Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 8:20:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kako je marisa??? hvala.Bo nekako.Včeraj mi ni celo noč spala,je samo mrdala.Prej sem jo položla spat,petnajst minut in evo jo opet tu ,pa malo še kašlja.Onedve bosta počasi ok,meni pa je začelo z nosa tečt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 8:31:41
|
|
|
|
gold fish
|
no, pa še dobro jutro......zaspanke .. ...jaz sem imela že pestro...... mali je jedel okrog 19 zvečer, pol okrog 21.30 zaspal in spal do 3.30, takrat jedel in spal do 6...takrat imel neke izpade, sem mu dala dudo in je zaspal zraven mene do 7..., pol ob 7 pa taka lakota, da ... ..jaz pa dobila 4 in spet v vsej svoji veličini......sem bila ponoči zaradi nje večkrat auf kot zaradi malega ... zjutraj pa pol nisem vedla v katero smer naj najprej letim ...v kopalnico al kuhinjo malemu po flašo .... ..še sreča, da je bil še ta veliki pikec doma, da ga je malo zamotil, da sem se lahko vsaj stuširala, pa pol v kuhinjo, ker drugače bi blo še po kuhinji vse rdeče.. ...... ....sem seveda spet sama, pikec pride iz šole okrog 12, možek pa .....odvisno kaki bo promet iz CE...upam, da bo do večera doma.... ....odkrito povedano se letos sploh ne veselim teh praznikov, ker je vse ful nekam čudno, pa vse gre v narobe smer.... .. ...upam,. da po novem letu res boljše bo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 8:34:32
|
|
|
|
gold fish
|
o, marsy hello
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:10:45
|
|
|
|
gold fish
|
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........kje ste
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:11:14
|
|
|
|
gold fish
|
.... ...zgleda, da sem edina sama doma....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:12:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........kje ste ja tuki............... jutro......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:12:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... ...zgleda, da sem edina sama doma.... ne ne, sva midve tudi............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:19:57
|
|
|
|
leda
|
evo še ena. ponosna in ded. mož namreč decembruje kot že dolgo ne, tko da moram vsake tolk čase zlo pozitivne misli mislit, ker mam že mal dost: pamži non stop ampak včeri je pa ratal. tavelki sem dala dvd na laptop in seveda zvok ni delal. pa je revica gledala risanke na suho. tamala je uspela pojest tik preden se je dvd koncal. prvic zajokat, ko sva s tavelko se jedli vecerjo in drugic, ko sem ze umila, oblekla, prebrala... in sem ob pol devetih bla na kavcu in si po tihem ploskala. in seveda potem bla od samga navdusenja nad samo seboj tolk našponana, da nisem mogla do polnoci zaspat. tko da sem dons čist ded...ni da ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:20:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro še iz moje strani komaj včeraj so mi zamenjali modem na računalniku, ta stari modem je namreč umru, in včeraj sem dobila spet okno v svet sem bila že čist depresivna ko nisem imela dostopa na RR in inernet za nazaj ne vem če mi bo uspelo vse prebrati tako da čestitke vsem našim fantkom in punčkam, ki ste praznovali v teh nekaj dneh goldi sej bo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:23:02
|
|
|
|
RAČKAPK
|
leda... moj tut nekam nenormalno decembruje letos
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:26:31
|
|
|
|
leda
|
lara, glede spanja. delno se strinjam s sarayo, ker naj bi tamali prišli na svet že z vzorcem spanja. ampak po moje se vsakega da z rutino naštelat, če se mal tehnično izrazim. starši se morjo odločit in se potem predvsem držat odločenega in seveda vztrajat dalj kot podmladek... mi2 sva pri prvi prevzgoji pred slabim mesecem rabla ene 10 dni, da sem jo navadla zaspat v njeni postli. prej je z mano v dnevni. najprej sem jo vlekla gor in dol (ma postlo na kolesih), zdaj pa to ni več potrebno. no, seveda ne pričakujem, da bo tko za vedno; glih prejšnji teden je bilo spet potrebno malo več truda...ampak se ne dam. iz sobe ne greva, mrmram isto pesemco in vztrajam. dnevno je pa kaos. se ga še nisem lotla v red spravljat, ker tudi težko rutino naštelam. plus ko bo lepše vreme, bova velik pohajali in si je niti ne želim. mi je pa zvečer bistveno, da mava z mojim vsaj nekaj ur sama.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:27:52
