|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
2.1.2009 19:56:04   
Lara Croft
Hm... Lara spi... ji nisem pustila spat ob 18h, ko se ji je spalo.... ma sem žleht... user posted image Ma sem sigurna, da se bo danes zvečer še zbudila... ma prav, kar nej se.... potem bo itak takoj nazaj zaspala...

Danes zvečer pred enim letom, sem pa jst test naredila.... in končno zagledala dve črtici... sicer je bla komaj komaj vidna, ker bi mogla počakat do jutra, ma šlo... user posted image user posted image Sem prišla k možu in ga vprašala, koliko jih vidi, je na hitrco pogledal in rekel, da eno.... user posted image Sem mu turala tisto palčko pod nos in mu govorila, da nej boljš pogleda... hahaha

Naša Demi ima neko virozo... čist je hin... čist... ji je dal veterinat dve šponti antibiotika in jutri jo je treba peljat še enkrat... je rekel, da ni nujno, da ozdravi..... ma sva tolk žalostna.... tolk veselja nama je naredila v teh 11h letih, ko je z nama.... sem tku upala, da jo bo tudi Lara spoznala...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.1.2009 21:33:08   
amor real
Punce, da vam tudi jaz čeprav z zamudo voščim vse dobro v novem letu in veliko lepih trenutkov z vašimi dragimi

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
2.1.2009 22:05:37   
meta21
Oooooojlaaaa, babnce! Sem že nazaj! Ste me kaj pogrešale?user posted image  Jaz vas ful pa sem se kar s hrano tolažilauser posted image user posted image user posted image  

Najprej vsem skupaj ŽELIM SREČE, ZDRAVJA, VESELJA Z MALIMI IN VELIKIMI MIŠEKI IN NAJ BO VSE TAKO KOT STE SI ZAMISLILE!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.1.2009 22:09:42   
meta21
Preden vas grem za nazaj brat...

Kot sem že omenila Lovra ni več mogoče zadržat na hrbtu, ker se takoj prevrne na trebuh in ko je na trebuhu skoz poliva, tudi če je jedel pred 1 uro. Poliva pa tudi na rami in bog ne daj da ga primeš okoli trebuščka... Čeprav bi rad večje obroke, jeva manj in večkrat, kar pomeni, da jeva 7-8krat v 12 urah!!!!!! Skratka nonstop! Pa zdi se mi da je skoz slabše! Zdravnica je na pregledu pri 3 mesecih rekla, da ma mal refluksa. Zdaj pa vprašanje: IMA KATERA IZKUŠNJE Z NOVALAC formulo proti polivanju?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.1.2009 22:12:21   
Lara Croft
Meta... jst sem te pogrešala.... Sem prow vesela, da si nazaj.... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.1.2009 22:15:22   
gold fish
ooooooooooo, Meta je nazaj iz Prlekijeuser posted image .....user posted image

...ubožček Lovro.....user posted image ...

.... mislim, da je mty bila na novalacu, samo ne vem če na tem proti polivanjuuser posted image

.... midva še tud jema na 3 ure....,razen če spi ga ne budim....., pol vsaj dobi dovolj hrane.....drugače se tak sploh ne dere za njouser posted image  in posledično čez dan premalo poje....... zato torej 3 ure....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.1.2009 22:17:18   
gold fish
saraya - ma pa nov avatar ....user posted image user posted image user posted image

p.s.
čeprav sem se na tisto sliko ful navadila....vedno mislim, da si bla ti.....ker sta obe temniuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.1.2009 22:18:20   
gold fish
lara - a tako dolgo že mata to muco?  kak dolgo pa sploh živijo mačke?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.1.2009 22:19:20   
gold fish
lara - a tiste škatle tvoje si slikala? .......  pa daj še kako sliko tvoje Demi zraven, da jo spoznamouser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.1.2009 22:49:36   
meta21
Uh, ste načvekale v tem tednu...

Nisem še vsega prebrala, ampak preden pozabim...

MTY-Kako kaj spanje z AC?

Gold fish, kako probaš tisto z jezičkom za gosto hranouser posted image

Emi-za nosek sem jaz ful zadovoljna z Baby vac-najdeš na spletu.

