Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:16:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zakaj te je strah, da bo šel na hrbet mene je tud tega strah,sploh pri marisi,ko se mi vedno na hrbet obrača.Ja če spi na hrbtu in bruha se dete lahko zaduši,kar po moji logiki kar drži,če pa je na boku,pa ko bruha,mimo steče imam iste probleme kot ti Saraya. in me ful skrbi to njeno spanje oz. bruhanje, zato sploh ne vem ali naj jo dajem spati v njeno sobico ali naj bo še vedno pri nama.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:17:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma poglejte mojga dečkota, no.... sicer nisem pristaš plazilcev, ma je pa lep ta tvoj Lex..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:18:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..moram uporabljat besedo itak...ker imam ta paket....itak džabest a smo važni ziher procente dobiva, zato pa take piše, a ne ...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:27:16
|
|
|
|
ključek
|
se................... dni......................................pa bo tu.................joj, kok leti ta čas................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:31:22
|
|
|
|
ključek
|
spet imam monologe.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:35:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
JUHU še 15 dni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:43:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft sEM Šla na nosečnost pogledat, če se septembrke že zbirajo... kot da ne vem, da je še prezgodaj... LARA - men si tut sumljiva kaj boš mogoče ti odprla novo temo septemberčki 2009
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:51:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
tole bo Božiček prinesel naši Mariji kaj pa naj prinese ta večjima? želje imata itak vesoljske....... ima katera kakšen predlog? stara sta pa 12 in 6 let thx
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 9:51:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ups, pa tko sem pomanjšala slikco na zdaj je pa tko velika ti ti ti kuža
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:11:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK tole bo Božiček prinesel naši Mariji kaj pa naj prinese ta večjima? želje imata itak vesoljske....... ima katera kakšen predlog? stara sta pa 12 in 6 let thx pri nas bo božiček tudi prinesel tega kužka............ glede idej za ostala dva.............pa morm mal potuhtat, ker imam iste probleme (nečak, brat, sestra.....)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:20:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you imam iste probleme kot ti Saraya. in me ful skrbi to njeno spanje oz. bruhanje, zato sploh ne vem ali naj jo dajem spati v njeno sobico ali naj bo še vedno pri nama. Ma ni šans,jaz je še v kinderpetu nimam.Pa saj ne bruha nekaj ko spi,samo vseeno.Jaz si sploh ne znam predstavljat,da bi imela tak malega v drugi sobi kot sem jaz
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:26:32
|
|
|
|
arabela*
|
Naša Marisa je včeraj zaspala ob 2.45. Skoraj šest ur se je matrala,da je končno zaspala.Katastrofa
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:29:45
|
|
|
|
leda
|
imam iste probleme kot ti Saraya. in me ful skrbi to njeno spanje oz. bruhanje, zato sploh ne vem ali naj jo dajem spati v njeno sobico ali naj bo še vedno pri nama. naša sicer tudi precej poliva, a ponoči minimalno. če sploh. spi pa na hrbtu že dolgo časa; res je, da pri nama, ampak glavo ma pa čisto vedno na stran obrnjeno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:33:42
|
|
|
|
leda
|
Skoraj šest ur se je matrala,da je končno zaspala.Katastrofa boga mala. pri nas sicer nimamo večjih težav z napenjanjem; malo jo je pred kakim mesecem (sicer vedno sredi noči ). jaz sem ji večkrat na dan masirala trebušček, pa telovadila z nogicami, pa vzela bio gaia kaplice, ki so probiotične (tavelka je bila sicer razočarana, ker niso sladke. pri ad3 namreč vsak večer svoj gobček zraven moli . ampak meni je bil to samo ekstra plus) in jih je tudi moja pediatrinja pohvalila. ampak sej zihr si že vse probala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:38:49
|
|
|
|
arabela*
|
leda,enkrat sem ji samo kapljice dala,pa jo je še stokrat bolj zvijalo.Jo pa masiram in malo pomaga.Drugače čez je nikoli,samo zvečer nekje med deveto in pol naprej
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:41:10
|
|
|
|
arabela*
|
pf,mislim,da ni od AM.Sem predvčerajšnjim namerno jo probala pred spanjem podojit,namesto flaške.In je prvo kot prvo vse pobljuvala,pol pa jo je isto šraufalo.Ma ne vidim več logike,ko pa ponoči ziza parkrat na noč,pa nikoli ne poliva,pa nikoli je ne zvija,zvečer pa je cela štala
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 10:42:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda naša sicer tudi precej poliva, a ponoči minimalno. če sploh. spi pa na hrbtu že dolgo časa; res je, da pri nama, ampak glavo ma pa čisto vedno na stran obrnjeno. Marisa tudi tak ponavadi spi,ker se preveč obrača.Saj,če ima tak glavico,še nekako gre
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:21:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj bo prinesel božiček? Ne vem, ga moramo počakat
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:24:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK kaj pa naj prinese ta večjima? želje imata itak vesoljske....... ima katera kakšen predlog? stara sta pa 12 in 6 let thx po moje se takim otrokom želje izpolnijo. Če pa so vesoljske, kot si napisala, pa se proba pri željah kak kompromis sklenit. Kaj konkretno sta si zaželela? Bubi je tudi pri babici narekoval, kaj si želi. In to je: Jaka na Luni. (risanka na pop TV). Ampak od te risanke se pri nas ne dobi čisto nič, smo morali pošteno zimprovizirat
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:43:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Si končala torto? Daj eno slikico prilimaj, da vidimo mojstrovino ni brk..... kaj pa zdej???? zdej pa razmišljam, da ii ji ga jaz kupila za naslednji rojstni dan sam me je malo strah, da ne bom naredila krega doma Račka.... ni samo kača za kupit.... je treba terarij, termostat, grelni kabel, pazit, da ima vodo, da ima dovolj toplo, da ima dovolj vlage... je treba imeti tudi prostor, ker terarij vzame veliko prostora..... je to kr velik stošek, veš.... Pa miške je treba imeti v skrinji na zalogi.... če niso vsi za to, bo problem, veš... Joj, Saraya.... kako si? Mi tri smo pa pravi zaspanci.... do 10h smo spali...... sicer je danes spet ob 5ih jedla, ma je ob 6ih že spala...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:44:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
LARA - men si tut sumljiva kaj boš mogoče ti odprla novo temo septemberčki 2009 Malo morgen....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:48:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Si končala torto? Daj eno slikico prilimaj, da vidimo mojstrovino ni brk..... kaj pa zdej???? vseeno kako slikico prilimaj Namesto brk pa bobi palčke zapiči not, tak pod kotom
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:50:23
|
|
|
|
babyboooom
|
Račka.... ni samo kača za kupit.... je treba terarij, termostat, grelni kabel, pazit, da ima vodo, da ima dovolj toplo, da ima dovolj vlage... je treba imeti tudi prostor, ker terarij vzame veliko prostora..... je to kr velik stošek, veš.... Pa miške je treba imeti v skrinji na zalogi.... če niso vsi za to, bo problem, veš... jst mam mačka, k vsak dan prvleče miš na teraso....sam povej kam naj ti jih pošiljam....boš mela sveže
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:54:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Samo ni brk.... ajutoooooo.... pa tudi drugače ni profesionalno narejeno.... hahaha.... tisto razmazano okoli učke sem pa že popravla....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 11:56:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
jst mam mačka, k vsak dan prvleče miš na teraso....sam povej kam naj ti jih pošiljam....boš mela sveže Ma ne, hvala.... je že navajen, da mu jih odmrznem in pogrejem s fenom..... Ker enkrat, ko se ti ne bo dalo več, bo kriza....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......