|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
11.1.2009 20:27:08   
kiara24
no tudi midva sva se potepala zunaj, samo je bilo včeraj bolj luštno vsaj tukaj na gorenjskem, ker je bil sonček in bolj toplo kot pa danes. Danes je bil večji del megle in pa niti slučajno se ni dvignilo nad nulo.
Vidim, da smo še vse tukaj.

Tudi pri meni ni danes nobenih znakova, da bi se karkoli premkanilo.

Jancci- mogoče ti bo pa jutri premaknila kaj amnija...user posted image , nikoli ne veš.

vse tako obupujete, ko se bo dete odločilo, da pride ven bo sigurno prišlo, pa če bo potem vam všeč ali pa neuser posted image user posted image user posted image .

Tečne ste pa zaradi luniceuser posted image !

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
11.1.2009 20:35:54   
Anonimen
eh jst še mam do konc mesca cajtuser posted image pa še 14 dni čez je tud normalnouser posted image tko da mi ni panike....ko bo  user posted image ta to, bomo pa šliuser posted image sam tečno je bit čez rok, k morš pol kr naprej na preglede laufat...sej je prov tko, sam tečno je pa vseenuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.1.2009 20:46:18   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

eh jst še mam do konc mesca cajtuser posted image pa še 14 dni čez je tud normalnouser posted image tko da mi ni panike....ko bo  user posted image ta to, bomo pa šliuser posted image sam tečno je bit čez rok, k morš pol kr naprej na preglede laufat...sej je prov tko, sam tečno je pa vseenuser posted image

Ma ja.. pa pregledebi še preživela, sam k folk tečnari in sprašuje kar naprej če je že kej, pa kuko, da še ni nč, pa kdaj bo..... sem bla mal odklopljena, ampak pol pa itak mojga kličejo! Kaj nej jim rečem?? Dejte mi kakšno "pametno" idejo!! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 11.1.2009 20:47:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.1.2009 20:52:13   
Anonimen
sam k folk tečnari in sprašuje kar naprej če je že kej,

user posted image
jst tko ne šljivim, izkloplim telefon, na smse ne odgovarjamuser posted image kak se pa moj s tem spopada, je pa njegov problemuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.1.2009 20:56:19   
Jancci
Ula to maš prav! Moj se vedno oglsi "Porodnišnica Kranj" in pol so vsi veseli k so kao ravno pravi čas poklicali... kr neki! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.1.2009 21:13:08   
Anonimen
aaaaaaa jst sm se pa v TOLE zdejle zaljubla user posted image user posted image user posted image madona, takoj zdejle k dobim gnar nakazan, si ga nabavmuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.1.2009 21:33:24   
petra88
čeeer! ste ble pridne danes user posted image ne preveč, ne premalo ni bilo za prebrat.
tako, mi smo se sankali, 2x sem se celo jaz peljala user posted image . upam da bo kaj pomagalo in mogoče kaj pospešilo da pridem pred 14im na vrsto. smo potem še malo user posted image - upam da jih ju3 ne bom slišala, kaj da mislim, da 2dni pred rokom seksamuser posted image user posted image
hehehe, mimi30, teli naši dedci pa majo ideje user posted image me pa zanima, če me prime v sredo kdo me bo takrat peljal, če se ne bom kar sama user posted image
moj user posted image tako brca notri.. nobenga miru ga ni, kakšno bo to ko bo prišel ven ... ja mi bomo kar banjico kupili, so v materinski šoli bolj to svetovali kot pa čebriček. so rekli da naj se damo v dojenčkovo kožo, kaj bi nam bolj pasalo, ali da smo stisnjeni v eni posodi in se umivamo, al da smo v eni banjici, kjer imamo dovolj prostora, kjer lahko čofotamo, migamo kolikor nam zapaše. mi smo se odločili za banjico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.1.2009 22:08:29   
uršika***
Tkole
Danes sva z mojim dragim pogledala kar tri nove filme, ki jih vleče dol s Partisauser posted image user posted image
Zdajle sva imela akcijouser posted image , on je šel pančkat, jaz pa že tretjič kakat(driskatuser posted image ) I feel so good, pararararararamuser posted image
Špikanja danes ni več bilo, samo brce in to tko močne, da sapo jemljejouser posted image

