|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
11.1.2009 12:48:02   
kiara24
Khurde- sem videla da imajo v BC znaižano, samo jaz imam že tako ali tako vse ostali cunjice doma v beli, bež, rumeni... se pravi v netralnih barvah to bi pa res rada imela v barvi (roza ali plavi).
Beži pa nočem vzet, ker se mi zdi da bo prehito umazan, ne vem no. Bomo vidli kaj bo lubi sploh dobil.

No jaz pa že veselo kuham kosilo, pa lubi mi pomagauser posted image . Tako da jaz lahko malo vmes skočim na rač. tipkat.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
11.1.2009 13:10:37   
petra88
tudi danes se vam samo javim, sem imela obiske do sedaj, sedaj pa grem delat kosilo, potem pa še malo na snegeca, ker je tako lep dan.
mene še nič ne prijamlja, ta luna nima name nobenega vpliva, na user posted image pa zgleda še manj. no, itak se je pa moj odločil, da me v torek pelje v P, nič prej in nič kasneje. Odločil se je da bom rodila na 13tega in ima že naštudiran scenarij. user posted image user posted image user posted image (optimist). tako da ja.. očitno mi ne preostane drugega, kot da čakam na torek user posted image imam pa ju3 še pregled, bomo videli kaj bo povedala gospa G.
iiii, Lejla je pa res tak zakladek!!! user posted image user posted image
no lepo se imejte, lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 13:17:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.1.2009 13:19:31   
uršika***
Kako so vsi Januarčki luštkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lejla je pa sploh princeskauser posted image

Punce jaz sem danes tako tečnauser posted image
Nič se mi ne da- pa saj v bistvu mi nič ni treba, ampak dolgčas mi je, ne vem kam bi se dala. Karkoli se spravim delat je že lubi zraven in me pošilja nazaj na sedežno, češ, da bo to on naredu.
Že vem!!! Puding grem skuhatuser posted image
Samo to traja 10 minut, kaj pa potemuser posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.1.2009 13:21:50   
uršika***
O Niia, si še kar tukajuser posted image user posted image user posted image
Smo pa pričakovale sms iz porodnišniceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2205
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 13:22:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.1.2009 13:31:09   
Ploha
ja niia no, a ti si še kr kle, jst sm bla prepričana da si že šla in da že cartaš,....a so že kakšni znaki al je vse po starem???

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.1.2009 15:05:38   
_kathy_
Mene zanima, kaj je glede tega jantarja? A to maš verižico obešeno v vozičku ali jo tamali lahko grize, liže ...ko mu zobki začnejo rasti???

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.1.2009 15:21:11   
Čebel@
ola!
sem februarčica-ena od vaših(mislim da sonček) je spraševala če se je balonchy oglasila........se je-imamo2 njena posta tko da si lahko preberete kako je ona in matic......fajn čvekejte še naprejuser posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.1.2009 15:24:28   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Mene zanima, kaj je glede tega jantarja? A to maš verižico obešeno v vozičku ali jo tamali lahko grize, liže ...ko mu zobki začnejo rasti???

Ne, lahko imaš na vozičku, ampak jast mu jo bom dajala za čas ko bo buden okoli vratu. Itak je pa skoz pod nadzorom, ko bo pa spal jo bom napeljala na poseljici. Jantar je zdravilna smola, tko da... Upam, da bo tudi nam pomagalo če bo trebauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.1.2009 15:40:16   
mimi30
Odločil se je da bom rodila na 13tega in ima že naštudiran scenarij. (optimist). tako da ja.. očitno mi ne preostane drugega, kot da čakam na torek imam pa ju3 še pregled, bomo videli kaj bo povedala gospa G.

petra, moj je imel točen scenarij kdaj gremo v p. in smo res tako šli. Sam pri nas je bil vprašaj ure in ne dneva user posted image , važn je bilo da bo bolj zgodaj zjutraj, ko še ni gužve na cesti pa da bo on doma user posted image . Tako, da mogoč pa tvojmu tud uspe.

Ronja, res je pravi srček tale vaša princeska. Si kar predstavljaš zraven kako se mora bit fino cartat, ko je tak...
user posted image user posted image user posted image za tvojega dragega in da ste na hitro rešili krizo. Se spomnim ene kolegice kolk je bila žalostna, ko jo je tavelika začela odrivat in je bila jezna nanjo. Nekaj časa je sam ati nekaj veljal, to se ti srce trga, če se noče cartat s tabo in te zavrača.

Mi smo bili pri tašči na kosilu. Smo mogli vse plane spremenit user posted image , ker je tam kosilo ob 12h. Tako, da gresta fanta po popoldanskem počitku na bazen, seveda če ne bo prepozno.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.1.2009 16:03:37   
mimi30
Punce, kaj boste uporabljale za kopanje user posted image , čebriček ali banjico?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
11.1.2009 16:05:54   
mimi30
prodam maya wrap sling (11.1.2009 13:43:26)

na malih oglasih, če katero zanima.

