|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
11.1.2009 9:32:06   
Zvezdica
Punce, tole sem vam hotla že zadnjič povedat. Jast  sicer ne vem kok kaj dajete na tole,
ampak jast sem eni kolegici kupila za malega tole ogrlico iz jantarja....ker je imela že s prvo hčero full težav zaradi zobkov in zdaj s tamalim tudi.
No in zadnjič jim jast tole dam,  tamal zarad zobkov sploh ne joka več. Enostavno je nehal jokat.

Jast vem, da ima jantar zdravilen učinek ampak vseeno nisem vedla da je tok efektivno.
Zdaj sem že za svojga tamalga naročila,zgleda pa takole: http://user posted image

Je taka drobcena, tu zgleda velika, pa POPOLNOMA varna za otročke, ampak vseeno je logično da mu to daš gor ko ne spi...
Ma jast sem čist navdušenauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 11.1.2009 9:43:39 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.1.2009 9:38:51   
kiara24

user posted image

evo eno kavico za vse!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.1.2009 9:45:36   
mimi30
Zvezdica, takšno malo ogrlico iz jantarja sem šla jaz enkrat kupit z eno kolegico v lekarno v Avstrijo in jo je tudi uporabljala proti težavam z zobki. Samo jo je obesila v vozičku in je tudi rekla, da pomaga.
Pol tvojega posta pa ne morem prebrat, ker ga na desni reklame pokrivajo.

Midva z malim sva bila že pridna. Pomila sem par piskrov, on jih je pa obrisal in zložil, zložla sva ostalo posodo v stroj in dala prat, skuhala polento in sedaj jo veselo je (s kislo smetano user posted image ).

Zvezdica, hvala za čokolado! Bo prav pasala, kava mi zadnje čase spet kislino dela.

Noč mi je uspelo v kosu prespat, jupi.

ali je katero vrgla tale lunica , namreč mene je malo špikalo ponoči, pa sem mislila da bo že treba it, pa ni bilo potem nič, se je vse skupaj umirilo .

kiara,
jst sem pa mislila, da boš ti dan šla, ko se ti kar nekaj pripravlja. Očitno še luna ni več kar je bila user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.1.2009 9:52:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Punce, tole sem vam hotla že zadnjič povedat. Jast  sicer ne vem kok kaj dajete na tole,
ampak jast sem eni kolegici kupila za malega tole ogrlico iz jantarja....ker je imela že s prvo hčero full težav zaradi zobkov in zdaj s tamalim tudi.
No in zadnjič jim jast tole dam,  tamal zarad zobkov sploh ne joka več. Enostavno je nehal jokat.

Jast vem, da ima jantar zdravilen učinek ampak vseeno nisem vedla da je tok efektivno.
Zdaj sem že za svojga tamalga naročila,zgleda pa takole: 

Je taka drobcena, tu zgleda velika, pa POPOLNOMA varna za otročke, ampak vseeno je logično da mu to daš gor ko ne spi...
Ma jast sem čist navdušenauser posted image

Mimi, zate ga citiramuser posted image Ma meni se zdi to super, pa sploh ni noben dnar, ker če pomislim, kaj vse otrokom pol v usta tlačijo, od različnih krem, gelov, sama kemija.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.1.2009 9:53:32   
Zvezdica

ali je katero vrgla tale lunica , namreč mene je malo špikalo ponoči, pa sem mislila da bo že treba it, pa ni bilo potem nič, se je vse skupaj umirilo .

Nia se nič ne javiuser posted image Morda je pa šla...čakam njen smsuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.1.2009 9:58:23   
Anonimen
jutrouser posted image

za en drek sm spala, pa sej - kt da je to kej novgauser posted image pa še Ula je nonstop neki cmevkala, pa sm jo k seb vzela, pa je lazla v spanju po men, pa se drla, pa kr naprej zizo zizo zizouser posted image u glavnem obupna noč...pa mrzlo je k svina, zun pa še bolj zgleda, sploh ne pomolim nosu iz bajte donsuser posted image me je pa razveselil zjutraj pogled na noge, so tak fletno zgledaleuser posted image zdej se pa že krofki delajouser posted image tko da bo zvečer spet užas...eh...

pridne bodte, jst vem da ne bomuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.1.2009 10:06:18   
kiara24
No punce ne obupajmo saj še ni konec lunice,user posted image danes je, tako da lahko se zgodi da bo katera še šla.

Ja tile moji znaki očitno niso ne vem kajuser posted image , danes je za enkrat še vse mirno, brez špikanja.... no WC pride še vedno...
Ga imam že poln kufer... ker tam visim skoz.

No vi danes lepo čvekajte, jaz pa grem lepo na kavico z lubijem, pa malo po Kranju šetkati.

Niia, se pa res nič ne oglasi, mogoče pa je kajuser posted image !

Se kasneje še malo oglasim.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.1.2009 10:06:57   
mimi30
Aja, na Mami ena prodaja rabljen sling z obroči, če katero zanima.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.1.2009 10:07:37   
sonček33
Zvezdica - kje si pa kupila to ogrlico?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.1.2009 10:23:01   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zvezdica - kje si pa kupila to ogrlico?

Preko spleta http://jantarnakit.com/

Pa v taki epi škatlici dobišuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.1.2009 10:54:49   
Zvezdica
Jast bom to tud zase vzela, ker sem itaq ubrisana na jantar. Tole zase http://jantarnakit.com/za_mame.html  tole multicolor, a ni lustna?