Sem se potem kar umirila in nehala bit tečna- saj če se z mano ukvarja je vse OK, če se pa ne, se pa počutim kot tak velik kit, ki ga noben ne mara in me to zafrustrirauser posted image
Zadnjič sem mu mal povedala, da potem seksa ne bo še kar precej časa, pa se je očitno poba mal zamislu in se nehu bat, da ne bo kaj z bebico narobeuser posted image user posted image

Midva imava tudi banjico

A porodniška je 15 v mesecu, pa je ne nakazuje delodajalec- imam prav?

Tole mi je tut znano, ja. Ena moja kolegica me vsak dan kliče, pa sprašuje, če je že kajuser posted image
Mi grejo kar lasje pokonci. Pa saj bom sporočila, ko bo.

Jancci a ti to resno, da se počutiš, kot da nisi noseča? Kaj bi dala, da bi se jaz tko počutla. Ampak s temle ogromnim trebuhom enostavno ne morem pozabit da sem, sploh takrat, ko začne Alien s svojim muvanjemuser posted image

Grem pančkat, mogoče še prej enkrat driskatuser posted image Jupi!!!! Vsaj zaprta nisem!!!! Vsaj en dan!!!!!user posted image

Zdaj bi pa že lahko katera šla v Rim- že dolgo ni šla nobenauser posted image Navijam za Niiouser posted image user posted image user posted image

Lahko nočko

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
11.1.2009 22:17:14   
kiara24
tudi meni non stop težijo, če je že kaj novega, pa jim rečem, da bod že izvedeli kako in kaj... ko bo čas.. eni so res tečnikot user posted image .

drugače pa tudi mene že spremlaj driska drugi dan... me že vse pošteno pečeuser posted image , upam, da se umiri ali pa da to res kaj pomeniuser posted image .

no upam, da bomo jutri kaj bolj pride kot za vikend, ker smo zelo malo naklofale, vsaj meni se zdi!

tudi  jaz imama banjico mije ljubša kot pa čebriček.

grem še malo TV bult, pol bomo šlipa spat, če bomo kaj spali.

nočka če se nič več ne oglsim.

pa vso srečo, če bo šla katera v Rimuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
11.1.2009 22:24:05   
_kathy_
Oj! kaj zdaj nobeno ni polna luna odpeljala v P? Midva sma še opravila domačo nalogo. Joj, pol pa je ne boma nekaj časa smela ...user posted image user posted image Moj je med tem ugotovil, da še nisem nič odprta in da bomo danes še kar pridno ajali.user posted image

Končno si se nama pridružil!

Neposredna povezava do sporočila: 2235
11.1.2009 23:16:21   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Jancci a ti to resno, da se počutiš, kot da nisi noseča?

Ja čist resno. Še tisto nekaj kar me je zadnji mesec v hrbtu špikalo me ne več, tako da zjutraj včasih prav tipam, če imam še trebuh. user posted image Pa tudi kosti me ne bolijo več toliko kot so me. Nimam pojma kako to gre!? Sem mislila, da je proti koncu vedno težje shajati sam s sabo?

Zdej sem en film pogledala, pa grem počasi spat, da bom jutri kolikortoliko pri sebi za pregled!!

