|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
13.12.2008 13:42:02   
VRTNICA84
Zdravo!

En dan me ni gor pa imam že toliko za prebrat!
Kako kaj?
Snikolina sem vesela, da ni nič hujšega. user posted image user posted image user posted image
Mima držim pesti zate.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene tudi že vse boli in na cajte komaj hodim. Se mi zdi, da je vsak dan težji. Kar se tega tiče. Me zanima kakšni bodo testi krvi in vode, ki sem  jo včeraj dala. Imam celo roko plavo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.12.2008 15:02:52   
sasa78
dan!

Kje pa ste danes čvekice - se vidi da je sobota in da so ob vas najdražji pol pa za com. nič ne visite user posted image user posted image user posted image
mi2 sva dobro - zdajle se mu kovca - revček user posted image user posted image user posted image , drugač pa ni sprememb

Ekola danes dobim obiske in moram it še kruh spečt - ma kremšnite mam pa že narejene - mmmmmm je mali vso skledo polizal - je pravi sladkosned (mislim tamal sine)

Aja pa novoletno jelko smo tud dans postavl - pa vzuni mal okrasil - tako da me zdajle že pošteno križ boli user posted image user posted image user posted image  - komaj čakam da se zleknem - se grem kar zdajle za nekaj minut - pol pa spet delat user posted image user posted image user posted image

vas berem kasneje - lepo se imejte in uživajte user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.12.2008 16:22:33   
Ploha
hehe saša jest sem čez dan sama, tko da user posted image je ob meni šele zvečer, res pa je da ga imam bliz, če ga želim vidt, sam zunaj na mrazu pa tud ne mislm stat,...vsake tolk časa ga grem pogledat pa kšno kavico skuhat, pa kej poklepetava, drugače pa skos v bajti dela.

Drugače se pa učim danes,...pa mal po internetu brskam, pa vsake tolk časa pridm sm pogledat če katera kaj napiše,...pa nč,...vse tiho je bilo,...

zdele študiram kaj bom jedla,...da ne bo pretežko za zvečer pa da bo okusno,...pa jedla bom zdele enkrat od 5 - 6 da se ma hrana čas prebavt, da nam poj sama sebe pi*zdila ponoč, ko me bo želodec bolev user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.12.2008 16:25:37   
Ploha
a vi pa že kr jelko okrasil, pri user posted image to delajo 23 al pa 24 decembra,...no zdej jest to delam, ker ful uživam ko delam jaslice, jih imamo čez celo mizo,...pa fnt je mizar pa je včasih ko je bil še "mlad" tud sam kej naredil za na jaslice, pa ful rekvizitov je in potem vsako leto nekaj dodajam in tiste ovčke postavljam,..ma prou smešna sm,...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 329
13.12.2008 16:31:41   
pikapoka2
Ste pa res prave čveke, čvekaste user posted image
tako je tudi prav.

Da poročam o mojem "zadnjem" pregledu pri G. Res je bil zadnji, pri njem sem opravila. Z user posted image  je vse ok, težka naj bi bila 3180 g, tako je izmeril, plodovnice je dovolj... Ni me pa pregledal več vaginalno, čeprav sem mu povedala da me je že parkrat vredu "zvijalo". Pravi, da ne bo več kaj dražil tam od spodaj, ker sem noseča polnih 37 tednov in ko se začne zares, lahko brezskrbi rodim, tako, da mi ne bi več kaj preprečevali. Če se slučajno že sped odpiram, še ne vem. Sem se pa v zadnji petih tednih spet zredila za 6 kg,user posted image tako, da imam spet sadne dneve. Pravi, da imam pa več kg tudi zaradi zatekanja. Ker sem namreč obupna. Pri njem sem imela spet visoki pritisk, ampak ko pridem domov ga pa spet nimamuser posted image . V glavnem, mi2 sva zaključila, imam napotnico za porod in za CTG na katerega grem v ponedeljek ali torek, moram še poklicati. Tako da od zdaj naprej hodim na preglede v P.
Za user posted image  imam že pripravljeno, tudi torbo za odhod v porodnišnico in za odhod iz njeuser posted image . Tako, da sedaj samo čakam...user posted image
Jaz sem si pripravla, ker sem grozno zatečena in me je strah, da me drugi teden zadržijo v P. Tako, da če bo treba ostanem tam brez skrbi, da še kaj nimam nareto.

