Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Bubi jaz sem bila v Maestralu že trikrat. Preden so ga prenovili, pa potem še dvakrat. Ampak za prvega maja, ne poleti. Imajo fajn bazen veliki, savne, sobe so lepe, hrana pa okusna. Pa sprehajalnih stez je tam polno za vozičkanje, čisto blizu je do centra Novigrada cca dobrih pet minut ob morju. A greste?
gledam varianto za 2. teden v maju. Me zanima, na koliko stopinj je ogreta voda v notranjem bazenu.... če bo dovolj za male škratke . Letos smo bili v Umagu, pa je bilo samo 28°
Sem razmišljala, kaj delam drugače kot ponavadi, ko jo dam spat.... podnevi jo takoj, ko mi zaspi na rokah odložim.... zvečer pa jo držim in držim in držim... danes sem jo dala takoj, ko je zaspala v zibko... ne vem, al je bil slučaj al kaj, ma Lara mi niti mrdnila... spi že od devetih, tko da sem celo obrbo v kuhinji po tleh lahko nalepila in škatle pobarvala... Nisem hotela prižgat računalnika do zdej, ker če ne, bi me sigurno zamelo tle in ne bi naredila nič...
EVO MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... sEM šla že dopoldne v Koper.. sem nujno rabla nekaj iz OBIja....pa v Baby center sem šla po dekoracijo za Larino sobico..... Matr, kako je blo na parkirišču..... nisem niti tela it v trgovino, sigurno bi me kap.... pol pa še malo k staršem.... Sem dobila nekaj domačih klobas.... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Kaj lahko jem svinjino???????????????
upam,. da po novem letu res boljše bo...
Fiši.... ma že jutri bo boljše, boš vidla...
Te tabele na mlekih, koliko bi naj otrok pojedel, so ubijalske. Kam naj v ta majhen želodček 2 deci nafilam
Na naši škatli piše.... 90ml...
Madona... kaj to je vse, kar vam je ratalo naklofat v celem dnevu?
Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj. Rousseau
tako, predbožični večer je za nami, ker pa je ostalo toliko hrane, imam kosilo že narejeno za danes. ker je bila neja pridna, ji je božiček pustil darila pod smrekico.
tako, sedaj se grem pa crkljati z mojo princesko, imejte se lepo...............
Ne. (16%) Ne vem, se ne morem odločiti. (12%) Da, ampak se moj partner/partnerica ne strinja. (4%) Da, če bi bilo dolgoletno zdravljenje neplodnosti neuspešno. (60%) Da, v prihodnosti nameravam posvojiti otorka. (7%) Da, to sem že storil/storila. (1%)
Število vseh glasov: 399
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!