila prek spleta; tako smo mi hotli enkrat kupit nekaj za Žigca in sva šla v BC pa je rekla, da smo preko neta se to da dobit znižano; Pupa, nič prehitevanja; pa ti imaš še DA korak za nardit, je tako? Me se bomo lepo v vrsto postavle in šle v P; Persidi pa je oproščeno, ker ima dvasončka tkao kot je že tasa_m rekla; oj, a imate kakšne želje glede hrane? vanilijev puding
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 20:59:45
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 če bomo šle tko naprej, bomo kmal odprle 5 del madonca do marca bo že
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:00:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? ja, če gre za dnevno akcijo (ko so vsak dan trije novi izdelki), potem lahko naročiš samo preko spleta sem šla na BC pogledat, če je v dnevni akciji ta tvoja posteljica, pa vidim, da je to klubski izdelek. Tega pa lahko dobiš po akcijski ceni tudi v trgovinah. he he. tasa pravi ravno obratno. hm... ma jutri grem itak v mesto pa lahko še v BC to vprašam, ker sem itak namenjena tja. saj če ni dnevna akcija, pol bo verjetno nekaj časa v akciji pa lahko tudi čez kaki dan naročim.... ja kot je felix rekla,da je ta posteljca klubska akcija in cena pol jo lahko naročiš v BC, če pa je spletna akcija pol pa je samo preko spleta.. al je klubska al pa spletna.. ma zdj grem še jaz na BC pogledat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:01:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm....
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:01:40
|
|
|
|
spps
|
a nova nam je že pobegnila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:01:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felix nauč se slikce popat, ker jaz to ne bom lah podatke vpisujem pa je saj še maš nekaj časa da se naučiš.. jaz ne morem uporablja strani shrani.si ker je samo za slovenske uporabnike... in ne ne bom se še tega šla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:02:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz sem oven,če se bi raj odločla za ribo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:02:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ena me je vprašala kai voziček imama - naročila sma peg perego pliko swith v moka barvi. pa bomo vidli, kako čudo bo prišlo domov. sma naročla pri sončku kar po netu. zdaj sma pa vidla da imajo v baby centru eno posteljico znižano. pa jogi. očitno bomo še kar to nabavili. a kera ve, kak je s temi klub izdelki ko so na spletni strani pri baby centru - a to lahko greš v trgovino kupit al je to sam spletna akcija pa moreš preko spleta naročit??? ja, če gre za dnevno akcijo (ko so vsak dan trije novi izdelki), potem lahko naročiš samo preko spleta sem šla na BC pogledat, če je v dnevni akciji ta tvoja posteljica, pa vidim, da je to klubski izdelek. Tega pa lahko dobiš po akcijski ceni tudi v trgovinah. he he. tasa pravi ravno obratno. hm... ma jutri grem itak v mesto pa lahko še v BC to vprašam, ker sem itak namenjena tja. saj če ni dnevna akcija, pol bo verjetno nekaj časa v akciji pa lahko tudi čez kaki dan naročim.... ja kot je felix rekla,da je ta posteljca klubska akcija in cena pol jo lahko naročiš v BC, če pa je spletna akcija pol pa je samo preko spleta.. al je klubska al pa spletna.. ma zdj grem še jaz na BC pogledat.. ja idi plis. pa pol povej, kaj je to za eno akcijo....
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:03:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a nova nam je že pobegnila? hmm očitno pa res. pa saj smo ble prijazne a ne?? sicer pa saj ni čudno, saj revica ni mogla sledit. Jaz sem vsega hudega navajena pa komaj sledim..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:03:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz bi tud raje ovna pa moja srečna številka je 27 samo tak dolgo dvomim da bo čakal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:03:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felix nauč se slikce popat, ker jaz to ne bom lah podatke vpisujem pa je saj še maš nekaj časa da se naučiš.. jaz ne morem uporablja strani shrani.si ker je samo za slovenske uporabnike... in ne ne bom se še tega šla vidiš,ko si se prestavla med švicarje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:03:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felix nauč se slikce popat, ker jaz to ne bom lah podatke vpisujem pa je saj še maš nekaj časa da se naučiš.. jaz ne morem uporablja strani shrani.si ker je samo za slovenske uporabnike... in ne ne bom se še tega šla vidiš,ko si se prestavla med švicarje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3. del 8.1.2009 21:03:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa nehajte se o rojevanju pogovarjat. ni še cajt!!!! malo še morejo zrast te naše pikice sej si delamo sam plan dela za marec aja.... ni mi potegnilo no, jaz bi rada rodila 13. marca. se bom probala zamenit z našo pupo da pride takrat ven. ker je 13 moja srečna številka pa čeprav to pomeni da bo mogla bit riba. jaz bi pa raje ovna. hmmmm.... jaz sem oven,če se bi raj odločla za ribo ha ha ha... zdaj si me pa spravla v dvome, ja
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......