Govorite o fredovem obroču za v vodo. Podnapise prosimuser posted image

Pa še tista mi je bla močna, MTY, da je mali spil fiziološko. Sicer če se ne motim je to samo mace osoljena voda ampak, halouser posted image

OK. Grem naprej brat...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.1.2009 22:51:25   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara - a tako dolgo že mata to muco?  kak dolgo pa sploh živijo mačke?user posted image

Ja, od kar sva šla živet skupaj jo imava.... Ma od 15 do 18 let menda....

Ugotavljam, da nimam nobene njene  lušne slike na računalniku...

user posted image

Škatle pa nisem še poslikala... bom jutri..

Neposredna povezava do sporočila: 2411
2.1.2009 22:57:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

saraya - ma pa nov avatar ....user posted image user posted image user posted image

p.s.
čeprav sem se na tisto sliko ful navadila....vedno mislim, da si bla ti.....ker sta obe temniuser posted image

malo za spremembo.Saj jaz tud ne rada spreminjamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2412
2.1.2009 22:58:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Oooooojlaaaa, babnce! Sem že nazaj!

oilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
2.1.2009 23:02:39   
arabela*

IMA KATERA IZKUŠNJE Z NOVALAC formulo proti polivanju?

mi imamo za zvečer in tu pa tam,ko kam gremo.
Je kar vredu,vendar bi na tvojem mestu,če ima refluks raje dala Aptamil AR,v kolikor ga bo vredu prenašaluser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
2.1.2009 23:16:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Meta... jst sem te pogrešala.... Sem prow vesela, da si nazaj.... user posted image

user posted image

Jest sem tud vesela. Je prav fajn bit doma. Drugač mam pa tako močno M, da mam kar poplave. Sem se pred časom hvalila, da nimam močnih. Prvi 2 rundi sta ble res bolj za vzorec zdaj pa ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2415
2.1.2009 23:18:50   
meta21
Delam 100 stvari zraven, tak da še nisem vsega prebrala (bom jutri) ampak dovolj, da lahko rečem tole: MTY, da nam niti slučajno kam ne pobegneš!!!! SAj si vendar naša, pa jest sem si (ti) še eno ekskurzijo obljubila v vaše kraje... Halo, kako bom pa drugač tiste kraje kdaj spoznalauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
2.1.2009 23:19:21   
arabela*
Sicer če se ne motim je to samo mace osoljena voda ampak, halouser posted image

ja,nekaj takega

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.1.2009 8:48:47   
Marsy
spet jaz prva user posted image

Zgleda, da novo leto tud tuki prinasa spremembe user posted image .
Ma sej jutr gremo pa ze dol...

Men se ne da glih iskat, kako se slikca pod nickom zamenja - rabim kak namig. Me je zdej saraya spodbudila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.1.2009 9:56:21   
pf
Dobro jutro babike. Upam, da ste se naspale. Naša po novem spi do dveh, pa do šestih in do pol osmih, osmih, tak da če bi bilo tak bi še kar nekak šlo. Jaz bom tudi malo povprašala pediatrinjo kako je kaj z zbujanjem ponoči in hranjenjem. Predvsem me zanima če je potrebno dvakrat papat ponoči. No saj si mislim, da mi bo rekla, da če je lačna naj je. Ampak kot je rekla Saraya verjetno bi bila včasih dudka dovolj, jaz ji pa kar dam za jest. Mogoče bi bilo enkrat dovolj. Ne vem, bom povprašala malo.
Lara Croft upam, da ti mucka ozdravi in da bo Lex dobro.
Meta pozdravljena. A si se imela lepo v Prlekiji?
Marsy a jutri pa že romate nazaj? Hitro so minili prazniki, a ne?
Punce a ve še tudi kar dobivate oblačila za user posted image ? Jaz toliko dobim, da mi je že zoprno. Pa ne misliti, da sem nehvaležna, ampak vse kar je normalno. Ne vem če nima istih številk trenerk za spomladi enih sedem, osem, bodijev št. 80 enih 15. Škoda mi je denarja, ker tak ne more vse ponositi. Včeraj je spet dobila mikico s kapuco - prav ji bo kvečjemu dva tedna, danes je dobila eno mikico spet. Jaz nisem razsipna in mi je to vse preveč. Rada vidim, da je lepo oblečena, pa barvno usklajena da je, ampak toliko pa ne rabi. Vsi zgleda radi kupujejo cotke, ker so tak cart in pa izbira je velika.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.1.2009 10:07:45   
gold fish

