|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
10.1.2009 20:32:53   
khurde
mah, ne vem, ene so govorile, da jih perejo vedno ločeno, zato pa sprašujem, ker jaz jih za en stroj ne naberem hitro, no, sedaj že, za pet cunjic laufat stroj mi je pa škoda.

kako pa pereš plenice? tudi z ostalimi oblačili oz. kakšnimi brisačami? eh, mam ful vprašanj zdej, ko sem dejansko začela prati in razmišljam za kasneje... user posted image  ker če bi pa kakšno mami ali taščo vprašala, bi mi pa priporočili kuhanje, likanje, ločevanje... potem pa raje vprašam tam, kjer vem, da bo bolj "komot" način, primeren zame. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
10.1.2009 20:38:56   
Ploha
ulla: men so šle tud kocine pokonc ko sem gledala mamo mio, ampak ne na tak način kot pr teb, men je u bistvu blo tolk dobr poslušat abbine komade, da so mi šle od uživanja pokonc,...

no pol pa sprobam s kisam, naslednjič ko bom spet kej oprala,...

khurde: jst še nimam otrok, ampak ti bom vseen odgovorila, jst ne perem in tudi ne bom ločeno prala,....tud zdej ko mam prvo pranje dam med tetra plenice kako pižamo pa spodnje perilo belo, pa to dam na 60 stopinj, loh bi dala tud na 90, je velik pralni stroj pa se ne nabere tolk hitr, tko da že zdej vse mešam skupej,...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
10.1.2009 20:49:26   
Anonimen
kako pa pereš plenice? tudi z ostalimi oblačili oz. kakšnimi brisačami?

no, plenice perem pa posebi...se jih v dveh, treh (štirihuser posted image ) dneh glih za stroj nabere...no, seveda so tu zravn še navadne tetra plenice ( razno brisanje itd. ), pa par mam unih gazic za umivanje, pa kak bodi tud dam zravn, če je glih tko.

ploha sej večini je bil film všeč, tko da ni to nič narobeuser posted image men pa že tko povzročajo težave te razne romantične komedije, to je še pa mjuzikl zrav, no to je pa več kot lohk prenesemuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2153
10.1.2009 21:02:39   
mimi30
Zdravo!

Danes je pa en tak čuden dan, da se mi čist nič ne ljubi. Včeraj sem do 1:30 brala knjigo, pol me je pa zmanjkalo in ob 7h me je krč zgrabil v nogo, da sem skočla pokonci iz postelje in skakala po eni nogi, da bi spustilo, med tem skakanjem me je spet v ritnici nekaj zabolelo kot, da bi mi kak živc uščipnal. In posledica tega je, da me boli noga spodaj (meča), spet ritnica in po nogi zadaj dol user posted image .
Celo dopoldne sva z malim kuhala... segedinar, burek, za kosilo smo imeli pa potem štruklje user posted image . Po kosilu smo malo počivali in pol sem bla še bolj zlamana. Ti popoldanski počitki men nikakor ne sedejo. Pol smo se pa še mal potepali po obiskih in v Takko sem šla pogledat, ker imajo vse 70% znižano sam ni nič več ostalo, je izropano.

Punce danes je polna luna, bo katera podlegla vplivom user posted image user posted image .

Ja, telo se včasih res pripravlja s čiščenjem, lahko da bo kaj. Upam, da ni samo kakšna viroza. Zdaj jih je namreč veliko na pohodu.

Peremo pri nas tudi vse skupaj, ne ločujemo. Razen plenice in brisače sem zbirala skupaj in jih dala prat na 90°C, ker ostalega ne perem pri tako viskoki temp.