Mima, držim pesti zate! user posted image user posted image user posted image
Vama se pa res mudiuser posted image

Detece, čestitke še enkrat in oglasi se še kaj in povej kako vama greuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 330
13.12.2008 16:48:55   
Ploha
pikapoka: super za pregled,...ti pa že v nizkem štartu user posted image

jaz se tudi preveč redim, samo zatekam pa ne

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.12.2008 17:54:40   
krtekxx
Jaz sem tudi en sod poln vode - naš ta velik je podal eno hudo izjavo - namreč, da dojenček plava v mojem trebuhu v vodi zato, ker sem jaz spila toooooliko vode. Danes sem si celo uspela depilirati noge, če bo trebuh še rastel, naslednjič to najbrž ne bo več možno. Tudi vezalke na čevljih si kar stežka zavezujem...Še 3 tedne.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.12.2008 20:01:58   
ronja
Ojla, na hitro se oglašam, ker je moja mala lubika bolana! Ima vročino in grlo jo boli, verjetno se je malo nalezla od tašče, ker je ta včeraj rekla, da jo nekaj draži... je bila že včeraj zvečer bolj boga, danes pa sploh. Sva ji dala zjutraj in zdaj zvečer eno žličko calpola, da se ne bi več tako matrala, ker je mela res že visoko vročino - 39,5! Sicer ni tečna, samo bogica je, se vidi, da trpi... Upam, da se čimprej pozdravi!

Pa še jaz je zdaj 2 prsta odprta nekak ne upam prav dosti okoli nosit... No, saj boljše, da zdaj preboli, kot pa da bi bila bolana, ko bom v p. ali pa takoj, ko prideva z Lejlo domov... Čeprav bi seveda najrajši, da sploh ne bi bila - ampak to baje paše k otroštvu...

Grem jo malo pocartat... Lubi je pa totalen srček, kako lepo skrbi zanjo!user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 333
14.12.2008 10:21:08   
Zvezdica
Dobro jutro

Ena user posted image za vse.

Jast sem dons čist povožena, sem zaspala včeraj s tamalim in sem se zbudila ob 23ih. ŠTALA. Zaspala nisem fulll dolgo, ker sem seveda vmes spala tri ure, zjutraj sem pa itaq mogla vstat, ker tamal pač vstane ob 8ihuser posted image

Saša, mi pa letos še nismo okrasil, drgač mi to nardimo še prej...zarad tamalga itaquser posted image

Ronja, lupčka tamali, pa da bo čimprej zdrava.

Mimi je dolgčas, zdaj jo grem mal pomesinđirat, da vidim kako in kaj kaže.

Lep dan

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 334
14.12.2008 12:19:51   
ronja
samo, da vam povem, da je moja mala že skoraj čisto ok, nima vročine, je že spet živec, hehe, vse ok, edino grlo ima še malo vneto, ker je malo hripava. Ampak sem ful vesela, da je ok! To je tak luštno!
NO, malo manj luštno je to, da je moral lubi danes v službo - majo jutri eno poročilo za oddat in sta ga kolega klicala, da mora še ene spremembe, ki sta jih včeraj naredila, vnest na slike oz. zemljevide (za te je on zadolžen - računalniške, seveda;) tak da sva trenutno sami, mala zraven mene nekaj čečka, jaz pa ji umikam stvari (beri knjige ipd., kar naj ne bi bilo počečkano... Ker na mamine knjige je ful bolj zanimivo čečkat kot na prazen list šmir papirja ali na reklame, če še ne vesteuser posted image ...)

Lejla brca, jaz pa se trudim bit pridna, da ne bom tehle 2 cm prehitro razširila na še kaj več... me je kar malo stisnilo, ko ni nobena rekla, da je tudi že kaj odprta oz. vse, da se s temi cm gre že kar rodit (no, saj jaz sem tudi 1. šla rodit 1 cm odprta... In do 2 sem se kar namatrala, po moje... Zdaj pa nekaj popadkov, pa smo že tuuser posted image ) No, samo da zdrži do jan., držite pesti za nas, punce!

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 335
14.12.2008 12:25:27   
mimi30
Hvala za kavico!
Še vedno paše in si še vedno kakšno na dan privoščim.

Ronja user posted image user posted image , da se čim prej pozdravite. Mi smo pred kakšnim tednom tudi dali to skozi. Dvakrat smo morali popoldan okoli 17h vročino zbijat, ker je bila tako visoka. Zdravnik je rekel, da je začetek viroze, ki se potem HB ni razvila naprej. Je bil par dni doma in ni šel v vrtec. Pridno se cartajte.