Jaz iščem lupinico zato vas obveščam še o slingih user posted image , če kaj vidim.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
11.1.2009 16:40:44   
khurde
ti kar obveščaj... jaz pa iščem kakšno kuhinjo in jedilnico, ker nimava še dokončano stanovanje; osnova je, ostalo manjka, pa gledam pri ikei, ker je cenejše, itak lahko kupujeva le po obrokih, bojo starši založili, pa bova vračala. ikea pa še lepo izgleda, čeprav kuhinje tam ne bova kupila, samo kakšne dodatke.

midva imava banjico, so v MŠ rekli, da je čebriček primeren šele po tretjem mesecu, ko glavico že lahko drži, od rojstva ga pa ne priporočajo.

< Sporočilo je popravil khurde -- 11.1.2009 16:41:19 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
11.1.2009 18:28:35   
Ploha
banjico

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
11.1.2009 19:03:31   
_kathy_
banjico

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
11.1.2009 19:29:36   
snežinka7
banjico

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.1.2009 19:35:35   
Anonimen
Punce jaz sem danes tako tečna

sma že dveuser posted image user posted image user posted image madona, sama sebe komi komi prenašam, sam nima kej, k si ne morm pobegntuser posted image prebogi moj dedc dons...

lejla je pa res tak angelčekuser posted image

lunica verjetno se je res začel čep luščit, sam to lohk še trajaaaauser posted image men se ta sluz vsake tolk izloča, nore količine, taka gosta, kt bi svež silikon mela na vložkuuser posted image ni panike, zarad tega res ni treba nikamor hodit...sam če ti voda odteče al pa če bi res krvavela....to pa ne morš zamenjat...tud pol k se čep odlušči, pa če ni nobenih drugih znakov, ni treba nikamor hodit...

o, niia je še kr tukiuser posted image

mimi jst mam banjico...čeprov mi je všeč čebriček, pa baje se super obnese, sam že mamo banjico pa si ne bom še to umišljevalauser posted image

res čist za en drek dan donsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.1.2009 19:43:14   
lunica12
Ojla punce... user posted image

No evo mene sem se celi dan potepala,sprehajala sla v trgovino,vglavnem skos je dogajalouser posted image

Drugace pa meni ni nic krvi teklo vn no oz. nisem mela krvavega izcedka...samo ta sluz se mi je pojavla pa tako rahlo rjavkast izcedek se je pojavil,to je pa tudi vse...Zato me je pa zanimalo ce je mozno da je cep,ker pri cepu naj bi bila zraven baje kriuser posted image

No danes je bil res lep dan samo tako mrzel da adijo...sem skoraj zmrznala ko sma sla z mojmu okol jezera...pa se vsi tako drsajo..sem bla kr favsuser posted image

No niia vidim da si se zmeri med nami...Mogoce nam pa danes ponoci kam uidesuser posted image

Ja ronja tvoja pupa je pa res sladka...Tako nezno bitjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

No drugace sem si pa js danes privoscila kr eno dobro pico...in sem jo tko zmazala..user posted image

Ulla ja sej me nic ne skrbi smao nisem vedela kaj naj bi bilo to...Vem pa da mi ni treba nikamor hodit,tk da sem danes kr fajn lutala okoluser posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.1.2009 19:46:03   
Anonimen
mozno da je cep,ker pri cepu naj bi bila zraven baje kri

ja tist k je pol dejansko čep, je tko...mal obarvana ta sluz, še bolj gosta, mal na rjavkasto...ni čist krvavo, tista frišna kri...pa kake nitke take krvavkaste so lohk prisotne itd. to je pol touser posted image

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.1.2009 19:50:09   
lunica12
Aha...no sej po mojem se ni to to,tk da bomo se neki casa kr tle na netu cepeliuser posted image Ceprav skoda,bi vse dala da bi mi ze voda odtekla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.1.2009 20:00:52   
Jancci
Čer!

Ma kaj nej pa jest reva rečem.. k mam ju3 rok pa niti duha ne sluha o tem, da bi otročka kej zanimal ta svet!! V bistvu se počutim kot da sploh več nisem noseča. Edin kar je, me vsake tok časa fajn brcne, pa zgaga me peče danes spet za pop... user posted image Bi mogla en jogurt popit pa se mi niti iz kavča ne da vstat....

No ja, bom že. Jutri mam tisto amnioskopijo. Me prav zanima kaj bojo rekli!??

< Sporočilo je popravil Jancci -- 11.1.2009 20:02:33 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.1.2009 20:09:21   
lunica12
Jancci nic skrbet bo pisel tudi cas ko bo otrocek hotel na vso silo ven..Ceprav te pa cisto razumem,ker js sem prav katastrofalna od tega neucakanja

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.1.2009 20:15:05   
Jancci
Ja Lunica.. smo vrjeten res mal tečne vse skupi!? user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.1.2009 20:26:07   
lunica12
Po mojem kr fejstuser posted image No vsaj za sebe vem..ceprav se ni moj rok,se pa ze tk pocutim kot da sem e sla cez rokuser posted image katastrofa

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.