Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:35:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
ta mali se pa okrog mene muza ta stari pa gleda dnevnik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:39:44
|
|
|
|
pf
|
Petrax tole s flašo situacijo sem ravnokar mislila opisati tudi sama. Prej sem ji mislila dati malo dodatka (novalac nf), za nameček pa še podojiti. To je bilo toliko joka, da ne morem opisati. Ziza ja, flaša podn. Že zadnjič se mi je čudno zdelo, ko sva šla na omin rojstni dan in je rekla tašča, da ni hotela jest in da so ji s cuclja ven stiskali, pa je minilo več kot štiri ure od kar je jedla, drugače pa mlati na dve. Pa sem si mislila, da se pač niso zraven spravili prav, ampak očitno naša bejba zavrača flaško. Tudi jaz bi mogla kdaj kam iti, ko ne morem biti v dveh urah nazaj. Zgleda, da bomo kar po starem še en cajt. Ne vem kaj ti naj svetujem, ker sama rabim nasvet. Je pa naša prva dva tedna po rojstvu jedla s flaške, ko sem imela poškodovane bradavičke. Čudno. Samo jaz bom vsak dan probavala, bo že. Morango tudi jaz zase nič ne najdem, za Lano bi pa lahko vse pokupila, pa za mojega tudi. Naša je dobila cepivo proti rota virusu. Ne vem, če se je še katera odločila od septemberk.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:40:51
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dons popoldan sm bla full delowna zavijala sem darila pa še nisem gotova pa še nekaj daril moram nabawit ja pa tut ene čestitke še nisem napisala to bom pa jutri zalaufala da ne povem kakšen kažin mam doma jst pospravljam, mularija mi pa skup vlači stvari mislm.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:43:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish kaj je zdaj čvekice...kje ste tu
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:43:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kje ste vse???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:45:09
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem pa danes napisala 28 voščilnic, pa tudi par daril sem spakirala in jutri romajo pod smrečko. Danes se mi ne da nič več. Malo bom še čvekala z vami, pa grem ajat. A gre kam na kak zaključek?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:47:43
|
|
|
|
pf
|
A greste kam na kak zaključek sem mislila napisati? Jaz planiram 27.12. da grem s kolegicami na večerjo in potem ven, ampak ne vem kaj naj. Mala itak flaške zaenkrat še noče, pa potem če spijem kaj morem 24 ur ven pumpati mleko al kako. To se pravi, da bi si mogla narediti kar veliko zalogo mlekca, če ga hočem iti malo sračkati okrog. Madonca bi šla, samo zaradi teh ceramonij še ne vem, če je vredno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:49:14
|
|
|
|
pf
|
Samo res kje ste?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:51:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
PF - žuranje raje prestavi na malo kasneje ko bo že uvedena GH, meni osebno se ne da zdaj ker sem enostavno utrujena če samo pomislim, kaj vse bi morala narediti, da bi lohk šla žurat mah res se mi ne da........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:53:32
|
|
|
|
morango
|
[/quote] Ma če hočeš, se lahko dobiva en dan v Postojni, veš... sej smo se že menile, pol te pa nekaj časa ni blo...[/quote] Ti pošljem kak zs, ko se bova namenili tja. Bi blo fajn te videt, pa Laro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 19:59:12
|
|
|
|
pf
|
Račkapk saj imaš prav, tudi meni slabo postane, če pomislim kaj bi vse mogla pripraviti za tistih par uric. Edino mogoče, da jo dam spat in grem za dve urci. Moj ima sto zaključkov, jaz pa na enega ne morem. Pa saj mi je Lana najbolj pomembna, samo bi vseeno šla malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:08:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Račkapk saj imaš prav, tudi meni slabo postane, če pomislim kaj bi vse mogla pripraviti za tistih par uric. Edino mogoče, da jo dam spat in grem za dve urci. Moj ima sto zaključkov, jaz pa na enega ne morem. Pa saj mi je Lana najbolj pomembna, samo bi vseeno šla malo. mislim, da ne bo nobena zamerila, če napišem, da smo skoraj vse istih misli...............takšen čas je, ko paše iti kam ven, se malo poveseliti, načvekati, nažurirati..............pa pač ne gre, vsaj letos mislim da ne bo šlo. no, to zadnje govorim zase.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:21:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Samo res kje ste? ja tuki..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:24:27
