Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 12:01:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo ni brk.... ajutoooooo.... pa tudi drugače ni profesionalno narejeno.... hahaha.... tisto razmazano okoli učke sem pa že popravla.... .................super si tole uštimala..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 12:03:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
super si tole uštimala. Ja no..... še dobro, da ni poletje, ki bi se mi še bolj topilo....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 12:10:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Joj, Saraya.... kako si? Hvala,nekako bo. Smo hotele ven,pa je Aneja fasala vročino ej,to torto si pa super naredla.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 12:42:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
ej,to torto si pa super naredla. Veš kok je finaaaaaaaaaaaaa.... smo tisto obrezano pomagiali....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:00:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Veš kok je finaaaaaaaaaaaaa.... smo tisto obrezano pomagiali.... verjamem,ker je že videt slastna. Ne delaj mi luštov....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:01:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
LARA - saj vem, da je draga zadeva pa da je tut veliko dela s kačo moja nečakinja bo stara 17 let pa ma filing za te zadeve, pa svojo (veliko) sobo ima sam ko sem sam omenila, da bi ji to jst kupila....... raje ne pišem......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:01:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
lara - pa ti bi lohk pekla za zmajčkov butik al pa za zvezdo v LJ super tortica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:05:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
po moje se takim otrokom želje izpolnijo. Če pa so vesoljske, kot si napisala, pa se proba pri željah kak kompromis sklenit. Kaj konkretno sta si zaželela? samo elektronika si želita (od električne kitare do svojega prenosnika), saj si lahko misliš.... nič ni izpod 150,00 eur mislm..... definitivno ne bosta dobila...... zdej sklepam kompromise kar bo pa bo.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:10:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
sam ko sem sam omenila, da bi ji to jst kupila....... raje ne pišem...... Počaki še par let, da gre na voje... se boš pol izprsila...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:12:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara - pa ti bi lohk pekla za zmajčkov butik al pa za zvezdo v LJ super tortica hehe... pol bi hitr začela šparat pri sestavinah....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:27:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ve se že o službah menite? Meni se prav lepo ta porodniška izide, začnem 1. septembra. Oz. že malo prej, tisto kar je pač nuja. Verjetno mi bo nekaj dopusta propadlo Malo pa sem že začela.... zakaj bi ti dopust propadel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:29:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moram uporabljat besedo itak...ker imam ta paket....itak džabest Ja fino tale džabest, jst sm pa za vse te ugodne zadeve PRESTARA jaz tud....samo malo švinglam .....moja sestrična še ni ...pa še na simobilu je, tak da to koristim že odkar sem konec študenta ....u, je že dolgo tega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:29:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK moja nečakinja si ga ful želi, pa doma njeni niso navdušeni zdej pa razmišljam, da bi ji ga jaz kupila za naslednji rojstni dan sam me je malo strah, da ne bom naredila krega doma ...živali se baje ne kupujejo za r.d. .... jaz ga ne bi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:35:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf le rodila sem na Ptuju, ker sem slišala kar nekaj pohval na račun porodnišnice, kar za mariborsko ne bi mogla reči, zato sem šla tja. - pa lahko dam vsem pohvale Gold fish jaz sem mislila, da živite s starši. Ne vem zakaj se mi je zdelo. - prav se ti je zdelo....samo sta še oba v službah in bolj kot ne zasedena ...malo jih že ponucam, da mi ta velikega iz šole, pa v šolo vozita, drugače pa bolj slabo kaže..... nič kuhanja, pa ..... Ker s pamperskami nisem preveč zadovoljna. Ko to zalogo porabim bom probala samo s to Alano. - jaz tud nisem s pamperskami preveč zadovoljna..imam te od 4-9kg..ko imajo neki losjon zraven..pa se malo polula, pa ful smrdi...., sem za foro kupila Hoferjeve..., pa imam od DM babylove...pa moram sprobat, da vidim katere bodo ok... Ker tiste pamperske, ki sem jih v A kupila so pa OK in nič ne pride vonj skozi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:36:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moram uporabljat besedo itak...ker imam ta paket....itak džabest a smo važni ziher procente dobiva, zato pa take piše, a ne ............... ko bi le...... jaz dobivam samo račune
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:39:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK tole bo Božiček prinesel naši Mariji kaj pa naj prinese ta večjima? želje imata itak vesoljske...... poznano . ima katera kakšen predlog? stara sta pa 12 in 6 let - naš si je zaželel LEGO 7991 in 7992.... sem pa videla katalog od Ravensburgeja...in imajo fuuuuuuuuuuuuuuuul dobre igre in ostale stvari not..... thx
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:41:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša Marisa je včeraj zaspala ob 2.45. Skoraj šest ur se je matrala,da je končno zaspala.Katastrofa bogica..... naš pa nekak zadnje čase je okrog 8-9 zvečer, zaspi okrog 10, pa spi tam do 5, se naje in spi dalje...danes sem ga okrog 6.30, ko sta naša dva šla od doma vzela k sebi, ker je nekaj mrdal...in sma spala do 8.10 ... ...pa jaz bi še kar
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:43:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft .... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:45:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ni brk..... kaj pa zdej???? jaz bi jih s sladkim grehom narisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:47:29
|
|
|
|
gold fish
|
...evo ko jaz pridem do rač. pa mam spet monologe...... bom šla zdaj spet, ker sem žalostna ... ...ma se hecam.... samo res grem.......mali spi, grem perilo zložit, mogoče ne bom rabla likat..... sem včeraj dala sušit v sušilca, pa sem komaj danes uspela it v klet dol iskat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:50:10
|
|
|
|
ključek
|
.................ne bežat, sem jz tle.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:50:36
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo ni brk.... ajutoooooo.... pa tudi drugače ni profesionalno narejeno.... hahaha.... tisto razmazano okoli učke sem pa že popravla.... Fijuuu fijuuuu! Mojstrica, ni kaj! Zdaj vem zakaj si hotla črno barvo zmešat. Kaj pa če jih iz kakšnih mrvic narediš?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:51:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moram uporabljat besedo itak...ker imam ta paket....itak džabest a smo važni ziher procente dobiva, zato pa take piše, a ne ............... ko bi le...... jaz dobivam samo račune jaz dobivam čedalje večje................pa sploh ne vem zakaj............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 13:53:44
|
|
|
|
meta21
|
gold fish, pamperske iz Mullerja nimajo tiste dišeče packarije pa majo dve sorti-aktiv fit in baby dry (al neki takega)
|
|
|
igranje nagradnih igerevairenaigrate nagradne igre?da (
52%)
ne (
13%)
včasih (
35%)
Število vseh glasov: 69Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!