ronja
|
Ker če tako pogledaš, če bi bilo res kriza, bi bila že not, v bolnišnici ali porodnišnici. se strinjam, ko so mene poslali v p., vseh 3x, ko so me zdravnice napotile, so mi lepo rekle, da moram it diret tja pa konec - tako rečejo, če je nujno. Če bi bilo torej kaj narobe, bi ti to sigurno povedala. Je pa že ok, da te da na prednostno listo s tistim nujno. ampak tole res ni pošteno...v avstriji 1 mester snega, pri nas pa nič Meni se zdi nepošteno to, da imajo v Avstriji 2 leti porodniške, mi pa samo 1! hehe, vidim, da ste čist not v jamranje padle . No, jaz nekak nisem preveč jamrasta - sem zadnjič pisala, da je šlo pri porodu vse ok, pa me je potem lubi spomnil, da tudi ni bilo glih čist tko: mala je bila malo preveč modra, pa so jo dali gret pod lučko, jaz pa sem začela ful preveč krvavet in mi je babica masirala maternico še pa još (to ful boli). No, jaz sem že odprta 2 centi, samo se mi zdi, da to komot še malo počaka . mogoče sem res preveč optimistična, ampak sem tak happy, da končno smem kaj počet... Da verjetno spet pretiravam. boli ja, itak, maternica, krči itak, spim bolj malo, ker pač kaj počnem zvečer, zjutraj sem pa zdaj skoz nekaj mela (poleg tega imam naravno budilko ). Ampak res pa nočem rodit pred januarjem! ploha, "držim ti palčeve i navijam za tebe" (riblja čorba), da zmagaš! in sta oba tud k nama prišla na posteljo 160x200 saša, ehhe, mi bomo po moje tudi dostikrat 4je v najini postelji 110x200! nikol v življenju nisem tega mela, pa mi tud na kraj pameti ni padlo da bom rabla pol pa naj še kdo reče da ti otrok ne spremeni lajfa hehe, podpišem!Nama je predvsem ritem spremenila -sva sicer ponočnjaka, zdaj morava pa vstajat takrat, ko sva prej hodila spat . Pa namesto najinega simpatičnega kaosa, morava kar en ritem furat, pa tako... No, saj se ne dava čist, samo plačujeva to s podočnjaki do kolen, hehe . Mi mamo za tamalo ene simpex gležnjarje, ki ne premočijo, pa eni škorenjčki tudi še čakajo, so malo večja cifra, se mi zdi, ampak bojo zdaj zdaj prav - saj daš itak termo nogavice not... To ej vse dobila staro, ampak še ful neznucano. Dežni plašček pa je tudi dobila, celo novega, ena mamina kolegica... no, nam je prav, hehe. Se mi je pa sodelavka na faksu zadnjič ponudila, da mi da kake cotke, pa posteljico, itd... za tamalo... Sem se kar zagrebla, hehe, ker tile štosi kar drago pridejo... ulla, Ronja tudi sama zleze v stolček, če ga pustim tako, da je to možno... Je treba pazit zdaj na te naše mule, ni kej... khurde, točno tako previjalko točno tako na akciji sva midva kupila in sva super zadovoljna z njo - še zdaj je ful uporabna, čeprav je Ronja zeloooooooo živahen otrok! Iz kake druge bi mi gotovo že dol padla! Tu pa je malo večja površina, da jo lahko loviš okoli . pa fino je, če jo maš med omarami, potem ne more pri krajih dol lest, hehe. jaz ti jo res priporočam! če ti otrok enkrat ne pade dol, je to vredno teh 130 evrov, verjemi! Pa tistih malih ne boš mogla dolgo uporabljat, to pa še zelo dolgo, kasneje daš pa zg. ploščo dol in imaš samo predalnik. Jaz mam not čisto vse za Ronjo, no, zdaj bo treba počasi preselit, da bo not za Lejlo, Ronja dobi pa omaro (no, en del), ker je že velika . Glede tega, kako izgleda Lejla, pa se mi zdi, da je ona pa le podedovala očijeve seksi ustnice... On ma take velike, seksi čutne ustnice, ful velike, res! To sem si ful želela, da bi vsaj ena punčka po njem dobila (saj je tudi na fantu lepo, ampak na punčki se mi zdi, da pride še bolj do izraza)... No, Ronja ma usta po meni, j* ga, bo morala bit zadovoljna s tem, hehe. Ampak lejla po slikah iz UZ pa se mi zdi, da bo mogoče dobila njegove... No, povem januarja, oz. boste verjetno lahko same ugotovile, hehe. lunica, hehe, zrezki so izi: na malo maščobe popečeš posoljene zrezke (lahko tudi popopraš, samo jaz ne, ker je bilo tudi za tamalo), ko so pečeni, jih zdevaš na krožnik, ki ga daš na tisto posodo, kjer se ti kuha priloga, da ostanejo topli, med tem pa fikneš v ponev od zrezkov kaki 2 žlici kisle smetane in zvrhano žlico gorčice, zmešaš, dodaš žličko currya in nastrgaš sir (jaz sem dala malo kačkavalja, sem ga glih imela, pa še dva topljena sirčka sem not vrgla). na izi, zimprovizirano do konca, ampak smo bili že vsi lačni, pa nisem komplicirala. Ma pa lubi ful rad to gorčično omako, pa vedno ga spomni na najine začetke (ko se je čudil, kaj bom naredila z gorčico - njegova mami ni glih nek experimentator in je prvič videl, da bi se gorčico dalo nekam, kar se kuha - pri njih so jo imeli samo za na hrenavke, hehe . No, potem sem naredila tisto omako takrat in je bil ves navdušen in se mi zdi, da se je takrat še mal bolj zaljubil . Pri njem gre ljubezen tudi skozi želodec, hehe. Hvalabogu, ker če bi šla samo malo nižje, potem bi me zdaj že pustil, ko sva pol leta na suhem... ) khurde, ja, držite mi pesti! ker nočem it dec. pa se mi zdi, da zato, ker nočem, pa ker nič ne kompliciram na splošno v življenju, če se le da (sem bila že prej bolj taka, zdaj me je pa lubi še bolj u iber nekompliciranje navadil), no, se mi zdi, da zato kar nekak ne jemljem teh stvari dovolj resno... Ker jaz ji vsa nasmejana rečem, da sem super, pa tko mimogrede - aja, sem mela popadke, ona pa sam:ajaaaa! Ojoj! No, hlače dol, da pogledam, kaj so naredili... mal karikiram, ampak ne kaj dosti
|