![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 9:49:38
|
|
|
|
lunica12
|
Dobro jutro... Kako ste spale?Pri meni je bila katastrofa sem tako slabo spala...Potem mi je pa ponoci se nekaj dvakrat malo steklo vn iz noznice in sem mela mokre hlacke Joj ulla ta je pa dobra...ma sej ponavadi je tako da si hranis nekam da bos ja vedel kje je potem pa ne najdes
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 9:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica jst sem pa glih hotla napisat da mi je sumljivo k se nisi še nič javla, k navadno se pol pa nč
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 9:55:47
|
|
|
|
lunica12
|
Sem ajala...Sam to ne vem kaj bi mi naj danes ponoci steklo vn na hlacke da sem mela malo mokre
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 9:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
i mi naj danes ponoci steklo vn vse sorte lohk steče najverjetneje izcedek...
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 9:59:34
|
|
|
|
lunica12
|
Sam je blo tko kot voda...kot bi zmocla malo hlacke pod vodo.. Mah cudno
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:02:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Sam je blo tko kot voda...kot bi zmocla malo hlacke pod vodo.. Mah cudno kaj pa vem....če bi ti voda odtekla, bi vedla neb blo dvoma, tega je ogromno...ok, lohk ti sicer po malo odteka, sam če bi ti je odteklo tolk, da maš hlačke mokre, je to ful mal, otročku je zarad tega lohk čist kul...sam pol so mehurji predrti in voda bo še odtekala, tko da spet ne morš falit...kdaj maš pa kak pregled? pač pazit, nič namakanja v kaki banji, seksa brez gumice, kakih krem vnašat v nožnico za vsak slučaj pa bo.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:08:51
|
|
|
|
kiara24
|
bejbe glih dragija sem klicala, pa pravi daj reci da greva rodit, da mi ne bo potrebno na službeno pot ... pa sem rekla ne ne kličem te zaradi tega! Sedaj me je pa malo srah, kaj če se ravno sedaj kaj zgodi ko ga ne bo , upam, da Ne in da bo dete počakalo. pri meni je drugače vse mirno razen brcik in pa izcedka iz nožnice, ki je na vsake tolk časa kar obilen.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:17:17
|
|
|
|
lunica12
|
pregled mam pa v sredo..no ctg ubistvu,tako da se tako ne sekiram do srede bo ze zdrazalo vse skupaj,ane?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:22:57
|
|
|
|
kiara24
|
vidim da vas ful dajejo na CTGje, mene ni dal niti enkrat... pa sem mislila da me bo dal sedaj pa me tudi ni nič dal. kako čudno?
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:24:47
|
|
|
|
PAJO
|
jz imam rok 30.1. tako da sm se 2v1,no ceprav me na cajte tko zvija.... imam pa tud v sredo pregled bomo vidl kaj bodo rekl. upam da se kmalu resim,ker mi fulll pritiska na dol,noro. kako drugac kej?imate vse prstimano...? lep pozdrav,se slisimo
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:25:46
|
|
|
|
lunica12
|
Ja js bom mela zdaj prvic ctg..razen takrat ko sem mela mal probleme me je dala da je vidla kako in kaj drugace ppa ne...ce vidi da je vse vredu te da mal pred rokom na ctg ce si se seveda v enem kosu.
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica ni panike, ja ne kiara jst tud še nism bla na ctg-ju, pa če bom pred rokom rodila, tud ne bom...k jst morm v CE porodnišnico hodit na ctg, moja g ga niti ne dela, ker ga nima...in do roka hodim k njej na preglede, dela uz itd. če bi pa bla čez rok, pol morm pa v ce hodit... pajo nimamo še vse prštimano jst tak sploh nam mela cajta it rodit
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:31:37
|
|
|
|
lunica12
|
Ulla zakaj pa ne? drugace se js tudi nimam vse pristimano...No mene pa neki zanima..kaj naj vse pripravim za dojencka ko boma sla domov da moj prinese(za oblect mislim)?Ker sploh ne vem..vceri sem tk bulila v tiste cunje da sem bla ze cisto zmesana....