|
|
|
|
pf
|
Pa saj bom preživela brez tega tudi. Imam dober razlog, da se odpovedujem čagi. Bavciko mojo malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:25:28
|
|
|
|
pf
|
Me to you kako kaj spite v novi hiši? Nisem dovolj dobro brala, ali nisi napisala, če tvoja miška že sama spi v tisti lepi sobici, ali ste v troje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:27:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pa saj bom preživela brez tega tudi. Imam dober razlog, da se odpovedujem čagi. Bavciko mojo malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:30:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Me to you kako kaj spite v novi hiši? Nisem dovolj dobro brala, ali nisi napisala, če tvoja miška že sama spi v tisti lepi sobici, ali ste v troje? spimo fajn.............no, mala in možek spita fajn, jaz se še nisem navadila na tišino, ki je v bloku ni bilo............. .............en dan je neja že spala ponoči v sobici, sedaj pa je spet v košari pri nama. skrbi me zaradi obračanja na hrbet in bruhanja. pa baby fon sem si skoraj na ušesa privezala, pa vsako uro sem jo hodila gledat............... .............mal sem smotana, kaj čem.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:32:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A greste kam na kak zaključek sem mislila napisati? jaz sem planirala iti na koncert od danijele, pa sem se potem odločila, da bom raje doma, koncertov bo še malo morje,ko bo nejčka večja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:36:04
|
|
|
|
pf
|
Grem gledati tv. Vidim, da ni nobene čveke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:40:23
|
|
|
|
pf
|
No na koncert bi lahko šla Me to you. Midva sva bila zadnjič na Cetinskem. Itak sva bila nekaj čez 23.00 že doma, tak da je mala še ajala. Jaz sem jo takrat nesla k mami. Samo ni fajn otročka tak drugam nositi spančkat. No vsaj meni ni bilo. Toliko ene krame zraven vlačiti. Drugič, če bi še kam šla oba bi raje rekla mami in očetu naj prideta k nam spat. No saj potem sva tudi midva tam spala. Je pa mala tam rekord podrla. Spala je od 19.00 do 4.00 brez zbujanja, se najedla in potem do pol osmih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:50:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo ni brk.... ajutoooooo.... pa tudi drugače ni profesionalno narejeno.... hahaha.... tisto razmazano okoli učke sem pa že popravla.... .................super si tole uštimala.................. se kar podpišem
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 20:50:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ve se že o službah menite? Meni se prav lepo ta porodniška izide, začnem 1. septembra. Oz. že malo prej, tisto kar je pač nuja. Verjetno mi bo nekaj dopusta propadlo Malo pa sem že začela.... zakaj bi ti dopust propadel Zato, ker meni minister predpiše, kdaj lahko dopust koristim. Do 4.8. imam porodniško, po 15.8. pa ne morem več koristit.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:02:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa sem se odločila, da grem na službeno zabavo. No, to je bolj večerja, pa mi bo za izgovor, da lahko grem prej domov . Mi kar paše malo odklopit, potem pa jo tak lubčkam in cartam, ko pridem domov
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:02:36
|
|
|
|
petra1978
|
A se kateri tudi to dogaja? Ko dam Gala spat v posteljico, če se zbudi (ker itak zaspi na rokah), začne tako z glavico migat in jo obrača noter v jogi in ful jamra zraven. Pol pa mislim, da mora rigat, pa ga dvignem, pa nič. No, saj včasih rigne, samo ne zmeraj. Kot da bi ga črvičlo. A še kateri to dela?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 16.12.2008 21:05:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, še to vam lahko napišem. Tiste, ki poznate DM babybonus.... jaz sem se preko interneta prijavila še v Avstriji. In sem dobila danes po pošti dva blokca bonov, od tega jih je kar nekaj za gratis stvari . Mi hodimo po plenice v Avstrijo, zaenkrat kupujem Pamperske v Bipi. Se mi zdi, da so tu najcenejše (70 kom št. 3 pride 12€). Pa občasno ima Toys akcijo in pride podobna cena.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......