Grem pomagat škratu pospravit igrače, da bo šel počasi spat.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
10.1.2009 21:53:38   
Anonimen
jst perem pr max. 70 ( plenice), večinoma pa pr 40 al pa 60....

ful mam zatečene nogeuser posted image drek....

pa user posted image se mi špona ob rebra, zravn mi trebuh nonstop otrdeva, ubitačna kombinacija....sem že čist ob sapo, kt bi v 50. štuk laufalauser posted image   ful nori pa divja ta otrok....očitno se mu dons dopade rjovenje orkuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
10.1.2009 21:59:47   
mimi30
pa se mi špona ob rebra, zravn mi trebuh nonstop otrdeva, ubitačna kombinacija....

pri men je tud podobno. Noge v rebra z rokami pa boža nekam proti mehurju. Mam včasih občutek, da mi bo kakšna rokica spodaj ven pogledala.
Če se trebuha mal dotaknem, oz. ga počoham al pobožam, se dete že premakne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.1.2009 22:01:33   
khurde
men so do sedaj dvakrat stopala otekla, enkrat levo, enkrat desno, pa mi ful pomagajo dekompresijske nogavice. no, danes jih ne nosim, pa skos okol skačem, tako da si niti ne upam pogledat dol... user posted image

mam mal pavze, da mi še preplakne pa scentrifugira eno žehto, vmes gospodarja poslušam pa igrico spomin igram. zmaj pa tudi meni skače po trebuhu, včasih ne vem, kako mu uspe na toliko različnih mestih sočasno udarjati, ker ima le dve nogi in dve roki, čutim pa ko da bi imela stonogo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
10.1.2009 22:03:30   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Noge v rebra z rokami pa boža nekam proti mehurju.

uf, če bi mene samo božal proti mehurju, bi bilo ok, tako pa običajno dobim tako bokso, da res ni. user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.1.2009 22:09:20   
_kathy_
No, naš mali pa se je tudi premikal ter boksal kolikor je lahko, tudi tko močno, da sem komaj avto vozila. Zadnje čase pa se še samo tu in tam pretegne, zgleda, da nima več prostora. Komaj čakam, da ga spoznam. Vem pa, da bom pogrešala te brcike, ker so nekaj posebnega, ko ga začutiš; to bibo, ki raste v tebi, ki gre s tabo kamorkoli greš ti, ki je del tebe ...user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.1.2009 22:12:08   
Anonimen
joj, da nebi o mehurjuuser posted image nonstop me scat tišči, pa nič od vsega skpuser posted image zdej k je z glavo dol, me prov buta v mehur, kt teličekuser posted image   in  nekak se ušpona med rebra in medenico in usločiuser posted image al kaj jaz vem kaj narediuser posted image uglavnem občutek je ubitačen....se mi zdi da me bo narazn spraviluser posted image

men so pa v prejšnji user posted image tak noge zatekale....kt eni stebri so ble, tko da zdej niti ni tolk hudo....sam je pa tečno, k me pečejo al kaj....tak glup filing...

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.1.2009 22:28:34   
Zvezdica
ne, jst nisem in ne bom prala ločeno, edin prvo pranje, k je pač zadost cunj za cel stroj, pol gejo pa normalno med umazano perilo in se perejo kot vse ostalo. ne vidim potrebe zakaj bi se sploh pralo ločeno

Tko k ulla, prvič ja, k je tak kup cotk, pol pa ne. Mehčalec skoraj da ne uporabljam,  sem pa tja kak mililiterček, ker je iz sušilca full mehko, če ga pa dodam mam pa itak tistga sensitive, pa sej v končni fazi mu nič ne škodi, ker jast vedno vse prepeglam.... Kar se tiče umazanije, naše cotke, tud ko so v stroju ne morjo bit umazane, ker se skoz drgnemo, pa tud skoz perem.

Pleničke mamo pa za enkratno u. (hvala punce za ozaveščenje o moltex plenicah) sem včeraj takoj letela kupit in sem prav srečno kupovala, ker nimam tok slabe vesti zarad okolja.user posted image

