Anonimen
|
če se kam gre, čeprav itak ne na začetku in si bom raje malo zaloge naredila. no, mi tko kombiniramo....če gremo kam, ma to za enkratno, ker tist je pa mal tečno, v bombažni je treba prej previt, v oni pa mal dlje zdrži, pa če se pokaka slučajno, pol morš pa tisto posrano ( pa tud če je sam poscana) plenico vlačit s sabo....ma ni glih praktično...pa za k zdravniku recimo, pa vrtec itak...pa ponoči ji tud dam to za enkratno, k je bil kar problem, k ji je šlo na živce, k je bla mokra in je pol tečnarla in si jo mogu previt...sam to takrat k je še jedla ponoči, sem ga verjetno vsrala, bi mogla na bombažni vztrajat, ker zdej recimo ponoči se ne doji več, pa tud na kako pitje vode al čaja ni navajena, tko da po moje bi bla prej suha ponoči, če bi bila v bombažni, ker bi jo pač motila mokrota, tekočine pa ne zaužije čez noč, tko da ji nebi blo mus lulat....v tej enkratni pa nima občutka mokrote in ji je vseeno....sam zdej je pa prevelika da bi lohk šla nazaj, sem probala parkrat, pa takoj k je mokra se zbudi in dere in jo morm previt, kar pa mi je nesprejemljivo ponoči...tko da za enkratno uporabo ponucamo eno plenico čez noč, pa če gremo kam, kar redko nanese več kot en paket ( 44 kom) na mesec...če gremo pa kr tko na obisk k našim al pa kam, pol pa tud kr bombažne vlačimo s sabo
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 10.1.2009 22:55:18 >
|