Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:25:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya joj,kak mi grejo na jetra,ti ko pokajo zunaj.Pa cel ljubi dan že neke petarde al kaj pokajo. Pri nas je pa taka prijetna tišina letos....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:25:15
|
|
|
|
sonček33
|
Gloria in Fisšica - a ste ok? rastete? Zdravi? imejte se lepo v teh prazničnih dneh.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:25:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena... Veš, da imaš čas samo do 31., da jih unovčiŠ? Pojdi v DM in ti bojo tisto eno sigurno dali.... Vsaj meni je tako rekla enkrat, ko sem kupla za 8€, točke pa mi ni hotla dat... NO, jaz nimam več niti ene, sem jih vse pošenkala... Lara, do 31.12. dobiš nalepke, vnovčiš jih lahko do 7.1.2009.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:27:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Gloria in Fisšica - a ste ok? rastete? Zdravi? imejte se lepo v teh prazničnih dneh. Kaj pa mi drugi?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:29:37
|
|
|
|
arabela*
|
tak,še kopalnico spucam,pa je je že tudi budna,se že z Anejo igrata v sobi
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:31:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ima mogoče katera viška eno dm-ovo nalepko? Meni manjka ravno še ena... mam. celo dve. leda, se priporočam za eno nalepko. Naslov sem ti napisala na ZS. Če katera potrebuje BabyCentrove, Šparove... - z veseljem pošljem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:39:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak,še kopalnico spucam,pa je je že tudi budna,se že z Anejo igrata v sobi si spet pridna..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:40:28
|
|
|
|
ključek
|
a mogoče katera ve, ali bodo drugo leto iste nalepke DM????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:43:36
|
|
|
|
ključek
|
kje pa se naša *bubi* potepa??? pa KAHLO??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:44:30
|
|
|
|
arabela*
|
grem M previt
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:49:46
|
|
|
|
emi*
|
Ines ma dva dni full zamašen nos pa ji ga ne morem očistit,ko pa se ji nekje notri nabira,kaj nardit???Ko jo full moti se začne jokat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:52:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Ines ma dva dni full zamašen nos pa ji ga ne morem očistit,ko pa se ji nekje notri nabira,kaj nardit???Ko jo full moti se začne jokat. mi prakticiramo fiziološko pa tisti aspirator na vpih. hmmmmmmmmm...............a sem sploh prav napisala??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:52:50
|
|
|
|
ključek
|
..................kak si kaj??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:53:57
|
|
|
|
leda
|
mi prakticiramo fiziološko emi, jaz samo fiziološko, ampak temeljito. tko da ji s chiccotovo pumpico (ki ma poseben mehak nastavek) čez eno nosnico špricnem tko, da čez drugo ven pride. in gre vse ven.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:55:58
|
|
|
|
ključek
|
imate že fredove obroče za plavanje ?? jaz tuhtam, da bi ga nabavila, pa bi se kopali doma v banji. a hodi katera z na plavanje???