|
|
|
|
leda
|
leda... moj tut nekam nenormalno decembruje letos jah, sej drugač je super in dela čist vse, tko da mu zdele mal čez prste gledam...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:30:40
|
|
|
|
Marsy
|
včasih celo dela...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:30:46
|
|
|
|
leda
|
mi2 sva pri prvi prevzgoji pred slabim mesecem rabla ene 10 dni, da sem jo navadla zaspat v njeni postli. prej je z mano v dnevni. najprej sem jo vlekla gor in dol (ma postlo na kolesih), zdaj pa to ni več potrebno. no, seveda ne pričakujem, da bo tko za vedno; glih prejšnji teden je bilo spet potrebno malo več truda...ampak se ne dam. iz sobe ne greva, mrmram isto pesemco in vztrajam. to pomeni, da sem od 1,5 ure mrmranja in drajsanja postle prišla v desetih dnevih do tega, da prideva v sobo, se dojiva, jo položim v postlo, dam dudo, če ne zaspi na jošku, rečem lahko noč in grem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 9:42:33
|
|
|
|
ključek
|
lepo praznujte danes............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:12:07
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro. Naša spet noče več flaške. Mleka za vzorec v dojkah, flaše pa ne. Katastrofa. Dva zobka ji zgleda ven bucata, ker je bila včeraj tak tečna proti večeru, da joj. Marsy lepo. Bubi jaz sem bila v Maestralu že trikrat. Preden so ga prenovili, pa potem še dvakrat. Ampak za prvega maja, ne poleti. Imajo fajn bazen veliki, savne, sobe so lepe, hrana pa okusna. Pa sprehajalnih stez je tam polno za vozičkanje, čisto blizu je do centra Novigrada cca dobrih pet minut ob morju. A greste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:12:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! Te tabele na mlekih, koliko bi naj otrok pojedel, so ubijalske. Kam naj v ta majhen želodček 2 deci nafilam . Mi smo imeli do zdaj Beba HA 1, pa sem prejšnji teden menjala na Beba 1. In je imela krče 3 dni zapored . Sem šibala po HA in je zdaj OK . Me res zanima, če je bila menjava kriva, ker v sestavi ni nekih razlik, pa proizvajalec je isti... Bom še 1x probala, najprej z mešanjem, kot je že bilo napisano. Ker imam zalogo navadne 1 doma IZVIRNO SPOROČILO: meta21 bubi, una kremica od J&J (sooting naturals) deluje. Se mu je že ful koža popravla. Hvala! me veseli Jaz sem tudi ful zadovoljna z njo. Sem tudi za ritko kupila iz te linije, pa ni slaba. ČEprav ga ni čez Bebival
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:14:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz pa dobila 4 in spet v vsej svoji veličini...... ojoj, jaz pa še vedno 1. čakam Mogoče bi morala pa test delat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:14:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you lepo praznujte danes............ o ti srček mali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:29:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya... kaj imaste pesa? ja,samo ne več doma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:31:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mislim, da bo naš tud nekaj takega....., imamo posvetovalnico in cepljenje 12 januarja komaj mi tudi,ampak piše namenski pregled
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:33:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... ...zgleda, da sem edina sama doma.... nisi edina. Moj je na primorskem,babike prehlajene.Čakam babico,da pride,moram v šoping ,pa neke stvari poštimat.Zvečer pa gremo k tašči na večerjo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:42:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz pa dobila 4 in spet v vsej svoji veličini...... ojoj, jaz pa še vedno 1. čakam Mogoče bi morala pa test delat ......spet septembrček ... aja, ..mam še en test doma....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 24.12.2008 10:43:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mislim, da bo naš tud nekaj takega....., imamo posvetovalnico in cepljenje 12 januarja komaj mi tudi,ampak piše namenski pregled pol že majo namen nekaj videt al pa delat....cepit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.