khurde
|
Dobro jutro! En čajček, da se malo pogrejemo, pri nas je kar precej mrzlo... Midva sva imela pa kar busy vikend... Lahko bi rekli, da se naju loteva sindrom gnezdenja. Samo vsakega na svoj način... jaz iščem predvsem kakšno ok pohištvo, da lahko spraviva knjige iz bodoče otroške sobe v jedilnico, kjer bi imela kao knjižno omaro, moj pa je padel na luči (sva se vselila šele letos, pa sva do sedaj imela le eno luč v jedilnici namontirano, ostalo bosanke). No, sedaj imava lučke še v dnevni. Aja, pa te okrasne plastike okoli štekarjev je kupil in dal gor, tako da izgleda malo bolj poseljeno. Ronja, sva šla tudi v Izi mobili gledat previjalno in jo greva ta teden kupit, ker je res ful fajn. Res ima ogromno previjalno površino. Samo še kakšno poličko za nad mizo morava dobit, pa bo. Sva pa tudi kupila voziček, sva šla kar v Rutarja gledat, ker drugje nisva našla nič res majhnega za v avto (renault 5 ... ni velik izbire glede velikosti vozov, če hočeš kam it in še kaj drugega razen voza not spravit). Sva kupila nek Hocov model (ena avstrijska firma) in dala ene 400 evrov za vse skupaj, tudi vrečo in torbo. Bomo videli, kako se bo obneslo. Sva videla tudi Hartana, ki je meni res všeč, samo je težek in bi ga težko rinila v klanec vsak dan, pa še zloži se ne na malo... Ima pa ta voz vse, kar sva iskala... ogromna kolesa, vrteča prednja, ki se lah fiksirajo, napihljiva zadnja itd. Niia, Snikolina, jaz imam tudi aparatek na izposojo, so mi ga dali v ZD. Niia, upam, da ti zrihtajo z lističi, nisem vedela, da je toliko dela z eno napačno izdano stvarjo. Ena je pisala glede bolečin pod prsim, se mi zdi, da Krtekxx. Mislim, da poznam to zadevo. Mene matra že kak mesec. Sem šla najprej k splošni zdravnici, ker imam ravno tam nekje eno znamenje, pa je bilo do sedaj vse ok, samo zdaj mi ga je trebuh bolj gor porinil in se drgne ob modrc, pa je rekla, da to ni panike, ker ni take, nevarne, vrste in da nima veze z bolečino. In potem me je še G pogledala, ko sem imela naslednjič pregled, pa je rekla, da je zaradi enega živca, ki poteka preko reber, pa maternica je visoko in otrok včasih pritisne nanj. Je pa občutek kot da bi me nekaj speklo in kot da bi se nekaj trgalo notri. Mi je rekla, naj čimbolj pokonci sedim in da bo manj boleče, sedaj se mi pa zdi, da sem se že ful navadila te bolečine, ker bolj malokrat začutim. Je pa bilo res res res zoprno na začetku, tudi filing, da ne morem normalno zadihati itd. Grem se oblečt do konca, pa nekaj pojest.
|