Jaz sem tudi začela po malem zatekati. Sem opazila ravno včeraj na prstanih, sem si jih mogla dol dat in mislim, da je do poroda konec z njimi. Upam, da mi ne bodo noge preveč zatekle, ko pol še obut ne moreš nič.

Pikapoka2 user posted image user posted image user posted image za pregled. Pritisk imamo pa menda vse mal višji na pregledih, ko smo nestrpne kaj nam bodo povedali, pa tehtanje,.... user posted image

Mi smo tudi že smrekico postavili. Smo bili letos malo hitrejši zaradi tamalega čmrlja. Ga je bilo pravo veselje gledati kako se trudi s kroglicami in ostalim. Enih par smo jih celo razbili in nobene pravice glasovanja nisem imela kaj paše barvno na smreko in kaj ne user posted image .

Punce kaj ve perete stvari za bebico posebej in z drugim pralnim praškom?

mima, drži se.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 336
14.12.2008 12:47:07   
ronja
Punce kaj ve perete stvari za bebico posebej in z drugim pralnim praškom?

Jaz vse z oreški. Mislim, da je boljše - zadnjič sva enkrat dala en tekoči pralni prašek (ti so največji hudič, ker se ne sperejo lepo dol), pa je mala dobila kar tako čudno kožo - suho, pa hrapavo, pa ene lise... Tak da meni to ni preveč všeč, sploh če veš kemijske sestavine in reakcije teh praškov, kak operejo... vsak po svojeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 337
14.12.2008 13:02:30   
African queen
Dober dan!

ronja,en velikuser posted image za malo Ronjo..upam,da bo kmalu spet zdrava in nagajala mamici in očiju!!user posted image user posted image
Mene sploh niso nič pogledali,če sem kej odprta..kot sem rekla,se bojijo,da bodo sprožili krvavitve..no,sej bo jutri vse bolj jasno..
Držim pesti,da tvoja Lejla še mal počaka na varnem v bušiju!

mima,drži se,navijamo zate in za malega Jakoba user posted image user posted image user posted image user posted image

mimi,mi smo od vsega začetka prali z navadnimi praški (ponavadi dash ali ariel),skupaj z ostalimi cunjami,včasih kaj na roke in moja dva korenjaka nista imela nikoli nobenih problemov s kožo...tako da tudi pri tretjem ne bom komplicirala..

Zdej grem papcat kosilo..dober tek želim vsem!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 338
14.12.2008 13:38:11   
ronja
Mene sploh niso nič pogledali,če sem kej odprta..kot sem rekla,se bojijo,da bodo sprožili krvavitve..no,sej bo jutri vse bolj jasno..

AQ, mene tudi ne bi, če ne bi imela popadkov - tako je pa pač pogledala, kaj so naredili - in so kar precej naredili...

Ronjica je pa že čisto v redu, samo še tale hripavost jo daje. No, samo da je spet moj živahni zahtevni otročiček, ki vedno najde nekaj, česar ne sme (prejle ščetko za vc...) Zdaj jeva eno zelenjvano ješprenovo enolončnico in čakava lubija, da se vrne iz službe...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.12.2008 18:25:53   
pikapoka2
Pozdravček!

Me je kr malo strah, če grem jutri na ctg (morem še zjutraj poklicat),
da me bojo not zadržali, ker sem taka. Vseeno bi raje bila doma user posted image
Tako, da bi prosla našo poročevalko, katera že je, mislim, da zvezdica a ne?
da mi na zs pošlje gsm številko, če bi jaz mogla kaj poročat, upam, da ne, da bom lahko še tukaj pisalauser posted image

In kako je mima? Kaj novih informacij?

ronja, upam, da se tvoje dete hitro pozdravi. Men je to najbolj hudo, če je tak majčken otrok bolanuser posted image , ko že nam odraslim ni fajn user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 340
14.12.2008 20:28:10   
sasa78
čer!

Še mal da se jaz javim. Čvekice dans ste pa mal na forumu - ojej - jutri vas pa sledit ne bom mogla user posted image user posted image user posted image

Ronja - ta je pa lepa reč - mala bolna - le hitro naj ozdravi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en velikuser posted image za malo Ronjo..upam,da bo kmalu spet zdrava in nagajala mamici in očiju!!user posted image user posted image

Nina166 - jaz sem še vedno tuki!!! Kje si pa ti?

AQ- kdaj natanko ti pridejo fantje?

pikapoka2 - zakaj bi te pa zadržali?