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.1.2009 10:55:24   
Zvezdica
Pa BTW jast nič nakita ne nosim razen poročnega Prstančka in pa jantarjauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.1.2009 10:55:37   
uršika***
Jutrouser posted image

Grozna noč je bila, očitno ima luna res nekakšen vpliv, samo ne takšnega, kot bi si me želeleuser posted image
Jaz sem imela celo noč neke bedne more o tašči in tastu. Smo se na smrt skregal- moram potem mojga vprašat, če je slišal za kaj se je šlouser posted image , jaz sem že mal pozabilauser posted image

Vidim, da zaenkrat ni še nič novega, nobenega SMS-ja.
Pridem še potem kaj počekirat.
Me pa nič več ne špika, samo bebica me brca kot norcuser posted image

Niia?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.1.2009 10:58:22   
uršika***

Jast bom to tud zase vzela, ker sem itaq ubrisana na jantar. Tole zase http://jantarnakit.com/za_mame.html  tole multicolor, a ni lustna?

hojla zvezdica!!

Men ne odpre

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.1.2009 11:07:22   
ronja
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124261

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.1.2009 11:10:04   
ronja
A ste vse šle seksat al kaj je zdej?

Uršika, mi2 spet ne smevauser posted image ... Pride pa spet ravno na praznik - na valentinovo bo 6 tednov... Ampak nekak dvomim, da bova čakala do takrat...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.1.2009 11:10:21   
sonček33
Ronja, pa tole dete je angelček. Kako lepa je. lepotička.
A se mate lepo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.1.2009 11:14:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

hojla zvezdica!!

Men ne odpre

http://jantarnakit.com/

Uršika takole probaj.user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.1.2009 11:15:03   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124261

Kok je pa lepauser posted image Ronja, si mal v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Lepotička jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.1.2009 11:34:27   
ronja
Ronja, pa tole dete je angelček. Kako lepa je. lepotička.
A se mate lepo?

Ja, meni je seveda krasna in najlepša od vseh dojenčkov in sploh in oh... Ampak ni pa tako fotogenična kot Ronja, to so tudi drugi opazili - babi (tašča) ni prišla v bolnico, ker je bila prehlajenauser posted image in ko jo je prvič videla v živo zadnjič, je bila čisto presenečena, da je ful lepša kot na sliki...

Mamo se lepo, v petek je bila malo kriza, ker me je Ronja kar parkrat odrinila od sebe in mi je bilo fuuuuul hudo, ker sem se res trudila, da bi imela čas zanjo, pa se sploh ni hotela kaj dosti ukvarjat z mano... Potem pa sva začela ful pazit, da je mel lubi Lejlo, kar se je le dalo, pa jaz Ronjo, pa je bilo vse spet ok. Upam, da je bila to ta faza in da se ne bo ponavljala. Do Lejle je bila pa tudi takrat super - nič jezna nanjo, samo nameuser posted image . Mi je to bolj všeč kot obratno, jaz lahko kaj spremenim. Sva šli včeraj spet račke futratuser posted image . Moja velikankauser posted image .

Ja, pa sem res malo v user posted image user posted image user posted image user posted image ... Lubi je totalen srček, včeraj je skuhal polento in špinačne ocvrtke, predvčerajšnjim pa rizi bizi! In pazite to: potem je še vse pospravil za sabo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.1.2009 11:48:18   
khurde
dobro jutro,

še sem tu, hvalabogu, imam kup dela... spet peremo, pa tok sem mislila, da je mimo, samo je moj posteljo preoblekel, pa je pač treba, da se ne nabira.

o, ronja, kok je luštno dete! pa ful fajn, da se mate lepo, pa da tvoj skrbi za vas!

grem probat izvršit svoj osebni projekt za danes - nohti na nogah... user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.1.2009 12:01:17   
lunica12
Dobro jutro..

No evo js sem se sele zdaj zbudila..je bla noc bolj boga,mislim da sem mela lazne popadke in kr ornk..

No vglavnem danes ko sem pa vstala se mi je pa nekaj sluzi(kot znuder ven izlocilo zraven pa tak tak svetlo rjavkast izcedek)...A mislite da se mi je zacel cep lusciti?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.1.2009 12:03:40   
Ploha
evo jst sm tud vstala,...zdj pa jem toffifee mnjamsi

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.1.2009 12:14:03   
kiara24
Lunica12- lahko bi bil čep.
ne vem mene je kar malo strah teh izcedkov, ker sem imela poleti krvavitve, pa so me obdržali v P, tako da jaz bi v tem primeru raje vprašal v P, ali pa vsaj šla na kontorlo. Mogoče pretiravam samo vseeno. (meni so rekli kakšna koli čudna krvavitev ali kar koli, da se moram takoj zaglasit v P na pregledu).

Vidim, da lepo vse perete, no jaz imama to že vse narejeno, sem že prej, ker sem imel ful filing, da bom prej rodila, tam okrog novega leta pa ni bilo nič.
Tako da mi sedaj majnka samo še zimski kompletek za kupit, pa ga bo lubi, ko bomo vedeli kaj bouser posted image a liuser posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.1.2009 12:30:34   
khurde
Kiara24, midva imava kar bež zimski pajac, da je za vse - fantke ali punčke. Drugače sem pa v petek videla, da imajo v BC znižanje in so tudi ti zimski kompletki in pajaci cenejši, samo nisem nič kupila, ker to že imam, pa nima smisla grmadit.

Lunica12, verjetno res čep. user posted image  Meni je moja G rekla, naj se grem v P pokazat samo v primeru sveže krvi, ne rjavkastega izcedka, samo so ene punce prej enkrat napisale, da pa njim niso rekle tako.

Ploha, jaz bi tudi tofife, pa čakam na kosilo. Se nama ne da kuhat, greva dol k tašči. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.