Lahko noč vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2236
12.1.2009 8:23:06   
Anonimen
jutro user posted image

pa ne da sm prvauser posted image tud prov...

dons ma Ula cepljenje, jst pa une knjižice k se vpisuje notr ne najdem user posted image za skozlat....pa točno vem, da sem jo hranla nekam tko, da bom ja vedla kje je, ko jo bomo rabliuser posted image groza....

pa črpalko sm si včeri hotla skup spravit, pa mi en del fali...pa tud točno vem, da sm ga nekam dala, k mi je Ula to vlačla in sm najdla med igračami in sem takrat hranla, da bom najdla ko bom rablauser posted image

madona, sama pred sabo skrivam stvariuser posted image

in kako ste babe? a je šla zdej že ktera? bi bil že res cajt, že dolg nismo dobile novga dojenčkauser posted image

trikrat sm šla na wc ponočiuser posted image pa k se komi obračam in vstajam s tem trebuhom, bi rabla vitlo namontirano nad postlouser posted image

Ula je pa celo noč v copatih spalauser posted image jo je lubi dal spat zvečer in sta pozabla copate sezutuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
12.1.2009 8:35:11   
PAJO
dobro jutro vsem in ena kavica za lepsi dan  user posted image user posted image

kako ste kej spale?

lep dan ceprav hladen,papa

anauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
12.1.2009 8:40:12   
kiara24
dobro jutro,

na Gorenjskem že veselo naletava sneguser posted image .

no ulla80- upam, da boš vse potrebno najdla kar iščeš. To je problem sedaj ja ker pozabljamo kam kej damo, se tudi meni dogaja.

Jancci- držimo pesti zate... mogoče boš pa ti naslednja k bo šla v Rim user posted image ?!

Niia- kako pa tebi kaj kaže? upam, da se bo dete kmalu spomnilo, da bo prišlo na svetuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
12.1.2009 8:44:23   
Zvezdica
Morgen.

Ulla, pa kake maš?user posted image user posted image user posted image Jast sem zadnjič ves ljubi dan iskala neke šraufe za posteljico, pa nisva našla, pa naročiva nove, sestaviva posteljico in glej, danes si hočem skuhat kakav in kaj je notri - ŠRAUFI - v skodelici. bemti uffffffffffuser posted image

Pajo pozdravljena, kje se ti skrivaš? In a nimaš ti zdele enkrat rok? Kako se počutiš?

Kje se pa sončni žarek skriva, pa vrtnica, pa nina 166, pa tem tem,  pa najki?

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
12.1.2009 8:48:47   
Zvezdica
Rabim en klik na IND, ostalo pa na prvi naslovčekuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
12.1.2009 8:49:25   
Anonimen
pajo živjo user posted image še tud kr 2v1 user posted image

kiara a kr sneguser posted image jst še nism čez okno pogledla, tko ne vem če se pr nas kej takega dogajauser posted image

zvezdica eh, ne govor....zato sm pa nehala iskat, k tak brezvezeuser posted image mi bo pač za cepljenje dala une nalepke pa jih bom napopala k bom najdlauser posted image a misliš da je možno?

plača je bla dons, morm položnce plačat, kredit so mi že potegnli dol...pol pa tko ena srošna ostaneuser posted image morm pa sčarat, želj ogromno, sam gnara ne tolkuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
12.1.2009 9:15:34   
Zvezdica
Ull a plača...kok fajn :)

mater, a ni nekam kmal...sej nismo 15., sicer bi bilo fajn 2 x na mesec dobit plačouser posted image

Jast tud rabim dnar, sicer sem tokrat špilala loto, ma ne najdem vplačanih listkov... lahko da sem bogata pa to sploh ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
12.1.2009 9:19:26   
Anonimen
jst mam 12. plačo....pa bo zgleda porodniška tud tkouser posted image al kaj user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
12.1.2009 9:23:52   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst mam 12. plačo....pa bo zgleda porodniška tud tkouser posted image al kaj user posted image