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
.kaj naj vse pripravim za dojencka ko boma sla domov jst mam prštimane žabe, hlačke, bodi, majčko, jopico s kapuco, kapico in debele zokne pa pajac. pa eno deko zravn. pol bom pa vidla, a ga bom oblačla v pajaca al ne. ker če bo avto topel, ga bom sam v deko zamotala, hitro v avto in domov. bo tko na toplem, pa v pajacu bi mu blo vroče. če bi pa mogli čakat in bi se avto shladil, pol pa v pajacka, pa mal manj kurit pol v avtu, tolk da bo kul, modva boma že preživela do doma tko sem naštudirala
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:37:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
Da ne bi bilo štale pred odhodom dam, mami in otrok na pol naga, pa prilagam sledeče ODHOD V PORODNIŠNICO POTREBŠČINE - OSEBNA NEGA (tekoče neutral milo brez intenzivnega vonja, ravno tako deodorant brez vonja, zobna krtačka, pasta, glavnik, krema, vazelin za ustnice, brisača, krema za bradavice) - NEDRČEK ZA DOJENJE in BLAZINICE - NOGAVICE - COPATI (z debelim podplatom, da se lahko zmočijo) - MOBITEL + POLNILEC - BOMBAŽNI VLOŽKI Vir 80 Pa nekaj ste blodile o lučkah DOKUMENTI - NAPOTNICA ZA PORODNIŠNICO - NAPOTNICA ZA REŠILCA - IZVIDI: KG-Rh, WaRe (originali!) - MATERINSKA KNJIŽICA - ZDRAVSTVENA KARTICA - OSEBNI DOKUMENT - POROČNI LIST - POTRDILO ZA SPREMLJEVALCA, ČE BO ZRAVEN ODHOD IZ PORODNIŠNICE ZA DOJENČKA - 3 TETRA PLENICE (ne vem zakaj tri, jast mam eno) - 1 POVIJALNO PLENICO - 2 PLENICI ZA ENKRATNO UPORABO (jast mam eno, če ne bom v bolnici vzela eno...valjda ne bom imela kartoteke zarad tega - ODEJICA - BODI Z DOLGIMI ROKAVI - KOMPLETEK (hlačke + jopica ali majčka) - ZIMSKI PAJAC - ŽABICE - KAPICA - AVTOSEDEŽ / LUPINICA ZA MAMICO - OBLAČILA (majica, hlače, nogavice, bunda, gate ...) - ČEVLJI - SPODNJE PERILO
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.1.2009 10:38:05 >
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:38:01
|
|
|
|
khurde
|
jaz tut še nisem imela ctg-ja, sestra je rekla, da mogoče ta teden, ko imam pregled in bom tam nekje 10 dni pred rokom, samo ni pa 100%, je rekla samo, da me mogoče malo priklopijo gor, drugače naslednji teden. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pajo nimamo še vse prštimano jst tak sploh nam mela cajta it rodit uf, kok se pa s tem strinjam... grem posodo pomit, pa mogoče kasneje celo uspem kaj zlikati... tok o tem likanju govorim, pa likalnika sploh še pogledala nisem. kok jaz te mašine ne maram, pomoje se mi je zamerila, ker je imela mami vedno en ogroooomen kup cunj za zlikat, od kavbojk do kuhinjskih servetov... jaz pa samo lepo obesim, zložim, pa čao. bom v prve prelikala te mini cunjice, ki mi pašejo samo na roko, pa še to do komolca, potem pa ne več.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:38:27
|
|
|
|
lunica12
|
A take zabice mas al te ko grejo preko ramen?Pa kaksne hlace mas to? ker js sem cist adijo..
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:40:00
|
|
|
|
lunica12
|
A potem cez take zabice se hlacke pridejo al kako
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:43:00
|
|
|
|
lunica12
|
A je vredu tako da jo oblecem?No prvo pac plenice pa to..potem dam benkico z dolgimi rokavi,potem cez to bodi benkico z dovgimi rokavi,nato dam zabice do pasu,zokencke cez to se hlacke,in potem po vrhu se eno jopico Pa zraven ce bo potrebno vzamem se kombinizoncek?A je vredu tako?pa potem se bombazna kapica cez glavo in pa kapuca od jopice?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:44:02
|
|
|
|
khurde
|
mogoče mi pa uspe danes spakirati zame in za dete. samo plenice moram it kupit. uf, kok sem jaz zadaj... aja, včeraj ste govorile, da vam najeda, ker vas folk vedno sprašuje, če je že itd. no, jaz imam kar srečo, me skoraj noben ne vpraša, ker pomoje itak ve, da ne bo dobil pametnega (beri: zadovoljivega) odgovora in da mi s tem samo po živcih skače. največkrat me tast vpraša, pa mu vedno rečem, da bo konec januarja, plus/minus dva tedna, do marca pa 100%, edino, če ga ne bo krajši februar zjeb**. edino on me po tem odgovoru še večkrat vpraša, ostali pa očitno dojamejo, da nima smisla.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:46:41
|
|
|
|
lunica12
|
Aja pa js vlozkov ne mislim sabo vzet zato ker jih imajo baje v celjski bolnisnici vedno dovolj..Vzela bom pa te rokavicke za tamalo da se ne pokrempa...Povejte mi a morem kako dudiko al pa flasko tudi z sabo vzet?
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:49:31
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 A je vredu tako da jo oblecem?No prvo pac plenice pa to..potem dam benkico z dolgimi rokavi,potem cez to bodi benkico z dovgimi rokavi,nato dam zabice do pasu,zokencke cez to se hlacke,in potem po vrhu se eno jopico Pa zraven ce bo potrebno vzamem se kombinizoncek?A je vredu tako?pa potem se bombazna kapica cez glavo in pa kapuca od jopice? a je nujno, da ima pod bodijem še majčko/benkico/mako? ker meni se zdi kar grozno toliko oblačiti eno tako majhno bitjece, vsaj na začetku, ko mi verjetno še ne bo šlo, pa bo vse zgužvano in neudobno, kar gre meni, ko se oblačim kdaj kot čebula, ful na jetra. a bi bilo ok, če dam namesto majčke pod bodijem kar žabice, ki so do vrha? je pomoje bolj komot. eh, to bo še doktorat iz oblačenja. no, potem pa mislim isto kot lunica - en kompletek (hlačke+jopica), kapica, kombinezonček.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:49:54
|
|
|
|
kiara24
|
lunica12 jaz mislim, da bo Ok. Tako bom jaz naredila, pleg tega da bom imela seboj še zimskega pajaca in pa deko... evo sedaj pa grem v Kranj malo po tgrovinah pa s kolegico na en kofe... ve pa pridno klepetajte da vas bom potem brala . čawčy se vidimo pol
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:51:23
|
|
|
|
khurde
|
jaz bi šla tut na kofe s kolegico, pa tako mrzlo izgleda - ivje po drevju in ograji - da ne pomolim nosa ven. ah, plus to, da moram kaj narediti in ne samo na rr viseti.
|
|
|
|
RE: Januarčice 2009 2. del 12.1.2009 10:55:43
|
|
|
|
lunica12
|
Khurde se strinjam s teboj vzunaj tako mrzlo zgleda da groza in strah..pa se oblacila me cakajo da zlikam... Ja ne vem js sem vsepovsod prebrala da naj bi bile dve te benkice oblecene zato pa zdaj ne vem...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.