Danes sem mislila iti v porodnišnico k se do 15 mali Anže ni niti premeknil - sicer sem ga z AS zaslišvala in sem ujela srček ampak mi ni bilo jasno zakaj nič ne miga - sedaj pa mi samo otrdeva trebuh in tišči tam spodej. Upam da to ni to - pa samo na WC hodim - se čistim user posted image user posted image user posted image  - moj pravi da ta teden še nima časa za take podvige user posted image user posted image user posted image  - tud jaz še ne - ampak kar bo pa bo!!!

Lepo spite, želim vam čim bolj mirno noč, brez ustajanj obiskov WC-ja!

Nočka   user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 341
14.12.2008 20:32:28   
Zvezdica
ojla

mi smo mel pa danes dedka mraza v Živalskem vrtu in je bilo super:)
Najpre so nam pokazali činčilo...men so tok luštkane sam jo moj noče met domauser posted image , potem pa Kraljevega pitona. Jast se pa na smrt bojim kač, naš tamal pa suvereno božal in potem jo je vzel okoli vratu... Jast sem se potila k  hudič zraven, on pa res NIČ. Me je tako presenetiluser posted image Če katera želi lahko pogleda v albumu (bom dodala slikce), ker jast tisto varjanto na shrani.si ne znam delat in se mi niti ne da trudit.

Tako, grem album ustvarjat.

Mima pravi da je ok, se nič ne dogaja in bi najraje šla dam. Bomo videli, če se danes še kaj javi.

LP

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 342
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 20:48:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
14.12.2008 21:06:19   
Zvezdica
Saša, a čutiš tamalga? Kako se počutiš?

Niiia ojla... joj me mučite s temi cotkami. Komaj čakam, da bo vse urejeno, da vse operem in zrihtam, da bom mirna.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 21:06:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 345
14.12.2008 22:24:31   
pikapoka2
saša, zadržali bi me naj zaradi tega, ker močno zatekam, zdaj že cela, noge, roke, obraz... pa od včeraj zvečer imam že spet povišan pritiskuser posted image
Upam, da bo vse ok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
15.12.2008 7:25:12   
khurde
Dobro jutro!

En čajček, da se malo pogrejemo, pri nas je kar precej mrzlo...

user posted image

Midva sva imela pa kar busy vikend... Lahko bi rekli, da se naju loteva sindrom gnezdenja. user posted image Samo vsakega na svoj način... jaz iščem predvsem kakšno ok pohištvo, da lahko spraviva knjige iz bodoče otroške sobe v jedilnico, kjer bi imela kao knjižno omaro, moj pa je padel na luči (sva se vselila šele letos, pa sva do sedaj imela le eno luč v jedilnici namontirano, ostalo bosanke). No, sedaj imava lučke še v dnevni. Aja, pa te okrasne plastike okoli štekarjev je kupil in dal gor, tako da izgleda malo bolj poseljeno. user posted image

Ronja, sva šla tudi v Izi mobili gledat previjalno in jo greva ta teden kupit, ker je res ful fajn. Res ima ogromno previjalno površino. Samo še kakšno poličko za nad mizo morava dobit, pa bo.

Sva pa tudi kupila voziček, sva šla kar v Rutarja gledat, ker drugje nisva našla nič res majhnega za v avto (renault 5 ... ni velik izbire glede velikosti vozov, če hočeš kam it in še kaj drugega razen voza not spravit). Sva kupila nek Hocov model (ena avstrijska firma) in dala ene 400 evrov za vse skupaj, tudi vrečo in torbo. Bomo videli, kako se bo obneslo. Sva videla tudi Hartana, ki je meni res všeč, samo je težek in bi ga težko rinila v klanec vsak dan, pa še zloži se ne na malo... Ima pa ta voz vse, kar sva iskala... ogromna kolesa, vrteča prednja, ki se lah fiksirajo, napihljiva zadnja itd.

Niia, Snikolina, jaz imam tudi aparatek na izposojo, so mi ga dali v ZD. Niia, upam, da ti zrihtajo z lističi, nisem vedela, da je toliko dela z eno napačno izdano stvarjo.