To sem pa jast pozabila kdaj nakazujejo. Mene zanima če katera ve kdaj dobim od CSDja denar za paket... ker jast tega še nisem dobila, mislim, pa da sem odločbo dobila, sam zdaj k smo delal stanovanje, sem to dala na off. Vem, pa da keša nisem dobila. A katera ve kok se dobi, da ne brskam zdaj, ker je bolj nemogoče...tamal mi skače po glaviuser posted image , sem ga pustila doma do srede, da sva malo sama, ker potem ko rodim bo vpašanje kako bo.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
12.1.2009 9:25:10   
Anonimen
kdaj dobim od CSDja denar za paket

men je takrat rekla, da če oddaš vlogo do konc meseca, dobiš do 15. naslednji mesec denar....in je tud blo tko...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2246
12.1.2009 9:32:42   
kiara24
mislim, da je porodniška plačana 15tega v mesecu, pa ni važno kdaj si imela prej plačo!
dejte mi nekaj drugega povedat če katra ve. kako je to plačano?
jaz sem do 9.12 delala po 4 ure v podjetju (4 ure bolniške), potem sem imela dopust... od 21.12 pa porodniško. kje dobim plačano?
ali dobim do porodniške plačano v podjetju kjer sem zaposlena ostalo pa od države?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
12.1.2009 9:35:55   
khurde
Dobro jutro,

jaz sem (spet) spala dobro, upam, da tako ostane, edino enkrat sem skocila iz postelje in "laufala" bruhat (ni niti najmanj podobno laufanju, bolj upocasnjenemu premikanju)user posted image , ker sem imela nevzdrzno zgago in kup na pol prebavljene hrane v gobcu. user posted image  user posted image

zvezdica, tam nekje 269 evrov naj bi dobila, mogoce kak cent plus minus.

zdaj sem ravno reklamacijo napisala na lip poljcane glede jogija oz. prevleke za zibko. jo ima posteljni vlozek, pa je pralna in sem dala prat skupaj s kompletki iz flisa itd., temperatura tam 30-40 stopinj, pa mi je fuuuul skupi skocila in ne morem vec spravit gor. sem klicala, pa so mi rekli, da lahko perem na 60, da ni problema, sem ji povedala in je rekla, naj ji kar mejl posljem za reklamacijo, pa bomo zrihtali. no, dobr da sem to zdaj naredila, potem bi bilo malo zoprno.

grem nekaj pojest, sem sicer ze eno jabolko, samo mi nekaj tako skace po trebuhu, kot da mi zeli povedati, da je lacno. user posted image

ulla, men so tudi pončoti všeč, samo sedaj moram res najprej kupiti tisti sling, ker ga gledam že odkar vem zanje, pa si ne bi odpustila, da ga ne kupim. user posted image  mah, včasih je treba kaj tudi za dušo kupit, saj ne zapravljam veliko.

aja, midva imava dve strešni okni in je začelo not tečt, user posted image user posted image user posted image  očitno so slabo vgradili. zdej bo pa en kup enega dela s popravljanjem, pa upam, da se bo zrihtalo preden otrok pride, ker imeti kuhinjo razsuto, delavce not, glasno in otroka obenem...user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
12.1.2009 9:37:15   
Anonimen
mislim, da je porodniška plačana 15tega v mesecu, pa ni važno kdaj si imela prej plačo!

sam jst mam gnar dons nakazanuser posted image klik ne laže...

drgač pa kolkr vem, ti delodajalec da plačo, tud tist k si bla v bolniški, pol pa zdravstvena povrne delodajalcuuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
12.1.2009 9:42:56   
Anonimen
khurde un sling pade definitvnouser posted image sem se že odločla, ne bom nč cenejše variante iskala več, klinc gleda....kot si rekla - neki pa more bit za dušouser posted image zdej pa upam da bo kdo kaj primaknil zravenuser posted image k tolk sprašujejo kaj še rabva itd. pa u bistvu itak rabim še sam ta sling pa zimsko vrečo za v voz. in tud povem, sam ne vem če so tolk urajtljivi, da bi dali denaruser posted image
pončo si pa že neki let kupujem, sem ga mela, pa mi je razpadu, pa sm gledla pri nas, pa so ful dragi, pa še všeč mi niso tolk....tale mi je pa noro dober, pa brezvezna cena...pa glede na to da si en drek privoščim ( sam tist kar je mus- kake gate pa trenirkouser posted image ) sem tud rekla da si ga bom naročla....s poštnino me pride okol 32€, kar ni nek denar za tako stvar...

to je vse za dušouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.