Kar se zatekanja tiče sem verjetno prvak. Noge mam take, kot bi maev imela okoli.... GROZA. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
10.1.2009 22:29:16   
Zvezdica
hm---nekje sem podpis zgubilauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
10.1.2009 22:32:33   
Anonimen
o zvezdica, a ti še tud strašiš kleuser posted image jst bi šla spat, sam k mi je kr mukauser posted image sma pa glih ugotovila z mojim, da mama zdej eno čudno verzijo gospodarjauser posted image k so not prizori, k jih še nisma vidlauser posted image pa sma gledla v kinu in doma še ziher ene trikrat ( fana, kaj čmouser posted image )....res čudno toleuser posted image

sem še plenice zložla, za našo poscankouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
10.1.2009 22:33:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

hm---nekje sem podpis zgubilauser posted image

pa res user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
10.1.2009 22:45:27   
khurde
no, pa se mi zdi, da mam dost pranja in obešanja za dons. user posted image

hvala, punce, za odgovore glede pranja. user posted image  jaz bom pa probala z racmani, jutri greva pa še v mullerja po par plenic za 1xno uporabo, verjetno prav pride za kakšen sprehod kasneje, pa potem, če se kam gre, čeprav itak ne na začetku in si bom raje malo zaloge naredila. samo še ne vem, katere plenice vzeti, verjetno te moltex, jih ful pohvalijo.

danes sem pa prav hvaležna, da je mami rekla, da bo ona oprala tiste tetra plenice, ki jih je šla iskat v tosamo. ker ko je klicala, je imela že drugo žehto in meni bi se lahko samo spelalo od tega, da bi jutri prala z istim tempom kot danes. user posted image  toliko kot sem danes preprala za tega vragca, ki me medtem veselo brca pod rebra in boksa v mehur, zase ne operem v enem tednu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
10.1.2009 22:54:17   
Anonimen
če se kam gre, čeprav itak ne na začetku in si bom raje malo zaloge naredila.

no, mi tko kombiniramo....če gremo kam, ma to za enkratno, ker tist je pa mal tečno, v bombažni je treba prej previt, v oni pa mal dlje zdrži, pa če se pokaka slučajno, pol  morš pa tisto posrano ( pa tud če je sam poscana) plenico vlačit s sabo....ma ni glih praktično...pa za k zdravniku recimo, pa vrtec itak...pa ponoči ji tud dam to za enkratno, k je bil kar problem, k ji je šlo na živce, k je bla mokra in je pol tečnarla in si jo mogu previt...sam to takrat k je še jedla ponoči, sem ga verjetno vsrala, bi mogla na bombažni vztrajat, ker zdej recimo ponoči se ne doji več, pa tud na kako pitje vode al čaja ni navajena, tko da po moje bi bla prej suha ponoči, če bi bila v bombažni, ker bi jo pač motila mokrota, tekočine pa ne zaužije čez noč, tko da ji nebi blo mus lulat....v tej enkratni pa nima občutka mokrote in ji je vseeno....sam zdej je pa prevelika da bi lohk šla nazaj, sem probala parkrat, pa takoj k je mokra se zbudi in dere in jo morm previt, kar pa mi je nesprejemljivo ponoči...tko da za enkratno uporabo ponucamo eno plenico čez noč, pa če gremo kam, kar redko nanese več kot en paket ( 44 kom) na mesec...če gremo pa kr tko na obisk k našim al pa kam, pol pa tud kr bombažne vlačimo s sabouser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 10.1.2009 22:55:18 >

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2166
10.1.2009 23:23:28   
uršika***
a je Niia že šla?
Drugač je pa tale luna za en drek vredna.
Cel popoldan me je špikalo, ko se je pa ta user posted image prikazu me je pa nehaluser posted image
V glavnem, jaz ne grem dans nikamor, se tipkamo jutri, seveda če ne boste šle v Rim
Sva tudi midva gledala Gospodarja prstanovuser posted image
lahko nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
10.1.2009 23:54:49   
mimi30
Sva tudi midva gledala Gospodarja prstanov

evo, jaz pa ne vem kam bi se dala in kaj bi gledala. Tile Gospodarji prstanov me ful ne mikajo. Sej mogoč če bi enga gledala bi bila pol drugačnega mnenja user posted image .

Ja, saj pri meni božanje mehurja ponavadi tud ni božanje. Sam sem mal lepš napisala user posted image . Zdajle sem ležala na kavču in sem ga mogla parkrat kar not popravit, ker je en del tolk ven gledal, da je kar zabolelo. Sam ni mi jasno, začel se je pri rebrih zdaj je pa bila tavečja izboklina že čist dol nad popkom, ... da se ne bi dete spomnilo in se še kje obrnilo user posted image .