Ena je pisala glede bolečin pod prsim, se mi zdi, da Krtekxx. Mislim, da poznam to zadevo.user posted image Mene matra že kak mesec. Sem šla najprej k splošni zdravnici, ker imam ravno tam nekje eno znamenje, pa je bilo do sedaj vse ok, samo zdaj mi ga je trebuh bolj gor porinil in se drgne ob modrc, pa je rekla, da to ni panike, ker ni take, nevarne, vrste in da nima veze z bolečino. In potem me je še G pogledala, ko sem imela naslednjič pregled, pa je rekla, da je zaradi enega živca, ki poteka preko reber, pa maternica je visoko in otrok včasih pritisne nanj. Je pa občutek kot da bi me nekaj speklo in kot da bi se nekaj trgalo notri. Mi je rekla, naj čimbolj pokonci sedim in da bo manj boleče, sedaj se mi pa zdi, da sem se že ful navadila te bolečine, ker bolj malokrat začutim.user posted image Je pa bilo res res res zoprno na začetku, tudi filing, da ne morem normalno zadihati itd.

Grem se oblečt do konca, pa nekaj pojest.

Neposredna povezava do sporočila: 347
15.12.2008 7:29:05   
khurde
Midva morava pa smrekico še kupit. Njegova mami sicer na vsak način vztraja, da je bolje, da greva eno posekat v gozd kot da bi kupovala eno (dražjo, seveda) umetno, samo se to ne sklada ravno z mojo filozofijo. user posted image user posted image user posted image Pa tud če jih je poln gozd, kar naj rastejo tam, za plastično mi pa tudi pometati ne bo treba trikrat dnevno, ko se bo začela usipavati...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 348
15.12.2008 7:32:51   
Anonimen
jutrouser posted image

khurde si me prehitelauser posted image sem mislila da taprva visim tule....že od 6ih sma pokonc, nimaš kaj,, če komanda pade...

brala sm neki čez vikend, sam pisat al se mi ni dalo, al nism mela cajta....zdej mi je pa tko vse ušlo iz buče, še enkrt brat se mi pa ne da....tko da nam nč komentirala....sam da ste vse okuser posted image

zdej kavico pijem, Ula pa tamle dojenčka pedenauser posted image trenira za poluser posted image da bo mamico razbremenilauser posted image

dons sm se odločla, da bom mal cunjce pregledla, kaj bo ok in kaj ne..pa neki še morm vrnt sestrični od mojga, k bo pa maja melauser posted image user posted image upam da se mi bo dalo....jst ne vem, kr nekak se ne morm zravn prštimat...prov tist, kt bi ignorirala user posted image kt da če se lotim enkrat pol je to to....dejstvo....dokler pa kr pustim, pa vse visi v luftu, je nekje daaaaaleč šeuser posted image mislim da se bo kr treba z realnostjo sprijaznituser posted image naj me kdo zbije na tla prosimuser posted image

dons mam pregled, ob 14ih...že res komi čakam, da mal vidim kako in kaj....pa še tak blj konkreten pregled bo, boma mal premerile tega našega podivjanegauser posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
15.12.2008 7:43:41   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

upam da se mi bo dalo....jst ne vem, kr nekak se ne morm zravn prštimat...prov tist, kt bi ignorirala user posted image kt da če se lotim enkrat pol je to to....dejstvo....dokler pa kr pustim, pa vse visi v luftu, je nekje daaaaaleč šeuser posted image mislim da se bo kr treba z realnostjo sprijaznituser posted image naj me kdo zbije na tla prosimuser posted image

ja, zato pa tudi jaz toliko zavlačujem s temi zadevami, sam nekje zadaj, v podzavesti, mi odzvanja "you can run, but you can't hide"... user posted image user posted image user posted image imam tudi jaz v planu malo cunjice pogledat pa prat dat, še nismo do tja prišli, sedaj imamo vsaj voz...

v bistvu se meni včasih zdi, kot da bom sicer šla rodit, ampak da to bo pa to, ker si res težko predstavljam, da grem sama tja, pridem pa še z nekom domov... user posted image sej ni, da kaj ne bi hotela, samo se mi zdi, da je kar težko dojet to čudo, če začneš razmišljat o tem...

ne me narobe razumet, se veselim, samo ni mi pa popolnoma jasno. user posted image sploh pa ne vem, kako to, da nosečnost traja ravno 9 mesecev, ker sem se ravno dovolj navadila trebuha, da spet skačem naokoli in ga ne vidim več direkt pred samo kot eno žogo, zdej se ga bom pa kmalu losala... eh...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Starost ob rojstvu prvega otroka
sashy

Koliko ste bile stare, ko ste prvič rodile?

pod 20 (9%)

od 20 do 23 (20%)

od 24 do 27 (33%)

od 28 do 31 (27%)

od 32 do 35 (8%)

več kot 35 (3%)

Število vseh glasov: 508

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!