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.12.2008 18:56:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:58:24
|
|
|
|
leda
|
pa čist tko mimgrede. ste mele že eno debato o pesmicah. une, ki ste ble pionirke, se najbrž spomnite pionirske himne: rastejo trave in misli... naši tamali se zdi blazno smešna; se krohota na ves glas. sosedi, ki so letnik 80nekaj, pa se po moje sprašuje, kaj je temle tle zraven ko stokrat na dan en zadevaški komad pojejo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 18:59:53
|
|
|
|
leda
|
imate že fredove obroče za plavanje jaz ga mam že od taprve in je super. mi sicer nismo organizirano hodil na plavanje, smo pa na bazene kar kmalu. ker je blo tamali ful všeč. in še danes ma rada vodo; zdej že sama hodi na plavalni tečaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:02:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda mi prakticiramo fiziološko emi, jaz samo fiziološko, ampak temeljito. tko da ji s chiccotovo pumpico (ki ma poseben mehak nastavek) čez eno nosnico špricnem tko, da čez drugo ven pride. in gre vse ven. jaz imam razpršilo fiziološke,ki full globoko špricne v nos,pol pa ji z bibipalčko ven potegnem.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:02:01
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda imate že fredove obroče za plavanje jaz ga mam že od taprve in je super. mi sicer nismo organizirano hodil na plavanje, smo pa na bazene kar kmalu. ker je blo tamali ful všeč. in še danes ma rada vodo; zdej že sama hodi na plavalni tečaj. koliko časa pa je takšen majhen pišek lahko v vodi?? in baje niso vsi bazeni priporočljivi, ne?? sploh tisti z vročo termalno vodo???? baje sta za najboljša atlantis in olimje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:05:53
|
|
|
|
leda
|
koliko časa pa je takšen majhen pišek lahko v vodi?? in baje niso vsi bazeni priporočljivi, ne?? sploh tisti z vročo termalno vodo???? baje sta za najboljša atlantis in olimje no, tko male jaz še ne bi dajala v vodo, čeprav zdaj že kar dobro sama regulira telesno temperaturo. taprvo smo prvič dal v vodo pri devetih mescih; sam tečaji so že od 4 mescev dalje... na strani plavalne zveze maš seznam primernih bazenov v sloveniji in vsa priporočila glede temperature in časa. nimam časa guglat (mal računalnik, malo pojem:), sem pa pred časom že link nalepla.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:09:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dej pošlji mi ta komad... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:11:21
|
|
|
|
leda
|
Dej pošlji mi ta komad... hahaha Pionirska himna Rastejo trave in misli raste in širi se dlan, rastemo z njo pionirji v velik pokončen dan, danes so pravljice naše krožijo zvezde kraj nas, jutri kdo sonce zajaše zemlji zapoje naglas. Ker mi vemo zakaj, je v deželi sam maj, je ves pisani svet kot iz škatlice vzet, da skoz kuštrave dni nas veselje lovi in doni do neba pionirski hura. Jutri vsi bomo veliki velikih misli in rok, jutri nov spev domovini pride z odraslih otrok, živijo zemlja in zvezde živijo ptice in cvet živijo vsak, ki je z nami z bilčico k sreči pripet. Ker mi vemo zakaj, je v deželi sam maj, je ves pisani svet kot iz škatlice vzet, da skoz kuštrave dni nas veselje lovi, in doni do neba pionirski hura. ga pa na youtubu žal ni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:12:44
|
|
|
|
emi*
|
hvala za nasvete. ko pa ne vem kje se ji to nabira,saj v nosu nič ne vidim,kot da ne bi blo nič.samo se sliši.ponavadi sem ji jaz tudi dala fiziološko v nos pa kihne pa vse ven zleti,zdaj noče pa noče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:15:23
|
|
|
|
pf
|
Čestitke za prve zobke. Lara Croft nič biti trmasta in vse sama narediti, poteraj ga malo. Dedci so smotani ko tema, saj nimaš edina takega, ki si ne zrajta nič. To bi jim mogel narisati in pisno prošnjo dat, da si zrajtajo kaj. MTY jaz bom tudi kupila fredov obroč v kratkem. Bom tu in tam dala Lano v banjo. Imamo veliko kotno, da vidim kako bo pol na bazenu. Zdajle ko je tak mraz ne bomo še šli nič, bomo počakali do marca. Saj sem zadnjič napisala da se ne morem postopiti da bi šla, čeprav kot je Leda napisala dajejo otročke v bazene že po četrtem mesecu. Ne vem, me pa ima da bi šli.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 19:18:03
|
|
|
|
pf
|
Sem pa opazila, da avgustovke ful hodijo na bazene s svojimi bavcki in se imajo lepo in vse pohvalijo kak se otročki radi kopajo tak da . MTY pojdi ti prva z LN in poročaj s terena.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.