mimi30
|
punce, toliko napišete, da preden mi uspe vse od jutra prebrat moram vmes 3xna wc . HB se zgleda čez dan toliko nalulam, da ponoč ne rabim veliko hodit. mima in AQ držim pesti. mojemu detecu se ful redko kolca, prvorojencu pa se je velikokrat. Ima pa glavo čisto spodaj in ko se razteguje in rokice in nogice stegne, je rokice čist pri pregibu pri levi nogi čutit, nogice pa zgoraj skrajno desno pod rebrami. Glede vozičkov: meni se zdi, da imajo Hartan vozičke tudi v Rutarju, si jih lahko mogoče tam samo pogledate v živo, ker mislim, da je Rutar kar drag. Ja, glede mazanja presredka je meni babica pri kateri sem bila na pogovoru pred porodom rekla, da je fajn, če si ga mažeš. Samo le od zunaj, da slučajno ne pride še do kakšne okužbe. Danes sem dobila dr. iz Dobrne na telefon in je rekla, da izvajajo akupunkturo od 36tedna dalje, ter da naj pokličem naslednji teden, da se dogovoriva za termine obiskov, ker je ta teden še na dopustu. Ronja, na prvi porod sem se pripravljala tako, da sem hodila na jogo, kjer sem se kar fajn razgibala, redno sem se sproščala, bila sem v MŠ, včasih sem še doma kaj potelovadila, hodila sem na predavanja o naravnem porodu brez bolečin, ... skratka kar nekaj v primerjavi z zdaj, ko ne delam nič razen, da sem poklicala za akupunkturo . Včeraj sem bila na službeni novoletni zabavi, sem celo na en komad plesala, samo sem imela potem tako trd trebuh, da sem si raje premislila in nisem več nadaljevala. Trebuh mi otrdi vedno, ko sem utrujena, ko preveč hodim,.. Danes zjutraj se pa nisem mogla nikakor vstat. Nas je vse skupaj mali zbudil ob pol osmih, ko je mogel it na stranišče. Ko sta se fanta odpravila od doma, sem pa kar do 10.30 še na kavču poležavala, komaj ob 11.30 mi je uspelo it od doma in malo po nakupih. Naš večji škrat je pa včeraj tako norel z balonom po stanovanju, ker smo dobili obisk in je želel verjetno vse pokazat, da je padel in se vdaril tik pod očesom na rob enega plastičnega predalčnika za igračke. Ima danes vse modro in podrgnjeno po ličku. Si pa nikakor ne pusti, da bi držal kar koli hladnega na mesto udarca. S čim mažete ve takšne poškodbe? Z bepantenom, aloe vero,...?