Jaz sem v 1.nosečnosti tudi proti koncu ful zatekala, zdaj pa kokr kateri dan. Če je preveč napora, potem imam zatečene noge (ne podplate, nart in prste) in prste na rokah, drugače pa kar gre.

Pralni dan bo pa jutri na vrsti user posted image , ve bote pa že rešene. Likam pa že en mesec ne. Mi hodi ena gospa. Že itak me non-stop hrbet in vratna vretenca bolijo pa je user posted image rekel, da bo on eno zrihtal, da bo prišla,...in sem hitr zgrabla in izkoristila možnost.

Moj je danes izjavil, da bi najraje rok na marec prestavil user posted image , ga je začela panika grabit, ker ne ve kak se bo organiziral. Sem mu malo na zvit način razložla, da nikakor ne želim, da bi bil Nejc v času, ko bom v p. pri tašči, ampak naj kar lepo v vrtec hodi in ne spreminja njegovega ritma. Po vrcu pa prideta lepo oba k meni na obisk. In da bogi revež ne bo še brez atija cel čas.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.1.2009 0:00:51   
mimi30
Nobena ni prisotna, pol grem pa jaz tud spat oz. knjigo brat, da bom vsaj 5ur v kosu spala.

Malega dragi ponoči rihta in danes mu zgleda še polna luna nagaja in ima neke ful intenzivne sanje...se skoz nekaj oglaša. Včeraj je ponoči prišel k atiju in mu rekel, da ga je en prijateljček klical, da naj pride k njemu se igrat user posted image , smo pol rajši do popoldneva počakal in šli takrat na obisk user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.1.2009 0:14:44   
Zvezdica
Malega dragi ponoči rihta in danes mu zgleda še polna luna nagaja in ima neke ful intenzivne sanje...se skoz nekaj oglaša. Včeraj je ponoči prišel k atiju in mu rekel, da ga je en prijateljček klical, da naj pride k njemu se igrat , smo pol rajši do popoldneva počakal in šli takrat na obisk .

Ja našga tamalga tud luna dajeuser posted image

Jast sem pa dexterja gledala, pa mal pospravljam, ker mam zdaj omare v kopalnici za brisače - KONČNO, pa na hodniku, pa pol skoz nekaj prelagam, pa prostor iščemuser posted image . V končni fazi - zelo zadovoljna, da vse dobiva svoj prostor.

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.1.2009 8:10:25   
Ploha
o čem ve to,..MOLTEX plenice, kaj je z njimi?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.1.2009 9:04:59   
Ploha
eh ni nobene, grem mal v horizontalo,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.1.2009 9:20:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

o čem ve to,..MOLTEX plenice, kaj je z njimi?

Zadnjič so punce omenile te plenice in so bio in me je od veselja v luft vrglo, ker to obstajauser posted image
Sem imela prav slabo vest zarad teh pleničk za enkratno uporabo, ampak zdaj ko vem da so te razgradljiveuser posted image je veselje popolno.

Jih pa dobiš v mullerju, cena cca 10 €, no skor 11 ampak jih dobiš kar veliko v paketu.  In to je touser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.1.2009 9:20:51   
kiara24
Dobro jutri,
ali je katero vrgla tale lunicauser posted image , namreč mene je malo špikalo ponoči, pa sem mislila da bo že treba it, pa ni bilo potem nič, se je vse skupaj umirilouser posted image .

Jaz sem za začetek vzela kar od Mullerja pleničke, ker pravijo da so boljše kot pa recimo Pamperske....

Ja glede Kranjeske P sem pa samo slišala da je gužva,da bi pa kaj primajkovalo pa ne. Edino ena me je opozorila, da naj imam za vsak slučaj svoj splano srajčko zato, ker je vačsih tako da si ful premočen ali pa da ti mleko teče ven in da jo rabiš prej preden ti jo sestre prinesejo. Tako da bom jaz tudi to naštimala.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
11.1.2009 9:22:37   
Zvezdica
Pa da ne pozabim DOBRO JUTRO

in za vse ena vroča čokolada

http://user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.