Gold fish, kako probaš tisto z jezičkom za gosto hranouser posted image

Govorite o fredovem obroču za v vodo. Podnapise prosimuser posted image

probaš tako, da mu daš po žlički, recimo mleko.....pa vidiš reakcijo al potiska jeziček ven...še ni pripravljen...al ga že obvladuje...je pripravljen......  upam, da razumeš...najbolj boš videla tako, da probaš.....

fredov obroč...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173097

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.1.2009 10:09:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image  

majo naši sosedi podobno, sicer mačaka, pa malo daljšo dlako ima...

Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.1.2009 10:11:10   
gold fish

Drugač mam pa tako močno M, da mam kar poplave. Sem se pred časom hvalila, da nimam močnih. Prvi 2 rundi sta ble res bolj za vzorec zdaj pa ....user posted image

jaz sem mela do zdaj že 4...pa vse 4 take poplave, da je joj......Upam, da naslednja ne bo......

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.1.2009 10:17:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce a ve še tudi kar dobivate oblačila za user posted image ? Jaz toliko dobim, da mi je že zoprno. Pa ne misliti, da sem nehvaležna, ampak vse kar je normalno. Ne vem če nima istih številk trenerk za spomladi enih sedem, osem, bodijev št. 80 enih 15. Škoda mi je denarja, ker tak ne more vse ponositi. Včeraj je spet dobila mikico s kapuco - prav ji bo kvečjemu dva tedna, danes je dobila eno mikico spet. Jaz nisem razsipna in mi je to vse preveč. Rada vidim, da je lepo oblečena, pa barvno usklajena da je, ampak toliko pa ne rabi. Vsi zgleda radi kupujejo cotke, ker so tak cart in pa izbira je velika.

....meni gre to tud na živce...sploh, če me ne vprašajo prej.......  pol pa mi prinesejo nekaj št. 68...ko že tak imam ful...  al pa po možnosti za 12 mesecev...in to ful debele dolge rokave.....user posted image ...moje dete je ja avgusta rojeno..sredi poletja dolgi rokaviuser posted image ...pa takih cvetk je kar nekaj.....nekaj prinesejo pa sploh ne študirajo koliko bo otrok star, ko bo lahko to nosil......

...isto s plenicami...sem še pred kratkim dobila od 3-6kg...... kot da ne morejo prinest 1 št. večjih, ko jih bomo itak ponucali..... saj za tekoče previjanje pa ja mamo zalogouser posted image ....

...najbolj grozno pri vsem pa je to, da to dela bližnja žlahta, ki bi lahko vprašala prej.....user posted image

...pol pa tak zgleda kot da nisi hvaležen če kaj dobiš......  če pa ti itak ne koristi.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.1.2009 12:00:12   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Dobro jutro babike.

Veterinar je danes rekel, da zgleda, da bo ozdravla, čeprav se niti ne premakne..... je danes dobila še štiri šponte, antibiotike in glukozo... Jutri pa spet...

Lexu smo tudi za silo nekaj zrihtali...

Lara pa nič ne dobi, še dobro, da imam vas forumovke, drugač bi hodila naga okoli.... user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.1.2009 12:02:56   
Lara Croft
probaš tako, da mu daš po žlički, recimo mleko.....pa vidiš reakcijo al potiska jeziček ven...še ni pripravljen...al ga že obvladuje...je pripravljen...... upam, da razumeš...najbolj boš videla tako, da probaš.....

Jaz ji dajam tiste vitamine po žlički.... še vedno poriva ven jeziček.... user posted image

majo naši sosedi podobno, sicer mačaka, pa malo daljšo dlako ima...
Sej naša Demi tudi ni čist kratkodlaka, čeprav bi si želela.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!